there's too many sunsets i haven't seen

igår var det en jobbig dag, slutade halv fem. stefan var på en skoterkurs på kvällen, efter det sov han hos mig. det var så himla underbart att slippa sova utan honom. om jag skulle få bestämma skulle jag vilja sova med honom varje natt... sover verkligen mycket bättre då. 

idag hade jag ensemble då vi fick in ett nytt låtförslag igen! den här gången från frida. även den låten var skön. alla låtar vi har spelat/kommer spela hittills har varit jättebra. ensemblen är typ en av de roligaste lektionerna i veckan faktiskt! men det är lite synd att man har ett hål på två & en halv timme efteråt, men man får väl vänja sig antar jag.

Many the Miles - Sara Bareilles


här är låten vi ska börja spela i ensemblen.

grymt


jag, linda & malin drog till boda borg idag. det var ju gratis från klockan elva till sju om man var vän med de på facebook typ. vi klarade som ni ser nio banor på två & en halv timme, awesome ju! förra gången vi var där klarade vi fyra banor på två timmar, så vi var ju lite bättre idag då!

parasitjävel

(nej jag har inte blivit smittad av den...)
jag undrar hur lång tid det kommer ta för den att försvinna från vattnet. sjukt irriterande att behöva bry sig om vad & hur man ska göra med vattnet för att kunna använda det utan att bli sjuk. jag har iallafall laddat upp med lite grejer i min kyl, nämligen 2 stora paket mjölk, 3 stora juiceförpackningar, blåbärssoppa, 5 läskflaskor... det borde räcka i några dagar.

i'm gonna be rich

haha nu har jag precis vaknat upp ur min dröm. & vet ni vad den handlade om? en köksbänksgrill? haha finns det ens... tror inte det, sjukt. kanske ska uppfinna det där & tjäna några miljoner ;)

filmtime

hejsvejs
idag har det varit en bra dag. har bara tagit det lugnt typ. nu är klockan ett, på natten alltså. linda, malin, paulina & jonna gick nyss härifrån. de kom & hälsade på lite, det var trevligt!

nu ska jag & steffe kolla på skräckfilm!

http://tf.org/images/covers/DarkWater.jpg



fyfan va äckligt

den här dagen har varit väldigt bra fram tills för ett tag sedan då jag fick reda på att vattnet i östersund är förorenat med nån jävla parasit?! ååååh, vidrigt. jag är sjukt jävla orolig över att jag ska ha blivit smittad av det. men har iallafall bara druckit ett glas saft idag så hoppas jag klarar mig. hatar att ha panik över såna här grejer, fan.

aja, får se hur natten slutar helt enkelt. förhoppningsvis slutar den bra..

julkonsert

härliga fredag! & än är den inte slut på några timmar.

snart ska jag & stefan gå & kolla på en julkonsert. det är en julkonsert som vi musikare får gå på gratis, det är ju awesome! så då är det klart att man måste passa på att gå dit, det kommer bli bra. dessutom kommer vi ju träffa andra musikare där så det kan inte bli tråkigt om man säger så!

nu ska jag väcka min lilla sömntuta som ligger & sover i sängen...


en gammal bild.

music

Bullet For My Valentine

http://fini.blogg.se/images/2010/01-bullet-for-my-valentine-101707_117330686.jpg

fever

dignity

a place where you belong

breaking out, breaking down






Monty - Att landa



Kanye West feat. Pusha T - Runaway


börjar efter typ 30 sekunder..

SJUKT STORT GRATTIS...

till min storasyster som äntligen fick sitt efterlängtade drömjobb idag!

jag är verkligen stolt över att få ha dig som storasyster, skulle inte kunnat få någon bättre syster än dig. du är den bästa! du är verkligen en stor förebild för mig. & jag vill bara säga tack för allt du har gjort för mig! du är underbar.



OH YEAH

bra dag idag!

slutade tidigt. drog ner på stan & käkade lite på donken. efter det drog jag, stefan, andreas, martina & björn upp på skolan & repade med vårat band! det gick ungefär hur bra som helst. satte låten första gången vi testade! vi körde nickelback - this is how you remind me för er som ville veta det.
& hörrni, (ni i mitt band) är så jäkla grymma så det är insaneeeeee!

nu ska jag & stefan äta vitlöksbröd för att fira!

24 november !!!


EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON?!
vill typ inte att det ska vara sant... hur ska jag hinna trolla fram julklappar när min plånbok ser ut som den gör.. aja, det blir ju roligt att få öppna något paket iallafall.

på bilden ser ni min första julafton någonsin,
det är förmodligen därför jag ser så chockad ut tror jag.



trött chey

hejhej
idag var det en ganska bra dag faktiskt, men lite jobbig också. är så sjukt trött. speciellt när jag kommer hem ifrån skolan. nu för tiden brukar jag somna på eftermiddagen när jag har kommit hem, vilket jag aldrig gjorde förut.

har inte så mycket mer att säga faktiskt, förutom att jag längtar till fredag då jag ska äta mina skumtomtar som mamma köpte åt mig igår!


nils stefan karlsson är min idol

nytt

som ni kanske ser så har jag ändrat bloggen nu, kände för en liten förändring faktiskt. den är väl inte direkt perfekt & inte heller världens finaste. men, jag har gjort den så bra som jag kan haha.. jag är inte proffs på det där med att fixa designen, tyvärr. men det duger för mig iallafall.

igår var mamma här & hjälpte mig med att julpynta lägenheten. nu är det superfint här! jag har till & med fått en liten julgran som står i mitt fönster, haha det är ju för gulligt nästan. jag ska ta bilder på min fina julstämning någon dag när det är ljust ute, för just nu är det kolsvart.


hjäälp

det har plingat på två gånger hos mig ikväll,
& när jag har kollat ut genom kikhålet har det inte stått någon där?!

jag blir fan rädd, kommer typ inte kunna sova inatt... är ju ensam här :(

grattis mamma


grattis på födelsedagen mamma, jag älskar dig!


go'middag

tjenafan!
nu ska jag & stefan laga kyckling & klyftpotatis, vi kan ju inte äta köttbullar & pasta en dag som denna.

hmm, roligt inlägg.


äh vafan

hej, har ingen aning om vad jag ska skriva. det har inte direkt hänt något intressant de senaste dagarna. imorgon är det fredag & det ska bli så jävla skönt med helg! den här veckan har varit ovanligt jobbig.

idag tänkte jag göra ett tappert försök om att ta några nya bilder på mig & stefan. & då menade jag någon seriös fin bild. men det gick inte så bra så ni får helt enkelt en oseriös bild...




pallaaa

shit, idag kommer det bli en jobbig dag. börjar 08.15 & slutar 16.30. bara för att vi har börjat med gemu-piano två gånger i veckan i en timme varje gång tror jag, dessutom har vi kör tre gånger i veckan. idag har jag nk-prov & nåt skit på engelskan. kommer typ avlida.

nu måste jag snart dra.....


du var min dröm, nu är du min verklighet


lalalala, jag är så sinnessjukt kär i den här pojken !!


are you happy now?

idag hade jag ensemble, då vi även fick in ett nytt låtförslag från hanna som var riktigt bra! efter emsemblen hade jag håltimme i tre timmar eftersom matten var inställd. då gick jag hem & bakade tigerkaka! när den var klar kom stefan hit & fikade med mig. sedan vandrade vi upp mot skolan igen & gick på körlektionen. det var rätt roligt på kören, förutom att jag inte förstår varför vi sitter ner & sjunger? jag vill stå upp ju... vill inte direkt ställa mig upp & sjunga själv bara jag haha!

imorgon har vi prov i nk också, attans!

Missy Higgins - Scar



här är låten vi ska börja spela i ensemblen!


på skolan

halloooj!
nu sitter jag på skolan & ska snart skriva en uppsats på engelska typ. det är en så kallad news story. vet dock inte hur jag ska skriva så det kommer inte gå så bra tror jag, haha. aja, skitsamma!

slutar halv fem idag... kill me!


how do they do it

måste berätta att jämtlandslaget tog hem en silverplats idag, där linda & ida var med, grattis! de var även med i vemdalens gymnastiklag & tävlade, ni var också jätteduktiga! blir så imponerad av alla som hoppar runt & gör volter hit & dit, medans jag sitter & funderar på hur fan de lyckas, haha.

nu har jag iallafall ätit middag, det blev bacon & spagetti idag. & just nu håller jag dessutom på att tvätta, det blev en sån dag idag när jag inte hade något annat för mig.

jag borde plugga... men orkar inte.


mitt trumseeeet



såhär blev det när mitt trumset flyttade in hos mig!
i love it.


grattis pappa


grattis på fars dag älskade pappa!


heja linda


nu ska jag, malin & disa dra till sporthallen (tror jag) där linda ska tävla i gymnastik!
det var längesen jag träffade de så det kommer bli roligt :)

linda kommer för övrigt äga!


rolig lördag, eller näe....

den här lördagen har nog varit den tråkigaste jävla lördagen sedan jag flyttade till östersund tror jag. har inte haft roligt överhuvudtaget. knappt skrattat i några sekunder ens, usch!!!! hatar såna här dagar.

lika bra att lägga sig & sova bort de kommande timmarna.

don't miss your own life


läggdags yao

ikväll har jag myst med min älskade stefan. först kollade vi på idol, & jag säger bara en sak,
jay smith = guden.
efter idol kollade vi på en film som heter flightplan. ni borde se den om ni inte redan gjort det.

jag & stefan ska gå & lägga oss nu. dessutom ska vi ligga & prata hela natten lång! haha eller inte för stefan kommer somna efter en minut som vanligt ;) men det är mysigt iallafall!


en bild från turnén!

fika med linda

imorse hade jag tänkt kliva upp ungefär tio eftersom jag inte ville sova bort halva dagen när jag väl är ledig en fredag. jag vaknade av alarmet & låg i sängen & tänkte ett tag, kände mig ovanligt pigg. men på något jävla vis somnade jag självklart om & vaknade ett tag senare... ville knappt kolla vad klockan var, eftersom jag kände på mig att den skulle vara rätt mycket. & ja, klockan var 12.58. då blev jag ganska less & hoppade upp ur sängen.

har iallafall fikat med linda på törners & även gått lite på stan. det var jättemysigt!
hade inte träffat henne på evigheter så det var roligt!

linda & malin, jag tycker att vi ska ha myskväll snart, det var ett tag sen sist!

nu ska jag plugga & äta innan stefan kommer hit med bussen halv sju.




de här bilderna är väääldigt gamla.
men gud vilka fina minnen de skapar, minns den där dagen så himla väl! <3

skitrolig lista!

99 saker du inte visste om mig:
1. Fullständigt namn? - lise maria regnander
2. Exakt ålder? - 16 år, 5 månader & 27 dagar
3. Vart bor du? - östersund
4. Bor tillsammans med? - mig själv!
5. Husdjur? - stefan
6. Färg på ditt hus? - i hede är huset rött, lägenheten jag bor i är vit
7. När är du född? - 16 maj
8. Klass? - esmk10b - bästa klassen
9. Vilket år tar du studenten? - 2013
10. Något jobb? - näe
11. När ska du sova ikväll? - typ snart
13. Duschat idag? - nej
14. Kramat någon idag? - ja 
15. Pussat någon idag? - ja
16. Vad har du ätit? - nudlar till middag
17. Dagens klädsel? - strumpbyxor, linne, tröja
19. Dagens sötnos? - stefan
20. Dagens roligaste? - hmm, hela dagen har varit rolig!

21. Har du många vänner? - ja faktiskt
22. Hur många har du kysst? - hmm
23. Vem kramade du senast? - stefan
24. Varit sexuellt dragen till en person? - ja, mig själv!
25. Hur många har varit otrogna med dig? - ingen hoppas jag
27. Har du pojk-/flickvän? - ja den bästa!
28. Vem pratade du med i telefon senast? - mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - från kajsa, det var långt så orkar inte skriva det hehe


FAVORIT:
31. Film? - alla filmer från när jag var liten 
32. Låt? - oj, jaru
33. Mat? - spagetti & köttfärssås
34. Dryck? - typ coca cola
37. Stad? - vet inte faktiskt, men tycker om östersund väldigt mycket
38. Land? - förutom sverige typ grekland
39. Ämne i skolan? alla musikämnen förutom gemu tror jag

40. År? 2010 lätt! (fast det braiga började 23 augusti)


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - stefan
42. Personen du kysste? - stefan
43. Gången du spydde? - var 10 år sen typ
44. Gången du grät? - idag när jag kollade på tv
45. Pizzan du åt? - en pizza från ica igår faktiskt
46. Gången du var i göteborg? - aldrig varit där
47. Gången du var i stockholm? - förra veckan
48. Gången du var hög? - nyss


ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? - black
52. Hund eller katt? - hund
53. Ute och festa eller hemma och mysa? - mysa, jag är ju mys-lise så!
54. Tv-spel eller datorspel? - ipod-spel
55. Singel eller upptagen? - upptagen med stefan

57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - är den här listan gammal eller? facebook!
58. Ragga eller bli uppraggad? - behöver inte bli/göra något av det!

59. Big brother eller paradise hotel? - paradise! <3
60. Svart hår eller blont? - brunt!
61. Blåa ögon eller bruna? - stefans färg
62. Choklad eller lakrits? - choklad
63. Göteborg eller stockholm? - stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - höger
65. Coca cola eller fanta? - coke.
66. Pizza eller kebab? - aldrig ätit kebab typ, så pizza
67. Randigt eller prickigt? - randigt
68. Älska eller älskas? -  båda är ju bäst
69. Leva eller dö? - leva


ANTAL:
70. Personer du älskar? - vet inte, men älskar stefan mest iallafall
71. Personer du hatar? - några stycken

72. Personer som sagt att dom älskar dig? - det är väl några stycken. mamma, pappa & stefan idag!

73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - höh
74. Glassar du ätit på en dag? - vet inte?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? ingen

76. Gånger du haft minnesluckor? - typ aldrig haft
77. Piercingar har du? - ingen
78. Personer du saknar just nu? - några stycken
79. Gånger ditt hjärta brustit? - aldrig


VEM:
80. Vill du kyssa nu? - steffe!
81. Ska du träffa imorgon? - linda & stefan vad jag vet
82. Sjöng du senast för? - stefan & andreas tror jag
83. Hade du senast en msnkonversation med? - stefan
84. Spelade du tv-spel med senast? - stefan, halo!
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? - pappa! nämen stefan såklart
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - alla som går på skitöstbergskolan!
87. Förtjänar att dö? - ingen vad jag vet
89. Vill du sova brevid inatt? stefan, men får inte inatt :( buuu


VAD:
90. Gör dig glad? - musik, stefan, vänner, familjen, prylar, mat
91. Gör dig ledsen? - hmm, när nån säger att jag är kort

92. Vad vill du helst göra nu? - ligga i soffan & kolla på film med stefan!
93. Önskar du att du slapp göra? - plugga
94. Vill du ha nu? - sommar, pengar & stefan i min lägenhet
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - ett tag kvar men, pengar!
96. Längtar du till? - morgondagen
97. Tycker du om dina betyg? - är väl rätt nöjd med mina betyg från nian, men nu vet jag inte
98. Ångrar du i ditt liv? - hmm, palla skriva det. några grejer bara
99. Är det bästa som har hänt dig? - stefan, inga tvivel om det!

nemo

http://nemo.blogg.se/images/2010/snygg_101362511.jpg
har helt glömt bort att berätta det här!
men när jag var i stockholm förra veckan såg jag nemo inne på tunnelbanan.
ni vet han som tydligen har varit med i kungarna av tylösand (dock aldrig sett), & han som även paow var otrogen med när hon var tillsammans med hugo. ja, så viktigt va ju inte det men jag såg honom iallafall, så nu vet ni det! haha.


lise HJÄRTA stefan

10 september 2010 - bästa dagen i mitt liv.



igår hade jag & stefan varit tillsammans i två månader.

jag kan inte bli lyckligare än såhär, you are the one and only.
JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN VAD ORD KAN BESKRIVA!

(bilderna är inte direkt nya men vad gör det när vi är så söta..)
haha eller ja, stefan iallafall!

GLAD LISE

ingen kan förstå hur lycklig jag är över att jag valde att gå på musik! det har verkligen gjort mig till en gladare människa. jag visste att det skulle bli hur bra som helst, men att det skulle bli såhäääär bra trodde jag aldrig! i'm happy! :D :D :D

konsert & turné avklarad

yes, nu är både konserten & turnén avslutad för i år.

det har verkligen varit jätteroligt alltihopa tycker jag! om ni inte vet vad våran turné går ut på så ska jag berätta det nu. man åker till några skolor & spelar för dem. ensemblerna blir även uppdelade i två olika bussar som åker till olika skolor då som sagt. det skulle inte funkat om alla ensemblerna skulle spela på samma skola för då hade det tagit för lång tid.. igår åkte iallafall den bussen jag var med i till svenstavik & hallen, & idag åkte vi till mörsil & östbergskolan på frösön.

måste tillägga att jag tycker att alla är så himla duktiga!!


det tråkigaste på hela turnén var att östbergskolan gjorde oss alla besvikna pga deras dåliga attityd. liksom även om man inte tycker att det är så intressant att lyssna/se på när andra spelar kan man åtminstone klappa händerna & se lite glad ut, men men..

här är låtarna som jag & min ensemble har spelat under de här första månaderna på pc!
(tror inte att jag har lagt upp dem förut)


Paramore - Let The Flames Begin




Wilson Pickett - In the Midnight Hour




Alanis Morrissette - You Learn




liseeeeeeeeee



ikväll har jag tyvärr inget liv.


konsert - kom & kika!!

imorgon (tisdag) är det en konsert på palmcrantzskolan
i aulan kl. 18.30 som jag tycker att alla ska titta på!


det är en konsert där musikelever från 1:an & 2:an spelar upp olika låtar i olika slags ensemblegrupper. det kommer nog bli grymt! så om ni inte kommer får ni skylla er själva...

a house is not a home

tjenis
har inte skrivit på väldigt länge nu, eller ja några dagar. jag kom hem från stockholm i lördags. jag hade det jättebra där nere! jag shoppade en hel del, så nu är jag väldigt fattig, men det var det värt. vi hade bestämt att vi inte skulle shoppa alla dagar, men det blev så iallafall, hehe. men nu har vi bestämt att nästa gång vi ska åka ner till stockholm ska vi bara shoppa en dag & sen resten av dagarna ska vi göra roliga grejer, som typ bowling eller något sånt. det låter ju roligt faktiskt.

förresten, fatta vilken lycka det var när jag fick krama om stefan efter att ha varit utan honom i typ 5 dagar? helt obeskrivligt...


idag började skolan igen, dock känns det inte lika surt som det alltid brukade göra när skolan började efter ett lov på sonfjällsskolan, så det är ju nice. det var roligt att få träffa alla sköna människor igen!
den här veckan kommer det bara vara chill hela veckan. turné onsdag-torsdag & lediga på fredag!
& imorgon repetition & konsert. låter som en riktigt bra vecka!

nu måste jag lägga mig... imorgon kanske det kommer upp någon bild från stockholm & det jag köpte, men bara kanske.

ERIK HASSLE!

http://www.nyheterna.net/var/ostran/storage/images/nyheterna/kultur_noeje/erik_hassle_turnerar_med_hultsfredsfestivalen/erik/4309010-1-swe-SE/erik_article_large.jpg
idag när vi gick på stan fick jag syn på ett orangefärgat & lockigt hår som stack upp bland folkmängden på andra sidan gatan. & det visade sig vara erik hassle! tyvärr typ sprang han iväg med en resväska så jag han inte gå fram till honom :( men det var roligt att se honom live! han är ju gryyym.



min favoritlåt med erik... tror jag! bra är den iallafall.


bong banc bop

har varit i stockholm i en & en halv dag nu. igår shoppade vi, vilket vi ska göra ett tag idag igen. hoppas jag hittar mycket grejer. nu hinner jag inte skriva så mycket mer, ska äta frukost & sen ska vi dra ut, vädret är fint idag också!


jag saknar er!

boda boo

kom på att jag måste berätta att jag, stefan, andreas, martina, erik & albin åkte på boda boo igår! det var roligt & vi var duktiga såklart. ;) dock var det typ bara vi & massa p12or/f12or som var där, haha. så alla småbarn sprang runt & skrek... det var faktiskt lite jobbigt. hade lust att putta till nån av de där skitungarna ibland, för kaxig va de också!

för er som kanske inte ens vet vad boda boo går ut på så är det precis som boda borg fast de har släckt alla lampor så det är mörkt, också är det folk som har klätt ut sig till läskiga gubbar som springer runt & skrämmar alla småbarn, haha. det kanske inte lät så läskigt men det var faktiskt en gubbe som skrämde skiten ur mig, stefan & andreas i ett av rummen. det var nästan det roligaste på hela kvällen tror jag. skrattar till & med nu när jag tänker på det.

tack för en superbra kväll! ni är underbara allihopa.

mot stockholm

tjena! nu har jag inte skrivit på några dagar, vet inte varför egentligen. förmodligen för att jag har tillbringat de senaste dagarna hos stefan i orrviken. just nu sitter jag iallafall & väntar på att tåget ska komma så jag & mamma ska kunna åka ner till stockholm någon gång. det var nämligen en tjej som hade hyrt en dator i två timmar men som skulle gå till tåget & hon hade en timme kvar som hon kunde sitta egentligen så hon frågade mig om jag ville sitta vid datorn, & ja varför inte? hade ju inget bättre för mig iallafall, satt ju bara & drygade mig.

hoppas ni får det bra här hemma. skriver säkert när jag är nere i stockholm någon gång. annars skriver jag väl när jag kommer hem på lördag.


stefan
, om du läser det här så ska du veta att jag älskar dig mest av allt! du är bäst. saknar dig redan!

RSS 2.0