makaroneeer

hejsan hoppsan lillebror
idag har det typ varit en skitdag. har haft matteprov. första körlektionen som blev avbruten på grund av att en idiot tröck på brandlarmsknappen. annars verkar det som om kören kommer bli superrolig, alla tar i när de sjunger. & eftersom vi är 126 stycken i kören blir det väldigt bra. tjihoo. men ja, dagen har inte varit så bra hittills.. men nu ikväll kommer det nog ändras. är hos stefan i orrviken, soft.

nu står stefan & fixar frillan... fjortis som han är, but i like it. (haha, skämt åsido.)
näääe, nu tror jag faktiskt att vi ska gå ner & laga makaronisar!

lise har blivit med trumset


yeeeeeeeeeees! den här skönheten kommer snart att finnas i min älskade lägenhet.
fatta va sjukt grymt det kommer bli?! då kan jag spela trummor precis när jag vill, fan va soft.
är sjukt glad över att det där snart är mitt, ilzahfö<lafhohafoägh!

dock är jag väldigt mycket fattigare nu.. men jag är ju faktiskt ett trumset rikare!



idag fick ESMK10b...


TÅRTA! ni kanske undrar varför? synd för ni får inte veta.
okej, jag är trött, ni får visst veta. det var för att en av grupperna i våran klass vann tävlingen vi hade för någon vecka sen när vi var ute & svarade på frågor & gjorde massa stationer. dessutom kom min grupp faktiskt tvåa (a) så därför förtjänade vår klass att få tårta allihopa tycker jag.





from today






vi är en fin klass, helt klart.



jomen visst

hej.
idag blev jag intervjuad på skolan av någon från LT som ville veta om jag läste bloggar & isåfall vilken jag tyckte mest om. jag kommer nog vara med i tidningen på fredag då eller något, coolt. på gympan hade vi världens gympass, shit.. jobbigt va det. vi hade även ett litet prov på naturkunskapen. på resurstiden fick vi lyssna på några som spelade tango, då höll jag på att somna.

nu borde jag plugga matte eftersom jag har prov imorgon, men jag pallar typ inte.

nothing is really what it seems

P.O.D. - Sleeping Awake




Endo - Simple Lies




jippie


tove, världens finaste syster!

snart är det höstlov & då ska jag & mamma åka ner till stockholm i några dagar. det kommer bli underbart att få träffa tove, daniel & luey igen. saknar tove väldigt mycket, hon är ju världens bästa syster så det är klart jag gör det! ser verkligen fram emot att få skratta lite med dig igen!
det kommer bli jätteroligt, jag längtar! :)

vi är coola


shit va vi är frän!

home sweet home

yes, nu är jag tillbaka i östersund igen. eller ja, kom ju hit igårkväll med min älskade. vi var ju på besök i hede i helgen. visst är det mysigt att vara i hede ibland. typ äta mammas mat & mysa framför teven. men inget mer.. ville typ tillbaka hit på en gång jag kom dit faktiskt. det bevisar ju bara hur mycket bättre jag mår när jag är här i östersund. & ja, det känns ju faktiskt bara väldigt skönt.


finaste älsklingen <3

tillbaka i hede

yes, nu sitter jag i hede för första gången på väldigt länge. känns lite konstigt att vara här igen... det är ju liksom inte här jag bor längre så. östersund är bättre måste jag säga. men stefan är ju iallafall här så det kommer nog bli roligt iallafall! dessutom ska jag få träffa mormor & morfar, vilket var ett tag sen.

har inte direkt något mer att säga just nu, förutom att stefan är jättesnygg!
& jay är bäst i idol.

tack mormor


eftersom vintern snart är här har min kära mormor gjort lite fina grejer som jag kommer ha nytta utav i vinter. dessutom är grejerna rosa... mormor kan hon! ;) tack så hemskt mycket.

min mormor är utan tvekan den bästa, dessutom den coolaste faktiskt
!

torsdag

idag va det en chill dag som fan! hade bara matte & trumlektion. istället för att ha svenska fick vi gå & lyssna på alla sångarna som sjöng på folkets hus, det var roligt & alla var superduktiga! blir lite avundsjuk.. haha. efter det gick jag & mitt nyblivna band tillbaka till skolan & spelade lite. ja ni läste rätt, jag är med i ett band. men mer än så tänker jag inte säga nu, ni får veta mer sen. men grymt är det iallafall! har längtat väldigt mycket efter att få vara med i ett band igen, det kommer bli awesome.

imorgon är det äntligen fredag & jag ska åka till hede för första gången sedan gymnasiet började
(om man inte räknar med första helgen då jag åkte hem & var på fotokurs hela helgen.. men jag räknar inte med det faktiskt.)
jag tänker dessutom släpa med mig stefan till hede, så jag kommer nog överleva helgen trots allt... tack vare honom, hihi.


fotograf: andreas smeknamn larsson




your love is my drug


måste bara berätta för er ännu en gång att jag har världens bästa pojkvän!!!!
utan dig älskling.. herregud vill inte ens tänka på det, jag skulle inte vara hel utan dig.
du är det bästa jag har, skulle inte vara samma person utan dig.
always you and me honey.

JAG ÄLSKAR DIG, GLÖM ALDRIG DET!



hoppsan

juste... glömde bort att berätta en sak som hände idag. vi fick sjunga upp inför en sånglärare som bestämde vilken stämma man kommer sjunga i kören. vi fick gå in i ett rum där man skulle sjunga blinka lilla stjärna i olika toner medans sångläraren spelade på pianot. det visade sig att jag blev sopran1. det är det ljusaste man kan vara tydligen! shit.. det trodde jag inte direkt, men men.. roligt att veta det nu iallafall.

om ni vill veta så är tjejerna antingen sopran1, sopran2, alt1 eller alt2.
om man är alt sjunger man lite lägre toner än sopranerna.

killarna är antingen tenor1, tenor2, bas1 eller bas2.
om man är bas sjunger man lägre än tenorerna.

sen kan man säkert vara något mellanting.. men vet inte riktigt faktiskt. är inte direkt proffs när det gäller sånt där, lärde mig idag. (hoppas jag fattade rätt så jag inte har skrivit fel åt er här nu.. haha skulle bli lite pinsamt.)

gran torino

todelooo
idag har det varit en rätt intressant dag, den började med ett gemu-prov som inte gick bra alls, daaamn. sen blev det filmtittning i aulan i två timmar, vi såg en film som hette gran torino, den var faktiskt bra. ikväll har jag varit med stefan, linda & malin. det var trevligt!

imorgon kommer det bli en rolig dag tror jag.. wiho.


Gran Torino Trailer





so far away


nu är jag på lite bättre humör, tack vare sveriges skönaste familjer & min underbara pojkvän.
imorgon har jag prov i gemu-piano direkt på morgonen, är inte alls peppad på det, usch.

bilden är inte direkt så seriös, speciellt inte mittenbilden.. men ja, jag är ju oftast oseriös så that's me.

det har snöat ikväll också kom jag på nu, helvete, det förstörde typ mitt liv, så på grund av det får ni ingen puss nu heller, sorry.

åh depp

nu sitter jag här & lyssnar på dunkamusik, hela lägenheten skakar! eller näe.. men hade gärna velat kunna spela så högt så den hade gjort det. bajs på att det inte går :(

är typ på skitdåligt humör nu, fråga mig inte varför. vill sparka någon jävligt hårt mellan benen eller vad som helst. fast, det skulle vara lite väl taskigt. vill iallafall sparka på någon/något.

det va väl allt.
ni får inte ens en puss nu.

stop crying your heart out

hej, idag har det varit den jobbigaste dagen på veckan eftersom vi har bild i typ två & en halv timme sista lektionen + att den slutar halv fem. efter skolan föjde steffe & andreas med mig hem en sväng. även erika & martina kom förbi en sväng & hälsade på, trevligt trevligt!

när dom hade åkt hem dammsög jag lägenheten, sen kom mamma hit. vi har ätit korv, pratat & kollat på sveriges skönaste familjer på datorn. mysig kväll med mammi. imorgon ska hon handla mat åt mig, wihooo! haha.

vet ni?
jag kan inte vattna blommor.. antingen vattnar jag för lite eller för mycket. nyss upptäckte mamma att jag höll på att dränka en blomma, haha då kände jag mig taskig...

dagens låt

OPSHOP - Madness & Other Allergies



bra låt & rätt frän video som jag hittade ikväll!

lever min dröm

i fredags åkte jag & stefan till orrviken. det var mysigt att vara där lite igen. dom har världens sötaste kattunge som jag vill ha, men det går ju inte. bu, blir ledsen i ögat... vill ha den. men aja, igårkväll åkte vi vidare mot dvärsätt där det var pyjamasparty hos sanna med ESMK10b + några andra! det var roligt & väldigt mysigt, det borde göras om! fast nästa gång kanske vi ska ha något annat slags party, fast vad? hmm.. idag har jag varit med stefan tills han åkte hem.


<3



jul jul strålande jul

hej, nu sitter jag här & dricker saft & sjunger julsånger, fråga mig inte varför. stefan ligger i soffan & äter chips. ikväll ska vi åka till orrviken en sväng, det blir nog trevligt.

idag spelade jag, freja, rickard & ludwig upp våran schlagerlåt på mukon. vi valde gimmie gimmie gimmie a man after midnight med abba. jag & freja sjöng, jag tyckte vi var bra ;) vi har ju liksom inte sång som första val så man kan ju inte förvänta sig vad som helst. men skönt att det är gjort nu iallafall.

imorgon blir det nog pyjamasmys med esmk10b, grett.

Gimmie, Gimmie, Gimmie (A Man After Midnight)




this is me


hej jag heter lise maria regnander.
jag är 16 år gammal & är numera bosatt i östersund.
innan jag flyttade hit bodde jag i en skitby som heter hede,
som vi verkligen inte behöver skriva något om.
jag går första året på musiklinjen på palmcrantzskolan,
jag går dessutom i världens bästa klass.
på min fritid tycker jag om att lyssna på musik,
spela trummor, umgås med mina vänner & fota.
jag älskar att skratta & ha kul.
jag hatar spya & falska människor.
en stor del av min fritid går åt till att mysa.
jag har den sjukaste humorn man kan tänka sig,
men dock den bästa då.

jag har den bästa familjen man kan tänka sig,
också har jag även världens bästa pojkvän som jag älskar oändligt mycket.

sååååå nu vet ni det, haha.






hela livet var ett disco

idag har det inte hänt något som är värt att skriva här typ. eller jo, en grej... vi tog skolfoto. har ingen aning om hur det gick, blir roligt att få kolla igenom hela skolkatalogen sen iallafall!

i helgen ska jag bara softa & njuta av att vara ledig. åker jag hem till hede i helgen? dum fråga kanske.. för svaret är självklart nej, haha. mamma verkar vilja att jag ska komma hem nu snart...
men njaaa, inte riktigt sugen på att sätta min fot i hede än.

Lady Antebellum - Need You Now




i love you


Varje gång du möter min blick
blir min värld en aning större
Varje gång du möter min blick
hör jag ditt hjärta ge mig blod


Varje gång du möter min blick
går en störning genom ljuset
Varje gång du möter min blick
så vet jag vem jag är




nya tröjan


här är tröjan jag köpte igår på gina.

freja är fotografen!


guje rockar

hallå
idag på skolan hade vi simning på storsjöbadet, det var riktigt roligt. vi simmade 20 längder först, sen åkte vi vattenrutchbanor, och i en kunde man även åka med såna här ringar. det är ju fan helt stört roligt. vi åkte typ åtta stycken i en sån där bana, haha fan va vi skrek. & våran idrottslärare guje bara stod där nere nedanför rutchbanan & skrattade & tyckte att det var roligt att vi hade det så skoj, haha skönare lärare eller! guje rockar!

vi skulle ju även ta skolfotokort idag... men det gick ju som det gick. våra lärare sa att vi skulle ta kort halv två, det stog även på våran anslagstavla. så vi var där lagom i tid tills vi trodde att vi skulle fotas, men nejdå då skulle vi egentligen ha varit där klockan ett, så vi hade med andra ord missat våran tid, kuuuuul. men som tur var kunde han fota oss imorgon på sin lunchrast. btw, fotografen blev först arg på oss för att vi inte hade tagit reda på vilken tid vi skulle fotas när vi egentligen hade gjort det, fast vi hade inte fått reda på rätt tid då men haha..

varje gång du möter min blick

idag har det varit en chilldag. hade en lektion, ensemble. & den lektionen är enbart rolig. var på en konsert idag i aulan, den var väl bra, det var typ klassisk musik tror jag. efter skolan drog vi ner på stan en sväng as usual. jag köpte en tröja som jag ska ha på mig imorgon på skolfotokortet. det suger att vi ska ha bad innan vi ska ta kort... hatar att fixa mig efteråt, & imorgon måste man göra det eftersom man ska ta kort sen, åh. aja, det blir nog bra för man fick iallafall bada med t-shirt, skönt! jag har typ läxor som måste göras.. men pallar inte.

mysmiddag


det här är en bild från min & stefans middag igår.
vi hade ju varit tillsammans i en månad som sagt, så vi bestämde oss för att laga skinksås för första gången. resultatet på den blev mums, var faktiskt riktigt gott. trodde inte att den skulle bli så god där ett tag men, vi lyckades ju iallafall. anledningen till att bilden ser ut som den gör är att jag var tvungen att redigera den väldigt grovt för att bilden var så urkass från början. men den där redigeringen såg rätt frän ut, eller ja.. bättre än originalet iallafall. haha.

riktig jäkla kärlek

Paramore - Careful




Rise Against- Injection




Hurts - Wonderful Life




musikmusikmusik.

there's no road left

nämen hallå!
idag på skolan hände det inget speciellt direkt. skrev en uppsats om min flytt till östersund på engelska som jag var helt ofärberedd på att jag skulle göra. men, skrev ju några meningar iallafall så vi får se hur det gick med det. började 08.15 & slutade 16.35 idag, segt som bara den. men det är ju veckans jobbigaste dag också så nu är det typ bara chilldagar kvar, det är ju positivt faktiskt. när jag slutade gick jag hem & träffade linda en stund, det var trevligt. när hon hade åkt hem lagade jag middag, & efter det har jag faktiskt pluggat för en gångs skull. fast okej, jag var typ tvungen så jag hade inget val direkt.

imorgon har jag en lektion! börjar 10.05 & slutar 11.20, skönt. om ni undrar varför så det är det för att mattelektionen som jag skulle haft på eftermiddagen var inställd. känns awesome.


de här sköningarna får bjuda på en härlig bild idag!


en månad ♥

idag har jag & stefan varit tillsammans i en månad.
vi har varit på stan en sväng & fikat på törners. ikväll ska vi titta på film & mysa med tända ljus.


jag älskar dig obeskrivligt mycket!

vad vore jag utan dina andetag?

klassmys

igår hade vi klassmys igen. först åt vi på tacobaren, blev dock lite för mätt tror jag.. men det var sjukt gott iallafall. sen gick vi på videoteket & hyrde en skräckfilm som hette the crazies, eftersom vi var rätt många som delade på kostnaden blev det typ tre spänn var, haha.. helt okej faktiskt. filmen var för övrigt bra. när vi hade hyrt filmen gick vi hem till mig & myste. senare på kvällen gick vi ut & skrek av oss lite i lekparken nedanför min lägenhet.

tack för en sjukt bra kväll, jag älskar verkligen min klass, ESMK10b.
tog lite bilder igår.. ni kanske får se någon sen.

Fuck you - Cee-lo Green






walking disaster

shoobreeee
idag har det varit en bra dag. tränade lite inför mukon.. efter det drog vi ner på stan en sväng som vanligt. ikväll har vi firat jonas som fyller år, det va trevligt. nu sitter jag & stefan & myser.

roligt inlägg, yaaaao.




när planeterna stannat


kolla in det här lövet som jag hittade på gatan idag när jag & stefan gick hem till mig..
hur sött är det inte? hihi

nu ska jag äta kvällsfika, men har svårt att välja mellan blåbärssoppa eller tea?
hmm, varför inte båda helt enkelt!



jag kan tro på en till himmel

nyss tränat på min sinnessjukt svåra trumläxa som jag fick idag.
okej, sinnessjukt svår kanske var att ta i men svår är den fan!


såhär ser den ut.. blandat med fjärdedelar, åttondelar, sextondelar, trioler, krishendon, flerslag med trumpinnen, höger & vänster hand. shit asså, hur ska jag kunna hålla koll på allt det där..

här är iallafall övningsplattan som jag köpte för några dagar sedan. hade jag inte haft den hade jag inte kunnat öva på läxan typ, så det var ett bra köp det där!

dagens låt

Linkin Park - Blackout



sjukt härlig låt från linkin parks nya album a thousands suns.

jävla kärring!

tjenixen
idag hade jag tre lektioner, matte, trumlektion & svenska. när vi hade slutat åkte några från klassen ner på stan en sväng. vi satte oss på donken & åt lite glass. när vi hade ätit upp satt vi bara där runt ett bort & snackade lite. & helt plötsligt kommer det dit en sur vakt & ber oss att gå därifrån för att vi har suttit där för länge??? va i helvete är du dum i huvudet tänkte jag.. hon var så sjukt sur direkt när hon kom dit. vi hade ju inte gjort ett piss mot henne. vi bara satt där lugnt vid ett bord & hade det trevligt, ända fram tills det att hon kom dit då. det var inte så att det var fullt & inte fanns något annat bord att sitta vid så det var på grund av något sånt vi var tvungna att gå, det fanns jättemånga andra bord man kunde sitta vid.
så vad var hennes problem egentligen?
eftersom hon var sur & uppkäftig kunde inte jag heller vara något annat, jag käftade tillbaka lite & hon blev lack som fan, men det sket ju jag i, haha! fan vilken kärring.. blir arg när jag tänker på henne, blääää.

roligt inlägg det här.

i guess you can hang with me

nu är klockan snart halv tolv & jag ska alldeles strax lägga mig. måste bara träna lite på min trumläxa inför imorgon först.. imorgonbitti kommer stefan hit innan vi drar till skolan. det är kramdagen imorgon & några dagar framöver! så nu ska jag & stefan kramas extra mycket, hihi. jag vill ha fredag & helg nu! för min helg kommer bli grym, såhär kommer den bli typ.

fredag - jonas födelsedag = middag med mamma, pappa, stefan, jonas & sandra.
lördag - mys med världens bästa klass, ESMK10b <3
söndag - min & stefans en-månads-dag, så då måste vi ju bara hitta på något mysigt, läängtar.



älskling, du är det finaste jag vet.

what's wrong with them

idag hade vi basket på idrotten. satan va svettigt det var måste jag säga!
efter skolan stannade jag kvar & spelade lite trummor, tränade på ensemblelåtarna bland annat. efter det drog jag steffe, tobbe, erik & dennis ner på stan en sväng. nu sitter jag här & äter naturgodis, helt sjukt va gott det är, mums! snart måste jag väl laga middag, har ingen aning om vad jag ska laga.

My Chemical Romance - Welcome to the Black Parade



blev nästan överlycklig idag när jag hittade den här låten, hade typ glömt bort att den fanns!


the look in your eyes makes me crazy

Blink 182 - Down



The drops of rain they fall all over
This awkward silence makes me crazy


blåbärssoppa
, det är något av det godaste jag vet!
tänker fan köpa det som lördagsgodis i helgen, haha.

kvällsfika


äckligt dålig bild, haha who cares...
fikat var sjukt gott. tea & macka, muuuuuuuuums.

en lögn för mig, en lögn för oss som väntar

helluuu
idag försov jag mig inte, dessutom slapp jag stressa på vägen till skolan, gött! idag hade jag ensemble, sen en sjukt lång håltimme & slutligen matte. typ chill dag. efter skolan gick jag ner på stan & träffade några från klassen en sväng. sen gick jag hem & lagade middag. nu ikväll kom malin & sofia hit & hälsade på en sväng, det var trevligt! jag tycker förresten att vi borde hitta på något snart (linda också såklart), var ett tag sen sist. vad sägs om en myskväll?

jag har varit duktig & pluggat lite idag också. nu sitter jag & lyssnar på musik. vad skulle jag vara utan musiken? inte mig själv iallafall..

Snook - Om En Minut Om En Sekund





klockrent


hahahahahha, störtskön jäkla video!
sånt här sitter jag & roar mig med sisådär klockan kvart i ett på natten.
nu får jag ju skärpa mig! godnatt sötnosar.

pannkaka är mums



det här var min middag idag. med mjölk till. det är ungefär hur gott som helst om ni frågar mig! dessutom brändes inte pannkakorna, score! då blev jag rätt så glad faktiskt.

nu väntar sängen på mig, men tyvärr inte på stefan :( bu.

imorgon ska jag inte försova mig.. pallar inte stressa en morgon till!

jävla skitdag

dagen började med att jag låg i sängen & vaknade av att det ringde på min mobil.

lise - "ah hallå"
tobbe - "hej det är tobbe, när ska du gå till skolan?"
lise - "ehm.. vad är klockan?"
tobbe - "snart åtta"
lise - "faaaaaan!!"

& idag började vi 08.15, så ja jag tror att ni förstår vad som hände. paniiiiik på hög nivå.
som tur var kom vi inte så mycket försent, stressade sjukt mycket.

på bildlektionen idag tappade jag bort min mobil, helt plötsligt var den bara borta. jag frågade typ alla om dom visste vart min mobil var, men ingen visste. när erik kom dit frågade jag honom om han visste vart den var, han hade nämligen suttit bredvid mig. han sa, "nej vadå vem har tagit den" & log lite sådär retsamt. så jag trodde självklart att han hade tagit den, men när jag senare inte fick tillbaka den så insåg jag att den kanske var borta på riktigt. jag fick lite smått panik igen. jag kan ju inte klara mig utan mobilen, mamma hade fått något fel om hon inte hade kunnat få tag i mig. dessutom hade jag inte kunnat vakna imorgonbitti, utan alarm är det ju kört. jag gick iallafall & frågade rektorn om det var någon som hade lämnat in en mobil, men nej det var det ingen som hade gjort. han följde med mig till salen där vi hade haft lektionen så vi kunde kolla där. & som tur var låg den där, på en jäkla hylla. då blev jag sjukt lycklig & lättad! haha. vilken dag..

när jag gick hem köpte jag naturgodis bara för att jag har förtjänat det efter den här jobbiga dagen. också ska jag laga pannkaka nu dessutom! wish me luck. dom lär ju brännas sönder allihopa.. haha.

<3


jag måste vara världens lyckligaste
du är obeskrivlig, jag älskar dig stefan!

don't be so hard on yourself

igår åkte stefan hem i några timmar på dagen för att hjälpa till lite med deras hundar som skulle till veterinären. då passade jag på att städa hela lägenheten, tvätta kläder & baka en tigerkaka. duktiga jag, haha!

på kvällen tänkte jag & stefan äta middag på tacobar, men dom hade självklart stängt. så vi fick äta kinamat igen istället, men det är ju alltid gott. senare på kvällen träffade vi några från klassen & några andra. det var roligt. när vi hade varit ute ett tag gick vi hem & kollade på en gammal klassiker, den bästa sommaren. den är alltid lika grym!

idag har det inte hänt så mycket, har tagit det lugnt.
ikväll måste jag läsa min svenskabok... drygt.

Cue - Take me home





las divas & sonic six

jag tog några bilder på konserten vi var på för några dagar sen. dock var det mörkt i lokalen & det gick inte att använda blixten, så ni förstår nog varför bilderna inte blev så bra. men tänkte ändå lägga ut några. om ni får chansen att se dom här nån gång borde ni göra det. dom är riktigt bra!










when the night comes falling

igår var jag & några från klassen & kollade på las divas & sonic six på storsjöteatern. det var jätteroligt.. & dom var jätteduktiga. men det var lite pinamt för när sonic six sjöng en låt pekade dom ut mig & sjöng massa grejer, bland annat att dom skulle spruta på mig med deras slang.. haha, lite pinsamt va det faktiskt.

idag har vi gått på stan ett tag, jag köpte en övningsplatta på hamm o nilsson. ikväll har vi kollat på idol & myst.

pallar inte skriva mer nu, ska sovaaaa.

RSS 2.0