the first night is here

yes, ska sova i lägenheten i östersund för första gången någonsin! ensam.. men jag överlever. det är hur fint som helst här, ni måste se själva för att förstå, hehe ;) & efter dom få timmar som jag har spenderat här känner jag att jag trivs grymt bra. kommer lätt kunna bo här dom kommande tre åren! det kommer bli awesome. det ända negativa jag kan komma på med att bo här är att man inte kan spela hög musik, & man kan inte ha så mycket bas heller, that sucks. jag älskar verkligen att spela hög musik med basen på högsta möjliga läge. men, jag får väl vänja mig vid att inte göra det.

imorgon ska jag kliva upp tidigt & träffa malin som jag inte har träffat på evigheter! det kommer bli niiice. så nu ska jag lägga mig i min underbara fina säng för första gången någonsin. jag kommer sova som en prinsessa inatt. om jag inte hade sett ut som ett äckel efter allt svettigt jobb här inne i värmen idag hade ni fått se en bild på mig med mitt absolut största smile i ansiktet. men, det får vänta tills imorgon!

my week will be good

såhär kommer min vecka förmodligen se ut:

  • tisdag - hälsocentralen & ta den andra gardasilsprutan, hoppas det inte gör för ont i min arm efteråt bara.. på kvällen ska jag nog vara med timo, vi har inte varit med varandra på länge så det kommer bli roligt! ser fram emot det! :)
  • onsdag - åker in till östersund & fixar till det sista i lägenheten. sen blir det till att tagga inför yran! på kvällen får jag förhoppningsvis sova med elias, hoppashoppashoppas på det.
  • torsdag - mys & yran!
  • fredag - mys & yran!
  • lördag - mys & yran!
någon av dom där dagarna ska jag & elias äta ute på någon restaurang, vet inte vilken dag ännu. sen ska vi även hyra film & köpa godis på videoteket, lätt bästa godiset i stan! va jag vet iallafall. sen måste jag ju tillägga att det är första gången jag kommer bo i min lägenhet. elias ska ju bo där med mig också såklart, så vi ska inviga lägenheten. det kommer bli fett mys! ser fram emot allt detta så himla mycket. kommer dessutom få vara med mina bästavänner, kan det bli bättre? tror inte det faktiskt!

hoppas eran vecka också kommer bli grym!
det kommer iallafall min bli, hihi.

myskväll on my own

dag 15 av 15 på dagis avklarad. - chillllllll!

nu har jag semester fram tills skolan börjar, fan va soft. det tänkte jag faktiskt fira ikväll genom att äta bubblizzar & m&m's. det ska bli så sjukt gott för jag har tänkt äta dom där godisarna länge men jag har faktiskt sparat dom fram tills nu, så då slog det mig att det var en bra kväll att äta upp det på. eftersom jag har varit så duktig & jobbar klart, & det måste ju firas på något sett tycker jag. ;)

men nu ska jag kolla på americas got talent & kanske något annat.


ungefär såhär glad är jag nu.


move shake drop

helloooo

idag har det inte hänt så mycket, som vanligt med andra ord. har spelat badminton & bakat kladdkaka som jag ska ha med mig på jobbet imorgon. det är ju sista dagen, sen blir det semester för min del, soooooft! badminton är verkligen grymt, jag ska lätt börja med det när jag har flyttat till östersund. jag ska försöka börja på någon slags dans också, det skulle vara så sjukt roligt. har velat dansa hur länge som helst nu, men vad gör man när man bor här? man får vänta helt enkelt. hoppas på att hitta något ställe i östersund där man kan få börja som nybörjare eftersom jag aldrig har dansat förut typ, haha. skulle gärna vilja dansa till hiphop, spelar egentligen ingen roll vilken stil, bara dansen är frän & man dansar till hiphop, haha det är det jag vill iaf. ;) men vi får se hur det går med det.

på onsdag åker jag in till östersund, lääääängtar. it is going to be awesome!





spider




det här är den största spindeln som jag någonsin har sett. den är verkligen vidrig.

change

nu har fixat till en ny header & lite sådant, hade inget annat att göra ikväll.

idag har jag tagit en riktigt lång sovmorgon, vilket jag inte har haft på evigheter. när jag hade klivit upp gick jag ut & la mig i solen ett tag, det var chill. det har faktiskt inte hänt så mycket mer idag, har mest tagit det lugnt.

imorgon ska jag förmodligen spela badminton, sen vet jag inte riktigt vad som händer. på måndag ska jag jobba sista dagen, otroligt skönt att va ledig sen. vill åka in till östersund så fort som möjligt efter det.. skulle gärna ta bussen in på tisdagkväll, men vi får se. yran kommer iallafall bli grym tror jag!

nu blir det lite americas got talent.

i owe you

dag 14 av 15 på dagis avklarad. - sweeet!

just nu har jag inte tid att skriva men var bara tvungen att skriva att jag tittar på ett asbra program, nämligen dating in the dark. fyfan va det är bra! i love it. om ni inte sett det måste ni göra det, gå in på kanal5.se

nu ska jag fortsätta kolla.

/puss lise.

believe in yourself

dag 13 av 15 på dagis avklarad.

vad hände imorse när mamma & pappa hade åkt till östersund & jag skulle åka upp på jobbet? jo, moppen startade inte.. seriöst?! varje gång moppen har vägrat starta har inte mamma & pappa varit hemma. snacka om att man får panik då. men som tur är så har jag så snälla grannar som alltid ställer upp, så holger skjutsade mig, som han har gjort alla tidigare gånger också, tur man har ibland.. när jag hade slutat jobba gick jag hem & hämtade holger & birgittas hund bella. jag skulle nämligen vara hundvakt åt henne ikväll, det var mysigt.

nu sitter jag här & lyssnar på gavin degraw & sjunger med, love him.
snart måste jag gå & lägga mig, vill inte.. men imorgon är det iallafall fredag & helg!
/puss lise.


dina underbara låtar skapar lycka inom mig.

i make the rules

godmorgon

nu är klockan kvart i åtta & jag är riktigt trött. men jag ska ju jobba idag så jag hade inget val, jag var tvungen att kliva upp ur den otroligt sköna sängen ännu en gång. idag åker mamma, pappa & morfar in till östersund & fixar det sista med lägenheten & tar in nästan alla grejer som fattas där just nu. fan va grett! jag ska försöka ta mig in dit så fort jag har slutat jobba. jobbar min sista dag på måndag, nice! det blir gött med semester sen tills skolan börjar.. & det är ju inte alls länge kvar tills man går till gymnasiet för första gången i sitt liv, scary. men det kommer nog gå bra, hoppas jag.

nu ska jag fixa mig & äta frukost.

/puss lise.

the chemical brothers

hittade nyss dom här två sköna låtarna som jag totalt hade glömt bort! lyssnade på dom för ett bra tag sen.. glad att jag hittade dom igen. låtarna är ju grymma!

The Chemical Brothers - Do It Again




den här videon diggar jag faktiskt ;)

(va tvungen att ta videon som va nästan 11 minuter lång, hittade ingen annan som man kunde "bädda in".)

i want it that way

dag 11 av 15 på dagis avklarad.

idag va det bara 6 barn på dagis. det är ju nästan för lite barn tycker jag, haha. jag vill att det ska vara typ 14 som det var förut, det var perfekt. men det kan ju vara lite mysigt när det inte är så många också! idag fick jag sluta en timme tidigare, vilket var väldigt snällt tycker jag. när jag hade slutat åkte jag till mormor & morfar & fikade. efter det har jag inte gjort så mycket, är så himla trött när jag har kommit hem ifrån jobbet. förstår inte riktigt varför men.. haha.

nu ska jag snart fika & sen göra det som måste vara något av det skönaste som finns, nämligen sova!
/puss lise.



bubblizzar

dag 10 av 15 på dagis avklarad.

idag var det bara 8 barn på dagis. det var lite ovant eftersom det har varit 12-16 barn varje dag som jag har varit där tidigare. jag har inte gjort så mycket alls sedan jag kom hem. har bara tagit det lugnt. testade även mina leggings från nelly som kom idag. det var ett par som var en aning stora, men det gör inget.. man får väl ha något under, haha. ikväll vet jag inte vad jag ska göra.. är lite rastlös just nu faktiskt. har ingenting att göra känns det som. orkar inte sitta här längre.. det är så tråkigt ibland.

ska fortsätta äta mina älsklingsbubblizzar nu iallafall.
/puss lise.

http://www.top-bonbon.com/im/articles/2745.jpg
lätt något av det godaste som finns!

nya grejerna till lägenheten






jag köpte även några slevar, nån plastbunke & en ugnsform. men dom va det ingen mening att ta nån bild på. jag tyckte om alla sakerna som jag köpte & tror att dom kommer passa perfekt i lägenheten faktiskt!

nu ska jag sova.

/godnatt, puss.

dom nya kläderna


skjorta - gina, 49kr
jeans - gina, 99kr
randiga leggings - gina, 49kr
blommiga leggings - monki, 90kr
gröna leggings - gina, 49kr
svarta korta shorts - gina, 49kr
bikershorts - gina, 59kr
trosor - gina, 90kr för alla fyra

*ja jag gillar gina* haha (!)

nejmen nu när jag tänker efter så va jag bara in på gina & monki...
jag tjänade iallafall 988kr eftersom jag köpte allt på rean förutom bikershortsen tror jag, that is good!
beställde även tre leggings från nelly i torsdags för typ 300kr, det var rea på alla dom också! man måste ju passa på när man hittar något man gillar som är på rean. men nu får jag inte shoppa på ett tag har jag sagt åt mig själv. :)

bra helg i östersund

i fredags åkte jag in till östersund med mamma & pappa. vi åkte in med husbilen eftersom vi skulle bo i den eftersom tove & daniel bodde i lägenheten. jag hade aldrig sovit i en husbil förut så det var lite spännande faktiskt.. i fredags fick jag träffa elias i typ tio minuter.. tyvärr alldeles för kort tid egentligen med det var definitivt dagens bästa händelse iallafall. vi hade inte träffats på typ nån vecka så det var underbart att få pussa lite på honom igen.

i lördags blev det lite shopping ute på stan med tove & daniel efter att vi hade ätit en panini på tehuset. på eftermiddagen träffade jag linda & malin. vi åkte först upp till sofias lägenhet & satt där ett tag. efter det drog vi ner på stan & käkade middag på en restaurang som hette viktoria, mysigt va det. efter middagen gick vi upp till henkes lägenhet i regnet. i lägenheten var även balder, timo & anders. där satt vi tills vi var tvungna att bege oss ut i regnet igen för att gå ner mot bion & eclipse. jag tyckte att filmen var bra! men jag längtar redan efter att se den fjärde.. efter bion gick jag till husbilen & sov.

idag gjorde vi nästan ingenting.. sov ganska länge & sen åkte vi hemåt igen. på vägen hem stannade vi på dollar store där jag shoppade lite till. men den här gången inga kläder utan lite grejer till den älskade lägenheten.

imorgon ska jag jobba igen så snart måste jag lägga mig..

men innan det ska jag faktiskt lägga ut bilder på det jag shoppade, både på kläderna & det andra!
/puss lise.

tack för helgen förresten!


haha, bjuder på denna !

bilder på mitt rum





sådär ser mitt rum ut nu! jag är mycket nöjd med hur det blev, jag trivs verkligen jättebra i det. tavlorna som hänger ovanför sängen fick jag av tove, supersnällt! tycker verkligen om dom!

så nu vet ni det
/puss lise.

i wanna die lying in your arms

det här har jag gjort hittills idag..

  • klivit upp halv åtta
  • åkt på jobbet
  • lekt med barn
  • sett två flugor som hade sex i en burk, usch.. *haha*
  • slutat en timme tidigare
  • beställt tre leggings som var på rean

härlig dag måste jag säga.
nu ska jag snart käka middag med mamma & pappa. spagetti & köttfärssås blir det idag, min favorit! imorgon jobbar jag från 08.00 - 14.00, när jag har slutat åker jag, mamma & pappa till östersund med husbilen. imorgonkväll ska jag vara med mina polare som kommer till stan med kvällsbussen. på lördag ska jag fika med tove på stan, sen blir det middag & bio med polarna. på söndag blir det hemfärd igen. låter som en ganska okej helg faktiskt!

/puss lise.


tog bilden för nån dag sen. (ser dock lite trött ut, haha)

my life would suck without you

dag 6 av 15 på dagis avklarad.

när jag kom hem från dagis idag va det bara tove & daniel hemma för mamma & pappa åkte till ytterhogdal för att kolla på någon konsert. jag, tove & daniel åt mat, kollade på band sen vi var små, spelade kort, pratade & skrattade såklart. det blev även strömavbrott pga åskan som dundrade ner över byn.. det kan vara mysigt med blixtar ibland faktiskt, men strömavbrott är ju inte så roligt enligt mig. just nu har jag verkligen inte någon lust med att lägga mig & kliva upp imorgon tidigt för att åka till jobbet. huvva, jag är inte van vid sånt här..

nu väntar tyvärr sängen på mig..
/puss, godnatt.

unbreakable

ikväll har jag haft en riktigt jobbig kväll. men nu känns det lite bättre iallafall. just nu sitter jag & lyssnar på westlife, fan va dom är bra! bästa musiken när man mår som jag gör just nu. deras låtar/låttexter är förmodligen dom finaste som finns. jag älskar låtarna..


det är ju jobb imorgon, så sängen väntar.
/puss lise.

million pieces

tjenare
idag har det inte hänt så mycket. mormor & morfar kom hit & åt grillat. sen kom samuel & hälsade på mig en stund, det var mycket trevligt! har inte träffat honom på en månad, helt sjukt. har saknat honom mycket. men vi ska ses inom en månad igen har vi sagt iallafall, haha. grattis spanien som vann vm, det var dom värda i guess. har inte kollat på en ända match innan finalen så... det ska bli skönt att vm är slut nu så slipper alla skriva massa onödigt skit på facebook, haha.

nu måste jag lägga mig, ska jobba imorgon.
/puss lise.


jag & samuel, snygga ;)

we are stuck with each other

hej!
middagen hos mormor & morfar blev mycket trevlig. orkar inte skriva något mer nu för jag är inte på blogghumör.

imorgon ska houda leka med bushra hela dagen lång, de ni.
/godnatt, puss.

everybody's changing and i don't know why

goddagens
idag har jag träffat alva & oskar, dom små söta tvillingarna. jag har även spelat kubb med familjen.. men sen efter det har jag inte gjort så mycket alls. snart ska vi åka till mormor & morfar som firar guldbröllop (gifta i 50 år). grattis till er! igår kände jag ingen smärta i ryggen alls typ.. men idag känner jag den tyvärr lite igen, satan. jag borde inte göra det eftersom det har gått några dygn nu, blir lite orolig faktiskt. ryggsmärtan skulle försvinna på ungefär 24 timmar när man började ta medicinen. får hoppas det inte är något farligt iallafall..

nu måste jag bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, kommer bara ta något för det spelar inte så stor roll när man åker dit, haha. hoppas ni får en bra kväll, det kommer nog jag få!
/puss lise.


oskar & alva.

after the love shined down on me

dag 4 av 15 på dagis avklarad.

kunde inte jobba igår.. & gissa varför? jo, jag har nämligen fått njurbäckeninflammation. fick sjukt ont i ryggen i onsdagskväll, så mamma ringde till doktorn & han tyckte att vi skulle åka in till akuten på en gång, klockan elva på kvällen. men som tur var slapp vi åka till östersund för det fanns en doktor i sveg som kunde ta emot mig. så vi åkte dit & nu har jag fått medicin mot njurbäckeninflammation. det känns mycket bättre i ryggen nu så medicinen fungerar förmodligen, det känns jätteskönt.

nu är tove, jonas & daniel här också! det är superkul att vara nästan hela familjen samlad igen. tyvärr kunde inte elias & sandra komma, men dom får komma nästa gång istället. nu ikväll har vi firat att tove har tagit examen... & även lite att jag har kommit in på musik ;) haha. jag fick en försenad födelsedagspresent av jonas eftersom jag inte har träffat honom på väldigt länge. jag fick en superfin ljuslykta i form av ett hjärta som man kan hänga upp vart man vill, i hjärtat stoppar man in ett värmeljus, superfint! den kommer passa perfekt i lägenheten. tack jonas! jag fick även en present av tove, för att hon tyckte att jag hade jobbat så bra i skolan & för att jag fick så bra betyg enligt henne. jag fick en svart necessär & ett asfint armband med en skyddsängel på, blev verkligen jätteglad över det. en ny necessär behövde jag absolut ha, så det var perfekt. tack tove! om jag orkar kanske jag slänger upp någon bild på det jag fick.

nu ska jag ut i det fina vädret med familjen, underbart.
/puss lise!


en bild från fotokursen i somras.

smoothie is good

ikväll tänkte jag först äta bullar, glass eller nachos eller något i den stilen. men sen kom jag på att jag skulle göra smoothie som till & med är nyttigt! eftersom den smoothien som jag gör bara innehåller fil & bär. den är faktiskt hur god som helst tycker jag.. borde äta det lite oftare istället för alla chips jag fetar i mig, haha.

om ni vill testa att göra smoothien så är det bara att ha ca tre dl fil & tre dl bär i en matberedare & blanda ihop det. (eller om ni tar en mixer eller något, funkar säkert lika bra.) men se till så att bären är frusna, det blir mycket bättre då!




idag när jag kom hem från jobbet var jag faktiskt ganska trött.. så ikväll när jag la mig i sängen & vilade en stund somnade jag ett tag, inte likt mig.. aja, nu måste jag snart lägga mig så jag inte är helt död imorgonbitti.
/puss lise.

milton är söt

dag 2 av 15 på dagis avklarad.

idag fick jag reda på att milton är kär i mig, haha gulligt! ;) fick en puss på kinden av honom också. han är så sjukt söt så man till & med inte kan sluta kolla på honom, han är förmodligen världens sötaste unge! ungar som är ungefär 5 år som milton är brukar inte vara så söta faktiskt, men milton är tydligen ett undantag. idag ritade jag, melina & milton, & då skrev jag "MILTON ÄR SÖT" på ett papper, också försökte han läsa det sen.. & när han till slut förstog vad jag hade skrivit så började han le & blev generad, det var så sött! hihi :D

jag måste försöka ta en bild på milton någon dag så ni också får se hur söt han är!

han ritade en supersöt teckning till mig.

första dagen på jobbet

jaha, då var dag 1 av 15 på dagis avklarad. det gick bra tycker jag. det var 14 barn där idag.. & det verkade som om alla tyckte om mig? haha, jag är populär bland barnen ja.. nämen, vi lekte ute hela dagen. när jag skulle hem va det till & med några som ville pussa mig på min mun? eller ja, dom försökte väl med det. men jag sa åt dom att jag redan har en kille & att han blir jätteledsen om jag pussar andra killar.. haha. hoppas dom förstog det & inte försöker pussa mig på munnen imorgon. kinden är väl okej men.. inte munnen, där går faktiskt gränsen.

när jag kom hem efter jobbet gjorde jag absolut ingenting, har kollat på en film nu ikväll. inget mer har hänt. nu måste jag lägga mig så jag inte är helt död imorgon när jag ska upp ungefär halv åtta.
/godnatt, puss.

himmelen är oskyldigt blå

hallå allihopa!
min helg har varit grymt bra. igår (lördag) kom linda & malin hit ungefär klockan elva. vi gick direkt ut & solade i det underbara vädret. det var verkligen varmt, sommaren är så härlig! när vi hade solat ett tag bestämde vi oss för att gå ner till ljusnan & ta vårat första dopp för i år. det var faktiskt riktigt skönt & det var inte alls så kallt i vattnet som jag trodde att det skulle vara. när vi hade badat klart tog vi moppen & cykeln upp på ica & handlade lite jordgubbar, choklad & chips. vi träffade även kristoffer på ica, så han följde med oss hem. när vi kom hem satt vi ute i solen på altanen & hade en liten picknick kan man väl säga, det var riktigt mysigt. till middag blev det tacos.

idag när vi hade vaknat & ätit frukost/lunch ville julia att vi skulle åka hem till niclas & kolla på deras kattungar. så vi åkte dit & kollade på dom små sötisarna. sen följde vi med julia, niclas & henke som skulle till vemdalen & fika på fiket där. sen åkte vi hem & till middag blev det grillad korv & pommes, eftersom vi tyvärr inte hade fixat något kött. men vafan, korv funkar ju det med! när vi hade ätit satt vi bara ute & pratade & myste. när klockan var ungefär halv tio åkte linda & malin hem.

tack för en underbar helg, den skulle nästan inte kunnat bli bättre!


nu måste jag lägga mig, ska ju börja jobba på dagis imorgon.
hoppas barnen kommer tycka om mig, hehe...

/puss lise.

i'm all alone

nu är jag hemma själv ända tills på onsdag. eller ja, imorgon kommer ju linda & malin hit & stannar tills på söndag. men jag är iallafall hemma utan mamma & pappa. så nu ikväll när jag skulle gå ner & hämta lite grejer var det lite läskigt eftersom det inte var en ända lampa tänd där nere. det är faktiskt ganska läskigt att vara själv i ett hus som är ganska stort.

nu ska jag sova... jag önskar att elias hade varit här hos mig, det hade inte varit så ensamt då. känner mig mycket tryggare när jag får sova med honom & känna att han håller om mig.. aja, får lägga mig i sängen & fösöka somna i min ensamhet.
/puss, godnatt.


<3



kanske hade jag inget val, bara viljan att finnas kvar

ikväll har jag kollat på så som i himmelen som gick på teven. det var några år sen jag såg den sist så det var roligt att se den igen. den är ju så himla bra! men dock är den sjukt sorglig.. det kom tårar lite då & då under hela filmen, haha. jag älskar filmen iallafall.. & gabriellas sång är så himla fin!

imorgon kommer linda & malin hit & stannar här hela helgen.
det kommer bli en toppenhelg med mina bruttor!

/puss lise.


jag va cool när jag var liten.

2 juli

idag var det hur varmt & soligt ute som helst, ungefär 30 grader i solen. imorse klippte jag mig, den här gången behövde jag bara klippa en cm eftersom jag klippte mig för två månader sen & inte för ett halvår sen som det brukade vara förut. nu ska jag verkligen klippa mig efter två månader hela tiden, för då behöver jag inte klippa typ fem cm som jag alltid var tvungen att minst klippa förut pga att det var så slitet. jag ska fan få långt hår! men då måste jag nog sluta platta håret så mycket...

aja, efter att jag hade klippt mig & kommit hem så tog jag mig till slut ut i det fina vädret. jag la mig ner på en filt på gräset & solade, det var härligt. tyvärr kom det en broms & bet mig efter ett tag så jag blev tvungen att gå in.. jag hatar bromsar & mygg! dom bara biter mig hela tiden. men bromsarna är nästan värre än myggorna, för dom biter bort en bit av huden typ, uuuusch. hatar alla äckelinsekter.

näe, nu ska jag sluta klaga.

/puss lise.


trots att jag inte tycker om insekter & sånt får dom gärna vara med på en bild då & då ;)

YES! I DID IT ♥

jag kom in på musik på palmcrantzskolan, är världens lyckligaste nu! sjukt underbart... jag har varit nervös hur länge som helst över det där, men nu vet jag att jag ska få börja där iallafall. det kommer bli hur roligt som helst. längtar redan efter att börja typ, hehe.

nu ska en glad lise gå & lägga sig.

/puss, godnatt.

lägenheten är grym

hallå. nu har vi varit inne i östersund i två dagar & fixat med lägenheten. den kommer bli så sjukt fin när allt är klart! det är fortfarande lite grejer som ska fixas med den, men det är mest alla möbler som ska in & alla detaljer som ska dit. jag ska åka någonstans & handla grejer har jag bestämt. jag ska köpa tallrikar, bestick, glas, koppar, skålar, slevar, ljus, ljuslyktor, handdukar & sånt. nästan allt det där finns ju dock redan i lägenheten, men allt är inte mitt utan det är ju mammas & pappas grejer också. jag tycker att det skulle vara roligt att köpa lite grejer som man har som är sitt eget sen. jag ska förmodligen handla lite på dollar store, dom har ju faktiskt fina grejer där, som även är billiga. & det är ett stort plus för mig, hehe.

sov även över hos elias igår, det var underbart att få träffa honom lite också. ♥

vill ni komma på fika i min lägenhet när allt är klart så hör av er ;) haha..

/puss lise.


tog bilden i bilen in till östersund i onsdags.. som ni ser var jag fruktansvärt trött eftersom klockan var ungefär 7 på morgonen. men har man tråkigt så måste man ju göra något åt det.
RSS 2.0