kvällsfika in my crib


ska nu äta mitt efterlängtade kvällsfika & kolla på britains next top model.
för imorgon börjar jag nämligen klockan 12, vilket innebär sovmorgon! sköönt.

/puss lise.

back to school

hallå!
i helgen bloggade jag inte speciellt mycket, typ inget alls. men det berodde på att jag & stefan var i stockholm, & då hade jag så mycket annat att göra så jag han inte med bloggen då helt enkelt! det var iallafall en grym helg i stockholm, men skriver mer om den senare när jag ska lägga ut lite bilder också.

& nu är sommarlovet dessvärre slut, & jag har avklarat första dagen i tvåan. det gick bra, dock gjorde vi inte så mycket. typ lekte & hade ensamble, wihoo. dessutom har jag återvänt till min älskade lägenhet, så nu ska jag inleda det här skolåret med att äta nudlar till middag! det blir väl så det kommer att se ut för det mesta det här året också så det är lika bra att vänja sig på en gång.


det här är lätt godaste smaken, mums!

/puss lise.

in estocolmo

tja!
nu har jag & stefan vaknat. & nu ska vi fixa oss, äta frukost osv. sen ska vi dra till söder & kolla om de har några fina kläder där! vi hade även tänkt oss att åka till skrapan & hötorget. hoppas att vi hittar dit bara, haha.

vädret är även rätt bra så det är chill! kommer få en underbar dag, det är jag helt säker på.

/puss lise.

åh äckel

nu sitter jag på bussen. jag tog den sista platsen där jag får sitta själv, skönt! det som är mindre skönt är att jag hamnade långt bak i bussen bland några ungdomar som typ har fjällkläder/stövlar på sig, typ som om de nyss kom från en vandring i skogen. hur som helst stinker det unket här, typ svett. & förmodligen är det de som stinker, åh usch. hoppas att de hoppar av snart, men de lär ju åka till stockholm de med... så nu längtar jag bara ännu mera tills stefan kliver på bussen så jag får lukta på honom istället för på det här! bortsett från lukten mår jag iallafall bra! ska nog äta en macka snart. /puss lise.

godmorgon

hallå!
nu har jag duschat & ätit frukost. snart måste jag nog packa klart det sista också. men det är iallafall tre timmar kvar tills bussen går så jag behöver inte stressa iallafall! här är det skitväder... så hoppas på att det är bättre där nere!


den här bilden är gammal... men eftersom bilden bakom figurerna är tagen i gamla stan passar det bra att jag lägger upp den nu med tanke på att jag & stefan ska bo där på ett vandrarhem i helgen. så man kan säga att det är jag & stefan på bilden också! som går där & håller varandra i handen, haha.

det var som sagt längesen jag redigerade den här bilden, alltså la in min fot/hand osv. så om jag hade redigerat den nu när jag vet hur jag skulle gjort för att få till det bättre så hade det nog blivit snyggare redigering, men spelar roll, jag tycker att bilden är rätt rolig iallafall! ;D

/puss lise.

gose


nu saknar jag verkligen stefan hur mycket som helst!

längtar tills imorgon då jag får krama & pussa på honom igen! dessutom kommer jag äntligen att få somna i hans famn igen, går inte att beskriva hur underbart det kommer bli.

i love you.


/puss lise.

nytt

yes, idag bytte jag header. jag tog bara en bild för att jag kände för att förnya bloggen lite. headern jag har nu är bara en tillfällig header, kanske kommer ha den där bilden men ska fixa den lite mer senare när jag är i östersund & har ps osv. men just nu ska jag iallafall ha det så som det är! & nyss fick jag lust att ändra färg på bloggen också, så det har jag gjort nu som ni kanske ser. & om ni inte ser tryck på f5. jag tyckte iallafall att det blev rätt bra... det blev liksom lite fräschare om man ska beskriva det med ett bra ord, haha.

& nu blev klockan plötsligt mycket... sov gott!

/puss lise.


almost done

nu är klockan över elva & jag har ännu inte riktigt packat klart. men det är lugnt, åker ju inte förns klockan två imorgon! haha.

min vistelse i stockholm kommer iallafall bestå av: gröna lund, cosmonova, shopping, mys, glassar, pizza hut, naked juice bar, pussar, fint väder (förhoppningsvis) & massa annat, det här kommer bli awesome! & speciellt eftersom jag ska få vara där med min älskling. + att jag ska få träffa tove & daniel!

åh, vill typ gå & lägga mig så det blir torsdag någon gång.

/puss lise.


ungefär sådär glad är jag nu!

hahah


fyfan va liten jag ser ut att vara där! haha. bilden är väl dock ungefär 2 år gammal men ändå! skrattade när jag hittade den här bilden, helt sjukt... & vad hade jag för frisyr? hmm, kort var det ju iallafall!

/puss lise.

svar på kommentar: min kamera



för det första tack så mycket! :) jag har en sony dslr-a300. kameran är dock rätt gammal nu, vet inte riktigt hur gammal men... några år ungefär.


hittade knappt några bilder på just den kameran jag har, men sådär ser min kamera ut iallafall! dock då inte med det där objektivet som sitter på där på bilden, utan jag har två andra objektiv. ett macro-objektiv som jag tycker är riktigt bra, & det objektivet som jag fick med då jag köpte kameran.


här är macro-objektivet som jag tycker är väldigt bra! det är ju till för att man ska kunna ta närbilder & sådant, men jag brukar använda det till mycket annat också, porträtt t.ex. så jag rekommenderar det här objektivet! :)

/puss lise.

onsdag

tjenixen
nu ska jag äta frukost! men det är lite svårt att äta eftersom tandköttet där jag drog bort tänderna inte har läkt ihop ännu. som till exempel igårkväll när jag skulle äta en liten hårdbrödmacka med salami på så tog det ca 25 minuter för mig att äta upp den, haha. men nu ska jag göra ett nytt försök!

& idag kommer jag behöva packa inför resan till stockholm imorgon. förmodligen kommer det ta nästan hela dagen med tanke på att jag är sämst på att packa & jag verkligen hatar det!

nu väntar min mage på frukost!

/puss lise.


jag har hittat lite gamla bilder som jag tänkte ska få göra mina inlägg lite roligare eftersom jag inte har några nya bilder att lägga upp, hehe.

bilder från salem

nu hade jag tänkt lägga ut lite bilder från konserten med salem al fakir också. dock blev de bilderna inte så bra. för det första satt vi långt bak, & jag har inget zoom-objektiv tyvärr, dessutom var det kväll & mörkt, så det var rätt svårt för mig att ens få till någon någorlunda bra bild. men jag gjorde allt jag kunde & bättre än såhär kunde det helt enkelt inte bli! haha, här får ni några iallafall.








nästa gång jag ser salem ska jag fan sitta längst fram!

/puss lise.

stig


ikväll på true talent, som för övrigt var ett riktigt bra & roligt program, så var det en kille som hette stig (han till höger på bilden) som blev utvalt av tommy körberg & fick sjunga & dessutom gick vidare! som ni kanske redan har sett så är han bög. men iallafall så var han hur rolig som helst & sjöng jättebra! kunde inte sluta skratta åt honom för att han var så härlig.

men det som var det roligaste var att man fick reda på att han jobbar på make up store, & som de flesta av er vet så har min syster tove jobbat där förut ett bra tag. så det visade sig att hon känner stig! haha, stig var tydligen make up stores ikon, alltså alla känner till honom inom make up store. & tove sa att han var hur härlig som helst! haha, det var lite komiskt faktiskt. sååå jag kände bara för att berätta det för er!

/puss lise.

true talent


gött att det börjar ikväll, jag har längtat!

/puss lise.

hungry

nu har jag suttit med de här tussarna i munnen i cirka fyra & en halv timme. det är äckligt, det slutar inte blöda & det gör ont. men det värsta är nog att jag inte får äta eller dricka något. & jag är så jävla hungrig nu! det är säkert bara för att jag vet att jag inte kan äta nu som jag är det... längtar iallafall tills jag får stoppa något gott i munnen! men det lär ju bli ändast soppa jag kan äta nu eftersom det säkert gör ont annars. det här suger verkligen! men det hade ju kunnat varit värre faktiskt... man måste ju alltid försöka vara lite positiv ;) & nu är det bara två dagar kvar tills jag & min älskling ska till stockholm, det gör mig riktigt glad!


en gammal bild från stockholm!

/puss lise.

one year later

idag är det 1 år sedan jag träffade stefan för första gången i hela mitt liv. & om 18 dagar har vi varit tillsammans i 1 år, ett helt år. tänk att vi fann varandra så fort, vi måste ju vara menade för varandra, så är det bara! & jag kan faktiskt nästan säga att det var kärlek vid första ögonkastet... iallafall från min sida. jag blev helt galen i honom på en gång! haha, det är verkligen sant. & jag skulle inte kunna bli lyckligare. stefan är bäst, det bästa jag har.


det här är typ den första bilden som togs på oss. hihi
10 september 2010

/puss lise.

ESMK10B - BÄST YAO.

"jaha, då var första dagen på palmcrantz avklarad. inatt vaknade jag en gång i timmen & kollade på klockan.. när den var kvart i sju klev jag upp. kunde inte sova, var för nervös för det. kunde heller inte äta frukost för att jag var så nervös, illa. men när jag väl kom dit så gick det bra. jag hamnade i världens bästa klass, fick den mentorn jag ville ha, anna brandt heter hon. hon är ashärlig & sprallig - perfekt. det går ungefär 23 stycken i klassen, grymt. också fick jag ju fortsätta att gå i b.. b = bäst, that's it. så jag är jäkligt nöjd måste jag säga! :D kommer verkligen ha tre underbara år framför mig.

imorgon ska vi dock göra något riktigt läskigt, vi ska sjunga & spela upp en låt med några andra från klassen inför våran klass, a-klassen & typ alla lärare? det kommer bli det mest nervösa jag har gjort i hela mitt liv. herregud.. nervös redan :( pallar inte va nervös, det är så sjukt jobbigt. hoppas det känns bättre imorgon & att jag inte skämmer ut mig alltför mycket...

aja, nu ska jag inte skriva mera.

är iallafall helt säker på att jag valde rätt linje, det kommer bli bäst!"


det där skrev jag för ett år sedan, när första dagen på gymnasiet hade varit! det är ett år sedan idag, 23 augusti 2010. & jag minns den där dagen som om det vore igår! helt sjukt att det har gått så fort. & idag är jag ännu mer säker på att jag har valt rätt linje! :) 

/puss lise.


här får ni en bild på mig som är ungefär 1 år gammal.

en tandlös lise...

nu har jag precis kommit hem från tandläkaren. så nu har jag dragit bort två tänder, så nu är jag lite tandlös om man säger så. just nu sitter jag med tussar i munnen, kan inte ens prata. måste ha de här tussarna i ett tag för att blodet ska stoppas. jag har aldrig direkt varit rädd för tandläkare eller så, men jag kan ju inte direkt säga att jag tycker det är roligt hos tandläkaren. man ligger väl där & låtsas som att allt är bra ett tag & sen är det gjort, typ.

nu ska jag bara ta det lugnt ett tag eftersom bedövningen inte kommer försvinna på ett tag.

/puss lise.

kill me

nu är jag lite irriterad för imorgon ska jag iväg & dra två tänder i min överkäke... för om ungefär tre veckor kommer jag se ut såhär i min käft, för att sedan göra det under de två kommande åren ungefär. kul liv... eller inte! fyfan. bagsöogdogufp-eghqoö. har vetat om det här ett tag om ni undrar, men har bara inte velat inse att det är sant förns nu när det snart blir verklighet... & som ni ser på min header där jag ler, med mina tänder som jag har nu, så är de inte så sne. det är två tänder, TVÅ, i hela min käft som gör att jag måste ha tandställning både uppe & nere i typ 1,5-2 år!!! så, förstår ni att jag är lite irriterad eller?

frukost


gött.

/puss lise.

bilder från jayyy

nu, några månader senare, kommer några av bilderna som jag tog på jay smith/von benzo! jag har många många fler bilder, men känner att det är lite onödigt att lägga upp massa bilder som ser nästan likadana ut, eller har jag fel? men här har ni de jag valde ut iallafall - enjoy.






haha, måste ju visas med tanke på den där minen!




de var iallafall riktigt grymma, & jag skulle gärna se dem igen! dessutom är jag mycket stolt över att jag/sleeping awake har varit förband åt dem måste jag säga! för herregud vilken upplevelse det var, kommer vara ett minne för livet.  

/puss lise.

trist

hallå, nu ligger jag i sängen & skriver från min mobil igen. idag var det fint väder, så vi for till skalänget & målade idag istället för igår. det gick bra att måla faktiskt, även fast jag typ aldrig gör det, dock är det ju inte speciellt svårt då men, haha. mamma & pappa kom & hämtade mig i skalänget idag, istället för att jag skulle åka tillbaka till orrviken för att sedan åka hem till hede från östersund imorgon. men just nu när jag ligger här & inte har ett piss att göra ångrar jag att jag beslutade mig för att åka hem hit... men gjort är gjort så nu får jag ligga här & tråka. dessutom längtar jag sinnessjukt mycket till på torsdag då jag & stefan ska till stockholm!! kommer bli så jävla kul, helt underbart! men nu ska jag spela spel på min mobil, nörd som jag är ;) (förresten kan jag inte lägga in bilder när jag bloggar från mobilen, vilket suger. men ni får klara er med bildlösa inlägg ibland helt enkelt.) /puss lise.

regnig lördag

hejhej!
idag var det meningen att vi skulle åka till stefans familjs stuga i skalänget & måla. men det blev inte av eftersom det regnar en hel del ute, & det såg dessvärre ut som om det skulle göra det hela dagen... så det blir istället en mysdag inomhus! vi har tänkt att vi ska kolla på film, kanske flera, vi får se! någon/några av de här blir det iallafall. jag tror att alla de här är bra! :)


drama


skräck/thriller


thriller/science fiction/action

/puss lise.

go musik

LMFAO - Sexy and i know it


Pitbull Ft. Benny Benassi - Put it on me


Tinie Tempah Ft. Ester Dean - Love suicide



deras låtar är verkligen hur sköna som helst! jag blir iallafall hur glad som helst när jag hör dem, vill typ bara upp & hoppa av glädje haha. så jag rekommenderar verkligen deras senaste album "sorry for party rocking", där är typ alla låtarna grym! lyssna & njut säger jag bara.

/puss lise.

<3



jag måste bara säga att det var så härligt att äntligen få träffa er igen brudar! har verkligen saknat er ska ni veta. vi måste ses snart igen!

ni är grymma... & säxy ;)

/puss lise.

candy

hallå
idag har jag & stefan gått på stan & tagit det lugnt. & det har faktiskt varit fint väder idag, dessutom har det inte regnat en enda droppe än idag, otroligt! snart ska vi äta middag, kött & pommes blir det idag, gött! & ikväll ska jag smaska på mitt godis som jag köpte idag på stan. & vet ni, nu har de äntligen s-märken på hemmakväll igen! de kanske har haft det länge... men jag såg det inte förns idag iallafall, haha. men ville bara säga det ifall det är någon av er som inte sett det än ;)

/puss lise.


åh, underbara kreta.

mot steffo

nu ska jag alldeles strax, eller typ nu, åka till bussen som ska ta mig till stefan! & nästa vecka vid den här tiden sitter jag på bussen ner till stockholm med min älskling, kommer bli så roligt, jag längtaaar!

men nu måste jag skynda mig så jag inte missar bussen.

/puss lise.

en bild från konserten med salem! kommer fler bilder därifrån senare.

säxy girlz





sådär såg min dag/kväll ut igår med linda & malin ungefär!
det var mycket trevligt måste jag säga!
hoppas vi gör om det snart igen! :) <3

/puss lise.

chill med chirre

Hallå! Just nu chillar jag med Linda & Malin, vi äter chips, godis & massa annat gott. Nu har jag inte tid att skriva mera! Tjaarå! Puss Btw, så är det här mitt första inlägg som jag skriver från min iphoone!

kom tillbaka



hoppas att ni har det bra där ni befinner er nu sötnosar.
saknar er mycket!

/puss lise.

sidenkallingskillen

hejsvejs!
nu är jag hos stefan i orrviken, & han står & spelar gitarr i t-shirt & sidenkallingar... ser faktiskt lite roligt ut. & undra hur länge han kommer spela nu då? lär väl bli minst en timme. jag som ville kramas nu när vi äntligen fick ses igen :( aaarhhhhhgg

nej nu måste jag kissa

/puss lise.

all good things


i förrgår hyrde jag, mamma & pappa den här filmen. den var riktigt bra & spännande! dessutom är den baserad på en verklig händelse. så med andra ord rekommenderar jag den verkligen!



/puss lise.

lunchhh



TJA
nu är jag i östersund. ska bara vara här & chilla idag på dagen, & ikväll ska jag åka till orrviken för att träffa & pussa min prins. ja, det var väl allt från mig...

för nu ska jag kolla på the bachelorette & käka min billy's som snart blir kall!

/puss lise.

my darker days would all be done


satt & höll på lite i photoshop eftersom jag inte har något annat för mig just nu. tycker faktiskt att bilden blev rätt cool iallafall. texten kommer från en låt som jag hörde på konserten med salem al fakir.
låten är helt underbar & jag älskar den!

Brooklyn Sun - Salem Al Fakir



/puss lise.

11 månader...


med min baby idag!
jag älskar dig!

/puss lise.

hjortron

även fast det mest var övermogna hjortron som fanns kvar igår fick jag,
mamma & pappa ihop ungefär 11 kg på två timmar!

de här plockade jag.

dålig bild, men de här plockade vi sammanlagt.


gött med lite pengar! har sålt 5 kg & har redan fått ihop 750 spänn, inte illa!

/puss lise.

skogsmulle

hallå!
nu ska jag förvåna mig själv genom att gå ut i skogen & leka skogsmulle & försöka få tag på lite hjortron. jag är verkligen ingen skogsmänniska egentligen... hatar allt som har med stövlar & fjäll att göra. eller ja hatar var väl att ta i men det är iallafall inte riktigt min grej. men nu ska jag trots allt följa med mamma & pappa ut på fjället & plocka de sista hjortronen som är mogna, för snart är de nämligen övermogna allihop så det är typ sista dagen man kan plocka de idag. dessutom ska jag sälja de bären som jag får ihop i hinken så det är väl det som gör att jag följer med. men vi får se, jag kanske stortrivs där ute i skogen... men det tvivlar jag faktiskt på, haha.

aja, nu ska jag ta på mig stövlarna!

/puss lise.

home again

hej!
i torsdagskväll kom vi hem från kreta igen. det var 50 grader i solen, havsutsikt & underbar strand! hotellet var fantastiskt, har aldrig varit på ett sådär fint hotell förut, allt var perfekt, & sängarna var skönare än de vi har hemma till & med! maten på hotellet var hur god som helst, går knappt att beskriva... så med andra ord hade jag inte haft något emot att stanna några dagar till om man säger så!

i fredags var jag, mamma & pappa på en konsert med salem al fakir, det var något av det bästa jag sett/hört! han är helt ofattbar, han måste vara en de musikaliskaste personerna jag vet. & alla hans låtar är grymma, så det var mycket häftigt att se! dessutom var konserten i dalhalla stenbrott, så bara att sitta i publiken var en upplevelse. ska visa bilder sen så ni får se hur det ser ut där. det var iallafall 4000 personer som kunde sitta på läktaren så det var väldigt stort där. september & oskar linnros var även med & sjöng några låtar var, de var typ gästartister. men enligt mig hade de inte behövt va med för det var salem som jag ville se, haha.

ni får fler bilder senare.

åh, längtar redan tillbaka.

/puss lise.
RSS 2.0