GOTT NYTT ÅR!

nu sitter jag här med malin & linda. snart kommer det några brudar som ska käka smörgåstårta med oss. eller ja jag ska inte äta det för jag är ju så kräsen, så det blir tacos för mig haha. senare kommer det nog komma lite fler folk. & vi har laddat upp med grym musik & en fet bas, love it. nu ska jag fixa min mat.

hoppas ni också får en bra kväll.
min kväll kommer bli bäst.


snyggaste brudarna.
LLM <3

nyår imorgon, pepp!

nu sitter jag här & längtar till imorgon, för det är nyårsafton. ska vara hos linda med massa härligt folk, ska dessutom fira att malin fyller 16 år efter tolvslaget imorgon. kommer bli sjukt kul asså.
jag är så peppad.

ikväll kommer jonas, daniel & sandra hit. vi ska spela spel & kolla på bingolotto tror jag, också ska vi äta trerättersmiddag, eller ja.. jag kommer inte äta någon förrätt, för det är så sjukt äckligt :P har aldrig ätit en förrätt tror jag, isåfall typ en macka med smör på, haha. & det är ju inte direkt en riktig förrätt tycker jag.

nu ska jag hjälpa mamma & tove med maten. puss!


bjuder på denna snygga bild som togs i måndags.
LLM. <3

chill dag

den här dagen har varit jäkligt chill, som alla andra dagar typ. jag börjar faktiskt bli lite rastlös, vill ut & göra något. men vinter är ju så förbannat jävla tråkigt & kallt så det är bäst att man håller sig inne. snälla, ge mig sommar nu! nejmen, seriöst. tänk vad underbart att vakna på morgonen & kolla ut genom fönstret & se solen skina & bara gå ut & gå i gräset eller nåt, med en glass, haha. jag längtar verkligen. & det ska bli så kul att fota blommor igen.. aja, nog pratat om det där. jag hade tänkt att lägga mig lite tidigare idag mot dom tidigare dagarna, men jag har en känsla av att det inte kommer bli så till slut.

jag längtar till nyår också, kommer bli så bäst.

här får ni några fula bilder på mig bara för att jag har så tråkigt just nu. jag är osminkad & helt ofixad, så det är tur att man inte ser så bra pga inställningen, haha.


med min älsklingsipod


måste ju visa min lilla bebis också såklart

jag ser trött ut, men så är det ibland.

nu ska jag fortsätta dega framför min dator som jag förövrigt älskar.
puss

yes'

wiiiiiiie, blev typ överlycklig igår när jag öppnade mina paket.
är supernöjd med allt verkligen. jag fick:

  • en ipod touch - som jag dagen innan julafton kollade på & tänkte, fan den måste jag ha nån gång :D (läskigt).
  • parfym
  • halsband
  • smink
  • pengar
  • kläder
  • m.m.
jag har inte fått min julklapp av mormor/morfar & jonas än. så jag är nyfiken på vad jag kommer få av dom. bild på mitt halsband kommer kanske senare. jag älskar det. <3

idag kommer det inte hända så mycket.. jag & mamma ska försöka sy ett fodral till min ipod. det kommer bli rosa på ena sidan & leopardmönstrat på andra, nice.
men nu ska jag kila. puss!



god jul

nu är klockan halv två (på natten). så nu är det ju faktiskt julafton, fast jag måste endå sova innan det ska kännas som att det är på riktigt. men jag säger iallafall god jul! hoppas alla får en bra julafton, det kommer jag få. snart ska jag äntligen få öppna paket, jippie! men det är många timmar kvar tyvärr.. & som vanligt kommer den här dagen eller morgondagen eller vad jag nu ska kalla det kännas som årets längsta dag, fram tills man äntligen sitter där med julklapparna. men det är bara att vänta.

nu måste jag sova, ska ju snart upp igen!
puss.


jullov

nu har vi äntligen fått jullov, det ver verkligen efterlängtat! tänk att bara få slappna av & inte göra något man inte känner för i ungefär tre veckor, kommer bli super! vi fick betygen idag, & jag måste säga att jag är nöjd över mig själv. hade ju inte kunnat gjort något bättre så.
igår kom ju tove & daniel hit, & det är så sjukt kul!

nu ikväll har vi varit & ätit middag hos mormor & morfar, det var mycket trevligt som vanligt. imorgon måste jag fixa dom sista julklapparna, haha. lite sent ute kanske, men så blir det ibland. huvudsaken är ju att det blir fixat tills på torsdag när det är julafton.
förresten känns det inte som om det är julafton redan på torsdag, jag är liksom inte förberedd på det. men jag längtar tills jag ska få öppna julklapparna, det är ju lika roligt varje år!

eller ja, hela julen är ju rolig & mysig tycker jag.


bilden är från julen i fjol.

nice helg

i fredags åkte mamma & pappa till sundsvall för att handla julklappar, dom var borta ända tills på söndag. så linda & malin var hos mig hela helgen. vi hade det skitroligt, som vanligt!
det här gjorde vi:


  • tittade på film
  • dygnade
  • åt marängsviss
  • skrattade
  • öppnade paket
  • bastade & slängde oss i snön
  • spelade in lite grejer
  • åt julmat
  • lyssnade på musik
  • sov m.m.
vi hade ungefär en minijul. tycker verkligen att vi ska göra om det snart igen! tack för julklapparna också, ni är bäst.
förresten, i fredags skulle vi handla lite chips & sånt som vi skulle ha.. & till slut gick det på 340kr *haha*.


våran snygga julgran





"cut cut cut jag mår så dåligt,
jag brukar skära mig på skolans toalett.
cut cut cut jag mår så dåligt,
att vara emo är inte lätt."


TRESemmé


det här balsamet & schampot köpte jag igår i östersund.
det står på båda flaskorna att det ska återfukta & stärka håret, vilket jag tror att det gör. jag har testat det två gånger nu & det luktar jättegott & det känns som om håret blir friskt eller vad man ska säga. hoppas att det stämmer att det stärker håret,
för det vore mycket bra för mitt hår iallafall.
köpte dom faktiskt på ica maxi, haha. ca 90kr per flaska.

give me back my broken night

igår var jag i östersund, köpte några grejer. dom kommer nog upp på bloggen förr eller senare.

imorgon är det dansavslutning, det blir nog mycket trevligt tror jag. kameran följer nog med, jag kan ju nästan inte lämna den hemma..

har solat solarium idag med malin & linda, i hede den här gången. & ja, jag tror att jag fick lite färg på dom där 15-20 minutrarna, härligt.

nu ska jag sova, godnatt!



let's dance

idag har dansveckan börjat, som vanligt när det börjar närma sig jul. jag tycker faktiskt att det är rätt roligt med dansen, det är en rolig grej. först tycker man att det är rätt pinsamt, men sen när man väl börjat så går det ju bra. på torsdag är det dansavslutning, det kommer nog bli trevligt & jag ser fram emot det. har ju dessutom beställt en klänning dom har kommit för ett tag sen. nu är det bara att hoppas att ingen kommer ha samma, men det tror jag inte.

imorgon missar jag dansen för jag ska åka in till östersund för att besöka tandläkaren. dom ska typ bara kolla på mina tänder.. & se om dom kanske kan göra något åt mina så kallade huggtänder. jag tycker inte om dom alls, så det vore bra om dom blev normala så att säga, haha. det kanske blir lite shopping, eller vad tror ni?
jag är rätt tveksam faktiskt, har ju nästan inga pengar, men man vet aldrig! jag skulle gärna vilja hitta något fint till nyår.
man kanske kan leta fram lite pengar på något sett.


nu väntar sängen på mig.
godnatt, puss!



8 dagar kvar


8 dagar kvar tills jag får träffa dig igen syster.
jag längtar otroligt mycket!

lucia

idag var det lucia & äntligen dags att sjunga alla sånger som vi tränat på nu ett bra tag. klev upp ungefär halv fem, sedan när klockan var ungefär kvart i sex åkte vi upp till skolan. sedan sjöng vi på tre företag, efter det sjöng vi för lärarna nere i grottan, sen för högstadiet & lågstadiet i kyrkan. på eftermiddagen sjöng vi för gamlingarna på hemmet. & sen nu ikväll sjöng vi en sista gång för ja, dom som kom till kyrkan, haha.

jag tycker att det gick bra hela dagen, alla var jätteduktiga!
jag sjöng ju själv också, jag var hur nervös som helst. men det gick iallafall bättre än jag trodde. är stolt över att jag gjorde det!
det är lite sorgligt att allt är över nu, jag har haft det skitkul.

har inte hunnit fixa några bilder förutom denna

kommer inte kunna fixa några imorgon heller för imorgon åker jag ju till älvdalen med massa folk! åker klockan tolv & är hemma igen någon gång vid fyra på natten, så ni får ha det så bra tills på söndag.

godnatt, puss!



i'm lost


jag har det jag behöver.
& det är mig själv.

hoppas på en bra morgondag

den här dagen kunde faktiskt ha fått varit lite bättre..
men jag ska inte klaga så mycket, om jag jämför med vissa andra dagar som jag har varit med om så var ju den här dagen underbar. hoppas morgondagen blir bättre, men det tror jag inte eftersom jag har två jäkla prov imorgon.

jag & pappa körde upp ett bort & några stolar till en "kvinna" som nästan inte har några möbler i sin lägenhet idag. & då upptäckte jag hur roligt det verkligen är hjälpa andra som verkligen behöver det.. & framförallt fick jag känna hur bra det känns när någon annan blir lycklig för så lite.

tänk vad bra man har det egentligen, men endå klagar man så himla mycket.. tänk på dom som nästan inte ens har några möbler hemma. usch, man borde nästan skämmas :(

godnatt, puss!

owl city


det här är nog en av dom bästa låtarna jag någonsin har hört!
& då är jag seriös, jag älskar den här låten fruktansvärt mycket.

min helg

i fredags hände det typ ingenting, kollade på idol med mamma. & jag tyckte det var rätt som gick till final.

igår på dagen spelade jag badminton med pappa. sen på kvällen åkte jag & malin till linda. & när vi hade kommit dit gick vi & solade solarium. det var första gången för mig, så det var rätt läskigt. men sjukt härligt, haha. har nog inte blivit så mycket brunade eftersom jag inte vågade sola så länge med tanke på att det var första gången, men om jag gör det några gånger till kommer det nog synas.
vi skrattade & pratade också, som vanligt. tack för det brudar <3

idag sov vi halva dagen, sen kom mamma & pappa, efter det begav vi oss till ytterhogdal för det var typ släktträtt eller vad man ska kalla det. det var roligt att träffa alla igen! & det var mycket god mat. jag, ingrid & karin har bestämt att vi måste ses snart någon helg, det ser jag fram emot.

nu måste jag kika på spanskan, har prov imorgon & jag är ju inte direkt så bra på spanska så jag har riktat in mig på ett litet ig,
men i don't care.
godnatt, puss.


ballt

idag har det inte hänt så mycket. förutom att det var två snubbar från telia på ica som ville att jag skulle skaffa det nya exklusiva erbjudandet från halebop. så snart kommer jag att ha halebop vänner (tror det hette så). det blir billigare att ringa + att man får gratis sms i två år eller något sånt (om jag inte missuppfattat det, haha). det kommer iallafall bli bättre & billigare än förut. fast jag var tvungen att byta nummer, så det har jag också gjort. har inte fått det nya numret ännu, kommer skriva när jag fått det. det som var ballt va att jag fick välja dom fem sista siffrorna själv ;) i början av numret är det 072-25... som man måste ha om skaffar det.
fett ballt tycker jag!

5 månader


har varit utan dig i 5 månader nu plutten.
fortfarande kan jag inte förstå att du inte finns...
jag vill inte tro att du är där uppe.
jag vill inte inse att du aldrig kommer tillbaka.

varje gång när jag kommer hem från skolan känns det som om någon ska skälla & vifta på svansen när jag kliver in. men det är ingen som gör det, det är helt dystert & tomt. jag tänker på dig varje dag, jag saknar dig varje sekund. du var min lilla älskling, min lillbror. tårarna rinner fortfarande nerför mina kinder när jag tänker på dig.. jag vet att ingen kan leva för evigt, men du var värd att få leva mycket längre! du var värd att få stanna kvar här nere på jorden med oss.
livet är så fruktansvärt orättvist.
jag vet att du har det bra där uppe, jag vet att jag kommer få träffa dig igen, när jag också kommer dit.
jag längtar tills jag får pussa på dig igen.

du vet att vi älskar dig putte!
du är den bästa hunden man kan tänka sig.

this is it

idag efter skolan åkte jag linda & malin till sveg. vi gick på dollar store först & shoppade loss, haha. efter det gick vi på sibylla & käkade hamburgare. efter vi hade ätit var det dags för bio, this is it. jag trodde inte att det skulle vara så som det var. alltså jag tänkte att det skulle vara som en dokumtär om hela hans liv, men man fick ju se när han övade inför sin come back som han hade planerat att ha.. & jag tror att det var inspelat i år från mars - juni (om jag inte missförstog det). han är verkligen the king of pop, han är typ min idol nästan. vet inte hur jag ska förklara det men, jag gillar verkligen michael jackson & hans låtar. förut tänkte jag typ inte på honom, eller jag lyssande inte på hans låtar & så. för jämt när nån sa något om michael jackson så tänkte jag typ "ja han som opererar sig så mycket.. osv" men nu när jag vet hur han hade det & hur grym han verkligen var så förstår jag att han var så bra som han var.

nu ska jag inte skriva ner massa som ni inte förstår, men michael jackson är verkligen grym! & det är synd att han inte fick leva längre, för det var han värd. han var en fin människa verkligen, som brydde sig om andra & inte bara sig själv.
den uppfattningen har iallafall jag fått nu.


http://squareboxx.files.wordpress.com/2009/06/thriller-michael-jackson.jpg
http://www.brooklynbowl.com/files/2009/08/michael-jackson-34-314a0825081.jpg
så fin!

första december

nu är det första december, & bara 23 dagar kvar tills det är julafton. just nu sitter jag & lyssnar & sjunger med till the killers - human, sjukt bra. det blev tyvärr inte så att jag såg julkalendern idag, glömde bort det både imorse & ikväll, men det gör inte så mycket. jag har även tagit fram min så kallade julkalender som jag gjorde när jag var fem år, den har jag haft varje år sedan dess tror jag, så det är ju en tradition!

nu ska jag inte slösa på min dyrbara sömn mer, godnatt!

RSS 2.0