mysigt med jul

igår var det ju första advent, det är sinnessjukt va tiden går fort! nu är hela huset julpyntat, & jag har mina julgardiner med hjärtan på, mysigt värre. julstjärnan hänger förstås också i fönstet. idag hade vi so-prov om energikällor, man ska aldrig säga hur man tror att det gick för då blir det alltid fel. men jag hoppas ju på det bästa iallafall, vilket är att jag fick godkänt. har skaffat spotify nu också, malin hjälpte mig! tack för det. <3 & det är faktiskt sjukt bra (y)

från & med nu kommer skolan vara rätt chill fram tills jullovet, vilket känns grymt. imorgon börjar julkalendern, undrar om man ska kika på den eller inte? vi får se.. har nyss kollat på paradise hotel, jag diggar det som sjutton! nu ska jag besöka min underbara säng.
godnatt gullungar!

förresten, jag längtar tills julafton.
men jag längtar ännu mer tills tove kommer hem den 21 december.

<3

yes.

nu kommer det ett kortfattat inlägg om min helg.

igår
shoppade tre rätt tråkiga saker
åt på tacobar
skrattade
pratade
kollade på new moon, bäst! <3
åt grillad korv
skrattade ännu mer

idag
gick upp nån gång vid sju
gick till bussen
åkte hem
fixade mig inför lucialottningen
grattis ellen som blev hedes lucia 2009.

tack för en rolig helg i östersund linda & malin - LLM-bäst :) <3

nu är jag stressad & måste plugga so för vi har prov imorgon, kan inte ett enda dugg. lyckat lise. men ärligt orkar jag inte bry mig.
är less så hejdå.

mot östersund

om ungefär en timme åker jag till östersund med linda & malin. imorgonkväll ska vi kolla på new moon, det kommer bli grymt! vi ska även gå & shoppa lite imorgon, eller ja jag ska iallafall gå med & kika, vet inte om jag har några pengar att shoppa för, haha. också ska vi äta på tacobar, så sjukt gott! :D på söndagmorgon åker vi hem & efter det blir det lottning av hedes lucia.
hoppas ni får en lika bra helg som jag kommer få. <3

förresten så är jag ett så kallat mvg-barn ;)


nästan lite läskig bild..

en månad kvar


åt en lussebulle för att fira att det bara är en månad kvar till julafton!
helt underbart :)

fight for it

just nu är jag rätt stressad. imorgon är det kemiprov, på torsdag är det engelskaprov, på fredag är det biologiprov, nästa vecka på måndag är det so-prov, nästa vecka på onsdag är det svenskaprov. jag får verkligen panik på alla prov, för jag orkar inte plugga. :( men samtidigt känner jag att jag måste få så bra som möjligt nu, för jag vill ju inte sänka mig i något ämne. men igår fick jag tillbaka en svenskagrej som vi gjorde förra veckan tror jag & jag fick mvg, omg. dock var det bara ett test inför det nationella svenska provet/proven vi kommer ha senare, men iallafall. tror inte att det här testet vi gjorde nu räknas? synd om det inte gör det.. men aja, blev iallafall lite gladare när jag såg det. 

längtar tills i helgen också! =D
- östersund here we come.

nu ska jag försöka sova, godnatt.


det är omöjligt att bli snyggare ;D haha.

hjälp

jag har kommit på att jag måste få tag i en fin klänning nu, eller ja egentligen två, & det är till dansavslutningen & skolavslutningen. jag vet att det är väldigt lång tid kvar till skolavslutningen men, måste ju börja kolla efter nån snygg klänning snart, som inte är för dyr. -.- däremot så måste jag ju ha dansavslutningsklänningen snart, vet inte riktigt när det är men, det är ju inte så länge kvar. så nu måste jag hitta nån som jag dessutom passar i, vilket inte kommer bli lätt =O
jag passar ju nästan aldrig i klänning. :(

superhelg

i helgen har jag inte haft nån tid att skriva alls faktiskt.
har varit med linda & malin hela helgen, vi har haft det superkul. det har varit den roligaste helgen på mycket länge! vi har pratat, ätit onyttiga grejer, sett på film, tagit kort & skrattat så fruktansvärt mycket! har inte skrattat så mycket på ja.. evigheter. det var verkligen underbart :D vi måste verkligen göra om det här snart igen tycker jag. <3

här är några av dom sjukt snygga bilderna vi tog idag ;)









vi är snyggast även fast vi är nyvakna & osminkade, helt otroligt! :)

jag älskar er mina mongon =D 
LLM-Bäst! <3

creepy

imorgon är det fredag, härligt. enligt mig försvinner bara veckorna & dagarna bort, jag förstår inte att det snart är december & snart julafton & nytt år.. det är helt sinnessjukt! det känns som att det nyss var ett halvår kvar till julafton. & dessutom har vi snart gått ut halva nian typ? det är creepy, för snart ska man lämna klassen & börja i en ny. det känner jag faktiskt inte för, asså jag kommer sakna den här klassen. har ju ändå gått med vissa i samma klass i typ tio år, det är väldigt länge. men aja, nu ska jag inte sitta här & snacka en massa.

nu ska jag försöka sova, godnatt gullungar =D


bjuder på denna bild idag.
... dock skitful redigering, men palla bry sig?
no. :D

dagens låt


bästa låten jag hört på väldigt länge! <3

ovant

idag på skolan va det hur många som helst som var sjuka. i a var dom bara fyra stycken, haha! men i b var vi typ tolv eller något sånt iallafall. men det kändes endå rätt ovant att vi var så få.
jag lyckades göra bort mig på matteprovet som vanligt,
jag måste vara sämst på matte.
men huvudsaken är ju att jag får godkänt iallafall, vilket jag vet att jag fick för jag fick se a-delen idag, men ändå. jag kanske vill ha lite mer än g nån gång, men det lär ju aldrig inträffa.. på gympan spelade vi badminton eftersom vi var så få tjejer, tio stycken va vi tror jag :D
det var självklart roligt eftersom det var badminton.

nu ska jag fika, puss! ni som är sjuka får ta & krya på er :D


nu saknar jag sommaren mer än någonsin,
tack vare det här skitvädret som är nu
:(

luciakortet


nu är luciakortet uppe på hedeinfo.se ;)
gud så snygga vi är :D

alla är svin

idag har jag varit trött som bara den. linda var på skolan först men åkte hem vid lunchen för att hon har blivit sjuk :( kommer sakna dig dom dagarna du kommer va sjuk gumman. det är verkligen jättemånga som har blivit sjuk nu, & det är väl ungefär samma sjukdom som alla har. jag tror typ att det är svininfluensan alla fått eftersom det smittar så lätt. jag behöver inte vara rädd att bli smittad ifall det är svininfluensan, eftersom jag redan har varit ett svin, haha.

nu måste jag sova, godnatt.

Lise Maria Regnander

familjen betyder

nyss kollade jag på programmet "mamma till en mördare", tror jag det hette. det var verkligen sorgligt asså. grät nästan konstant hela tiden.. för när man tänker efter & ser något sånt där så verkligen inser man ju hur mycket ens familj betyder för en. man vet det ju innan också såklart, men när man ser det på det där sättet & tänker efter så ja, det är sjukt. jag skulle aldrig klara mig utan min familj, jag skulle aldrig vara samma person utan dom, absolut inte. min familj betyder allt för mig, mer än allt! jag är så himla lycklig över att jag har dom vid min sida. & jag är så lycklig över att jag just hamnade i den här underbara familjen som jag hamnade i.

pappa, mamma, tove & jonas
- ni betyder allt för mig.
jag älskar er
& det kommer jag alltid att göra!



passade på att ta en bild... haha.

matte

försöker plugga matte nu, eller ja jag tänker försöka iallafall. det kommer nog inte gå så bra eftersom jag typ är efterbliven när det gäller det, fattar verkligen ingenting. det är ju nästan skrattretande hur dålig jag är. men för att det kanske ska gå lite bättre på provet imorgon så ska jag offra en dyrbar kvart av mitt liv åt den där fula boken, mohaha.

söndagar suger

söndag är inge roliga alls tycker jag, dom suger med andra ord. man gör typ ingenting, eller ja inte jag iallafall. fick inte spela badminton idag heller :( imorgon är det skola igen. jag tycker faktiskt att skolan ofta är rätt rolig, haha. alltså det hade ju inte varit så roligt om den inte hade funnits, för då hade man väl förmodligen bara suttit inne & inte gjort något alls hela dagarna. & dessutom kanske man inte hade haft några kompisar heller typ, haha. nu sitter jag bara & skriver massa konstiga grejer, förmodligen för att jag är trött. så nu ska jag lägga mig innan det här blir för wierd.

jag saknar putte så sjukt mycket :( vill ha han i min famn nu.
hoppas du har det bra där uppe gubben! <3


godnatt, puss!

röd snö

igår kom min älskade broder & sandra hit, mycket trevligt! idag har vi bara chillat & tagit det lugnt typ. vi har kollat på död snö, mycket skum film alltså. jag rekommenderar den till er som vill se mycket blod & sjuka grejer. jag & sandra tycker att filmen borde heta röd snö istället, det passar bättre ;)
imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra.. men jag får inte träna nu eftersom mitt knä är helt fuckat. alltså jag ska inte spela badminton imorgon (tror jag) för att pappa vill att jag ska vila. men det vill inte jag, så vi får se hur det blir. för jag älskar verkligen badminton & vill spela. men aja..

förresten så har luciakorten äntligen kommit upp på ica idag,
så det måste ni kolla in ;)


nu ska jag fika med dom där nere
puss!




ge mig pengar.

det här vill jag ha just nu: ett zoomobjektiv, ett vidvinkelobjektiv & ett fisheye + en stor blixt. gissa vad allt det går på? ungefär 30 000. hmm.. jag tror jag har råd asså ;) men seriöst, när jag har det kommer jag vara världens lyckligaste, typ.




det är kul med gamla bilder ;)

awesome

har inte skrivit på några dagar, men spelar roll.. no! det har typ inte hänt något sedan sist. förutom att vi hade basket på gympan igår & mitt lag ägde ut alla, mohahah. just nu försöker jag hitta några kläder att ha på mig imorgon, men jag vill fan inte ha något. eller alltså jag hittar inget :( det är så jobbigt.. snart kommer jag skita i det & ta mjukisbrallor imorn, seriöst. (intressant, jag vet.) haha. så otroligt skönt att det är fredag imorgon. dessutom kommer jonas & sandra hit, sköj kommer det bli! :D

förresten, jag var ett svin förra veckan.. så jag slipper ta den förbannade sprutan ;) awesome.

& just nu hörde jag från tv:en som låter några meter ifrån mig att robinson börjar 21 november, jippie!

men nu ska jag kika på mammas pojkar,
puss!


i don't know why i love you like this.

rolig grej




(linnea & rikard va inte med när skolfotot togs,
men dom måste ju få vara med endå)


Ta fram ditt skolfoto och svara på frågorna.
börja från vänster


1. När träffade du nr 8 för första gången? anders - länge sen, kanske på dagis? :P
2. Har nr 16 gjort något bra för dig: rikard - hmm, vet inte ;)
3. Har du någonsin bråkat med nr 3?
amanda - inte direkt bråkat tror jag.
4. När pratade du senast med nr 4? ida - igår.
5. Luktar nr 10 äckligt? oskar - har inte direkt luktat på han men..
6. Skulle du klarat att dela lägenhet med nr 5? frida - haha, hell no!
7. När träffade du nr 7 senast?
anna - igår.
8. Har du samma musiksmak som nr 14? tommy - nja, vet inte riktigt.
9. Vilken hårfärg har nr 11?
tilde - blont :D
10. Beskriv nummer 6. johanna - är en av dom snällaste personerna jag vet! hon är superfin :)
11. är nummer 1 en av dina bästa vänner? patrik - no.
12. är du vän med nummer 9? samuel - absolut! :D
13. hade du kunna kyss nummer 15? linnea - klart jag hade kunnat det ;)
14. hur länge har du kännt nummer 4 & 13? ida - har jag kännt hela livet eftersom vi är kusiner. marlene - har jag också kännt väldigt länge! :)
15. skulle du kunna vara tsm med nummer 2? timo - haha, det skulle jag väl kunna men..

vet inte om jag skulle vara det. <)


ni kanske undrar varför jag gjorde det här men, jag hade inget att göra & det var ganska kul :D

 

i gotta feeling

igår var det lördag & mässa på församlingshemmet. & jag hade samhallströjan på mig, gud så snygg den var. ;) det enda jag tänkte säga om mässan var att det gick väldigt bra! det var över 1000 som kom & kollade. det är fan helt otroligt när det är i hede =O
eftersom det nästan är hela hede, haha.

efter mässan igår så följde linda med mig hem. sen kom malin, timo & linnea. vi åt mat, kyckling & klyftpotatis. efter det gick vi upp på mitt rum & alla va helt ja.. hyper typ. så jag blev lite orolig att något i mitt rum skulle gå sönder till slut =O men det gick bra.. haha.
orkar inte skriva mer, men tack för en rolig kväll <3


i can see it in your eyes.

idag är jag glad

idag har jag varit glad. bara för att jag har varit frisk typ, så imorgon får jag gå till skolan igen. & träffa mina underbara saknade vänner :D har nog aldrig varit såhär glad för att jag ska få gå till skolan.. har till och med dansat i sängen av glädje. men nu ska jag sova, så jag kommer upp imorgonbitti, men det är nog inte några problem.

puss från en glad lise :)


förresten, fick skolfotot idag. 9bäst :)

awesome




nya grejerna

nu har jag tagit bilder på det jag köpte i stockholm eftersom det var några som ville se det. förlåt för att bilderna är dåliga :(

tröja & jeansleggings

en kofta

en shorta typ

leggings med dragkedja (usel bild asså) -.-

tröja & leggings (usel också..)

höst/vår jacka

två skor

vinterjacka

mössa & vantar

jag vill tacka tove för dom här produkterna som jag fick, tack så hemskt mycket! sen vill jag tacka för allt annat också såklart.

ni får inte se bilder på bh:arna & träningskläderna, men det dör ni nog inte av. & förlåt återigen för dom dåliga bilderna, haha..

saknar er

nu är det såhär att jag har suttit här hemma nu i några dagar, utan att ha kunnat gått till skolan. i måndags/tisdags & idag ville jag nästan inget hellre än att få gå till skolan.. men absolut inte för att jag längtar till att sitta på dom hårda stolarna, eller lyssna på något ointressant som lärarna har att säga, eller för att jag längtar efter den otrooooligt goda maten som serveras.. utan för att
JAG SAKNAR MINA VÄNNER SÅ SINNESSJUKT MYCKET!
jag längtar verkligen tills jag får träffa er igen :)

ni vet vilka ni är, jag älskar er!

sick of it

hallåj, tro det eller ej men jag lever faktiskt. sicken tur för er.. kanske. det var mycket roligt i stockholm. vi shoppade, pratade & hade det roligt. fast på lördagen blev jag tyvärr sjuk. fick hög feber & ja.. mådde allmänt dåligt typ. nu är det tisdag & febern är nästan borta. men jag har en irriterande hosta & är lite snorig. jag har & kommer missa massa saker som hänt på skolan. det känns helt förjävligt.. men jag får kämpa på nu & hoppas att det löser sig. jag saknar mina vänner sjukt mycket. har inte träffat dom sen fredagen innan lovet, så det är väldigt länge sen jag såg som sist.

det här shoppade jag iallafall i stockholm:
fyra tröjor
tre leggings
två skor
två bh:ar
en mössa
ett par vantar
en vinterjacka
en höst/vår jacka
träningskläder
tror det var allt, jag är supernöjd med dom grejerna.
jag klippte mig också, så jag hann med en hel del. det är skönt att ha ett hår som inte är slitet.. dessutom ska jag verkligen försöka att bara platta luggen & lite av det där fram & sen ska jag klippa mig mycket mycket oftare! jag tycker inte om att ha lockligt hår, men nu får jag stå ut med det.

nu ska jag inte skriva mera.. det kanske kommer bilder på det jag köpte, om jag orkar lägga ner tid på det. jag tror nog inte att nån av er är intresserade av att se det endå.

aja, hoppas ni mår bättre än vad jag gör.  puss!

RSS 2.0