kom hem igen

idag orkar jag inte skriva något.. förutom att jag saknar putte så himla mycket. vet inte vart jag ska ta vägen, helt obeskrivligt att han inte finns här hemma längre! åh, jag vill ha dig i min famn som förut, jag vill pussa dig på ditt huvud & berätta hur mycket jag älskar dig.
det enda jag vill just nu är att du kommer tillbaka & gör allt som vanligt igen.
min älskade lillebror, du finns alltid i mitt hjärta.




putte är världens finaste hund & kommer alltid att vara.
ursäkta att jag är med på nån bild, men putte är så himla söt..

shaun smith <3

omg, jag blir så kär i denna killen!


<3

tell me what to do

idag har jag inte gjort någonting nästan, har bara tagit det lugnt. har varit så himla trött. imorgon är det skola.. helst skulle jag bara sova hela dagen imorgon, men det får jag ju tyvärr inte. jag älskar verkligen att sova. om jag inte hade haft ett alarm som väcker mig skulle jag nog kunna sova hur länge som helst. jag ska försöka göra en ny header snart.. men det blir aldrig av, men snart så kanske. har ändrat bakrundsfärgen som ni kanske ser, det var linda som hjälpte mig med det.. haha, tack för det älskling <3

imorgon ska vi ha gympa med killarna, antingen blir det längdhopp eller så ska vi springa.
vill verkligen inte! kommer skämma ut mig. men aja, man får göra det bästa av situationen.

nu tänkte jag kolla på britains got talent,
älskar det verkligen, det är så bäst!
puss.

tell me what to do,
all i want to have is you.

på smällen

idag har jag inte gjort någonting, har varit så himla trött.. alltså jag hoppas inte att jag blir mer sjuk. jag känner mig liksom svag i kroppen, om ni förstår vad jag menar. skitjobbigt är det :/
men just ja, kom på att jag faktiskt har varit barnvakt idag, i en & en halv timme.. fick 160 spänn. vilket jag tyckte va rätt lättförtjänta pengar med tanke på att jag bara satt i en soffa & kollade på en tv & höll på med några leror, haha! eftersom mina pengar nästan va helt slut så var det ju härligt att få lite pengar bara sådär ;)

ikväll har mamma, pappa & jag kollat på en film som hette på smällen, den var faktiskt riktigt bra tycker jag. så den rekommenderar jag åt er som inte redan har sett den.

nu ska jag gå & sova & drömma om något fint.
puss


http://www1.kanal5.se/tvblog/images/knockedup_copy2.jpg
på smällen är det svenska namnet på filmen..
om ni utav nån anledning inte skulle förstå det, haha

är svinet på väg?

igår var jag, linda & linnea på gårn. vi träffade massa folk, det var roligt! tack för kvällen brudar, ni är bäst <3 kom hem ungefär klockan tolv igår, & då gick jag & la mig på en gång. & jag somnade direkt. vaknade klockan tolv idag, sen dess har jag inte gjort så mycket. har bara hunnit städa lite på rummet & duschat. & jag har lite smått ont i halsen & huvudet.. vilket det verkar som om dom flesta har nu. är det svininfluensan som är på väg att komma eller? det hoppas jag verkligen inte! fy va hemskt det skulle vara.. aja, hoppas jag blir bättre iallafall, för att vara sjuk är verkligen något av det värsta som finns.

på måndag flyttar stefan till funäs, vill inte det. kommer sakna dig ju! :
(

men nu ska jag äta frukost, sjukt hungrig.
puss!

rest in peace.

det är dags för fredagsmys

idag har vi varit indelade i tre olika grupper. & min grupp har lunchrast när dom andra grupperna har lektion.. så vi får äta lunch helt själva. haha.. orkar inte skriva något mer om skolan. det är ju egentligen inte ens intressant. fast jag skriver ju aldrig något intressant, men aja..

jag & linda sitter och lyssnar på någon hamsterlåt haha.. & basen dunkar som fan ;) snart ska vi äta spaghetti & bacon, efter det ska vi nog dra upp till ug, för det är ju stefans sista kväll på skolan :( vi ska typ hyra film tror jag, det blir nog roligt. vet inte riktigt vilka som kommer förutom jag, linnea & linda :D haha

det är dags för fredagsmys


men nu ska vi kila, hoppas ni får en bra kväll.. det kommer jag definitivt att få iallafall.
pussss!


jag vill inte ha vinter :(

känns wierd

den här dagen har faktiskt varit rolig, det var roligt på lektionerna också. alltså jag vet inte varför det helt plötsligt är det men.. kanske för att det inte är några prov man behöver plugga till, haha. känns lite konstigt bara. det känns som om nian kommer bli det roligaste året, jag gillar att vara störst! det känns inte som om man bara har varit på skolan i några dagar bara. jag har mat på elevens val, & idag gjorde vi marängsviss, mums :)

efter skolan åkte jag till mormor&morfar, sedan åkte jag hem igen. & efter det ville linnea att vi skulle dra på gårn, så då gjorde vi det. det var roligt såklart <3

men nu orkar jag inte skriva mera, ska kolla på ett avsnitt av britains got talent..
& efter det ska jag lägga mig i min underbart sköna säng!
pusss!


george sampson. <3
http://www.contactmusic.com/pics/lb/marley_and_me_4_020309/george_sampson_2314682.jpg
så himla söt!


soft

idag har det varit en rätt soft dag faktiskt. det känns inte så jobbigt att skolan har börjat.. vilket jag trodde att det skulle göra. det är bara jobbigt på morgonen, jag är så jävla trött.. men det kanske inte är så konstigt när man är van att sova halva dagarna. man blir väl snart van får man hoppas. ida gav mig en bra idé idag, att välja ut dom kläderna man ska ha nästa dag kvällen innan ;) haha.. tror jag ska försöka börja med det.

ikväll har jag & linnea varit med varandra, vi var ute på byn med våra racermoppar ;)

men nu tänkte jag lägga mig, & klockan är bara elva. rekord!

godnatt & puss!

hassle är bäst

bäst, utan tvekan. <3

nytt skåp

hejsansvejsan!
skolan idag gick faktiskt väldigt bra, även fast vi hade lektioner så var det rätt kul.. haha. bytte även skåp med oskar, så nu har jag mitt skåp i rasthallen med linda, malin & linnea. det är så mycket bättre att vara där. dessutom får jag ju ha mitt skåp bredvid mina älsklingar :) hihi. men detta skåpet är rött & litet.. men det ska nog gå bra. jag längtar verkligen tills vi i bandet ska ha spelning.. har inte spelat på flera månder ju, sorgligt :( jag tror att vi ska spela beat it med michael jackson. den är så bra!

men nu ska jag fixa lite grejer
puss!


en av dom allra första bilderna jag tog med min systemkamera,
så det här är en riktigt gammal bild.

första skoldagen

imorse vakade jag utav alarmet, såklart. haha men jag var faktiskt inte så himla trött så det gick bra. sedan fixade jag mig & tog moppen till skolan. det kändes konstigt att vara där igen, men det var roligt att träffa alla. vi gjorde typ ingenting idag, satt & lyssnade på all information & sånt där. vi var även ute, & jag spelade kubb. vi slutade ungefär två & det var väldigt skönt. jag har inte gjort så mycket mera idag, har bara tagit det lugnt. fast jag har faktiskt fixat en ny pärm, gud så duktig jag är. imorgon börjar dom vanliga lektionerna. alltså jag tycker egentligen att skolan är riktigt rolig, ibland. men prov & sånt är verkligen något av det värsta som finns, uscha. den här dagen var rätt så bra faktiskt. :)

men nu ska jag gå ner till mamma.
puss


jag saknar dig mer än någonsin.
ingenting är som det brukar, ingenting är som det ska vara,
mitt liv är inte som det nästan alltid har varit,
för utan dig är det inte som det ska vara.
min lilla älskling, jag saknar dig så det gör ont i hela kroppen.
jag hoppas att du har det superbra där uppe gubben,
tänker på dig varje dag, älskar dig så mycket..
snälla kom tillbaka & gör allt bra igen!
jag behöver dig i min famn putte.
du är världens bästa, världens finaste.
har aldrig saknat någon så mycket som jag saknar dig.

skola imorgon

alltså shit, nu har jag ställt alarmet på halv sju. för imorgon börjar verkligen skolan igen, det känns helt overkligt. det känns inte som man har haft något sommarlov alls, men samtidigt känns det som om det var en evighet sen man var på skolan sist. helt crazy alltså.
jag längtade ganska mycket till skolan tills jag såg vårt nya schema, fyfan. det suger verkligen balle! men det som är det värsta är att det verkar som om vi bara ska ha östen i so.. & inte i svenska som förut :( åhh, östen är ju den bästa. kommer verkligen sakna att ha svenska med han om det blir så att vi inte får ha han mer :(

aja, nu ska jag fika sen ska jag lägga mig, kommer säkert inte somna på flera timmar eftersom klockan bara är elva. men ska försöka. & imorgonbitti kommer jag vara helt död.
imorgon kommer vi komma till skolan, som nior.
pusss!

snyggsnyggsnygg

andreas thorkildsen, så fucking snygg!

http://www.iaaf.org/mm/photo/competitions/competition/04/73/38/47338_full-prt.jpg






erkänn, han är hur snygg som helst! ;)

kanonkväll

nu tänkte jag skriva ett kort inlägg om gårdagen.. när jag & linda just hade börjat att fixa inför kvällen kom amanda, malin, anna, ellen & johanna. det första vi gjorde var att försöka få på grillen, men det tog en & en halv timme ungefär, haha. men sen började vi iallafall grilla. & när vi nästan hade grillat klart kom även tage på sin moppe (y) när hon hade kommit så började vi att äta, & det var supergott. jag & linda åt fläskfilé & stripes/kroketter. vi pratade & skrattade hur mycket som helst.. det var asroligt verkligen. lite senare på kvällen så kom även tilde & michaela. vi fixade marängsviss & skrattade ännu mera..
tack för en jätterolig & trevlig kväll brudar, måste vi göra om! :)

jag & linda somnade sent pga lite läskiga grejer som hände när vi försökte sova & en fluga som nog hade något fel. orkar inte berätta, haha.
bilder från kvällen kommer senare någon gång.

puss.

grillning hos linda

nu sitter jag här hos linda, & vi är skapligt less, haha. men vi har roligt som vanligt. snart ska vi börja fixa med maten & allt. för om ungefär en timme kommer det hit några härliga brudar från klassen, för vi ska grilla! tyvärr är ju vädret inte så himla bra.. men det kommer nog bli trevligt. ska även sova här ikväll, mysigt ;) 

men nu orkar jag inte skriva mera, 
puss. 

läskigt!!!

drick aldrig redbull sent på kvällen innan ni ska sova säger jag bara, läs det här så förstår ni!
jag lovar, ni vill inte vara med om detta..


inatt när jag skulle sova så började mina ben skaka, & jag bara låg där & undrade vad som var fel. efter ett tag kände jag på mitt hjärta, & då märkte jag att det slog hur snabbt som helst. som om jag skulle sprungit det snabbaste jag kunde & var helt slut, liksom det slog som om jag var anfådd fast jag inte var det alls. det bara slog hur fort som helst, & när jag låg där så började jag skaka ännu mera, i både benen & armarna. jag blev riktigt orolig & undrade hur fan det skulle sluta, & såsmåningom började jag kallsvettas som fan,  benen skakade mer&mer & hjärtat slog fortare & fortare. jag började till & med tänka på att jag skulle dö, liksom hjärtat slog ju sådär fort i evigheter, för jag låg ju där & försökte somna i minst en & en halv timme, det var verkligen något av det värsta jag varit med om. när jag skulle försöka ställa mig upp gick det knappt för att jag skakade så mycket, fyfan.. till slut somnade jag otroligt nog, & vaknade upp imorse, levande. usch vilken hemsk natt!

var tvungen att säga det så att ingen av er behöver vara med om det..

aja, puss :)

superbra dag

måste bara inleda detta inlägg med att säga att jag skriver på min nya dator! det är ganska ovant eftersom jag alltid har haft pc.. men mac är ju underbart så. men ovant kommer det nog vara ett tag, men jag vänjer mig nog rätt snabbt. den är sjukt snygg, så himla glad! :D hihi

iallafall, idag åkte jag & linda in till östersund på morgonen. direkt när vi kom dit var vi hungriga, så vi stack till tehuset & käkade panini, så himla gott. när vi hade ätit klart väntade vi på elias som kom med en annan buss lite senare. har aldrig träffat den där härliga filuren i verkligheten, så det var riktigt nice! ;) sedan under dagen gick vi på stan tills elias skulle klippa sig.. då träffade jag & linda ingrid, anna & kerstin. det var hur kul som helst att träffa dig igen min underbara lilla ingrur! det var självklart roligt att träffa er andra med! :) när elias hade klippt sig så var såklart han med oss också, det blev fint btw. sedan gjorde vi inte så mycket, skrattade & hade det roligt. tack för en underbar dag allihopa! <3 jag är verkligen lyckligt lottad som får ha så underbara vänner, helt sjukt. älskar er alla ska ni veta.  tog ju även med mig kameran så det kommer bilder lite senare. förresten, hade råd med ett linne på monki iallafall.. xD 

nu ska jag försöka fixa till musiken på datorn, 
puss! 

australia

idag har det inte hänt så mycket.. har varit med jonas & sandra. & vi hyrde en film, australia.. den var 2 timmar & 40 minuter lång. så den var lite smått seg, men det är ju inte så konstigt eftersom den var så lång, men den var ganska bra endå. justde, vi var hos mormor&morfar & hälsade på en sväng, det var trevligt.

men nu orkar jag inte skriva något mera för jag & linda ska till östersund imorgon,
så jag måste kliva upp halv sex.. så godnatt! ;)

give me mat

godmorgon.
jag somnade ganska sent inatt eftersom jag pratade med elias i telefon, men det gjorde ingenting för imorse när jag vaknade ungefär tolv var jag faktiskt inte så himla trött. härligt. idag har jag inte gjort någonting, funderar på om jag ska dra till mormor&morfar en sväng sen. va länge sen jag träffade dom nu så det skulle ju vara kul. & jag längtar sjukt mycket efter mat nu.. vet inte varför, haha. & idag ska vi grilla! fyfan va gott, mums! 

men nu ska jag kila ner på toan & knäppa en fräsch bild,
ska försöka iallafall. har kommit på den här idén för länge sen.
så jag hoppas att jag lyckas med bilden, annars blir jag skapligt le..
om ni har tur så får ni se den sen!
puss

jag förstår mig verkligen inte på vissa personer, det är ju seriöst synd om er..  

åhh

bilddagboken kan ta sig i röven just nu, det är iallafall min åsikt.

en vecka kvar

hejsansvejsan.
igår hade jag inte tid att skriva något här.. men linda kom ju till mig iallafall vid klockan två någon gång. vi gjorde inte så mycket, men vi hade det roligt. på kvällen så drog vi till hedeviken med min racermoppe för att träffa tage, anna, amanda & ejlic. först åkte vi till udden & dom grillade korv & marshmallows.. medans jag & linda åt lite polly, haha. ni borde inte bli förvånade. när vi hade varit där ett tag åkte vi hem till tage & ejlic & kollade på en film, den hette porkys tror jag? den var rolig. efter det åkte vi hem igen.. & då åt jag & linda korv ;) vilket ni inte heller borde bli förvånade över. vi gick & la oss ungefär halv två eller något, men vi somnade ju inte på en gång.. utan vi låg & snackade om lite allt möjligt, haha. idag vaknade vi typ tjugo över två, så sovmorgon fick vi ju iallafall. & nyss åkte linda hem, så nu sitter jag här & ska snart ta en dusch innan jonas, sandra & lovis kommer hit! (lovis är deras katt).
det kommer bli roligt att träffa dom igen :)

& nu är det bara en vecka kvar tills man sitter där i skolan?! helt sjuuuuukt!
jag längtar inte precis.

puss.

ADAM LAMBERT <3

jag tror att jag har fått en ny idol. lyssna liksom bara på när han sjunger!
& kolla hur snygg han är =O omg, jag är kär.
adam lambert <3

bra bättre bäst.

linda är på väg

godmorgon.
den här dagen räddades eftersom linda snart kommer till mig, sjukt bra! har inte träffat henne på över en vecka, så nu saknar jag henne hur mycket som helst. vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir nog roligt!

så nu måste jag duscha & äta,
puss


<3

grattis ingrid

grattis på 15-årsdagen ingrid! hoppas du får en underbar dag =D
jag älskar & saknar dig <3


fin finare finast.

vad är det för fel på mig?

idag när jag inte hade någonting att göra så bestämde jag mig för att gå ut & träna.. så jag cyklade ungefär en mil. är fan jävligt stolt över mig själv om jag ska vara ärlig. för hur ofta tränar jag frivilligt då. haha. men det kändes bra efteråt iallafall, så det kanske händer att jag cyklar nån mer gång. nu ska jag äta middag, kött & klyftpotatis, mums! sen ska jag kolla på project runway som jag har laddat hem, det är ju faktiskt jättebra.

men nu är jag riktigt hungrig så nu ska jag äta.
puss!

adam lambert. <3


bjuder på denna bild.

fyfan.

nu sitter jag här.. & vad finns det att göra då? ingenting. jag tror jag ska lägga mig igen & sova hela jävla dagen.. är så jävla less nu. allting suger ju förfan, ta mig härifrån..

tack å hej.

godnatt

nu har jag redigerat klart bilderna från stockholm iallafall, men nu orkar jag inte lägga ut några här. eftersom jag just lagt ut dom på bilddagboken. men får se, kanske kommer några bilder imorgon.

men nu är jag trött & ska sova.
puss

boom boom pow


<3

hemma igen

ja nu har jag kommit hem från stockholm.. har åkt buss från klockan ett till halv nio, ganska drygt men det gick bra. jag hade gärna stannat i några dagar till! det har varit så obeskrivligt roligt.. har inte skrattat så mycket på väldigt länge. tack för allt tove & daniel! ni är bäst.
jag kommer snart tillbaka, så var beredda på det ;) haha.

jag kanske lägger upp nån bild här sen, om jag orkar. men det kanske jag gör. vi får se. ska försöka göra en ny header snart också, men det har jag sagt väldigt länge.. men nu ska jag se till att göra det ;)

ska fortsätta redigera lite bilder nu,
puss.

ben&jerrys

tjena.
idag var vi i gamla stan, det var jättemysigt, vi åt på ben&jerrys & tog lite kort & hade det jättekul. alltså ben&jerrys glassen är så sjukt god, skulle kunna äta hur mycket som helst. & strutarna dom gör där är helt gudomligt goda faktiskt. måste tillbaka dit snart igen.. shoppade ingenting eftersom mina pengar är slut, haha. men så blir det alltid när man åker hit. sammanlagt så gick vi ungefär 1.2 mil idag, det är ganska långt endå om man tänker efter. är faktiskt rätt stolt över mig själv om jag ska vara ärlig, liksom att jag orkade det haha.

Idag (13/8) var min bild med i härjedalingen har jag hört.. från fotokursen, så det kan ni ju kolla på om ni känner för det ;)

igår kollade vi på twilight förresten, fan va den är bra! längtar verkligen tills nästa film kommer.. imorgon åker jag hem till hede igen, vill inte. vill vara här i några dagar till iallafall.. jag har haft det så underbart roligt. dom här dagarna jag har varit här har lätt varit några av dom bästa dagarna jag haft i sommar.. helt klart. men jag ska åka hit själv snart igen, för det har jag bestämt att jag ska :D

men nu ska jag redigera lite bilder från idag,
men ni får en bild här nere på skorna jag köpte i förrgår.
puss!

godnatt

har inte hunnit skriva något idag förns nu, & nu är jag så jäkla trött så nu orkar jag inte skriva något typ, haha. lyckat! får skriva lite imorgon istället. vi har varit i sickla idag, hittade ett linne, en adidaströja & ett par skor till, som är helt underbara! älskar dom verkligen.
lägger kanske ut bild på det imorgon.

imorgon ska vi till gamla stan, & käka ben&jerrys glass.
fyfan vad gott, haha..
puss.


mongisbild. :D

i hope so

måste bara säga en grej, idag har jag sett sanna bråding & paulina danielsson! & igår såg jag erik hassle, (99% säker som sagt). undra om jag kommer se någon mer kändis innan jag åker hem, inte helt omöjligt ;)

..det var allt jag ville säga,
godnatt.

nöjd

här är det jag köpte idag, är nöjd med allt.
men bilderna är dåliga, men huvudsaken är ju att man ser vad det är, haha.


en parfym, som jag tycker luktar asgott!

ett par skor

ett par skor

en t-shirt

en tröja

en tröja (fram&baksida)

ett par jeansshorts

ett par jeansleggings

sen har jag fått lite kläder & sånt av tove som hon inte använder längre, hur snällt som helst! vissa grejer har hon knappt använt heller. men jag tänkte ge henne lite pengar imorgon endå, för jag kan ju inte ta emot hur mycket som helst gratis.
här kommer iallafall bilder på nästan allt jag fick.


ett par skor

en väska

en t-shirt

ett linne

en tröja

en tunika

ett par shorts som jag kan ha på gympan, haha

två skärp

ett linne

tack tove för alla grejer!
idag åt vi på pizza hut, det var jättegott. men tyvärr började det regna när vi var där, så vi blev kvar där inne i ungefär två timmar, haha. men det var mysigt.

nu ska vi kolla på en film som vi har hyrt, hit and run unrated.
det är en skräckfilm så den borde vara bra ;)
puss så länge

shopping

godmorgon.
nu har jag just duschat & ska snart äta frukost. efter det ska vi ut på stan, & då ska jag shoppa! hoppas jag hittar något.. det vore bra om det var på rea också eftersom jag inte har så speciellt mycket pengar. aja, det blir mysigt iallafall. & vädret är fint! fan vad glad jag blir.

vi hörs senare
puss!

dator beställd, jipppppie!

nu är jag i stockholm btw, love it.
idag när jag satt på bussen så pratade jag med mamma, också frågade hon mig om jag ville köpa en dator för mina sparpengar. eftersom min bärbara dator håller på att gå sönder, men det kanske inte är så konstigt när den är ungefär tre år gammal.. aja, jag bestämde mig för att jag ville det såklart, haha. jag hade ju endå behövt göra det förr eller senare, för en dator kan jag ju inte vara utan. så nu är den beställd, underbart!

förresten, idag när jag satt i bussen så tror jag att jag såg erik hassle.. det måste ha varit han. för hur många har lika hår som han? & hur många är lika snygg som han är? ;)
det är nog ingen.. alltså jag såg han ju när jag hade kommit fram till stockholm,
& han bor ju här tror jag så jag är 99% säker på att det var han.


<3

imorgon blir det shopping i stockholm med min underbara syster & daniel,
kan det bli mycket bättre? nej jag tror faktiskt inte det.
nej, nu ska jag sova så jag orkar kliva upp imorgon!
puss

stockholm imorgon

nu har jag nästan packat klart & sitter här & fikar. det kommer bli jättemysigt att få vara i stockholm med tove & daniel utan mamma & pappa, haha. det kommer bli askul! hoppas att det blir fint väder! men det blir det säkert inte, min vanliga otur. ska försöka göra en ny header förr eller senare, vi får se hur det går med det.
det är ju inte min starka sida precis.

men nu ska jag kolla på ett avsnitt av top model innan jag går & lägger mig.
pusss!

BÄST


i love it, i love it, i love it, i love it, i love it, i love it, i love it, i love it, i love it
<3

now i know

har inte orkat skriva på ett tag, vet inte varför men har bara inte haft någon lust.. nu är fotokursen slut. hoppas det blir någon mer kurs någon gång, det var mycket lärorikt! & jag hade det jätteroligt med linda, som vanligt. & vi som var med på kursen ska få lägga ut en varsin bild i tidningen, som vi har knäppt själv såklart. & inga (som var ledaren på kursen eller vad man säger) valde ut en bild åt mig. lägger ut bilden här nedanför sen. 

vädret har varit hur bra som helst nu dom senaste dagarna, underbart. men nu är det fult igen, fyfan! det blir säkert inte någon mer fin dag den här sommaren.. & snart börjar skolan igen. vill verkligen inte, orkar inte..

idag ska jag nog inte göra så mycket, packa eftersom jag åker till stockholm imorgon. jag kommer hem på fredagkväll igen, men kommer ha tillgång till en dator under veckan så något inlägg kommer säkert, haha.


det här är bilden som kommer vara med i tidningen.

hos linda

hejsan!
nu har jag & linda kommit hem från campingen & stugan i lillhärdal.. & nu sitter vi här i lindas rum. dom här dagarna har vi fotat i ungefär tre timmar varje dag. & när man tänker efter har vi lärt oss jättemycket! orkar inte skriva någonting nu.. för nu ska jag lägga in alla mina bilder, sedan börja rensa dom & redigera. det kommer ta ett tag men det kommer bli roligt! 
imorgon ska vi få vara i en riktig fotostudio, jag längtar.

förresten, jag & linda älskar korv ;)

skriver mera senare!
puss

hejdå hede

nu åker jag & linda snart till lillhärdal på fotokurs, kommer inte komma några inlägg förns torsdag/fredag. det här kommer verkligen bli skitkul! =D

men nu måste jag packa klart, äta & fixa mig på ungefär en timme,
så ha det bra allihopa! :)
puss.

bilder från yran

orkar inte ladda upp alla bilder här, men fler bilder finns på min bilddagbok, Liseznise

Danny

Mattias

Erik

EMD

Sanna, Ida, Michaela, Ronja Linda <3

Malin & Tilde <3

Jag, Michaela & Linda <3

Erik Hassle, så jävla bra!

Erik Hassle, så gullig :) <3

Lady Gaga, sjukt bra eller vad!

Lady Gaga <3

bästa kvällen på länge måste jag säga :)

jag älskar allt du gör

hej alla glada
nu sitter jag här & lyssnar på erik hassle, som jag har gjort nästan hela dagen. jag tröttnar verkligen aldrig, han är så sjukt bra! jag måste se han live igen, snarast! <3

jag har faktiskt hur tråkigt som helst, sitter här & vill att tiden ska gå så att jag kan få lägga mig & sova, haha! men imorgon ska jag & linda åka på fotokurs.. från imorgon tills på lördag! det kommer bli skitkul. vi ska bo i en stuga i lillhärdal på campingen tills på torsdag, själva. det kommer bli hur mysigt som helst! :) också kommer vi få lära oss mycket om fotografering, hoppas jag! :) så det kommer nog inte bli så många inlägg nu på några dagar, eftersom det nog inte finns internet där. men det kanske är bra att vara utan internet i någon dag, haha.

så ikväll måste jag packa, & jag hatar att packa..
men nu är det ju bara i några dagar vi ska va borta.

snart ska jag äta mammas hemmagjorda pizza, mums!
puss  

erik hassle <3



så sjuuuuukt bra! <3
jag älskar det verkligen.

yran

nu kommer det ett ganska kortfattat inlägg om gårdagen.. på dagen så gick vi bara på stan & kikade & sånt där. jag, sanna & ida kollade även på EMD som spelade gratis i badhusparken (mellan klockan tre & fyra ungefär) det var jag, linda, tilde, malin, ronja, michaela, ida & sanna som var med varandra under nästan hela dagen & kvällen, ni är bäst brudar! <3

under dagen/kvällen såg/hörde vi:
EMD
Lena + Orup
Ossler
Erik Hassle
Amy MacDonald
Petter
Presidenttalet (var ju tvungen..)
Lady Gaga
alltså vi kollade inte på alla men vi såg/hörde dom ;)

jag hade skitkul verkligen! & jag tyckte att Erik Hassle & EMD var sjukt bra. men Lady Gaga var ju självklart bäst! hon dansade på scenen & man verkligen bara stog & lyssnade & kollade hela tiden.. sjukt bra faktiskt. & sen sjöng man ju med lite då & då såklart, haha! nejmen, jag tyckte verkligen att det var askul! tack för allt brudar. Erik Hassle var verkligen sjukt bra som sagt.. jag älskar verkligen hans låtar, & hans utseende (a) haha.   
 
vi åkte en karusell också, det var riktigt roligt. fast när den hade stannat & allt var klart så var det en som spydde.. & det var ju mindre kul! som tur var såg jag inte när han spydde, men usch vad hemsk det var.. alltså som ni kanske vet så är ju allt som har med spya att göra min absolut stööörsta fobi! det var ganska lugnt ända tills jag kände lukten ändra fram till mig. då fick jag panik, eftersom jag inte fick upp den där jävla grejen som gjorde så man satt fast. jag kom ju inte loss liksom, så jag skrek "hur fan får man upp den här" & ja.. till slut visste sanna hur man fick upp den.. så då sprang jag där ifrån. ..vilken historia, haha.

jag träffade ingrid också! sjukt roligt.. <3 men vi han inte vara med varann så mycket men :/
tur att vi sågs lite iallafall!

jag lägger ut någon bild senare, men tyvärr va det så svårt att få till nån bra bild.. eftersom jag dessutom inte hade min systemkamera. för det orkade jag verkligen inte, & jag vågade inte heller för den delen. haha!

men puss så länge.

huvudvärk

nu har vi kollat på film, det blev she's the man. först tänkte vi kolla på en annan komedi, men då märkte vi att nästan alla hade sett den förut, så det blev inte så lyckat. men då kom mamma & jag på att vi kunde se she's the man, eftersom båda vi gillar den sååå mycket så spelar det ingen roll om man ser den igen! jag vet faktiskt inte hur många gånger jag har sett den, många iallafall! & den är lika bra varje gång..

när vi hade kollat på filmen ett tag så fick jag ont i huvudet.. vilket jag aldrig brukar få. men det beror nog på att jag stog & böjde mig på det där taket i flera timmar för att få bort den där jävla mossan. & varför jag inte han klart med det var för att jag började skaka i benen som fan, så jag kunde nästan inte gå =O helt sjukt.. haha! men ska göra klart det på söndag iallafall.

nu håller huvudvärken på att försvinna eftersom jag tog en alvedon, bra att det finns. men nu måste jag sova.. imorgon vid klockan halv tio åker vi till östersund! det kommer bli en så himla bra dag med brudarna, inget kan gå fel <3  

men vi hörs förmodligen inte förns på söndag!
ha det bra så länge, jag kommer ha det bäst!  
puss.

RSS 2.0