gott nytt år

hallå!
kände att jag var tvungen att skriva ett inlägg eftersom det är sista dagen på 2011! idag har jag, stefan, tove & daniel varit ute & åkt längdskidor på ängen nedanför vårat hus. det var som ett litet äventyr! vi hittade dessutom ett äckligt skeletthuvud som låg där i snön, fräscht... igår var vi ute & testade om vi var bra på att köra skoter, & det var vi faktiskt!

ikväll ska jag bara vara hemma med min älskade familj & mysa. vi ska äta trerättersmiddag, & jag kan lova er att det kommer smaka minst lika bra som på en lyxig restaurang för min mamma lagar nämligen mat i världsklass! senare ikväll efter middagen vet jag inte riktigt vad som kommer hända, vi får se. det kommer iallafall bli en bra sista kväll på det här året!

hoppas ni får en bra kväll!



steffe

danne

lise

mums...


/puss lise.

home again


har haft det underbart med min älskling i några timmar... men nu ska jag dra till bussen som ska ta mig till hede & min älskade familj igen!

/puss lise.

i stefans säng

hallå!
min jul hittills har varit superbra. fick jättefina julklappar på julafton, & tomten kom dessutom för första gången på några år! idag åkte jag in till östersund för att träffa min älskling & för att kika lite på rean. hittade dock inte så värst mycket, men någon tröja fick iallafall följa med mig hem. just nu ligger jag i stefans säng & äter godis... jag väntar på att han ska komma in, för han har nämligen varit ute & skottat efter den där jävla dagmar.

ikväll hade jag tänkt mysa med stefan hela kvällen. för imorgon åker jag tillbaka till hede för att umgås med min bästa storasyster.

/Lise, puss

23 december


jag lyckades såklart glömma sladden till kameran i östersund, så nu kan jag inte lägga över bilder från kameran till datorn, dåligt gjort av mig. så nu får ni en ful mobilbild på våran ack så vackra julgran! vad jag kan minnas är nog detta den finaste granen som stått i vårat vardagsrum, så jag är trots allt glad! nu är det bara julklapparna som fattas, men de kommer att ligga under granen imorgonbitti när vi vaknar. jag älskar julen, våra traditioner, julgodiset & min underbara familj.

hoppas ni också har en underbar jul.


/puss lise.

red nails


min hand ser onormalt stor ut på bilden... men det är för att den är nära kameran om ni inte förstod det haha.

nu är det mesta packat & klart inför lucian imorgonbitti! naglarna är precis fixade också... det som känns mindre lockande är ju att man ska upp senast fyra imorgonbitti för att börja fixa sig för att gå till kyrkan 05.30. så är det när det är lucia om man går på palmcrantz! men det är ju rätt mysigt också faktiskt.

kanske är lite sent ute men... hoppas att ni hade tänkt komma & kika imorgon iallafall, annars kommer ni missa något fint. 

/puss lise.

15 månader


& jag skulle inte kunna bli lyckligare. i love you.

/puss lise.

can't stand it

allt är helt kaos inne i mitt huvud just nu. jag tror att jag kommer att explodera av all stress & allt som ska fixas nu innan jullovet. imorgon är det klasskonsert & det kommer bli grymt, men det är så stressigt. nästa tisdag är det lucia & jag kan nästan ingen sång utantill, vilket man ska kunna. det är något som ska göras i nästan varje skolämne. hur ska jag klara av detta?

dessutom stressade jag iväg till käftisäckeltandläkaren idag & satte in tandställningen där nere. åh äntligen!! eller inte... det gör så jävla ont nu att jag bara vill gråta. kommer inte stå ut med det här i över ett & ett halvt år till.

aja, mitt i allt det här dåliga så kommer det bli sjukt roligt imorgon bortsett från all stress.

HOPPAS NI KOMMER & KOLLAR IMORGON NU DÅ!


/lise.

NI MÅSTE KOMMA


ta med er alla ni känner & kom! det kommer bli grymt awesome underbart bra. ni kommer missa något om ni inte släpar er dit! det är feeett värt.

/puss lise.

fotolektion


det här är vad jag har åstadkommit under min fotolektion idag. rätt coolt faktiskt.

/puss lise.
RSS 2.0