monday..

Hej! Då var det måndag igen. & igår åkte jag till Hede för att jobba mina sista fyra dagar det här sommarlovet. Det känns ganska okej! Dock blev jag inte så lycklig imorse när jag insåg att regnet verkligen öste ner. Eftersom jag är hemma helt själv här & inte kan ta mig till jobbet på något annat vis än med cykel fick jag leta fram regnkläder mitt i all stress. Men jag tog mig upp till jobbet i tid iallafall, vilket var det viktigaste! Efter jobbet hade solen äntligen kommit fram. Det var 20 grader i skuggan, så jag låg ute & solade & läste. & nu alldeles nyligen gick strömmen i hela huset på grund av ett kraftigt åskoväder med blixtar som lyste upp hela trädgården... & nu vräker regnet ner igen. Det är ganska skrattretande hur jävla konstigt vädret har varit hela sommaren? Aja, fick ju lite sol idag iallafall, det hade ju kunnat varit värre!

Nu måste jag verkligen sova...
/puss lise.


För att göra det här inlägget lite mer färgglatt än om det inte hade funnits någon bild alls får den här duga som jag tog för väldigt längesen! Man får ta vad man har när man sitter på pappas dator... ;)

Please, just kill me

oh, that feeling


Tjena!
Jag sitter här & väntar på att stefan ska komma & hämta upp mig, han har nämligen varit iväg & köpt sin första bil idag! Dock har han inget körkort ännu, men det kommer snart det med! Det kommer bli skönt att kunna åka med honom när jag vill ha skjuts någonstans istället för att åka med de här jäkla bussarna hela tiden! ;) Jag har suttit & väntat riktigt länge på att han ska komma nu, så jag tycker verkligen att han borde dyka upp snart. Ikväll är det ju som förmodligen alla vet yran. Men jag tänker nog faktiskt inte gå på den. Känns inte så värt när det är varken superbra artister eller bra väder. Så jag väljer nog att ha en mysig hemmakväll & spara pengar istället!

/puss lise.

älskar simris


För några dagar sedan åkte jag ner till skåne & simris för första gången i hela mitt liv. Jag hade ingen aning om hur det skulle se ut eftersom jag aldrig har varit där förut. Det kändes fantastiskt att vara där. Vårt hus som även är på bilden här uppe är helt perfekt. Kan inte beskriva känslan av att gå in på gården & in i huset för första gången, var så lycklig. Jag har aldrig varit på ett vackrare ställe någon gång. Det var till & med härligare än att vara utomlands. Det var över 30 grader i solen varje dag. JAG ÄLSKAR det här stället. Kommer att vilja vara där så mycket jag kan resten av mitt liv. För det är verkligen ett paradis!




















Här har ni lite bilder som är tagna med min relativt nya kamera d7000! Tror faktiskt inte att jag har lagt upp några bilder som är tagna med den tidigare? Förutom de två som jag nyss la upp från kroatien. Iallafall så beskriver inte alls dessa bilder känslan av att faktiskt vara där nere & uppleva det i verkligheten!

I augusti åker jag dit igen, läääängtar redan!

/puss lise.

croatia



har fortfarande inte lagt upp några bilder från min resa till kroatien i början av sommaren... vet inte riktigt om jag orkar lägga upp några heller. men här har ni iallafall två stycken! hehehe. kroatien var iallafall helt underbart! så jag rekommenderar er verkligen till att besöka det landet någon gång! det stället som vi bodde på hette zadar, & det var väldigt trevligt & fint där!

/puss lise.

thisisnice




/puss lise.

likes mash-ups!


gillar man lakrits & jordgubbar så borde man tycka att den här är hur god som helst... som jag gör!

/puss lise.

la la love


kycklingburgare


denna goda burgare fick jag hos mormor för någon dag sedan. jag var från början lite skeptisk till att ha kyckling istället för hamburgerkött... men det var riktigt gott! så det rekommenderar jag verkligen.

/puss lise.

summer, dear summer







/puss lise.

i'm alive

har inte haft tid att logga in här & skriva på den senaste tiden. dock har det inte hänt speciellt mycket. stefan har fyllt 18 år, jag har jobbat i köket på hedegården. jag har fyra dagar kvar att jobba. så totalt kommer det bli 11 dagar som jag har jobbat den här sommaren. det var ju inte riktigt det jag hade hoppats på. men det känns väldigt skönt just nu, för det är härligt att kunna göra lite vad man vill! dessutom får jag ju in lite pengar på de där dagarna iallafall, så jag ska inte klaga! det var dessutom väldigt lärorikt & roligt att jobba där i köket, så jag är nöjd med det!


denna sallad fick jag bland annat fixa ihop på jobbet, det var roligt! jag gjorde den till en tant som blev superglad, & hon köpte vin nästan varje dag, haha vilken sköning.

/puss lise.

22 månader med bästa

Jag älskar dig!!

RSS 2.0