äckliga vinter!

det var väl okej att det kom snö nu när nästan hela november är slut. men att det skulle bli snöstorm & typ åskväder var däremot inte okej! skönt att gå till skolan i det här vädret... jävla skit.

28 november

hallå!
har inte bloggat så mycket på senaste tiden. så det kommer förmodligen kommer några inlägg så småningom om det som har hänt på sistone. men nu känns det som om min mage behöver få i sig lite mat, så nu ska jag gå in till mitt fina kök & laga spagetti & bacon! det är en favoriträtt, så den återkommer minst en gång i veckan skulle man kunna säga. 

/puss lise.

grattis mami...


nu är du 50 år! men ser ut att vara ungefär 30. jag älskar dig!

/puss lise.

äntligen!


ikväll klockan 21.15 ska jag & stefan se den här på bio!
vi tänkte gå på den i lördags men då blev ju premiären uppskjuten... så det fick bli idag istället!
jag hoppas att den uppfyller mina förväntningar iallafall.

/puss lise.

glad tjej

ingen feber, ingen huvudvärk, ingen värk i kroppen! jävlar va gött. nu kan jag följa med på turnén idag också! jippie! var sjuk i typ två dagar, med ungefär 39,5 i feber + huvudvärk & ont i kroppen. & idag mår jag bra igen. känns super.

/puss lise.

söndag


i torsdags då vi kom hem hade vi 14 månader, love you!

min helg har varit bra, har myst framför filmer med stefan & umgåtts med vänner. snart kommer malin hit också, kommer bli asroligt! har inte träffat henne på jättelänge. nu ska jag städa lite i min rätt så ostädade lägenhet. jag hatar nämligen när min lägenhet är stökig & ful, usch.

/puss lise.

in gran canaria

hej!
imorgon ar det sista dagen har nere... pa torsdag aker vi hem, trakigt. hade garna stannat ett tag till. men det kommer bli rett skont att komma hem ocksa. har inte tid att skriva har mer, ska ner pa stranden med steffe! chill.

/puss lise.

RSS 2.0