jahapp

jag litar inte på någon längre, jag litar bara på mig själv.
det är tydligen bäst så.

stockholm


om ungefär en timme åker jag & mamma ner till stockholm. kommer inte hem förns på söndagkväll. så ni får ha det så bra här hemma. jag kommer ha tillgång till nån dator så jag kanske skriver nån dag hur jag har det. jag ska shoppa lite såklart, det kommer bli så roligt.
jag kommer sakna er.. men vi ses när jag kommer hem!

puss på er alla :)

gulligt


hittade den här bilden nyss när jag kollade runt lite i mina bilder.
jag tycker faktiskt att den var skitsöt! bebishänder är så små & söta..

bebishanden är alvas & den stora handen är min.

om ni undrar vem alva är så är det mammas kompis ena barn.

mina älsklingar, typ.

det här kanske låter patetiskt eller något, men jag älskar verkligen mina skor! därför var dom värda att få komma upp här på min blogg. dock är bilderna fula, men spelar roll.

(det är samma skor på båda bilderna, eller vad man ska säga.)


vissa av skorna kanske är lite lortiga, men det är ju mitt fel <)

<3

disappointed

fan va schysst, det här ska jag komma ihåg!

muffins

igår bakade jag muffins. det är faktiskt roligt att baka, när det blir som man tänkt sig då. imorgon åker jag till stockholm, shit! fan va roligt.. men innan vi åker måste jag göra något som inte är så roligt, nämligen packa. idag vet jag inte vad som händer förutom att jag ska packa & träna. hoppas det händer något kul :)



dom gick iallafall att äta ;D

nytt

nu har jag ändrat designen & gjort en ny header. gillade inte den förra så mycket, men den här blev inte heller så bra. så jag får väl försöka göra en ny snart igen. men nu får jag ha den här ett tag, även om det inte blev som jag tänkte. & redigeringen är inte heller så himla bra.. men aja, whatever.


fyfan vad jag älskar dig nicklas hocker!
får gåshud på hela kroppen när jag hör dig.

helvete.

nicklas åkte ut.
svenska folket kan ingenting om musik.
jag kommer aldrig längta till idol längre.
det här suger hårt.
men nicklas är fortfarande bäst.
hejs.

hocker the rocker


nicklas hocker
skulle göra vad som helst för att få träffa dig, fan vilken stjärna du är! blir helt galen.
kolla bara på honom?! =O grrrrrr!

rubriker asså -.-

jo men hallå. det var minst en vecka sedan jag skrev senast.. jag tror nog inte att ni har saknat mina inlägg speciellt mycket, ni har nog snarare tyckt att det har varit bra att jag inte har skrivit. (inte för att nån läser min blogg, men man kan ju låtsas iallafall, haha!) det har inte hänt så mycket sen sist vad jag vet. det enda som har hänt är väl att min näsa har fått en basketboll kastad på sig, så den gör lite smått ont. det var inte ditt fel linnea! <3 & i söndags när jag spelade badminton måste jag ha vridit till mitt högra knä på något vis, så nu gör det ganska ont. hoppas inte att det blir värre, för då kan jag inte träna.

idag har vi äntligen fått lov. på onsdag åker jag till stockholm till världens bästa. kommer bli så sjukt grett! det kommer bli skönt att slippa hede.. liksom bara få komma bort & göra lite roliga grejer för en gångs skull.


skulle göra allt för att få vara på rhodos strand just nu!

svanar


trött

nu är klockan mycket & jag är väldigt trött, så nu ska jag gå & lägga mig efter en ganska bra dag! imorgon hoppas jag på att det blir något roligt som händer. jag kanske ska spela badminton, vi får se vad pappa säger. jag hoppas på att jag får lira lite :) snart är det v.44 & då åker jag & hälsar på tove & daniel, jag ser fram emot det fruktansvärt mycket.
det kommer verkligen bli härligt att få träffa dom igen =D
...men nu ska jag sova, godnatt.


roligt att ni är hemma igen, har saknat er mycket! :)
jag har världens bästa mormor&morfar.. & dessutom sötaste.

nicklas (y)

ikväll har jag självklart checkat idol. & herregud vad jag diggar nicklas! han är så jävla grym & skön asså. jag vet inte riktigt varför, men han är så sprallig & go, haha! nejmen, han är söt (a) när han hängde lös blev jag riktigt nervös. & eftersom camilla också hängde lös så blev det ännu värre. eftersom camilla inte ens skulle sökt till idol, vilket är min åsikt. jag röstade på nicklas några gånger. när jag såg att han hade gått vidare skrek jag, blev så himla glad. dels för att han är kvar såklart.. & för att camilla åkte ut, mohahah! nej nu var jag kanske lite taskig,
men det kändes bra att min favorit fick vara kvar & den jag inte gillade åkte ut.

det här blev väldigt rörigt känner jag, men det jag ville få ut med texten var att
nicklas är grym & jag diggar han asmycket! =D



... sweeeet :')

yes.


it's hard, but i won't shed a tear.

första kraschen

det var några dagar sedan jag skrev, men har inte orkat skriva bara. fattar inte att jag orkar göra det nu heller men..  under dom senaste dagarna har det inte hänt så mycket. det ända som egentligen har hänt är väl att jag har kraschat med min moped. det var i måndags jag gjorde det när jag var på väg till skolan. det var till och med så att det var sista dagen jag hade tänkt att ta moppen, eftersom det snart är vinter. anledningen till att jag tog den var för att vi skulle ha gympa nere på skidstadion sista lektionen. men iallafall, när jag skulle köra till skolan va det is på hela vägen, jag såg & kände det verkligen, det var skitläskigt. men det gick bra ända tills jag skulle svänga in mot skolan.. då bara gled moppen iväg, & helt plötsligt låg jag där på backen. jag gjorde inte illa mig alls som tur var. jag är glad att jag hade hjälm eftersom jag föll med huvudet ner i backen. jag blev chockad & visste inte riktigt vad som hade hänt, minns inget nu heller förutom att jag tänkte "hjälp det kanske kommer en bil & kör på mig" när jag låg där mitt i vägen.. men det gick ju bra som tur är. moppen blev lite trasig men den funkar som den ska iallafall.

nu ska jag inte skriva massa onödiga grejer.
godnatt.


snygg man va där.

sändag, igen?!

det känns verkligen inte som om det är söndag, igen.
veckorna bara försvinner känns det som, helt sjukt.

imorse vaknade jag klockan halv tolv av alarmet, jag gick upp & försökte få i mig lite frukost. men det gick ju inte så himla bra. efter det hade jag ingenting att göra så jag la mig i sängen & läste i min engelskabok. den är ganska bra faktiskt, fast jag förstår ju inte allt. men det mesta förstår jag iallafall. när jag hade läst ett tag kände jag ett sånt himla sig efter att sova mer, så jag gjorde det. sen vaknade jag kanske en timme senare. när jag hade vaknat åkte jag & pappa iväg & spelade badminton. det är så himla roligt! jag längtar så mycket tills jag får flytta till östersund. då ska jag börja träna badminton också ska jag börja dansa, kommer bli så kul.

& eftersom jag fick reda på att praouppsatsen eller vad man ska kalla det skulle vara inlämnad imorgon så fick jag ju göra den. men det gick faktiskt ganska snabbt när man väl började,
så den är klar nu. om en halvtimme är det ensam mamma söker, wiho! i love it.


lise maria regnander

jag är en fotograf med gummibyxor

idag på skolan så va det mest segt. var inte på hugget eller vad man ska säga..

som alla kanske vet så är det jag som är fotograf & ska knäppa korten på hedes lucia, alltså nian. vet inte riktigt hur jag ska skriva det, men ni förstår nog. jag går ju själv i nian.. & nej jag ska inte knäppa kortet på mig själv, utan det får min kära pappa göra. så idag efter skolan blev det fotografering, jag tycker att det gick bra. ska redigera korten imorgon om jag orkar, men det gör jag nog. & ni får inte se något av korten här, utan dom kommer ni få se senare när dom kommer upp på ica. känner mig faktiskt ganska stolt över att jag fick den stora äran att knäppa korten, eftersom jag inte är en "proffsfotograf" precis. så lite nervös över att dom inte ska bli bra är jag ju.. men hoppas på det bästa iallafall.

jag & linnea tog lite kort på oss när själva luciakorten var klara & alla hade gått..
här har ni en supersöt bild ;)

jag har världens finaste bästavän! linnea lunnehed <3

& ni kanske ser lacktightsen som jag har på bilden.. dom fick ett nytt namn idag,
nämnligen "gummibyxor". hmm.. stämmer ju inte riktigt men, tyckte det var rätt roligt.

grattis bror




grattis till världens bästa storebror jonas mårten regnander som fyller 21 år idag!
tack för att du finns, lillasyster älskar dig.

storasyster



jag är en lyckligt lottad lillasyster som har en sån underbar storasyster!
i mina ögon är du världens bästa, jag skulle aldrig kunnat fått en bättre syster.
du betyder hur mycket som helst för mig tove, det ska du veta!
du är bäst, så enkelt är det bara. utan dig skulle jag inte vara samma person.
jag älskar dig!

you're simply the best, better than all the rest.
better than anyone, anyone i've ever met.

samhall

igår blev det inte av att jag skrev, hade väl ingen lust helt enkelt. igår hade vi våran första spelning med bandet, & det gick faktiskt bra för att vara första gången på flera månader. vi började spela take me away från filmen freaky friday. den låten är faktiskt riktigt bra!

idag var jag & amanda på samhall. eftersom vi i nian är ute på ett företag, bara för att vi ska vara med på nån mässa om några veckor. fattar knappt själv vad det går ut på. men det var något av det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv. längtar inte tills på tisdag när vi måste vara där igen..

just nu vill jag bara ha v.44 så jag får åka till tove, daniel & hippie nere i stockholm. det ska bli så himla roligt! kan inte beskriva med ord hur mycket jag saknar tove, helt sjukt.

i need it.

jag behöver nån, någon som dig.
som kan göra mig hel igen.
jag vill vara hel, jag vill ha det som förut.
jag vill känna den där känslan..
den där underbara känslan av att man är älskad,
precis för den man är.
jag vill älska någon som älskar mig,
jag vill ha någon som jag kan kalla min.

...jag vill ha dig.

uggs eller inte?

jag har funderat på att skaffa uggs ett tag.. & idag när jag sa till mamma att jag kanske tänkte köpa såna så sa hon att vi redan hade ett par hemma, ett par svarta. som tove hade köpt för några år sen, för dom var tydligen inne då. & nu har dom väl blivit det igen antar jag. & nyss hittade mamma dom, helt oanvända ser dom ut att vara. jag testade dom, men jag tycker att dom är lite för höga.. jag antar att det är för att jag är så kort :( dom var sjukt sköna, men vill ju inte ha dom om det inte ser bra ut på mig.
men dom var ju sköna så kanske skiter i hur det ser ut.

storhogna

i fredags efter praoen hoppade jag av på storhogna eftersom jag, mamma, pappa & karin & hennes familj skulle vara där hela helgen. alltså vi får vara där någon gång ibland gratis eftersom pappa & karins mamma spelar där så ofta. så det är ju väldigt schysst! jag & karin har haft det jätteroligt, vi har badat, skrattat, pratat osv.. men maten är tyvärr ingenting som jag gillar. så det har blivit lite av en bantningshelg för mig, haha.

det var skitkul att träffa dig igen karin <3
i love you
puss.


haha! ...fjortiskarin & fjortislise för ett bra tag sen.

praon

tjena. har inte kunnat skriva något om min praovecka än eftersom jag har varit på storhogna hela helgen. men iallafall.. jag & linda va ju på wargen dom första tre dagarna. & den skolan/linjen verkar vara bra. men det var väldigt pinsamt att vara där.. alla kollade liksom på en. & som linda sa, man kände sig oaccepterad ;) haha. nejmen det var rätt pinsamt ibland. nu kanske jag inte riktigt minns vad vi gjorde dom olika dagarna men.. första dagen fick vi vara med på grafisk design. andra dagen fick vi vara med på en föreläsning, & nån slags debatt som dom hade & till sist på någon radiogrej i en riktig sån studio, tredje dagen va det en fotodag, så då pratade dom om photoshop & sånt. också fick vi gå ut & fota lite i olika vinklar & sånt. det var faktiskt roligt. dom två sista dagarna var vi på john bauer, den skolan verkar också vara bra tycker jag, nästan bättre än wargen faktiskt. för där får man en egen bärbar dator med alla olika program så att man kan ta hem & jobba, vilket verkar vara bra. vi fick även där lyssna på när dom pratade om olika grejer man kunde göra i photoshop, också fick vi testa att göra ikoner & logotyper, också fick vi filma in en liten film på oss själva, det var roligt.

vi bodde på vandrarhem alla dagar utom onsdagen, så det blev jobbigt att flytta alla grejera från ett ställe till ett annat, men det gick ju bra till slut.
skulle vilja tacka linda & malin som gjorde min vecka till en underbar vecka <3
orkar inte skriva mer om det där nu.. känner att det redan blev väldigt rörigt. haha

bilder kommer senare.
pussss
RSS 2.0