i'm not so sure anymore


vad ska jag göra egentligen? jag tror att jag skiter i dig nu faktiskt, orkar bara inte.

they call me freedom

mina senaste dagar har jag tillbringat med linda, ungefär. hon kom & räddade min kväll i söndags, & efter det har hon stannat här ända tills nu (tisdagkväll). hur härligt som helst ju! vi har pratat, suttit lite vid datorn, spelat massa spel & bakat muffins som tyvärr blev misslyckade, men roligt va det, hehe. nu ikväll kom malin & sofia hit & joinade oss. vi gick upp på byn & köpte glass & lite sånt gott. sen gick vi hem hit igen, & efter ett tag kom johan & balder hit & spelade kubb med oss. det var tjejerna mot killarna. vi tjejer var självklart bäst!

nu har alla åkt hem & jag är ensam igen. imorgonbitti klockan sex ska jag åka till östersund. vi ska fixa lite mera i min lägenhet. kanske stannar där tills på torsdag, ska nog förmodligen börja möblera & sånt. fan va roligt!

tack till alla som har gjort mina senaste dagar grymma!
nu är det packning som gäller.
/puss lise.

this sucks

jäääääävlar vilket tråkigt liv jag har!!! fan.


sexigt med ofixat hår också..

without saying a word you can light up the dark

kvällen igår blev väldigt lyckad! det var god mat & härligt folk, dessutom regnade det inte.. det var faktiskt riktigt fint väder. vi åt, spelade kubb, kollade på tre duktiga grabbar som spelade & sjöng, sen pratade vi om allt & lite till tror jag. det var med andra ord en toppenkväll, tack till allihopa som gjorde den så bra.

idag sov jag till klockan fyra eftersom vi somnade ganska sent igår.

nu blir det världens godaste middag, grillad kyckling & potatisgratäng. till efterrätt blir det jordgubbar & glass.
dessutom har min söta mamma gjort "fyrkantig kola" till mig, hihi.

/puss lise.

mot hån


nu drar jag & firar midsommar i hån! yey.
ha en bra kväll, pusss.

glad midsommar

nu ska jag fika med mormor & morfar. efter det ska jag duscha & fixa mig innan jag ska dra till vemhån. vädret verkar tyvärr inte vara så strålande idag, hoppas det inte börjar regna iallafall. kvällen kommer nog bli grym med brudarna.

ha en bra midsommar allihopa, puss!


hehehehe

bilder från ikväll

nu kommer det lite bilder som jag tog ikväll. kanske dock inte är så roliga bilder men vafan, kolla om ni vill.
dock märkte jag att jag inte är så bra på att ta kort längre.. alltså jag har typ glömt bort hur man gör eftersom jag inte tagit kort på så länge, haha.
det måste det bli ändring på nu.











sådär, nu får det räcka med bilder.

klockan är mycket så nu lägger jag mig
/puss lise.

this was a good night baby

FAN! nyss hade jag nästan skrivit klart ett inlägg, & tro på fan att firefox måste startas om så att allt försvinner. åh, nu skriver jag ett kortfattat inlägg istället, för jag är lat & orkar verkligen inte skriva om.

igår var jag i hån med linda, malin & michaela. mysigt värre!
imorgon är det midsommar & den ska firas i hån med linda & michaela. vi ska grilla & äta jordgubbar, det är väl ungefär det vi vet att vi ska göra.

så, det var mitt kortfattade inlägg.
nu ska jag redigera lite bilder som jag var ute & tog förut ikväll, får se om det kommer upp någon här eller om bilderna blev för dåliga för det.
/puss lise.

gjorde som malin: snodde bilden av linda, hihi.

båda mina pluppisar har ju lagt upp denna söta bild på sin blogg, så då kan ju inte jag vara sämre & inte göra det.
brudar, ni vet att ni är mina bästa. ♥

you have to see this

http://onyanserat.se/wp-content/uploads/2010/02/Farsan_poster1_hr.jpg
kollade precis på den här filmen med mamma, den va grym! har inte skrattat så mycket åt en film på typ flera år tror jag.
sjukt rolig film, om man har humor vill säga. den får lätt betyget 5/5!

nytt rum, grett

shue
nu sitter jag & skriver mitt första inlägg från mitt nya rum. vi ska typ ändra hela huset. eller ja, mamma & pappa ska ha sitt sovrum där kontoret är just nu. sen ska jonas ha det sovrum som mamma & pappa har nu eftersom jag tog hans rum. i mitt förra rum ska mamma ha kontor på halva & sen ska det bli ett slags musikrum på andra halvan. för det rummet som jag hade förut är ju som uppdelat i två rum, haha. kanske låter komplicerat men, det blir nog bra när det är klart. mitt rum blev iallafall bra tycker jag.. kommer ju dock nästan aldrig vara här eftersom jag flyttar snart men, kommer väl hit någon gång & då blir nog det här rummet bra för mig.

nu ska jag fika & efter det ska jag lägga mig
/puss lise.

för övrigt är inte rummet helt klart ännu, det ska bytas gardiner & sättas upp lite mer grejer, men det får jag fixa senare.

här är en urdålig bild som jag tog med min cam, det va så mörkt i rummet så det blev helt suddigt. men om ni inte är blind så ser ni förhoppningsvis. det är ju ingen bild på skrivbordet & datorn & det men.. det behöver ni inte se. ;D

du är grym, eller vänta.. grymmast


satt nyss & pratade med linda.. det känns så bra att ha en vän som man kan prata med om allt. det behöver man verkligen ha.
kände bara att jag ville lägga upp denna otroligt fina bild & berätta att det inte finns många som är som du,
därför är jag otroligt lycklig över att just jag får ha dig som min bästis. jag älskar dig!

såhär kan det få vara föralltid

hallå, just nu sitter jag & tänker på en massa grejer. det brukar jag göra när jag sitter uppe såhär på natten & bara lyssnar på musik & är för mig själv. & just nu är mitt liv ungefär perfekt. det ända som fattas är att få bo i östersund, men det får jag ju göra alldeles snart, så med andra ord är mitt liv snart perfekt. jag har världens bästa vänner & den bästa familjen man kan önska sig. vad mer än det behöver man?
jag behöver inget mer iallafall... är överlycklig över det jag har. skulle inte vilja byta ut något.

allt känns så bra, & sommarlov... det är fan underbart det!
ville bara få ur mig det där kände jag.
pusssss


fick bli denna tråkbild nu, sorry.

nothing else matters

nu är jag hemma i hede igen, & nyss när jag satt & funderade så kom jag på att nästan hela mitt sommarlov är planerat nu.

ungefär såhär kommer det se ut.

midsommar kommer firas i lindas stuga med lite härligt folk
2 juli börjar jag sommarjobba på dagis i tre veckors tid
+ att tove & daniel kommer hem till hede ett tag
efter det blir det ytan i tre dagar
sen åker jag till stockholm ett tag
någon gång i augusti ska jag & elias åka på en husbilssemester. vi ska nog ner till göteborg & gå på liseberg eller något, gött!

sen kommer jag självklart spendera så mycket tid som möjligt i lägenheten i östersund.
måste ju bli lite van innan man flyttar dit & ska börja på gymnasiet.

nej, nu väntar grillat kött & pommes!
/puss lise.

now you see it

hello
har inte skrivit på ett tag. det beror på att jag är hos elias, & då är det inte lätt att blogga inte. tror inte att det är någon som bryr sig eftersom det förmodligen bara är jag själv som läser min blogg men.. haha. jag kom hit i onsdags. vi har inte direkt gjort så mycket här fram tills idag då vi åkte in till östersund med elias mamma & mormor & kollade på min lägenhet som är hur fin som helst. jag vill flytta in där nu! när vi hade kollat på lägenheten gick vi till emilia & hälsade på. hon gav mig tre superfina skor som hon inte använde längre. hur snällt som helst! jag blev verkligen jätteglad för skorna,
tack emilia. :) på hemvägen köpte vi pizza på sibylla som vi tog med oss hem & åt. jag är fortfarande mätt, jobbigt.

just nu ligger elias & sover för han var trött, som vanligt, hehe. men jag ska väcka honom snart för nu får han inte sova länge, för då kommer han väl inte kunna somna inatt istället! senare ikväll ska vi nog mysa i soffan framför en film eller något. vädret är ju tyvärr inte det bästa, regnet har öst ner hela dagen. usch, vart är det fina sommarvädret?

förresten, har ju träffat familjen svedlunds nya familjemedlem fina för första gången! hon är världens goaste & sötaste hund. :)

oj, nu ser jag att jag har skrivit ganska mycket, så nu slutar jag skriva.
/puss lise.

to be honest, i miss you

igår åkte jag till michaela med bussen, som var ungefär en halvtimme sen, dryyygt. men iallafall.. det var jag & några till härliga brudar som drog dit på grillning & lite sånt härligt. jag orkar inte skriva så mycket mera nu, för mitt huvud håller på att krascha ihop av alla tårar som nyss kom ut när jag kollade på dear john i min ensamhet. kvällen var iallafall grym & borde göras om snart tycker jag!

imorgon ska jag åka till elias, & snacka om att jag längtar. för någon dag sen när jag va sådär sjuk & aldrig trodde att jag skulle bli frisk trodde jag inte att vi skulle ses på evigheter. men, medicinen jag fick igår hjälpte tydligen för nu mår jag i princip helt okej igen! hääärligt.

men nu ska jag sova så det blir morgon någon gång.
/puss lise.


in pieces

tjena
jag är fortfarande sjuk.. men har varit hos doktorn idag & fått hostmedicin, nån speciell nässpray & någon annan medicin, så nu jävlar ska jag bli frisk igen! trots min förkylning ska jag åka till michaela ikväll där vi & några brudar ska ha en myskväll. det kommer bli toppen! jag ska skriva om avslutningen också.. för det har jag inte orkat med ännu. men nu ska jag snart gå till bussen. hoppas ni får en bra kväll.

/puss lise.



yes jag ser väldigt trött ut, men that's me.

now it is over, it is time to cry and remember everything good

herregud, sista dagen på sonfjällsskolan är avklarad. sista dagen i nian, sista dagen med klassen. imorgon är det avslutning, sen blir det aldrig som det varit nu nästan hela mitt liv. jag har spenderat nästan varje dag i tio år med vissa & nästan alla dagar med dom andra i tre år. & nu kommer vi nästan aldrig ses.. vi kommer aldrig ses som en klass igen. det kommer aldrig bli vi, klass nio på sonfjällsskolan igen. fan va jag kommer sakna allt. vi har gått igenom så mycket tillsammans, & jag är verkligen tacksam för alla minnen jag har fått. kommer aldrig glömma oss.
vill bara att ni ska veta att ni finns i mitt hjärta.

imorgon kommer tårarna rinna, det kommer vara blandade känslor som kommer komma fram. men, vi ska ha roligt tillsammans nu!

nu måste jag sova & försöka friskna till lite tills imorgon.

har redan sovit 7 timmar idag på dagen, & druckit lite cola. det kanske hjälpte, vi får se.
/puss lise.


ja jag hade gråtit ett bra tag när bilden togs.. det är därför ögonen är röda.

dagens låt

http://www.culturebully.com/wp-content/uploads/2010/05/christina-aguilera-bionic-cd-cover-album-art.jpg

Christina Aguilera - Desnudate

storängesvängen

idag va det sista storängesvängen nånsin. lite sorgligt faktiskt.. har väl varit med nu nästan varje år sedan tvåan eller va det är.

men vilken grupp tror ni vann då? jo min & henkes såklart! vi fick 440 poäng av 500 möjliga. det är faktiskt grymt tycker jag. min grupp var jag, henke, sofia, thomas, ronya, johanna, sanna, milly, oskar & johan, lätt bästa gruppen, 14 var vårat gruppnummer.
& juste, nian vann över lärarna i femkampen idag, bra jobbat klassen.

nu sitter jag här & är sjuk som bara den, förkylningen jag har fått verkar bara bli värre & värre. inte bra, speciellt inte nu när det är skolavslutning på fredag. allt kommer gå åt helvete typ. fyfan.

hoppas ni mår bra iallafall.
/puss lise.


simply the best

igår hade vi nians show på församlingshemmet för högstadiet, lärarna, några till klasser tror jag kom också.. sen fick dom föräldrar/släkt som ville komma dit & kolla. det gick faktiskt hur bra som helst tycker jag. dessutom var det nog något av det roligaste jag gjort på längeeee! dessutom skrattade ju faktiskt publiken, så det blev bra. & alla gjorde superbra ifrån sig!

jag kommer sakna klassen så sjukt mycket när vi har slutat. tänk att skiljas åt efter alla dessa år & allt vi gått igenom tillsammans. det kommer aldrig bli som det varit... aja, tur att man har haft en bra klass under dessa åren. hoppas det kommer gå bra för alla i framtiden! men det tvivlar jag inte en sekund på att det kommer göra.

förresten
, jag var ju maria montazami på showen igår.. & idag kom jag på att justfan! jag heter ju lise maria regnander, det var lite komiskt tycker jag, haha!


sparade en bild från inspelningen med funktionen på min dator så.. därför bilden inte är så bra ;)
men det är ju klassen iallafall!

rest in peace älskling

i måndags lämnade tuva den här jorden & for upp till himmelen & putte. nu är hon en av himmelens finaste änglar. jag kan inte tro att det är sant.. att hon inte finns längre, inte hon heller. det är fruktansvärt att just hon, min älskling, skulle bli sjuk. det är så orättvist. tuva var världens sötaste bästa hund (det var putte också såklart), hon var värd att få leva! jag saknar henne hur mycket som helst, önskar att hon fortfarande var här med mig.
men vi kunde inte låta henne lida.. fan, nu kommer tårarna. så nu avslutar jag med att säga att jag hoppas att du har det bra där uppe, vi ses snart igen. tack för dom fina minnena du gav mig, kommer aldrig glömma. jag älskar dig tuvis!





en av dom sista bilderna jag fick på dig. du är finast. ♥

första bilden på dig&mig, jag minns så väl hur lycklig & glad jag var där..
du finns fortfarande inom mig, i mitt hjärta & mina tankar.

jag är bäst på att komma på rubriker, så va jag inte det ;pppPPppPppp

idag har det varit en bra dag. jag & elias har dampat loss som bara den, det är underbart för vi har lika humor typ, hehe. jag kan inte förstå att vi går ut nian på fredag.. det är sjukt ju. nu har klassen äntligen blivit bra igen, liksom tajt.. också måste vi skiljas åt föralltid. det är sorgligt, kommer sakna oss. men kommer iallafall lämna sonfjällsskolan med många underbara minnen. & jag hoppas att alla får det bra på sin nya skola.

nu måste jag äta upp min glass innan den smälter.
senare blir det skräckfilm, grett!
/puss lise.

fyfan va vi är bra

igår åkte vi in till östersund för att kolla på emilia när hon tog studenten. vädret var rätt så bra, dock blåste det så det blev kallt. på eftermiddagen/kvällen var det middag/fest här i tandsbyn. det var trevligt men jag, elias & christoffer hade inte så mycket att göra, så vi satt mest & gjorde ingenting. men det funkade ju det med, haha. idag har vi inte hunnit göra så mycket.. jag ska tvinga ut elias sen. också ska jag tvinga honom att se på en skräckfilm med mig. det kommer nog gå bra, för han gör ju alltid som jag vill. *host* *host*

nu ska jag jävlas lite med elias som försöker få bort sin huvudvärk genom att sova bort hela dagen, det är inte okej!
/puss lise.

kung jag!

nu på slutet har jag fått reda på att jag har höjt mitt betyg i tre ämnen. så nu har jag mvg i bild & engelska, & vg i kemi. fan va grett! det trodde jag aldrig om mig själv faktiskt. tror inte att jag kommer höja mig i något mer ämne än dom där.. isåfall får jag väl reda på det sen.
men just nu är jag skitnöjd, wihoo.

nu måste jag packa som fan, för ikväll bär det av mot tandsbyn. & imorgon är det studenten, det kommer bli asbra.
ibland är livet en stor jävla njutning!
/puss lise.


americas best dance crew


så sjukt grymma!

the thought is sad

idag var hela nian ledare för en friidrottsdag som vi hade på ip. det var 4-6:an som tävlade eller vad man ska säga. jag fick ta tid på 60 meter, det va chill. eller ja, hela dagen var chill! fint väder & glass, i love it. imorgon kommer nog skolan bli rolig, eftersom man inte gör något. asså man bara umgås typ.. känns sjukt att vi alldeles snart skiljs åt. tänk alla år vi har träffats allihopa, i en & samma klass.. aldrig mer kommer det bli som det har varit alla andra år. det känns så sorgligt när man tänker på det. sonfjällsskolan är en väldigt bra skola tycker jag, man kan inte klaga på den.

imorgon åker jag till elias & på fredag ska vi kolla på emilia som tar studenten. det är elias syster för er som inte vet det.
det kommer bli supertrevligt tror jag!



klänning beställd



den ska jag förmodligen ha på avslutningsmiddagen, om den nu kommer passa. vilket jag verkligen hoppas för annars kommer det bli lite panik!

when does my tears want to stop falling down from my cheek?

såg nyss på en film som hette "säg att du älskar mig". den var riktigt bra men sjukt sorglig.. grät lite från & till under hela filmen tror jag. det är sjukt att det finns sånadär människor som vill göra så att andra mår dåligt, usch. filmen gav en många tankar, rekommenderar den till alla.



/puss lise.

shake some ass


fan va grymt.

money machine

hallådär
igår på kvällen märkte jag att jag var kissnödig alltför ofta.. så imorse skickade mamma iväg ett prov på hc. det visade sig att jag hade fått blåskatarr, fan. har tydligen suttit ute & blivit kall eller något. så nu måste jag äta medicin mot det i fem dagar. det är sjukt jobbigt när det känns som om man är kissnödig hela tiden.. menmen, det hade ju kunnat varit värre så jag ska inte klaga för mycket.. det går nog över snart.

idag har det varit en helt okej dag förutom det där med blåskatarren. på skolan har vi skrivit på de där banden hela dagen ungefär, det är så roligt att läsa vad alla skriver, men dock lite sorgligt ibland. vädret har varit underbart & jag har ätit twister.

jag har hittat en superfin klänning som jag gärna skulle vilja ha på middagen efter skolavslutningen. kanske tar & beställer den senare med tanke på att det var extrapris på den, me like.

snart ska jag äta grillat kött med potatis så jag storknar

/puss lise.
RSS 2.0