rhodos

tjena!!!!
nu er jag pa rhodos, det er sjukt varmt & nu ska vi ner pa stranden & steka.. & bada saklart.
jag hinner inte skriva mer nu, men jag har redan blivit lite brun, men det kommer bli mer hoppas jag.

jag saknar er alla sjukt mycket ska ni veta, tenker pa er mycket!

ha det sa bra hemma tills vi hors nesta gang.

pusssssss

hejdå sverige

om en timme sitter jag i bilen ner mot stockholm! vi ska flyga halv sex, & jag längtar så grymt mycket nu. känns så sjukt att jag kommer vara i ett annat land ikväll, men det känns underbart!

jag hinner inte skriva så mycket nu, för jag måste hinna packa klart allting innan vi ska åka.

det som känns jobbigt är att jag inte kommer att få träffa mina underbara bästavänner på minst två veckor.. ni vet att jag kommer sakna & tänka på er varje dag! jag älskar er alla <3
när jag & linda pratade igår & vi berättade för varandra hur mycket vi kommer sakna & tänka på varandra så började jag till och med gråta, kommer sakna dig sjukt mycket hjärtat! & alla andra med såklart, hoppas ni får det bra i sverige. förresten, jag & linda kom på att vi inte har varit ifrån varandra i över två veckor sen i typ somras.. kommer krama er alla så sjukt mycket när jag kommer hem. det ska ni vara beredda på :)

ska försöka att komma ut på någon dator så jag kan berätta hur jag har det,
& hur mycket jag saknar er!

pusspuss, så hörs vi snart. <3

nicenice

ja nu tänkte jag skriva lite om kvällen.. halv sju kom jonas & sandra hem, mycket trevligt! vi åt en jättegod middag, sedan blev det en sväng med husbilen eftersom jonas & sandra aldrig hade åkt den.

orkar inte skriva så mycket nu.. men vi skulle kolla på en film ikväll också, & den va väl bra. fast efter en & en halv timme hade jag börjat tröttna, så jag frågade pappa hur länge det var kvar på filmen.. & det var mer än en timme kvar, så då orkade jag inte kolla mer & drog upp på rummet. om ni undrar varför filmen var så lång så var det för att det var en film som gick på teven, haha.

nu har jag börjat packa också.. hatar att göra det men det är ju bra att jag har börjat med det nu iallafall!

nu ska jag lägga mig, för imorgon måste jag gå upp ungefär nio eftersom linda&malin kommer till mig ungefär klockan tio. det ska bli jätteroligt! malin har jag inte träffat på över en vecka nu heller.. så det blir nog mysigt :) <3 linnea kanske kommer också, får se om hon kan.

pusss!

här kommer några bilder på mitt extremt korta hår..







nyklippt

hellu
idag har jag klippt mig, & det blev fruktansvärt kort. kortare än vad det någonsin har varit! ska lägga ut bilder här sen så får ni se själva. när jag hade klippt mig åkte jag & pappa iväg till gympasalen & spelade badminton, eftersom det inte blev något igår. det var jätteroligt!
har inte spelat på nån månad nu tror jag.

just nu vill jag att klockan ska bli halv sju, för då kommer min älskade storebror jonas & sandra hit. det ska bli jättetrevligt. har verkligen saknat dom! <3

idag har vi lämnat in min moppe också.. får se om dom kan fixa felet. men det hoppas jag verkligen! orkar inte med det här länge till..

nu är det bara två dagar kvar tills jag är på rhodos, sjukt men sant! =D 

aja.. nu måste jag försöka packa lite.
puss

det suger

det blev ingen badminton idag, det blir imorgon istället, vilket blir nice.

nu ikväll har jag redigerat lite bilder & laddat hem ca 100 låtar från limewire.. vet att det är förbjudet att göra det, men vem bryr sig. alltså jag hade inte laddat hem nu sen det där började. så nu var jag verkligen tvungen. måste fortsätta att ladda hem imorgon, för det är lite som fattas än som jag måste ha hem.. 
det suger verkligen hur hårt som helst att det är förbjudet nu!  

imorgon ska jag klippa mig, jag ska klippa upp håret & sen måste jag väl toppa det lite.
för det är slitet nu igen, fast det är ju som vanligt. hoppas bara att det inte blir askort!

men nu ska jag fika & kolla på tv, vi hörs imorgon,
puss!

?

ja som ni kanske ser så har jag försökt att göra en egen header för första gången..
vad tycks? :)

snart ska jag spela badminton, hoppas jag.
puss

några bilder från idag.







fler bilder finns på min bilddagbok: Liseznise

fint väder

hej :)
nu har karin också åkt hem, så nu är jag ensam igen.

vädret är jättefint! så nu är jag jätteglad att sommaren kanske äntligen är på väg. på onsdag åker jag till rhodos i två veckor, helt sjukt vad jag längtar. första veckan kommer jag att ha det bäst med mina syskon, det finns inga bättre än dom. <3

ikväll ska kanske jag & pappa spela badminton, har inte gjort det på evigheter så jag längtar verkligen!

men nu ska jag ut i det fina vädret & försöka knäppa lite kort.
pusss!

midsommardagen

hejsan
inga kommentarer om gårdagen tyvärr.

ingrid har blivit tvungen att åka hem, men karin är ju fortfarande här. & snart ska vi äta middag, vet inte riktigt vad det blir men hoppas på något gott! för just nu är jag & karin riktigt sugna på mat, som vanligt. haha!

ikväll ska vi nog kolla på film, en skräckfilm & en komedi kanske? =D det blir mysigt.

förresten, ingrid vi saknar dig redan asmycket! & vi älskar dig som fasen gumman, du är bäst :)

& det är bara 4 dagar kvar tills jag är på rhodos, underbart.

men nu har jag inte så mycket mer att säga, ha en bra midsommardag allihopa!
pussss

glad midsommar

hej allihopa =D
nu är det ju midsommar, men vädret suger verkligen, så det är ju inte så roligt.

igår hade jag inte tid att skriva något inlägg på kvällen, men det var sista dansen för den här gången, & det har varit så himla roligt verkligen! hoppas att matildha ska ha någon mer kurs i sommar, men det skulle hon nog ha, typ jazz street eller något sådant, fett roligt!
längtar redan :)

karin & ingrid är här, & det är underbart. jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, men eftersom vädret är så dåligt så blir det väl att vi får vara inne & mysa.

men ni får ha en bra midsommar så länge, för nu ska vi kolla på film.
pusss!

duktigt lise

hallå allihopa.
idag vaknade vi ungefär klockan tolv. det blev ingen film igår som vi hade tänkt, men vi får väl kolla på flera filmer nästa gång istället, haha. tack för kvällen, jag älskar er <3

& nu försöker jag att lära mig hur man kan fixa till bloggen lite, & nu har jag iallafall fattat lite mera, duktigt!
men just nu hinner jag inte hålla på med det mera, för nu måste jag ut & kolla vad det är för fel på min moppe, för den startar inte som den ska.

men skriver senare,
puss.

can't stop wont stop

hellu =D
förut idag när jag försökte lägga ut ett inlägg så funkade det inte, vet inte varför. men hoppas att det funkar nu då iallafall. men nu blir det bara ett kortfattat inlägg om min dag.

först åkte jag till mormor
sedan kollade jag på film med linnea
efter det blev det dans med linda
& nu ikväll så har linnea, linda & jag myst mest. & det blev en hel del skratt om man säger så! haha
älskar er mina hjärtan <3

men nu ska vi mysa vidare, hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft.  
pussss

lise är glad

nu kommer det sista inlägget idag, för nu är klockan snart tolv & jag hade tänkt att lägga mig alldeles snart. jag kollade på sista avsnittet av tila tequila ikväll & det var bra, förutom att killen valde fel tjej :( vilket var synd, haha

jag sa förut att den här dagen har varit underbar.. men måste bara säga att den har varit sjukt underbar.. igen! =D
& morgondagen kommer bli hur bra som helst, det vet jag redan. för jag ska vara med linnea på dagen, sedan blir det dans med linda & efter det ska jag, linda, linnea & samuel (kanske någon mer) kolla på film & mysa hemma hos mig, längtar redan!

men nu ska jag sova, vi hörs imorgon.
pussss.


i'm happy.

underbart :)

tjena alla glada. =D
den här dagen har varit så sjukt underbar, har varit lycklig hela dagen, nästan.

dagen började med att jag gick upp klockan sju & fixade mig & åt frukost. sedan skjutsade pappa mig & tage till vemdalen där vi sedan åkte vidare med linda & hennes pappa till östersund. när vi var framme åkte vi direkt till trafikskolan där vi skulla göra testet, när vi kom dit så var det en tjej som var där.. & vi sa att vi skulle göra ett moppeprov, hon frågade om det var slutprovet vi skulle göra.. jag vet inte om vi svarade på det men det visade sig till slut att det var det testet som vi hade gjort förut, så det var otroligt härligt. alla tre klarade det, & jag fick alla rätt! =D det kändes underbart när man visste att det äntligen var klart..

när vi hade gjort provet så gick vi till donken & åt, jag åt hamurgare, stripes & cola.. jag & linda köpte även den nya mcflurryn, typ marängsviss skulle det vara, men den var inte så god tyvärr!
när vi hade ätit så blev det shopping, & på h&m träffade vi ronja som sedan var med oss hela dagen, mycket trevligt! jag hann ju skämma ut mig några gånger idag också, som vanligt. men det var faktiskt roligt, haha.

t.ex när vi stog & testade kläder på rut m.fl..
då var det två andra tjejer i andra hytter, & då sa den ena till den andra
"skulle du inte kunna följa med mig & färga mitt hår ikväll?"
& då svarade jag "jo!"..
alltså jag har inte skrattat så mycket på väldigt längre,
inte linda heller tror jag? =D
okej, ni kanske inte fattade det roliga.. men det var väldigt roligt när man var där ;)

jag köpte ett par skor, ett linne & typ en t-shirtklänning? vet inte riktigt vad man ska kalla det! jag är väldigt nöjd med mina köp iallafall :)

när klockan blev ungefär tre så åkte jag & linda med hennes pappa hem igen, så vi hann komma i tid till dansen. det är verkligen jätteroligt att dansa! även fast det inte går så bra ibland, man bara skrattar åt det.. längtar tills imorgon.

när jag kom hem så skulle jag ut & köra moppe nu när man äntligen kör lagligt.. men nej då gick det inte för batteriet behövde tydligen laddas? det var endast då jag var lite olycklig idag, haha. varför kan min moppe aldrig funka som den ska.. vi vet inte vad felet är ens. men nu har vi satt batteriet på laddning, så imorgon kan jag köra hoppas jag! =D

tack för en mycket härlig dag hörrni! =D

det här blev nog ett väldigt långt inlägg, haha.
puss!

i like that

nu är klockan snart halv tolv, & jag borde lägga mig eftersom jag ska upp ungefär sju imorgon. men jag är inte så trött just nu.. så jag blir väl uppe ett tag till iallafall. & jag känner mig sjukt glad, vet inte varför! men det är ju härligt att vara glad, haha =D

hoppas verkligen att det går bra imorgon.

har inget att skriva, vi hörs imorn!
pussss.

hoppas

nu är jag hemma från danskursen. vi dansade nån slags jazz, & det var jätteroligt.. fast jag vet inte om jag var så bra men, haha! det var ju första gången så man kan ju inte förvänta sig så mycket då. men linda typ svimmade, det var jätteläskigt! men det gick bra iaf, som tur var. jag blev jätterädd :( <3

imorgon ska jag, linda & tage åka in till östersund & göra det där moppeprovet.. som det inte gick så bra med senast. men nu måste vi klara det.. för nu har vi ju till och med dom rätta svaren nedskrivet på ett papper ;) så om det går bra imorgon, vilket det fan måste så får jag köra moppe imorgonkväll, underbart!
men hälsa oss lycka till?! =D

& när jag kollar ut genom fönstret så är faktiskt inte himmelen lika grå som den har varit nu dom senaste dagarna. så vädret kanske håller på att bli lite bättre nu, hoppas hoppas hoppas! då skulle jag bli så mycket gladare.

men nu har jag inte så mycket mer att säga, vi hörs sen.
pusssss

dance baby

om ungefär en timme ska jag åka till vemdalen & dansa, haha. dans är väl inte direkt min starka sida men kul ska det bli! undra om det kommer någon mer än jag & linda? =D det hoppas vi väl på iallafall.

jag måste hinna fixa mig lite, välja kläder som är lämpliga att dansa i & äta.. så jag får nog ta & börja nu!

skriver sen om hur det gick osv.
puss!

15/6

idag gick jag upp klockan elva ungefär. & nu är klockan kvart i tolv & jag är hungrig. så nu ska jag duscha & äta frukost. sen får vi se vad som händer. det är fortfarande inget sommarväder, vilket suger hårt! :( klockan 18.00 ikväll ska jag åka till vemdalen & dansa med linda, det kommer bli kul att träffa dig igen älskling <3

men nu väntar duschen på mig, puss så länge.

goodnight

tjenispenis =D
nu sitter jag här vid datorn, känns helt boring om jag ska vara ärlig.
idag har jag inte gjort någonting?
vädret förstör allt, jag vill ha sol!
& jag har ingenting att skriva om.. så nu ska jag sova.

godnatt&puss!

yesbox

nu sitter jag här & längtar tills 24 juni, då vi ska åka till rhodos! det kommer bli så himla härligt, jag tror att det kommer bli bästa utlandssemestern hittills om jag ska vara ärlig. första veckan ska jag vara där med världens bästa syskon, fatta vad vi kommer skratta =D andra veckan kommer karin & ingrid! & vi ska få ha ett eget hotellrum, det kommer bli ofattbart kul.

jag längtar så himla mycket :)

det känns inte som att det är sommarlov, & det suger.. hoppas att det fina vädret kommer snart, för nu blir man ju nästan deprimerad av allt regn.
just nu vet jag inte om jag är glad eller ledsen, känns jobbigt.

ikväll ska jag bara sitta inne & dryga mig, blir väl att kolla på tv eller något, om det är något bra program.. vilket jag hoppas! =D imorgon ska jag & linda dansa i vemdalen, för det var någon som skulle ha nån kurs den här veckan. jag tror det kommer bli fett kul, men jag är inte precis bra på att dansa. men kul ska det bli ändå! :) dessutom har jag inte träffat linda på evigheter, så jag saknar henne sjukt mycket! men imorgon får jag träffa henne äntligen :) <3 längtar!

men nu ska jag äta någonting, pussssss

ny blogg

hellu!
nu blev jag ju tvungen att skaffa en ny blogg, så nu har jag gjort det.

nu är det sommarlov, & när man kollar ut så bara regnar det hela tiden, känns jävligt tungt!
jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.. men på torsdag nästa vecka kommer iaf karin & ingrid till mig, så nu har jag någonting att längta till iallafall! jag hoppas verkligen att vi får ta det där jävla moppekortet snart.. vore ju faktiskt väldigt bra. igår var mamma & pappa iväg & köpte en husbil.. så nu måste man ju testa hur det känns att åka i den. jag hoppas jag slipper följa med på någon husbilssemester iallafall, men det gör jag nog. dom kan ju inte tvinga med mig precis =D
men skriver senare, puss!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0