jomen hej

har inte bloggat på ett tag nu, men det gör inte så mycket. i fredags & i lördags kollade vi på musikdirekt. alla som var med var jätteduktiga! 19 mars ska ju jag vara med själv med mitt band, sleeping awake. det känns väldigt nervöst redan med tanke på att vi inte repat speciellt mycket den senaste tiden. men, vi ska nog klara det här hoppas jag. & jag  tycker verkligen att ni ska skaffa biljetter & komma & kolla den 19! det kostar endast 30 spänn, & det är det faktiskt värt.

det känns hur skönt som helst att det är lov nästa vecka. det kommer nog bli ett bra lov. idag skickade jag äntligen in bokrecensionen. men nu är ju fortfarande nk:n kvar, & den ska in på onsdag. borde plugga känner jag!

nu ska jag snart gå & lägga mig.
/puss lise.

tired

nu sitter en trött lise vid datorn & väntar på att klockan ska bli typ åtta då jag ska gå till skolan. skulle helst vilja gå & lägga mig igen, sängen ser så jävla skön ut... vilket den också är så det är svårt att motstå den.

men aja, nu ska jag försöka tagga inför den sista mångfaldsdagen!

/puss lise.

skärp dää

jag borde verkligen plugga just nu, men jag orkar seriöst inte. om jag inte gör det kommer jag få sitta i helgen & plugga typ, & det vill jag ju definitivt inte göra. dessutom vet jag att jag inte kommer göra det i helgen iallafall så... åh fan vilka skitgrejer som måste göras, får panik.

ska snart göra ett nytt försök till att ta fram grejerna...

/puss lise.

mitt bästa inlägg någonsin kanske ?

ett cp-bra liv

idag på skolan fick vi se på jonas helgesson som hade en slags föreläsning som han kallade för
ett cp-bra liv. han var riktigt bra! här är ett klipp på honom som jag hittade på youtube.


får ni chansen att se honom någon gång bör ni verkligen göra det!
han väckte många bra tankar hos en.

/puss lise.

ny låt

Lars Winnerbäck - Faller



den här låten har vi börjat spela på ensemblen nu! den blev bättre & bättre ju fler gånger man hörde den faktiskt. det är en mycket fin låt iallafall! & ja, jag spelar ju trummor som ni kanske vet, så ni kanske tänkte hmm, vad ska lise spela då? eller något sånt. & ja, jag ska spela cachon & även göra lite andra små coola inslag, lite regn & sånt. det blir nog grett!


för er som möjligtvis inte vet vad en cachon är så är det en sån där slags låda som ni kan se på bilden.

/puss lise.

appleeee


herregud vilka söta äpplen!

/puss lise.

yo yo


cha cha!
idag har det varit en helt okej dag. det blir nog ingen skitvecka som jag trodde i söndags, skönt! hade dock matteprov idag, & det gick ju mindre bra faktiskt. men skitsamma, ge mig det där jävla omprovet så ska jag göra om det på en gång. har inte fått reda på att jag fått ig än men, ska nog inte förvänta mig något annat. imorgon & på torsdag är det inte vanliga dagar på skolan utan det är några så kallade mångfaldsdagar typ. vet inte riktigt vad jag ska göra förutom att jag ska leka med de på sär? hmm, det blir... spännande eller nåt.

nej nu börjar big brother igen!
/puss lise.

mys-fredagen

i fredags var jag hemma från skolan för att mamma tyckte att jag skulle ta det lugnt efter incidenten på kören. eftermiddagen/kvällen blev iallafall supermysig med min underbara stefan! han kom hem med maten som hade handlat. sen gick han iväg & kom tillbaka med en stor rosa ros som luktade godis. åhh, jag blev så glad över den. på kvällen lagade vi god middag, kyckling, pitabröd + nachos & sånt. när vi lagade maten sa stefan "gå & lägg dig i 5 sekunder" typ hur många gånger som helst. till slut gjorde jag som han sa, & där i sängen på kudden hittade jag en lapp & chokladhjärtan.
snacka om att han är söt. eller nej, sötast är han.





stefan är världens finaste, utan tvekan.

/puss lise.

svimmade i torsdags

jag har inte bloggat så värst mycket senaste veckan. det beror på att jag inte har mått speciellt bra på grund av min förkylning osådär. men nu mår jag typ som vanligt igen, skööönt!

en sak jag bara måste berätta är att jag svimmade på kören i torsdags. det var väldigt läskigt. jag hade aldrig svimmat förut så det var något nytt. som sagt så var jag väldigt förkyld förra veckan, så när vi stod där & sjöng upp ungefär kvart över åtta på morgonen så gick det inte som det skulle. det började med att jag kände mig jättekonstig i hela kroppen. kunde typ inte hålla ögonen öppna kändes det som. jag tog tag i stolen framför för att inte ramla. men sen ramlade jag in i tjejen som stod bredvid mig, som insåg att jag inte mådde så bra. så hon tog tag i mig så jag svimmade typ ståendes tror jag. minns ju inte direkt själv men har hört av alla som såg händelsen. det ända jag minns är att jag började se suddigt, vitt & sen blev allt svart. aja men sen la de ner mig på golvet iallafall. när de senare fick liv i mig & frågade hur jag mådde hade jag tydligen sagt att det var bra, sen hade jag svimmat igen där på golvet. haha, det läskigaste var nog när jag vaknade upp där på golvet med en hel hög människor som stod & glodde på mig, som i en ring. skolsköterskan kom & hämtade mig, sen fick jag lägga mig i hennes säng & vila. på kvällen sov stefan hos mig & va lite som en barnvakt. han var en bra barnvakt faktiskt! han pysslade om mig riktigt bra, så han får 5 toasters av 5.

/puss lise.

hmm

skitdag
nu ska jag lägga mig. ser inte fram emot den kommande veckan. vet inte varför. känns som om det kommer bli en skitvecka. kul.

/lise.

new colour

hallå
har ändrat färgen på bloggen som ni kanske ser. skulle vilja ändra allt egentligen, men jag har inte de talangerna som krävs för det så det sket sig ganska rejält. ni får stå ut med detta helt enkelt. kanske försöker göra en ny header sen när jag orkar... borde göra det med tanke på att rött & rosa inte passar speciellt bra ihop, enligt mig då. hmm, ja...

jag mår inte så jättebra så det var allt från mig.


/lise.

ÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!

fan! åt helvete med den här jävla huvudvärken! har haft ont i huvudet så länge jag kan minnas känns det som. eller ja okej, i typ två/tre dagar men ändå. börjar bli lite påfrestande med tanke på att jag aldrig har ont i huvudet annars. dessutom är det irriterande när man inte har några tabletter hemma som kan göra det bättre.

imorgon ska jag på skolan även om jag mår piss, vilket jag troligtvis kommer göra. men pallar inte sitta hemma & inte göra något. jag måste röra på mig & träffa lite folk nu.

nej lise är inte glad idag.



skitval


såhär blev det till slut. hoppas verkligen att jag får digitalt skapande... för ingen av de andra kurserna på 100 poäng vill jag ha egentligen. eller ja, foto skulle väl gå bra men människan socialt & kulturellt vill jag helst slippa. det var tyvärr det ända jag tyckte såg okej ut så jag var tvungen att välja det. på 50 poäng spelar det inte så stor roll vilket jag får, självklart vill jag ha mitt första val men det gör inte så mycket om jag får något av de andra valen heller.

/puss lise.

gjorde min dag



vilka söta föräldrar jag har... är lyckligt lottad måste jag säga!

/puss lise.

always



jag är världens lyckligaste som har dig.



/puss lise.

<3


jag hoppas ni har haft en bättre dag än vad jag har haft!
för jag har nämligen varit hemma idag. jag har varit förkyld & har nog förmodligen haft feber också. det är min lilla älskling som har smittat mig... men det gör ingenting för jag älskar honom lika mycket ändå. stefan är sjuk han också idag, så vi har bestämt att vi ska fira sen när vi är friska igen! alla hjärtans dag är inte direkt så himla speciell för mig egentligen, så det gör inte så mycket att vi måste fira någon annan dag. det kommer bli minst lika mysigt att fira om några dagar!

/puss lise.

vintern är kall




har haft en mycket bra lördag som ni ser! & tacos fick jag äta också, mums!

/puss lise.

skum redigering i know, hehe


jag är lycklig.

/puss lise.

najz

kom nyss hem från kalaset hos martina. kvällen har varit hur bra & härlig som helst! fast det är ju inte så konstigt att den blev grym eftersom den spenderades med några av världens grymmaste människor!
tack för en jättefin kväll allihopa!

jag tycker att vi ska ha en myskväll så snart som möjligt!

/puss lise.

hamburgareeee


har precis ätit middag. hamburgare fick det bli idag! det var riktigt gott... fast det godaste måste ändå varit pepsin. det är ju så sjukt gott!

snart ska jag åka iväg till martina på kalas eftersom hon fyller år på söndag! grattis i förskott :)
jag kommer få en mycket mysig kväll med många fina vänner!

lite bilder från kalaset kommer nog upp senare ;)

/puss lise.

för fet för ett fukk

hmm, först & främst tänkte jag bara berätta för er att det inte var jag som skrev det där fjortisinlägget igår. det var som ni säkert förstår min väldigt mogna pojkvän! ni tänker säkert, "åh kul att ha en sådär omogen kille". & då kan jag bara svara att ja det är det! iallafall enligt mig, för jag är faktiskt nästan lika omogen själv, så vi passar perfekt ihop kan man säga. så nu vet ni det. ;D

igårkväll kollade vi på en klasskonsert som esmk09 hade i aulan.
det var mycket bra! lite naket, lite galet & bra musiker, grymt helt enkelt!

/puss lise.

this is love



5 månader idag.
jag älskar dig av hela mitt hjärta!

/puss lise.

skiter i rubrikjäveln

hejsan, jag heter lise regnander och är stans största fjoooortiiiizzz!!!! (inte för att jag är särskilt lång)
välkommen till min fjååoourtizzz blogg! om du läser den är du också fjoooortiiiizzz!! ;D och det antar jag att ni vill, för alla vill ju vara som mig såklart!
idag har jag varit på skolan, sen har jag ätit en macka med ost och gurka. den var ganska god. men mina läppar såg konsig ut efteråt så det var inte värt det!!! :(
nu ska jag sminka mig sen lägga mig. heeejdååååooouuuwwww <3 <3 <3

dagens outfit ser ni på bilden ;*

/puss lise.

gymmet föfan!

jaha, då var det torsdagmorgon då. har kör kvart över åtta. efter det har vi ett hål på ungefär två & en halv timme eftersom matten är inställd idag. då tänkte jag & steffe dra till gymmet. jag kommer bli biff alltså...

/puss lise.

oh my gaaad va ja e cool


trummor är kung.

det var allt från mig, tack o hej.

rolig dag i skidbacken




igår åkte jag & stefan slalom i bydalen/hovde med hans pappa & hans lillebror tobbe. jag hade inte åkt slalom på ett bra tag, men det var väldigt roligt! i liften va det dock väldigt vingligt eftersom stefan skulle försöka göra mig rädd eller något genom att röra sig hela tiden, haha. dessutom stannade liften mitt i en brant backe. när vi hade stått där i typ 10 minuter bestämde vi oss för att försöka ta oss där ifrån. när jag nästan hade tagit mig av liften sa stefan "tänk om den startar precis när du klivit av", & vad tror ni hände? jo liften startade precis när jag hade klivit av, haha fan va vi garvade då!

det hände mycket roligt i backarna kan jag säga, men pallar inte skriva mer nu!

/puss lise.

fika med mamma

jag ligger lite efter nu så alla mina inlägg kommer några dagar försenat, hehe.


förra veckan kom mamma hit & hälsade på. vi hade det väldigt mysigt! storebror kom även hit & käkade middag med oss, det var roligt att få träffa honom ett tag!
& en fika på törners han vi självklart med.

/puss lise.

kalas hos hanna


här har vi det fina födelsedagsbarnet hanna! & den goda tårtan, mums.





oh sexy!

nu några dagar senare lägger jag upp de här bilderna som togs på kalaset hos hanna som fyllde år 1 februari! vi fikade, skrattade & tittade på film. tack för en härlig kväll brudar! ♥

& grattis igen till hanna som nu är 17 år & några dagar!

det som hände med tuva




nu ska jag berätta vad som hände med våran älskade hund tuva.
vi skaffade tuva i mars 2010. jag minns hur lycklig jag var över att vi äntligen skulle skaffa en ny hund. tuva var en av de sötaste hundarna jag någonsin hade sett. som alla förmodligen vet ska hundar lära sig att bli rumsren när de är små. men tuva kissade nästan inne hela tiden, om man inte släppte ut henne då. efter några veckor tyckte mamma att det var lite konstigt att hon inte alls hade blivit bättre. så vi tog tuva till en veterinär, & det visade sig att hon hade bakterier i kroppen som gjorde att hon kissade hela tiden.
vi försökte få bort bakterierna med massa olika mediciner, men ingenting hjälpte. det blev snarare värre & värre. sista veckorna hon levde började hon även äta sämre. veterinären sa att det inte gick att få bort de där bekterierna som hon hade, hon hade fötts med dem, det var en slags ärftlig sjukdom. eftersom tuva var sjuk & inte mådde bra var vi tvungna att avliva henne. självklart ville vi ha henne kvar, men vi ville inte se henne lida. dessutom hade hon inte överlevt med de där bakterierna i kroppen. så vi hade henne i ungefär 3 månader... men sen var hon tyvärr tvungen att komma till himmelen.

jag saknar henne så himla mycket... önskar att hon hade fått vara frisk.


/puss lise.

åhhh

men fyfan va min pojkvän är tråkig ibland. eller ja, rätt ofta faktiskt.
RSS 2.0