Pimp my ride

Okej, I'm speechless. Från och med i fredagskväll har detta kommit till att bli min högsta önskan här i livet. Att få äga ett såndant vrålåk. Tänk dig att åka runt med den här på gatorna. Jag hade dessutom tänkt sätta på en motor på den så det går ännu fortare att ta sig fram med den.
 
När jag kommer till Stockholm ska jag söka upp ägaren och be på mina bara fötter att jag får ta över den så den blir min ägodel. Detta ser jag fram emot.
 
Puss /Lise.

From above

Det är absolut roligast att flyga när man får sitta vid fönstret och kolla ut på allt vackert som man kan se från en annan synvinkel än vanligtvis. Min favorit är att kunna sitta och kolla på alla de små bilarna som ser ut som små sockerbitar som åker runt på vägarna. Haha, true story.
 
Puss /Lise.

I Schweiz

Hallå!
Japp, det stämmer. Jag har satt min fot i Schweiz för första gången i mitt liv. Och just nu befinner jag mig i en lägenhet i Verbier i Schweiz. Varför kanske någon undrar? Jo för att jag efter nyår då jag var barnvakt åt en familjs barn på Storhogna fick erbjudandet att få följa med dem hit till Schweiz och vara barnflicka. Vem säger nej åt något sådant, inte jag iallafall. Så nu har jag varit här i 3 dagar och ska vara här i 12 dagar till. Sedan åker jag tillbaka till Stockholm och stannar där tills på måndagen. För att umgås med bästa systern. Men efter det har det blivit dags för mig att åka tillbaka hem till Östersund och pussa på min Stefan igen. Och dessutom hinna ha påsklov innan jag ska bege mig tillbaka in i skolans lokaler. SKÖNT!
 
Här nere är det iallafall helt galet fint. Alla bergstoppar med snö på som omringar den lilla byn och alla mysiga trä-och stenhus är helt underbara. Sedan är det inte helt fel att ha världens finaste utsikt från lägenheten. Ska ta en bild någon dag så jag kan visa den för er. Dessutom får jag passa två supersöta barn och äta god mat, så jag har det rätt bra kan man säga! Det här är verkligen ett äventyr och en upplevelse som jag sent kommer att glömma.  
 
Just nu ligger jag i min sköna dubbelsäng och chillar och ska snart kolla på Sofas änglar. Om någon undrade alltså.
 
Hoppas det är bra hemma i Sverige.
 
Just ja, glömde att berätta, men jag har faktiskt hunnit öppna en butik här nere, tänkte att det var lika bra!
Såhär ser alltså en liten del av min värld ut just för tillfället.
 
Puss /Lise.
 
 

Friday

Nu var äntligen fredagen här igen! Den dagen har jag väntat på hela veckan. Dessutom är det ju inte negativt att det dessutom är sportlov veckan som kommer. Så himla skönt. Har inte bloggat så mycket på senaste för det har hänt en del saker. Mamma kom till mig i helgen, vi städade hela lägenheten, från grunden. Vi städade alla skåp, rensade lådor, garderoben... ja rubbet helt enkelt. För nu har det blivit dags för den underbara lägenheten som jag har bott i de senaste tre åren att säljas.
 
Mäklaren har varit här, bilderna har tagits, och nästa vecka är det dags att ha första visningen.
Känns väldigt märkligt. Så den här veckan har jag bott hos Stefan. Så att jag ska slippa städa allt igen.
Jag kommer definitivt att sakna att bo här, lägenheten är typ den finaste jag vet.
Men det kommer inte direkt bli hemskt att bo på Storgatan 58 hädanefter heller.
 
Är ni ute efter en lägenhet? Eller vet någon annan som vill köpa en? Kom till Brunflovägen 13 nästa onsdag klockan 16.30 på visning!
 
Puss /Lise
RSS 2.0