back to work

hallå!
idag började min sista vecka på dagis. eller ja, ska vara ledig på fredag & jobba en dag nästa vecka istället, men anser att den här veckan är den sista iallafall. det känns skönt att det snart är klart! sen kommer jag bara vara ledig hela sommaren.

ser fram emot att umgås med tove & daniel, resan till kreta med familjen, konserten jag, mamma & pappa ska på med salem al fakir, september & oskar linnros, sen ska jag nog hinna med nån sväng till stockholm med stefan förhoppningsvis, sen kanske jag följer med på någon tur med våran husbil, man vet aldrig. det kommer iallafall bli ett toppensommarlov som det ser ut nu!
det som dock är negativt är att jag inte kommer kunna gå på yran eftersom jag är utomlands då... men vafan, jag kommer ligga på en strand & sola istället så jag ska nog inte klaga!

nä, nu väntar sängen på mig.

/puss lise.


"salem al fucker!"
som det står på von benzos setlist som jag fick med mig hem i lördags!

jay, coolingen

gårdagen måste ha varit en av de bästa dagarna i hela mitt liv. kan inte ens förklara med ord hur häftigt det kändes att få vara förband åt von benzo, & att få prata med de & ta bandbild med de & oss i sleeping awake... kommer aldrig glömma den dagen! blir lycklig bara jag tänker på det. ni får fler bilder någon annan dag för nu måste jag lägga mig snart, ska upp tidigt imorgon för att dra på dagis igen...

/puss lise.

<3

you make me feel alive.
/puss lise.

första doppet

nu kommer det några bilder från då jag & några från klassen tog första doppet för i år, i storsjön! bilderna togs 10 juni, så det var ju ett tag sen, men nu kommer de iallafall!
det var en grymt härlig dag!
/puss lise.

studenten, lite efter...

här är några bilder från sofies student, (stefans syster).
sofie
min svärfar, sofie, min svärmor, & lilla jesper på axlarna
stefan, sofie, tobbe (lillebror)
/puss lise.

jomen tjena

det blev en väldigt lång paus från bloggen nu kände jag!
så nu tänkte jag bara meddela att jag fortfarande lever. det har hänt en hel del sen sist. men ta det lugnt, det kommer komma upp lite bilder från vad som har hänt lite senare. för just nu har jag faktiskt inte tid med det!

men en sak som jag bara måste berätta är att jag & mitt band sleeping awake ska vara förband åt von benzo (jay smith) på midsommardagen på parken i hede! det är heelt sjukt att vi fick vara förband till dem. det känns verkligen overkligt fortfarande, fan vilken chans för oss! vi ska spela 21.00 på stora scenen på parken, kom & kolla! det kostar dock 200 riksdaler, men det är det värt, liksom mitt band + von benzo, det kan väl inte bli bättre än så känns det som! det ska även komma ett dansband dit... men kände att jag knappt ville skriva ner det för vem bryr sig om det egentligen? ;) men nu gjorde jag det iallafall för det kan ju vara så att det är någon som vill gå dit & dansa till lite härlig dansmusik, så nu vet ni det också!



/puss lise.

skor


var på stan idag & hittade de här skorna! rea var det på dem också, då blev jag glad.

måste bara lägga upp en bild på skorna som stefan köpte också, för de var ju så sjukt snygga!

/puss lise.

skit

fuck allt.

tur att mamma finns där för en iallafall.
..

natttt

nu ska jag spela klädpoker med stefan i sängen! kommer förmodligen sluta med att vi är nakna båda två, hiihi mys.

GODNATT

bilder från stockholm










jag hade grymt roligt i stockholm med er! ni är bäst.

/puss lise.
RSS 2.0