autumn







bilder tagna idag! måste medge att hösten är rätt vacker ändå.

/puss lise.

going middag!


jag & stefan bestämde oss för att gå en trappa ner & köpa pizza på daffy's idag. min pizza som ni kan se på bilden ovan var gudomligt god vill jag lova! mums.

ikväll kommer tim, martina & albin hit för lite fredagsmys... kommer bli skoj!

DET ÄR SÅ JÄVLA GÖTT ATT DET ÄNTLIGEN ÄR HELG!

/puss lise.

Är du störd eller?

http://www.jll.se/images/18.47d2594d12bccf68c36800013548/%C3%84r-du-st%C3%B6rd-eller-1-bild.jpg
idag var teater barda från estrad norr på skolan & spelade upp teatern "är du störd eller?". teater barda består av funktionshindrade personer som allihopa har olika svårigheter. det var en superbra & rörande teater! i teatern beskrev de hur de har det som funktionshindrade & hur mycket de får gå igenom. de var riktigt bra skådespelare & det var väldigt roligt att se! det var inte bara rörande utan man fick skratta en hel del också, de var verkligen härliga. jag tycker att ni borde se den om ni får chansen!

/puss lise.

torsdag

fan vad skönt att det är fredag imorgon!


gammal bild på den största & mest groteska spindeln mina ögon någonsin skådat.
ser ni att den har typ fyra ögon? u s c hhh

/puss lise.

top model


nu ska jag ta ett glas blåbärssoppa & sedan ska jag kika på ett avsnitt top model innan jag ska sova! ni borde också kolla på top model, för det är grymt! dock kanske ni inte kan se avsnitt från 2011 än? jag har nämligen ett konto på en helt suverän sida där jag kan ladda ner serier lagligt typ direkt när de kommit ut. sidan är inte svensk så alla serier kommer ut där innan de kommer till sverige. så ni kanske inte kan se det här än men ni borde göra det sen iallafall!

/puss lise.

KUNG

hallå!
idag har det varit en helt okej dag. just nu sitter jag & försöker redigera våran film lite grann i ett program som jag har på min dator som heter imovie. har aldrig försökt redigera någon film där innan men det är ju rätt roligt faktiskt! & jag tror att det kommer bli superbra det här! våran film kommer bli kung. & igår när jag & freja skulle vara fjortisar sminkade vi oss med överdrivet mycket brunkräm & allt sådant som en fjortis använder. & fyfan säger jag bara, det blev gräsligt fult. förlåt men jag kan inte förstå hur folk kan vilja se ut sådär? ofattbart enligt mig. det tog dessutom en evighet att få bort skiten från ansiktet efteråt. så äcklig brunkräm är inget jag rekommenderar.

imorgon kommer mamma & pappa hit för de ska hjälpa jonas att flytta! vilket innebär att de ska sova här hos mig imorgon. det blir nog mysigt! kommer kanske kännas som förr tiden, förutom att skillnaden är att vi bor i en lägenhet & inte i ett hus.

nu ska jag fortsätta redigera. imorgon har vi dessutom sovmorgon, känns bra.

/puss lise.

morgon igen


nu är idrottskläderna på & jag ska alldeles strax bege mig ut det fina vädret för att gå till skolan & ha gympa, matte & svenska + två feta hål där emellan. skön dag, nja...

& förresten så somnade jag inte med boken i ansiktet, men jag läste en sida, & efter det gav jag upp!


/puss lise.

i'm tryin

jag har varit sjukt trött ikväll. somnade nyss i soffan efter att idol hade slutat. vaknade ett tag senare & tänkte "faan..." nu ska jag lägga mig i sängen istället, jag ska även försöka läsa några sidor i svenskaboken. dock tror jag att jag kommer somna med boken i ansiktet efter att jag har läst en halv sida eller något. det märks väl imorgon då jag vaknar av mitt hemska alarm.

om jag skulle kunna spola fram tiden till fredag hade jag inte tvekat en sekund på att göra det. vill bara ta det lite lugnt, känns som om jag behöver göra det nu. även fast det typ nyss var helg, haha. 



en gammal bild på mitt öga som jag hittade för en stund sedan & redigerade om lite.

/puss lise.

haha


i helgen när jag var hemma hos mormor & morfar gick jag in i deras kontor & fick syn på denna lapp som var uppsatt där. hmm, undra vem som kan ha satt upp den? jo om inte min härliga morfar... även kallad chefen, haha.

kände bara för att lägga ut det för jag tyckte att det var roligt.

/puss lise.

27 september - en månad!


idag är det en månad kvar tills jag sitter på flyget tillsammans med stefan, mina svärföräldrar & lillebroren tobbe på väg ner till gran canaria! ni ser ju bara på bilden hur underbart det ser ut. de där rutschkanorna kommer jag dessutom åka två veckor i sträck, amazing.

livet är grymt!

/puss lise.

sirocco


idag var vi på en konsert med de på bilden som heter sirocco. de spelade typ judisk/arabisk musik. jag brukar inte lyssna på sådan musik direkt men de var väldigt duktiga! så det var bra. dessutom fick man vila lite där på morgonen innan själva skoldagen drog igång.

/puss lise.

fjortis yes i am

hallå!
idag på kulturhistorian filmade jag & mitt team in nästa del av våran otroliga film! nämligen fjortisdelen. det var riktigt roligt, & det kommer nog bli riktigt bra bara vi får till det sen när vi ska redigera ihop allt!


här är en bild på freja, mig & stefan. jag ville dock inte visa hela våran outfit eftersom det inte blir lika roligt när vi ska kolla på filmen om alla redan vet hur man såg ut! men lite bjuder jag på iallafall.

/puss lise.

strange clouds

http://www.aceshowbiz.com/images/news/b-o-b-releases-strange-cloud-ft-lil-wayne.jpg

B.o.B - Strange Clouds ft. Lil Wayne



/puss lise.

weekend in hede


haha hej näsborre...

vårat hus i hede



pitabröd med kyckling & massa annat gott

mammas hemmagjorda underbara glass, grädde, choklad, hallon & en korg som typ smakar knäck som min fina mamma också har gjort


min helg i hede med stefan var bra. vi var ute & gick i det fina vädret, åt god mat, kollade på film & åt popcorn, träffade mormor & morfar... + att jag övningskörde lite! dock höll jag faktiskt på att köra in i en stolpe, haha men nog om det! dessutom fick jag ju träffa mamma & pappa. 

men däremot har jag faktiskt börjat fundera på varför jag aldrig tar med mig min systemkamera istället för att ta kassa bilder med min mobil? hmm, får bli ändring på det, även fast kameran är stor & tung!

/puss lise.

godaste müslin



jag brukar inte tycka om müsli så speciellt mycket. men den här var verkligen hur god som helst! mums.
nu ska jag fortsätta äta & kolla på ensam mamma söker.

/puss lise.

shoot me

hej!
just nu är jag på rätt dåligt humör. jag borde plugga på en massa jävla saker... har någonting i nästan varje ämne som jag borde plugga på tror jag. men jag har verkligen ingen ork till att göra något av det! dessutom har jag tänkt plugga ett bra tag nu, har historiaboken framme. men det blir inget gjort om man sitter framför datorn... det är konstaterat för ett bra tag sedan. så nu ska jag lägga mig i sängen för att se om jag kanske kan plugga bättre där? fast förmodligen kommer jag somna, men vi får väl ge det ett försök åtminstone.



insåg precis att jag hinner plugga i 25 minuter innan det är idol! haha,
det går bra nu.

/puss lise.

söndag...

hallå!
nu är helgen slut, tyvärr... känns väldigt jobbigt att det är skola imorgon igen. helgen har gått för fort så längtar redan till nästa helg! jag ska lägga ut bilder från min & stefans helg i hede imorgon eller något.

nu ska jag snart lägga mig i stefans lilla säng & läsa några sidor i min svenskabok som handlar om en bög! mycket intressant...

/puss lise.


jag vill köra vattenskoter igen... åh vad kul det va. bilden va väl dock inte det vackraste man sett men ;P

tired as hell

hallå
idag har det varit en jobbig dag. efter skolan gick jag & stefan ut en sväng & sprang. det var väldigt jobbigt för mina ben var inte så sugna på att springa idag. var väldigt trött efter igår. men jag klarade iallafall av det till slut. ikväll har jag pluggat matte & tränat på min jobbiga tråkiga trumläxa som jag hatar typ. jag måste läsa min svenskabok som handlar om en bög, också borde jag plugga historia men just nu har jag ingen ork kvar så jag får nog skjuta upp det till nästa vecka eller något!

imorgon är det fredag, äntligen. jag & stefan ska åka till hede imorgon, det var längesen vi var där nu. det blir gott att äta mammas mat igen. också måste jag hälsa på mormor & morfar, saknar dem, också saknar jag att fika där varje vecka. det är ju så mysigt det.

men nu ska jag fika & kolla på ett avsnitt top model, & efter det känns det som om det kommer bli godnatt för min del, mitt huvud känns väldigt tungt för tillfället.

/puss lise.

lifestyle

på kulturhistorian håller vi på att göra en film. & det är väldigt roligt det! i tisdags spelade jag...

stefan &...

albin in en del av våran otroligt roliga film! den kommer förhoppningsvis vara redigerad & klar om ca två veckor. så då får ni nog se den om ni har lust med det! så mycker mer än så kan jag inte säga.

/puss lise.

fjällturen

fjällturen igår blev härlig med hjälp av fint väder & grymt sällskap! vi gick ungefär 1.5 mil sammanlagt. när vi hade kommit fram till kyrkstenen dit alla skulle gå beslutade jag, stefan & tim oss för att gå längre upp på berget. så vi låg där uppe ett tag & solade! det var awesome. dock var benen helt döda igår när jag kom hem. & gårdagens fetaste miss var att jag inte fick någon korv... & ingen festis heller! då blev jag besviken. jag hade längtat hela dagen efter den där jävla korven. men jag får väl gå på sibylla någon extra gång då istället!

dock hade jag inte med mig någon kamera... men min iphone var ju såklart med som nödlösning!









söt lemmel


/puss lise.

friluftsdag

hej!
idag ska vi på fjälltur med klassen. jag & stefan laddade upp igår genom att handla matsäck för ca 300 kr. så vi kommer nog att överleva dagen iallafall! jag brukar inte tycka att fjällturer är speciellt roliga. men idag kommer det nog fan bli kul! men nu ska jag gå & göra matsäck. för det var ju inte för att jag skulle blogga som jag gick upp tidigare än vanligt idag...

/puss lise.

kvällsfika

nu blir det ensam mamma söker på tv3play + en macka som mamma har bakat åt mig & ett glas nyponsoppa till det! go kväll det här. har dessutom sovmorgon imorgon! känns superbra.


/puss lise.

sinnneeeeees!!!

om 37 dagar ska jag, stefan, min svärmor, svärfar & stefan lillebror tobbis utomlands! I TVÅ VECKOR. vi ska åka till gran canaria. där har jag aldrig varit förut, så det kommer bli så jävla roligt. dessutom ska jag få åka utomlands med stefan! & de andra då såklart. men det känns så himla roligt att få göra något sådant med stefan, dessutom ska vi ha ett eget hotellrum... alltså det kan inte bli bättre! får lite sådär lyckoryck när jag tänker på det här. + att vi ska ha all inclusive, vilket jag aldrig heller har haft förut när jag har åkt utomlands med min familj. så jag kommer med andra ord äta hur mycket glass & grejer som helst, wiiiiiie.


snart ligger jag på en solstol & steker igen! göööööötttttt.

/puss lise.

johan alander


idag har vi varit på en föreläsning med johan alander. & han berättade om hur han tog sig ur sitt alkohol-och drogberoende. det var riktigt bra! har inte så mycket mer att säga faktiskt, förutom att jag rekommenderar er alla till att gå på den om ni får chansen! det är värt det.

Johan Alander - Vägen hit



under föreställningen rappade han några av sina låtar som han hade skrivit under sin jobbiga tid. det var väldigt intressant. & hans texter är väldigt bra! ni som kommer från östersund, lyssna på den här texten, för ni kommer kunna följa med & se massa bilder i huvudet medans ni gör det. 

/puss lise.

my teeth

hej!
då var det måndag igen & början på ännu en jobbig vecka... förmodligen. jag har nu haft tandställningen i ungefär 5 dagar. & äntligen kan jag tugga på en mjuk macka utan att det ska göra ont. det har varit lite jobbigt att äta, har tagit väldigt lång tid. en korv tog det t.ex ca 20 minuter för mig att äta tror jag. (för att det gjorde så ont att tugga.)
men jag börjar faktiskt vänja mig vid den nu. faaast, det är väldigt jobbigt iallafall, måste jag erkänna.

här har ni en bild på hur mina tänder såg ut innan jag fick tandställningen, den är tagen för någon vecka sedan. & jag tycker personligen inte att jag har så sneda tänder faktiskt. inte om man bortser från mina hörntänder, som med ett annat namn kallas för huggtänderna. men ja, jag tycker faktiskt att det som är det jobbigaste med det här är att jag ska ha tandställningen så pass länge även fast jag faktiskt inte har så sneda tänder. men det är bara att kämpa på nu de här månaderna jag ska ha den! men ni kanske förstår att det känns trist, buuu. jag försöker vara positiv men som ni märker tar det emot...


/puss lise.

lugn kväll

hallå idag har det varit en rätt jobbig dag. tandställningen gör ont från & till. & jag kan inte äta vad jag vill heller. dessutom ska jag helst inte äta godis mer än en gång i veckan, för annars om man har otur kan det bli fläckar på tänderna där tandställningen har suttit. vilket skulle kännas skapligt surt efter att ha haft den här skiten i munnen för att det ska bli fint. men, hur ska jag klara av att bara äta godis en gång i veckan? jag älskar verkligen godis. det har jag alltid gjort. när jag var ett & ett halvt år försökte jag till & med äta upp julgranspyntet för att jag trodde att det var godis. (ni vet såna där änglar som är gjorda av glasyr.) haha det var bara ett bevis på att jag alltid har älskat sånt där. förutom allt med tandställningen så har jag ju blivit lite sjuk också. & det är nästan ännu jobbigare än tandställnigen faktiskt. ikväll ska jag iallafall bara ta det lugnt & mysa med min älskling! också ser jag fram emot att det är fredag imorgon. vilket innebär att jag får dricka läsk & äta godis, för det är ju fredag, & det kommer bli min dag då jag får äta/dricka sånt! /puss lise.

the new me


sådär ser mitt leende ut nu. det känns fruktansvärt jobbigt. det gör ont, det skaver, det känns obekvämt, det känns äckligt, det känns overkligt att kolla sig i spegeln, det går knappt att äta, & när man gör det fastnar halva maten i tandställningen. så är det ungefär. hoppas jag vänjer mig snart. dessutom har jag gått & blivit förkyld nu också, dagen till ära.

fast trots allt det där dåliga har det varit en bra dag också faktiskt. imorse var det orientering på gympan. jag hanna, sanna & kajsa sprang tillsammans & vi tog alla kontrollerna, det gick faktiskt jättebra! dessutom kom vi före en hel hög med killar som dessutom inte tog alla kontrollerna, hehe stolt tjej. i eftermiddag kom mamma & mormor till stan eftersom jag har fått tandställning osv. när jag var klar gick vi på stan en sväng & jag kom hem med lite nya grejer som jag kanske visar upp någon dag!

nu ska jag sova & jag hoppas på att inte tandställningen kommer fara av & skära upp hela min hals inatt, eller att jag blir mer förkyld imorgonbitti. det skulle faktiskt vara katastof, är typ aldrig förkyld så när jag väl blir det känns det som om jag håller på att avlida för att jag är så ovan typ, haha.

aja! /godnatt.

last day

idag var det min sista dag utan tandställning! & inatt är det sista natten som jag kommer sova utan tandställning på ett bra tag, buuu. känner mig nervös inför imorgon. jag ska få tandställningen halv två imorgon... & det finns förmodligen ingen återvändo.

inatt ska jag verkligen njuta av att få sova utan tandställning.
haha okej, jag överdriver lite. jag lär ju överleva det här. men det är lite kul att överdriva ibland...

/godnatt!

going kväll mä brudan

chacha!!
ikväll har jag & 7 andra brudar från klassen varit hos hanna i hennes supersöta minihus & haft det mysigt! vi åt spaghetti & köttfärssås till middag, som för övrigt var grymt god! & till efterrätt åt vi kladdkaka, cheesecake & annat gott. vi pratade om allt mellan himmel & jord! underbart. jag tycker om såna här kvällar. & jag tycker att vi ska ha de lite oftare! såå, tack för en härlig kväll brudar!


jag hade inte med mig någon kamera ikväll så jag var lite busig & snodde en bild av sanna! & som ni då förstår så är det sanna som är fotograf & dessvärre inte är med på bilden...

/puss lise.

depressed

hallå
idag har jag inte haft någon bra dag... förutom sånglektionen som var rolig. myriam är bara för underbar, hon verkar alltid kunna få mig på bra humör. eller ja, iallafall just för stunden då! men det var ju tur det, för resten av dagen har varit skit. skolan känns jobbig, jag har börjat fundera alltför mycket, jag saknar min familj. jag önskar att jag kunde få spola tillbaka tiden lite, bara för ett tag, så jag återigen skulle kunna få känna hur det kändes att bo hemma när hela familjen var där. men det går ju inte, det är så verkligheten är. hur som helst hoppas jag på att jag mår bättre imorgon. det här är nog bara lite tankar som far omkring i mitt huvud just nu hoppas jag...

+ att jag ska få tandställning på onsdag. det kommer göra så att mitt liv blir förstört, helt seriöst. jag har varit deprimerad över det där en längre tid nu, då jag inte ens har fått tandställningen ännu. så, jag vill inte ens föreställa mig hur det kommer bli när jag har fått den & den ska sitta där i typ två år... helvete.

/godnatt.

good morning


nu drar jag till skolan! känns lite jobbigt... men jag har både trummor & sång idag så det blir nog roligt iallafall! men resten ser jag inte direkt fram emot. skulle gärna lägga mig i sängen & sova i några timmar till faktiskt!

/puss lise.

until it beats no more




kände att jag ville lägga ut några bilder så jag valde ut tre från i fredags som jag tog på fotolektionen.

/puss lise.

the zookeeper

The Zookeeper Poster Image

den här filmen såg jag & stefan på bio igår! den var mycket bra, & dessutom väldigt rolig. så jag rekommenderar den helt enkelt!

/puss lise.

crazy boys






i fredags var jag med de här tre filurerna. & vi hade roligt som ni ser!

/puss lise.

true love











min & stefans ettårsdag igår var helt underbar! behöver inte säga så mycket mer än så. förutom att jag är så himla lycklig med stefan, & jag älskar honom obeskrivligt mycket. stefan är mitt allt, hela min värld.

10 september 2010 - always.

/puss lise.

1 år med världens bästa!!!!


10 september 2010
det är helt sjukt att det redan har gått ett år sedan vi blev tillsammans älskling! du är det bästa som någonsin hänt mig. jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva! du & jag föralltid älskling.

PUSSS

weey


har just haft min första fotolektion! den här bilden tog jag nyss, hehe. det är rätt kul. & sen ska jag ha psykologi, & sen är det helg! gött.  

/puss lise.

snart helg

hej!
idag är det torsdag, & det betyder att det snart är fredag, äntligen. imorgon ska jag ha båda mina individuella val, först foto & sedan psykologi! det lär väl märkas imorgon om jag valde rätt... nu borde jag plugga lite engelska men överväger nog att skjuta upp det på obestämt framtid. så jag drar helt enkelt istället igång ett avsnitt top model! gokväll.

/puss lise.

till min iphone


nu har jag äntligen köpt tre nya skal till min iphone! så nu kan den se fräsch ut igen! :)

/puss lise.

nytt i garderoben


rea 99 kr - carlings (ord pris 699 kr)

199 kr - gina tricot, rea 100 kr  - zlave (ord pris ca 400 kr), rea 200 kr  - zlave (ord pris ca 400 kr)

rea 30 kr - carlings (ord pris 99 kr)

100 kr - monki

350 kr - monki

rea 250 kr - we (ord pris 900 kr)

/puss lise.

bilder från stockholm


















dagarna i stockholm med stefan var helt underbara! längtar redan tills vi ska dit igen. & jag längtar ännu mera tills jag ska få flytta dit! för det ska jag, det har jag bestämt mig för nu, eller ja, jag bestämde mig för det för rätt längesen egentligen. efter gymnasiet ska jag flytta till stockholm, for sure!

(bilderna från grönan är tagna med min iphone.)


/puss lise.

rain over me

jomentja.
i helgen har jag varit hos stefan, & igår åkte vi till deras stuga & målade klart det som var över där. & nu är en till skoldag över. & jag har idag konstaterat att vi har en jävla massa historia i tvåan, vi har histora, kulturhistoria + att vi skulle hålla på med historia på engelskan också... liksom räcker det inte med en lektion i veckan? istället för typ 5 lektioner + engelskan. dock verkar läraren vi ska ha i historia bra, så man kanske överlever iallafall, men just nu känner jag mig lite negativ. men ett plus med denna dag är att jag hade min första sånglektion, med myriam, & det var toppen! myriam är nog en av de skönaste människorna jag träffat. kommer längta till sånglektionerna tack vare henne, hehe. det ska dessutom bli riktigt kul att få lära sig & förhoppningsvis bli bättre på att sjunga.

förut ikväll trodde jag att vi skulle börja 08.15 imorgon, också kollade jag på schemat & till min förvåning börjar vi 09.40 imorgon! lyckan som uppstod då var väl rätt stor! dock är det den enda sovmorgonen som vi har på hela veckan... men det är ju iallafall något.

& nyss satt jag & valde ut de bästa bilderna från då vi var i stockholm & redigerade några av dem. men nu måste jag lägga mig så jag får helt enkelt lägga ut dem nån annan dag! haha..

/puss lise.

wiie

bara så ni vet så har jag & stefan 1 år om en vecka!! <3 iih, älskar honom tokmycket.

going ensemble

hej!
har inte skrivit på några dagar för jag har inte haft tid. mamma kom & hälsade på mig i torsdags & igår var jag & stefan & massa andra på en konsert på tingan. & nu ligger jag i stefans säng & ska snart äta plankstek! för någon dag sedan fick vi vårat nya schema också. det var väl sisådär... både bra & dåligt. slutade iallafall rätt tidigt på fredagarna så det var ju iallafall bra, haha. jag har dessutom hamnat i en ny ensamble, dock inte i slagverksensemblen som jag trodde att jag skulle vara i... & det beror på att det bara var en i hela ettan som hade valt slagverk som huvudinstrument, så det blev ingen slagverksensemble överhuvudtaget i år! inte så intressant för er att veta kanske men ;) i vilket fall som helst hamnade jag i en ensemble med en ny lärare som heter markus, som verkar vara mycket bra. vi får dessutom välja själv vilka låtar & vilken genre vi vill spela, så det är gött! men nog snackat om det, hehe.   


ni får fler bilder från stockholmsresan sen!

/puss lise.

RSS 2.0