18

15 maj

sista dagen som 17-åring idag då! ca 2 & en halv timme kvar tills man blir vuxen . känns awesome!!! dessutom har jag blivit rödhårig dagen till ära!

ge min onsdag

hej!
jag har inte skrivit på länge, men det har inte hänt speciellt mycket intressant iallafall så det spelar inte så stor roll. det enda roliga som har hänt är att jag har köpt min kamera + tillbehör nu! så nu kommer ni troligtvis att få se bilder snart. men jag måste bara få något andningsrum från allt pluggande så att jag kan lägga in bilder på datorn osv. i helgen har jag iallafall pluggat en hel del, det känns bra! dock är det fortfarande mycket kvar att göra... men det är ju iallafall sommarlov snart. men något som jag längtar ännu mera till är min födelsedag, som är på onsdag!!! räknar man bort den här dagen är det bara morgondagen kvar, iiiih.

nu ska jag försöka lugna ner mig själv & återgå till verkligheten för ett tag, min plugghög väntar nämligen.

/puss lise.

20 månader med älsklingen

nikon d7000

nu är det nära! snart kommer jag att vara ägare till en ny kamera... nämligen en nikon d7000. helt jävla underbart. bara att hoppas på att inspirationen som jag hade förut kommer tillbaka nu när skolan snart är över för ett tag!


min nya älskling, som snart kommer hem till mig



här är min gamling som nu ska bytas ut mot en nikon... förmodligen kommer jag nog att sakna min sony en hel del, men det är dags för en ny nu! jag ska lägga ut den här för försäljning senare, återkommer om det om det möjligtvis finns någon som är intresserad.

/puss lise.




RÖSTA PÅ OSS

nu är det såhär att jag & mitt band är med i en tävling som heter metro on stage. som självklart då är en musiktävling. jag orkar inte sitta & förklara massa om den. det enda jag vill att ni ska göra är att gå in & rösta på oss! det skulle vara supersnällt!!!

var inloggad på facebook & tryck på länken här nedanför så kan ni gå in & rösta! det tar cirka 5 sekunder... så det tycker jag faktiskt att ni kan göra! 

RÖSTA HÄR


/puss lise.

final i spotlight

kom igen nu people, på fredag tycker jag att ni ska bege er till krokomshallen, som ni borde förstå ligger den i krokom. för då ska nämligen mitt band, Strange Kind spela i finalen i spotlight! & många fler. det kommer bli superkul & braa! det kostar ynka 50 kr, & det är det värt! 18.30 börjar det.


dessutom tycker jag att ni ska lyssna på vår nya låt, darkest hour på vår facebooksida! om ni inte har gillat oss där kan ni faktiskt ta & göra det nu tycker jag! vi spelade in den nya låten i fredags & i måndags fick vi den skickad till oss mixad & klar. hur smidigt & grymt som helst. & vet ni, det är helt gratis för oss! det är nästan för bra för att vara sant. ihhh.

LÄNK TILL DEN NYA LÅTEN.

Darkest Hour

/puss lise.


dagens middag


hallon, glass, pannkaka, mjölk. inte alls illa om ni frågar mig! det var otroligt gott. mums.

/puss lise.

prick två veckor kvar som ungdom...

SEDAN ÄR ÄVEN JAG 18 ÅR! JIPPIE.



det känns inte som om det var så längesen jag hade sådär biffiga armar, & en napp i munnen istället för en tandställning som nu... men den tiden är faktiskt borta för längesen. snart är jag vuxen & bestämmer över mig själv, sköööönt!

/puss lise.
RSS 2.0