mysmusik

Ben Howard - The Wolves



Tyrone Wells - More



/puss lise.

onsdag

tjena!
min dag har sett ut som sådan;
hade ett jobbigt men ack så roligt gympapass med hurtbullen guje
ansträngde hjärnan riktigt hårt på mattelektionen
gjorde ett prov om grekland vilket inte var speciellt roligt då man var trött
mentorstid som knappt behöver nämnas...
& slutligen svenska som var en skön avslutning på dagen

ikväll har jag fixat med massa grejer inför imorgon! för imorgon, (för er som mot all förmodan inte vet vart jag ska) så ska jag åka till kanarieöarna! jag är taggad till tusen.

så nu kommer ni nog inte få så många inlägg på sisådär två veckor.
ni vet nog ungefär vad jag kommer göra iallafall så det spelar nog inte så stor roll.

/puss lise.


förgyller inlägget med en liten bild.

tisdagmorgon

godmorgon!
idag börjar jag 09.40. men jag gick upp typ 07.30 för att jag skulle hinna med att duscha håret osv, haha. fick lite sovmorgon iallafall! nu ska jag äta lite frukost medans jag väntar på att stefan ska komma hit & krama mig lite. idag slutar vi typ fyra, jobbigt.

om två dagar sätter jag mina fötter på kanarieöarna! iiiiih

/puss lise.

he's mine


min sötnos

/puss lise.

bra film



den här filmen var riktigt riktigt, riktigt bra! älskade den.
den var spännande, & lite äcklig, men det gillar jag faktiskt. hur som helst borde ni se den!

/puss lise.

måndag

halloj!
idag har det varit en väldigt skön måndag, otroligt men dock sant. började 08.15 & slutade typ 10.30. för vi hade ingen kuhi eller arl! var även iväg & spände tandställningen för första gången idag. det gick väl bra, tog ca 20 minuter. har lite ont nu, fast inte så mycket. men det kommer nog mer imorgon skulle jag tro! så jag får vara beredd med alvedonen imorgon med andra ord.

nu ska jag plugga historia!


/puss lise.

min helg

hej!
ska berätta lite kortfattat om mig helg.
fredags: klippte mig, myste med mamma & stefan framför tv:n. packade inför torsdag
lördags: packade klart. sa hejdå åt min älskade mamma. tänkte repa med bandet men det sket sig. gick på gör't på tingan. kollade på film med några homies.
igår: följde med stefan, mina kära svärföräldrar & stefans lillebror tobbe & kollade på deras stuga i fjällen. som vi säkerligen kommer spendera några helger i när vintern är här! det var väldigt mysigt & fint. på kvällen tog vi det bara lugnt.

ja, det var min sköna helg det!



/puss lise.

torsdag

hallå!
idag har det varit en rätt bra dag. skoldagen var inte speciellt jobbig, så det var skönt! & imorgon är det helg igen. den här veckan har bara susat förbi.

ikväll har mamma kommit hit också. så vi drack nyss te & myste. hon ska stanna här tills på lördag. så imorgon blir det först gomiddag & sen mys framför idol, mammamys. jag ska även klippa mig imorgon... har ingen aning om hur. förmodligen blir det som vanligt. tråkigt & ingen skillnad... men vi får se.

& förresten så är det bara en vecka kvar tills vi åker utomlands!

/puss lise.



heaven is in sight

Coldplay - Every Teardrop Is a Waterfall



grym låt (hade inte förväntat mig något annat av coldplay) & en härlig video.

/puss lise.

steffe är oslagbar


en av de första, eller kanske till & med den första bilden på mig & den allra bästa personen jag vet.

/puss lise.

huvudvärk

hej!
idag har det minst sagt varit en lång dag med världens längsta hål, & musikarmys för sent på eftermiddagen. ikväll var jag tvungen att läsa ut min svenskabok eftersom bokredovisningen ska vara inne imorgon. nu är iallafall boken utläst men det tog två timmar för att läsa sista orden på sista sidan i boken. resultatet efter två timmars läsning blev huvudvärk, en ännu tröttare lise & en lättnad över att boken äntligen är slut. läsning är med andra ord ingenting för mig. usch. iallafall inte två timmar i sträck, eller ja, jag somnade däremellan ett tag också. en annan sak som är säker är att jag inte kommer kunna lämna in bokredovisningen i tid, men det kvittar faktiskt, orkar inte tänka så mycket på det just nu. finns så mycket annat roligt att tänka på!

nu ska jag äta bullar & dricka oboy för att se om det hjälper mot min huvudvärk. annars får jag väl krypa ner i sängen igen. skönt att det iallafall är lite sovmorgon imorgon.

/puss lise.




klippdags



på fredag ska jag äntligen klippa mig! & för första gången i östersund. jag blev tipsad om att maxime skulle vara grymt, så då testar vi det! dessutom är det här första gången som det inte är en tjej som kommer klippa mig. hoppas det blir bra iallafall, men det blir det säkert!


han i mitten är det som ska klippa mig!

/puss lise.

bra musik

Papa Roach - Getting Away With Murder




Story of the Year - The Antidote



/puss lise.

dags för middag

hallå!
dagen orkar jag inte prata om för det har inte hänt något speciellt. nu ska jag laga middag för jag svälter snart ihjäl! spaghetti & bacon blir det idag, en favorit! eftersom jag missade ensam mamma söker igår ska jag kika på det medans jag käkar. & senare ikväll blir det plugg som gäller, ska försöka plugga all night long. men vi får se hur det går med det! förmodligen inte så bra.

/puss lise.

sleep tight

klasskonserten vi var & kollade på ikväll var bra! & nu längtar jag ännu mera tills vi ska ha våran! mitt nya band ska vara med, det kommer bli grett, hihi.

nu har jag & stefan nyss ätit kvällsfika & nu ska vi lägga oss & sova! mys

/puss lise.

Paradise Lago Taurito - Bild 3
nästa vecka kommer jag vara där! otroligt, underbart, fantastiskt.

nobody move, nobody get hurt





/puss lise.

monday

hallå!
idag har det varit en rätt slapp dag faktiskt. hade historia då vi kollade på en film om en historisk man som mördade folk & ville ha sexuellt umgänge med alla han kunde få (inklusive män), på engelskan skulle vi skriva en thrilling story & min blev väl inte direkt bra, den blev nog inte ens thrilling så ja.. i eftermiddag hade vi något som heter ung & dum. när vi fick rast efter halva tiden så pallade vi inte gå tillbaka för det sög så jävla hårt! så jag, stefan & tim gick hem till mig & stekte pannkakor/plättar istället! tims basketkompis erik kom även & hälsade på, trevligt trevligt!

om ett tag ska jag & stefan bege oss upp på skolan igen & kolla på esmk10a som har klasskonsert.

& då kan jag säga på en gång att vi, esmk10b, ska ha klasskonsert 7 december i aulan på pc!
så nu hinner ni boka in det, eller hur? bra!

/puss lise.

söndag

heeeeej
idag har jag städat lägenheten, gått promenad i det fina men dock kalla vädret, ätit gomiddag, det vill säga tacos med marängsviss till efterrätt! & nu ska jag snart sova & mysa med karl'n min.

det var allt jag hade att säga idag!

/puss lise.

en vanlig lördagkväll


kvällen har spenderats med stefan, tim, albin & dennis. vi kollade på due date, & käkade massa gott, som ni kan se på bilden! nu har alla gått hem, förutom stefan då såklart. & nu vet jag inte riktigt vad vi ska göra. förmodligen ska jag försöka tigga till mig en massage som vanligt, haha

& imorgon är det söndag igen... ångest.

/puss lise.

längtar!


måste se den på bio!

/puss lise.

sunday

hallå
idag ska jag & stefan gymma! senare ska vi repa med bandet. & ikväll blir det film-mys med popcorn!
härlig dag!

/puss lise.

sometimes goodbye is a second chance


friday

nu ska jag, stefan & tim gå & köpa pizza! senare kommer albin & dennis också hit. det här kommer bli en braaaa kväll.



/puss lise.

only two weeks left..

snart är jag äntligen där, i gran canaria! dags att börja packa nu vilken dag som helst. iih.

/PUSS


en bild från i somras då jag & familjen var på kreta, mysigt.

thursday

hallå!
idag var det skolfoto på skolan. & jag såg ut som en stel tant eftersom jag inte ville le så min tandställning skulle synas på korten. så några enskilda kort kommer jag nog inte köpa iallafall! efter skolan idag drog jag & grabbarna till våran replokal som vi fick igår. så vi repade i någon timme. det var roligt! vi ska nog dit imorgon också tror jag.

ikväll borde jag pluggat en massa, men det sket sig. jag har inte gjort någonting, haha. imorgon har jag sovmorgon till klockan 12.00, skööönt! dock tror jag att jag måste gå upp rätt tidigt iallafall så jag kan plugga lite eftersom det inte blev av ikväll... men jag kan nog sova till ca nio eller något, så det är härligt!

/puss lise.



två bilder som jag tog på en fotolektion för någon vecka sedan!

lång dag

hallå!
idag hade vi bad på gympan. då vi fick ha på oss en flytväst som man spände mellan benen så det blev typ en blöja. det var konstigt men skönt att man kunde flyta runt i vattnet, haha. vi slutade fem för att vi kollade på en konsert på resurstiden, drygt. de som spelade på konserten var väl duktiga. men det var drygt att sluta så sent, dessutom var det typ klassisk musik, så jag höll på att somna.

efter skolan drog jag & stefan iväg & fixade tre reptider, som vi har varje vecka nere vid tågstationen! asgrymt.

nu är jag i orrviken & ska nog försöka läsa några sidor i min svenskabok...

/puss lise.

jag vill tillbaka till stockholm!

ÅH

hade nyss matteprov & gjorde massa slarvfel, som vanligt. också direkt när jag kommer ut ur klassrummet kommer jag på vad jag har gjort för fel. ååh, hade haft typ tre rätt till om jag inte hade slarvat där inne.

slutar 5 idag, dålig dag med andra ord.

/puss lise.

you had me at hello



nu ska jag fika. imorgon är det bad på gympan, blää.

/puss lise.

drygt.

måste ALLA skriva på facebook om fotbollen? åh, jag blir typ irriterad. är man intresserad så kollar man förmodligen på fotbollen själv & vet hur många mål det har blivit & vem som vann osv.
det går helt enkelt över styr nu!

haha, var bara tvungen att avreagera mig lite.

tisdag

hej!
idag har jag haft ensemble. & förut har det inte gått så bra för mig & min ensemble, för vi har liksom inte kommit igång riktigt, & inte heller kört någon superbra låt. men idag gick det faktiskt förvånansvärt bra! här är låten vi ska köra, som dessutom är bra!

In Flames - Come Clarity




/puss lise.

almost done


nu har ännu en ny vecka börjat. & ikväll har jag redigerat filmen så att den är helt klar tills imorgon då vi kanske ska visa upp den för klassen. jag, stefan & albin har lagt ner vääldigt mycket tid på redigeringen, men det var det värt för det blev så sjukt bra! & snart får ni se den ;D

nu är klockan dessvärre ca 00.30... tur att jag har lite sovmorgon imorgon!

/puss lise.

gofika


stefan bjöd mig på fika idag, gullungen.

/puss lise.

13 månader med min älskling




jag älskar dig, du är det finaste jag vet!
& eftersom klockan är över tolv måste jag meddela er om att det var igår, innan tolv som vi hade 13 månader. haha det är viktigt det!

/puss (på dig stefan.)

converse


här är mina nya älsklingsskor. dock ser ni dem inte så bra på den här bilden. men ni får se fler bilder senare, så ni kan vara lugna!

/puss lise.

jobbigt

hallå!
under de senaste dagarna av mitt liv har jag varit väldigt stressad. & kommer nog fortsätta vara det ett tag till eftersom skolan försöker avliva mig sakta men säkert. har just precis, i sista sekunden blivit klar med ett historia-arbete som ska in senast imorgon. det känns härligt att det är klart! dock vet jag inte om det blev så bra men det orkar jag inte bry mig om nu, det är klart iallafall & det är väl allt som räknas.

om 18 dagar sitter jag på flygplanet ner mot gran canaria med några underbara människor, kan knappt vänta längre! det kommer bli så härligt så jag inte ens kan beskriva det. så himla mysigt.

nu ska jag försöka ta det lugnt ett tag innan jag ska hoppa ner i sängen.

/puss lise.

ÖH


haha äcklig bild, hejdå

GOOODNATT

efter 8 timmars kulturhistoria bestående av filmning + filmredigering säger jag godnatt! är så trött nu. dessutom har jag inte hunnit pluggat på något annat ikväll vilket är synd eftersom det ligger en hel hög plugg & väntar på mig. aja, vi får ta det imorgon istället! en positiv sak i det hela är att filmen kommer bli så jävla bra. nu har vi filmat allt så den kommer bli cirka 18 minuter lång, de ni.
det är nästan en långfilm det här!

... dagens största plus är att stefan ska sova hos mig inatt! myyyyys.

/puss lise.

ridning


hästen som jag red på, skrållan



hästen stefan red på, vodoo

det var mysigt, så någon mer gång kommer det nog bli! dock tror jag att jag fortfarande luktar häst även fast jag såklart duschat haha. det var iallafall en upplevelse utan dess like!

/puss lise.

i lördags


det var en rolig kväll som sagt, & en bild tog jag så den måste ni ju få se!

/puss lise.

breaking out, breaking down


en bild som jag tog i fredags på fotolektionen.

/puss lise.

söndag

hej!
tro det eller ej men idag har jag & stefan varit ute & ridit! för om ni inte visste det så har stefans mamma tre hästar. jag är inte direkt en tjej som gillar hästar så mycket, det har jag aldrig gjort. de är väl fina men jag har inte velat rida eller så. men idag fick jag en flipp & tvingade stefan att rida med mig en sväng. & det var faktiskt rätt roligt! men det var väldigt ovant, & min rumpa gör svinont nu efteråt. jag galopperade också! är sjukt stolt över mig själv faktiskt. & jag tror nog att det kommer bli fler gånger. men jag är inte galen i hästar som de flesta tjejer är, det kommer jag aldrig bli. den hästen som jag hade heter iallafall skrållan & är jättesnäll. jag ska lägga upp någon bild på henne imorgon eller något! dock glömde jag att ta en bild när jag satt på skrållan... får ta det nästa gång istället!

nu ska jag & stefan mysa. & imorgon är det skola igen... skiiiiiiit.

/puss lise.

lördag

hallå!
idag har det varit en bra dag. jag & stefan var barnvakt åt hans kusin simon i några timmar, vi gick på stan & kikade bland annat. & jag köpte ett par bruna converse!!! äntligen har jag också ett par, har velat haft det så himla länge nu. det kommer någon bild på dem senare kan jag lova. ikväll åkte jag & stefan in till stan från orrviken med sofie & micke för att hänga med lite musikare. vi fikade, gick runt & snackade om allt möjligt! härlig kväll med andra ord.


... & nu ska vi kolla på den här filmen.

/puss lise.

mys-time


för någon vecka sedan, exakt efter jag hade satt in min tandställning faktiskt, köpte jag denna lampan för 99 kr på rea! den ändrar färg som ni ser, & här kan ni se några av färgerna. eftersom jag älskar allt som har med mys att göra så tycker jag om den väldigt mycket! den passar mig & min lägenhet perfekt.

dålig bild, men den där beiga mattan ville min käre storebror inte ha längre så jag fick ta den, så nu ligger den på mitt golv & är fin. tack så mycket för det! ... lägg märke till kortet på molly mus där nere i hörnet på spegeln, så söt.

nu ska jag & stefan mysa i soffan ett tag.

/puss lise.

beslutsångest

nu har tim, martina, albin & axel gått härifrån. jag & stefan vet inte vad vi ska göra... jag är jättesugen på en mcflurry men samtidigt orkar jag inte gå till donken för klockan är ett & det är säkert kallt ute. vi har även börjat kolla på en film förut idag... men vi kommer säkert somna om vi kollar på den nu. haha beslutsångest på hög nivå. men en sak jag vet är att jag kommer få sova med min älskling inatt, underbart.


jag älskar dig, världens bästa

/puss lise.
RSS 2.0