ny film


august var snäll & filmade in oss på musikdirekt. så här får ni en bättre film,
där ni dessutom kan se trädgrenarna på våra masker!

/puss lise.

superlative conspiracy


sitter här med mina rosa fina we-hörlurar & pumpar musik på nästan högsta volym! mina öron kommer snart sprängas... fast de är rätt vana nu så de klarar sig nog några dagar till förhoppningsvis! 

snart måste jag tvinga mig själv att gå & lägga mig... har ingen lust med det, är inte speciellt trött. dessutom är det så jävla tråkigt att sova utan min stefan, fast framförallt är det ensamt. det känns mycket bättre att somna in när han håller om mig & jag kan hålla i hans hand, så äääre faktiskt.

godnatt!
/puss lise.

scary shit asså




hittade några jättegamla bilder när jag kollade igenom datorn lite grann... & jag tycker faktiskt att de ser rätt läskiga ut av någon anledning.

linda var fotograf & jag var modell.

/puss lise.

platt hår



i fredags plattade jag hela mitt hår för första gången på över ett halvår! jag kände knappt igen mig själv faktiskt, haha. är väldigt stolt över att jag klarat mig ifrån att platta hela håret på över ett halvår. speciellt med tanke på att jag förut plattade hela håret 1-2 gånger nästan varje dag! stefan hade aldrig sett mig i sådär platt hår innan heller!

så nu vet ni det.
/puss lise.

tjiho

imorgon är det äntligen fredag igen! fan va skönt. den här veckan har gått väldigt fort.
nu är klockan rätt mycket så jag ska snart gå & lägga mig. jag borde läsa engelska, men kommer somna på en gång när jag lagt mig i sängen. imorgon har vi prov i datorkunskap. hmm, undrar hur det kommer gå... man har ju inte direkt varit jätteaktiv & lyssnat på lektionerna, haha aja, bara man kan få ihop ett g så är det ju bra, så vi hoppas på att det går!

Drowning Pool - Turn So Cold



/puss lise.

nytt sofföverdrag

mamma & pappa hade tänkt ta hit en annan soffa som just nu står i jonas rum i hede & inte gör någon nytta eftersom han nästan aldrig är hemma. den soffan som står där är mycket finare än den som jag har just nu, så jag hade gärna haft den soffan här. men när de skulle få hit den så fick de inte ner den från övervåningen? de skulle ha blivit tvungna att ta bort hela trappräcket eller va det var, & det orkade de inte. så mamma beställde istället ett nytt sofföverdrag till den soffan som jag redan har. så nu kommer jag få en typ lila soffa, tror det kommer bli snyggt! iallafall mycket snyggare än nu.



/puss lise.

more



här är två bilder till från musik direkt. kommer nog förmodligen fler bilder någon annan dag, har nämligen några till. de här korten var det pappa som tog. tyvärr lyckades han inte ta en bild på hela bandet, för han tyckte att det var mycket roligare att ta med bara halva björn & istället ta med en helt annan person som inte tillhör sleeping awake.. ?! (bjsöohdgöughdlsiguöflh-f) ni skulle sett hur arg jag blev när jag insåg det.
men men, vi får helt enkelt ta någon bandbild någon dag!

behind the mask of mine, you only need to find me.

/puss lise.

our masks


tänkte bara slänga upp en bild på maskerna som vi i sleeping awake har!
måste medge att jag älskar dem!

/puss lise.

come back


snälla kom tillbaka, jag saknar dig så himla mycket...
du fanns alltid där för en när man verkligen behövde det,
du var underbar, älskade du.

video från musik direkt


behind this mask & watching misery

nu siktar vi in oss på att vara med i spotlight! det är också en musiktävling, fast dock mindre än musik direkt. självklart måste vi vara med! hoppas ni kommer & kollar på oss då!

/puss lise.

musik direkt




musik direkt i lördags... vad ska jag säga mer än att det var något av det absolut roligaste jag någonsin gjort? shit vilken upplevelse & vilken kick man fick! jag är sjukt stolt över oss faktiskt! tyvärr gick vi inte vidare, men det hade vi inte förväntat oss att göra heller. grattis till alla som gjorde det däremot!

sleeping awake


/puss lise.


(bilderna hittade jag på facebook.)

längtar

idag är det precis 2 månader kvar tills jag fyller 17 år!

längtar! för det finns några grejer jag behöver som jag tyvärr inte har råd med just för tillfället, haha.
& kalas är ju faktiskt roligt det!

maaat

nu blir det spagetti & mammas köttfärssås som är vääääärldens godaste, utan tvekan!

ikväll blir det rep, tyvärr utan martina... bu.

sunshineee

vaknade tio idag, sköööönt. nu har jag precis ätit lunch & ska snart fixa mig för att sedan gå ner på stan & fixa några grejer. efter det ska jag möta upp stefan, & efter det antar att jag vi ska dra upp på skolan för att ha matte & kör. ikväll ska vi repa på lillsjöskolan. det kommer bli awesome!

det är superfint väder idag så jag funderar på om jag ska ha min bruna skinnjacka för första gången i år eller om det är lite väl tidigt än? får se, är riktigt sugen på att ha den faktiskt!



nu känns det att det snart är sommar!

/puss lise.

musikdirekt


måste bara påminna er om att det är musik direkt på lördag & då ska jag & mitt underbara band sleeping awake vara med & spela, det kan ni ju bara inte missa! biljetterna kostar 30kr (ni kan köpa de på ticnet här i stan, eller beställa på öp shop), det kommer vara på storsjöteatern 18.30 på lördag. be there!

/puss lise.

i will be popular


jag tycker definitivt inte att saade skulle ha vunnit melodifestivalen. texten är ju faktiskt patetisk. om man nu skulle ha valt mellan danny & eric så tycker jag att dannys låt var mycket bättre än erics. men allra helst hade jag velat att vi hade skickat moniker! den låten är ju skön & dessutom väldigt annorlunda.
men men, det går inte att göra något åt nu. dock tror att jag det kommer gå way much better för eric än det gjorde för anna i fjol!



/puss lise.

tillbaka till verkligheten igen

yes, då var det måndag & skola igen då! kändes inte så jobbigt att skolan började igen faktiskt, har saknat klassen så det var härligt att få träffa alla igen! imorgon är ensemblen inställt vilket innebär att jag börjar 13.40. det är även därför jag sitter här vid datorn & klockan snart är tolv, det hade jag inte gjort om jag hade börjat vanlig tid.


en bild från middagen på våran halvårsdag. vi ser rätt slitna ut, haha! kan vara för att det är en väldigt osminkad bild. ;) men det var så gulligt med hjärtat i bakrunden så var tvungen att lägga ut den.

/puss lise.

storhogna

på lördagen hade vi tänkt åka skidor en gång till på storhogna/klövsjö. men när vi väl kom fram till storhogna insåg vi att det inte alls var så bra väder. det var sol & blå himmel, men det blåste jättemycket så det blev superkallt ändå. vi bestämde oss då istället för att strunta i att åka skidor. pappa gick in & pratade med personalen på storhogna & fixade så att jag & stefan fick låna badkläder & bada helt gratis istället! så det blev en dag i bubbelpoolen istället för i backen. om ni undrar varför vi fick bada gratis är det för att pappa brukar spela/sjunga på storhogna väldigt ofta så han känner de flesta som jobbar där. när vi hade badat klart köpte mamma cola & chips till oss, så satt vi & åt & lyssnade på pappa då han spelade. det var mysigt, hade inte hört pappa spela & sjunga på länge så det var kul att höra honom lite.



/puss lise.

en dag i backen

vi åkte skidor/bräda en dag på björnriket. det var roligt att åka där igen, hade inte gjort det på väldigt länge!



fick äntligen en ny hjälm också!


/puss lise.

skotertur

mitt sportlov har varit helt underbart!
tänkte börja med att lägga upp lite bilder från skoterturen som jag & stefan åkte ut på, det var mysigt.





/puss lise.

jaru.

ibland blir det verkligen inte som man tänkt sig,
dessutom blir man väldigt besviken när man förväntar sig något helt annat...

ett halvår idag

10 september 2010

tänk att det redan gått ett halvår sedan jag & stefan blev tillsammans... det har varit mitt absolut bästa halvår någonsin, skulle inte kunna bli lyckligare än såhär. idag har vi åkt slalom, bastat ätit trerättersmiddag & myst.

åh vilken underbar pojvän jag har, jag älskar honom så otroligt mycket.

hede idag

hej!
nu har jag varit i orrviken hos stefan i några dagar. har gosat med hundvalpar, åkt skoter & grillat korv, dessutom körde jag skoter & jag var riktigt grym! idag har jag varit hos tandregleringen, ska kanske få tandställning. det är inte riktigt säkert ännu så tar mer om det senare. om ett tag ska vi åka tillbaka till orrviken & fika, sedan tar vi med oss stefan & far till hede ett tag. vi ska åka skidor, basta & äta god mat. så vi kommer nog överleva, även fast vi är i hede, haha.

lite bilder från skoterturen kommer senare för nu ska jag packa!

/puss lise.

random bilder




hade ingenting att göra, så jag fotade lite för första gången på ett bra tag.

/puss lise.

sportlov, gött!

hej på er!
nu har jag inte bloggat på ett bra tag, igen. men jag har faktiskt inte pallat skriva något, har haft fullt upp. dessutom har jag inte haft något intressant att skriva om. nu är det iallafall lov och det känns underbart!
i fredags gick jag på pause med johanna & freja & fikade lite. sen senare på kvällen kom ingrid & karin till mig! det var jättekul att få träffa er igen! igårkväll var jag med martina, freja & johanna. vi käkade massa gott & hade det mysigt!

imorse var jag in på akuten klockan nio för att mamma fick panik igår när hon fick reda på att jag fortfarande har ont i ryggen + att jag hade lite feber... hmm, kanske ska ta det från början? tror inte att jag berättat att jag har haft problem med urinvägsinfektion som har gått upp till njuren så jag fått ont i ryggen & fått pencillin. jag har ätit pencillin i snart en vecka. får se om det går över!
annars får jag åka tillbaka dit igen.

snart ska jag åka till orrviken för att träffa stefan, hans familj & deras 11 hundvalpar! åhh.. de har golden valpar & shetland sheepdog valpar. kanske kan ta någon bild så ni får se dem.



/puss lise.

kung

igår & idag har bandet repat inför musikdirekt. det har gått väldigt bra! nu kan vi typ låtarna vi ska spela helt, bara lite detaljer & sådant kvar. känns grymt!

här är två mysiga bilder från repet igår då vi åt middag tillsammans hemma hos mig först.
(tyvärr kunde inte björn vara med igår, därför är han inte med på bilden...)



/puss lise.
RSS 2.0