smack my bitch up

fan va jag har det tråkigt just nu, har verkligen ingenting att göra. jag har hur mycket fritid som helst nu eftersom jag inte behöver plugga på något, jag behöver inte ens tänka på vad jag ska göra.. jag kan göra vad jag vill, så just nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på ens, det är lite jobbigt faktiskt. måste göra en lista på allt jag gjorde förra veckan som jag såg att malin hade gjort på sin blogg, det kan ju vara intressant att se hur mycket det var.

spanskaprov
matteprov
danskaprov
so-prov, frikyrkor
uppsats om alkohol på biologin
frågor på droginlämningarna på biologin (inte så jobbigt men..)
reflektion om lådbilen på slöjden
reflektion över vad man gjort på slöjden, från 1-9:an
cv på engelska
hemkunskapsinlämning, mitt första boende
sen gjorde jag ju klart akvarellbilden som skulle in senast idag

+ att det var vårkonsert.. herregud, förra veckan var nog den stressigaste veckan i mitt liv. skönt att man klarade sig igenom den iallafall!

nu ska jag försöka hitta på något
/puss lise.

this is what i've been waiting for





lådbilsrace

idag va det lådbilsrace på skolan. frida va inte där så linda åkte med mig istället för henne. det gick ju lite sådär för oss, det gick bra några meter av backen.. men vi åkte ner i diket till slut. som tur var så gjorde ingen illa sig, vi skrattade mest bara.
det var dock inte bara vi som hamnade i diket, haha.

förresten, jag & anders vann frågesporten på biologin över anna & tilde idag. vi fick 16 poäng av 22, grett! haha

dom här filmerna är från lådbilsracet, vilket är ett måste att ni ser!


linda & jag när vi kraschar, mobilen låg nere på golvet i bilen.


anders kraschar ner i diket. ni får inte missa östens skratt i mitten av filmen!


anna & tilde kraschar in i en gran.

det är tyvärr väldigt dålig kvalité på filmerna.. menmen, bättre än ingenting!
/puss lise.

bra jobbat

jag visste att vi aldrig skulle skickat anna!! fan.
seriöst, varför skickar vi inte den låten som skulle kunna ha en chans att iallafall ta sig till final? t.ex salem, eric, ola, andreas.. alla dom var ju bättre! annas låt är väl bra.. men visste att den inte skulle gå vidare, åh.

http://2.bp.blogspot.com/_VYoKB8ujXHA/SZQodYl6owI/AAAAAAAABLo/R6h6zuPVUPo/s400/salem.jpg
salem är bäst <3

pluggningsveckan is over

helvete vilken jobbig vecka! har seriöst inte pluggat så mycket som jag gjort den här veckan på hela högstadiet... & då är jag verkligen seriös. har pluggat flera timmar varje kväll nästan.. & just nu är jag så sjukt less på det. men som tur är så slipper jag det efter imorgon, azuuum! jag har haft prov i matte, spanska & danska, inlämning i biologi, hemkunskap, engelska & slöjd x2! jag gjorde klart slöjden ikväll. & dessutom har jag so-prov & typ något slags test i biologi imorgon. men efter det är fan allt gjort! så sjukt stolt över att jag har klarat av allt.. dock kommer jag faila på so:n imorgon, men jag pallar inte bry mig.

nu måste jag sova.

imorgon åker jag till täpatown & elias för att fira att allt är klart!
/puss lise.


stipendium





that should be me

heyyyyyyy
igår var det vårkonsert i församlingshemmet. jag var med i kören & sjöng. jag sjöng dessutom några rader själv, vilket jag är lite stolt över måste jag säga. sjunga inför folk är ju inte min starkaste sida egentligen.. men kände att jag ville göra det med tanke på att det antagligen var den sista vårkonserten som jag kommer vara med på.

sen spelade jag ju självklart med DELiCiOUZ! vi spelade tre låtar.. & det gick bra tycker jag. tyvärr var det lite sorgligt för vi kom på att det förmodligen var sista gången vi skulle spela med varandra. då kom det dessutom lite tårar! det var sorgligt som bara den, kommer sakna oss så enormt mycket. vi har gått igenom så mycket med varandra de här tre åren. & tänk va roligt vi har haft! har verkligen fått minnen för livet. kommer aldrig glömma alla underbara stunder vi har haft. usch.. vill inte tänka på att det är slut nu :( menmen, jag har inte ångrat en sekund att jag har spelat med detta underbara gäng! vi är bara så bäst & kommer förbli det.

dessutom fick jag ta emot årets musikstipendium med bandet, det var amazing! stipendiet var hur fint som helst, & dessutom fick vi 1000kr var. *catchiiiiing*

bild på stipendiet kommer nog senare ikväll.

nu måste jag tyvärr plugga, bara några dagar kvar nu! kämpa kämpa kämpa.
/puss lise.

i'm already dead

fyfan, jag har så sjukt mycket att plugga till den här veckan, & så sjukt många inlämningar så det är inte sant. jag har fan pluggat hur mycket som helst känns det som.. har inte hunnit med allt jag borde ha hunnit med heller. men nu är jag helt slut & hinner inte plugga mera. har matteprov imorgon.. men det skiter jag i, gjorde lite hemkunskap istället för det. imorgon ska jag försöka göra klart hemkunskapen & cv, sen måste jag väl plugga på danskan & so:n, fan jag pallar inte. men det är ju en vecka kvar nu, känns tungt att dom gett oss hur mycket som helst sista veckan..
menmen, ska kämpa på nu som fan. jag måste klara det!

kvällens pluggningsmusik!

Medina - You and I


hittade den här igen.. den är riktigt grym enligt mig!

FM ft. The Cataracs & Dev - Like A G6


Kevin Rudolf - I Made It



nu ska jag fika, sen blir det förmodligen sängen!
/godnatt gott folk.

indescribable

har inte skrivit på några dagar nu, har inte haft tid eller något liknande.

i fredags firade vi att jag hade fyllt 16 år. det var underbart väder, härligt folk, mycket skratt.. det låter som en helt perfekt kväll tycker jag!
& det var det verkligen
. tills det blev lite tårar på slutet men det är sånt som händer ibland. tack till alla som kom & gjorde min kväll oförglömlig!
jag har verkligen världens bästa vänner. <3
i lördags åkte elias & björn tyvärr hem. men senare på kvällen kom linda & malin, vi gjorde ungefär ingenting den kvällen, sen somnade vi, haha. igår åt vi marängsviss, chips, dip & drack läsk & kollade på film.




utan er skulle det inte vara lätt att leva, ni är mina bästa!
jag älskar er bästisar. ♥

i have to tell ya

jag fick reda på att jag fick sommarjobb idag! gööööött.
förra veckan tror jag det var jag fick ett brev från kommunen där det stog att jag tyvärr inte fick något sommarjobb, men dom skulle höra av sig om det skulle vara någon som tackade nej & så. & idag fick jag ett nytt brev där det stog att jag fick jobb i tre veckor på dagis/förskolan. så jag ska jobba mellan 2 juli - 23 juli, jag kommer få ungefär 4500kr. det kanske inte låter som om det är så mycket pengar men.. lätt värt det iallafall!
jag kommer ju jobba totalt 15 dagar, 6 timmar varje dag eller va det var. det ända negativa var att jag fick andra perioden.. ville helst ha första.
men nej, nu ska jag inte klaga!


dessutom har jag äntligen beställt en examensklänning, en puderrosa. jag hoppas verkligen att den kommer passa, annars får jag panik på riktigt.
/godnatt, puss.

i'm brown, typ

jag, linda & malin solade solarium idag efter skolan. fick lite färg tror jag, men det kommer säkert försvinna mer & mer, buhu.. men just nu syns det iallafall lite, grett! måste sola fler gånger, för det ger ju faktiskt resultat till slut. *kollar på klockan*, faaan, redan nio typ?! :o herregud.. nu måste jag plugga lite & fixa lite inför imorgon. för imorgon blir det lite middag & så för att jag har fyllt år, det ser även ut som om vädret ska bli hyfsat bra,
fan va kung!


nu måste jag plugga, tråkigare kväll!

/puss lise.


bilden är tagen imorse när jag var väldigt trött, vilket syns.. sweet.

skönare låtar

Justin Bieber ft. Sean Kingston - Eeenie Meenie



Justin Bieber feat. Jessica Jarrell - Overboard



Kat DeLuna - Push Push (feat. Akon)



Robyn - Fembot

on a mission

tjena
idag har det inte hänt så mycket. förutom att farfar kom hit efter skolan & åt middag eftersom jag fyllt år. imorgon är det torsdag & efter det är det fredag! det kommer bli grymt. jag har en hel del att plugga till nu känns det som, men som vanligt skjuter man ju upp allt & tänker "äh, det är lugnt."
jag måste verkligen sluta tänka så hela tiden..

men aja, nu måste jag städa mitt rum tills i helgen.
/puss lise.

det har hänt en hel del

tjeeeena
det var ett tag sen sist, & det har hänt en hel del.
nu tänkte jag berätta om stockholmsresan som blev hur grym som helst!

fredag:
vi åkte först buss & hade det väldigt roligt, vi satt lääängst bak & det var bäst. när vi kom fram till hotellet ungefär klockan tre lämnade vi grejerna & sedan stack vi ut på stan. hotellrummet var för övrigt väldigt fint. på kvällen åt vi på tacobar & efter det chillade vi på hotellrummet med killarna typ.
det var en grym kväll! men natten var dock väldigt varm.. & justja, jag drömde en dröm om en platt hund & vaknade av att jag asgarvade, snacka om att jag har skrattat åt det där efteråt, haha.

lördag:

på lördagen blev det först dusch & frukost på hotellet, efter det blev det shopping. fick även träffa tove i några timmar, det var härligt! ungefär klockan tre började vi gå till färjan som skulle ta oss till grönan. när vi kom fram till grönan började vi direkt åka. det blev en hel del köande under dagen, men det var det lätt värt. det var så sjukt roligt att åka alla grejer.. vill tillbaka, haha. på kvällen när vi skulle gå ifrån grönan gick jag & malin precis förbi ett sånthär ställe där man kan vinna lådor med godis (minns inte va det heter, höhö). så jag passade på att köpa en rad med 5 nummer för 30 kr, jag valde nummer 16, 17, 18, 19, 20, och sen ser jag att hjulet stannar på nummer 18. snacka om att jag & malin blev galna! :D

när vi kom ut till inger & anki med lådan så säger inger "vi har tyvärr spenderat alla pengarna så vi kan inte ta färjan hem" vi liksom, "va?" & då svara hon "ja, för vi har spenderat alla pengarna på den där limon där bak". också kollar man bak & ser en vit limo stå väntande. snacka om att det var en obeskrivlig känsla, jag & malin skrek & hoppade av lycka. det var så sjukt coolt att åka limo i stockholm!
det var nog det bästa på hela klassresan tror jag.

söndag:
- min födelsedag, hurra hurra! :D
det första jag & malin gjorde var att beställa mat på donken, ungefär klockan kvart över tolv på natten. efter det väntade vi på att linda skulle komma, efter det gick vi upp på rummet & käkade. alla var trötta den kvällen så vi la oss ganska tidigt. när vi sedan vaknade blev det väldigt stressigt eftersom vi i vanlig ordning försov oss. när vi hade packat & ätit drog vi ut på stan en sväng & fikade innan vi skulle dra till bussen. på bussen var alla övertrötta & vi hade det sjukt roligt.

nu orkar jag inte skriva mera, men helgen var iallafall underbart rolig med mina fantastiska vänner! jag hade gärna stannat i några dagar till.
tack till alla för en superbra klassresa. <3


känns förresten asgött att vara 16 år nu!

bilder från resan kommer nog senare.

in stockholm

nu är vi äntligen framme i stockholm efter en väldigt rolig bussresa. vi pratade konstant hela resan.. grett! hotellet ligger verkligen mitt i city & är hur fint som helst.

men nu ska vi ut innan affärerna stänger
/puss lise.

i'm ready now

ikväll har jag packat & laddat ner massa spel till min ipod. ungefär 30 spel faktiskt, underbart! så nu är jag verkligen redo för bussresan ner till stockholm imorgon. det ska bli så himla roligt att få komma bort från hede i några dagar med mina underbara vänner, det kan inte bli bättre!

nu måste jag lägga mig för jag ska upp klockan sex imorgon eftersom bussen mot stockholm går klockan sju. kommer nog inte att kunna skriva några inlägg i helgen.. så ni får ha det så bra, för det ska iallafall jag ha! :D
/puss lise.




här är mina nya spel, fan va grett! :D

it's like i'm walking on broken glass


snälla tuva, bli frisk nu.. det gör så ont inom mig att tänka på att du inte är frisk. varför just du?
jag klarar inte av att förlora dig.. jag orkar inte det. jag älskar dig.

this is killing me :'(

sea of love

godmorgon eller något.
idag har jag ingen aning om vad jag ska göra.. det ända jag vet är att jag måste packa eftersom vi åker till stockholm imorgon klockan sju på morgonen, jippie! jag hatar att packa, det finns nästan inget värre enligt mig. jag hoppas att vi får fint väder, det skulle göra allt mycket bättre.
inatt försökte jag börja med en ny header.. men den blev nog tyvärr för ful :( får göra ett nytt försök när jag pallar.

nu ska jag nog äta frukost
/puss lise.

lise rekommenderar

nu har vi kollat på filmen, så olika som den hette. den var riktigt bra tycker jag, jag rekommenderar den verkligen till er som vill se en bra & rolig film.


just nu sitter jag här med mina rosa we-hörlurar & lyssnar på musik & funderar på lite allt möjligt. nu funderar jag t.ex på vad jag ska hitta på imorgon, jag har inte kommit på något ännu, & det kommer jag nog inte göra senare heller.. jag får helt enkelt vänta & se vad morgondagen bjuder på.

/puss lise.

i'd find a million ways to say i love you

Måns Zelmerlöw - Impossible



These are the days when I can't forgive myself
Seeing those picture of you with someone else
I wish you were here to turn darkness into light
If you were here, tonight

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible


jag bara älskar den här låten!


http://3.bp.blogspot.com/_68IPWajR204/SckfQZTWBVI/AAAAAAAAAEg/Xp1ir5ywJ-Y/s400/Mans+Zelmerlow.jpg

onsdagsmys

jag, mamma & pappa ska ha en myskväll framför teven ikväll. vi har hyrt en film & laddat upp med nachos, popcorn & cola.
det ska faktiskt bli trevligt att umgås med dom för en gångs skull, det händer ju inte alltför ofta.

hoppas ni också får en mysig kväll
/puss lise.

här är filmen som vi ska se, jag hoppas att den är bra!
http://www.movielovers.se/blogg/wp-content/2009/10/saolika.jpg

that boy is a monster

http://content.hanky.se/dynamic/content/1926/903f1844-44cb-4972-adab-b1be6a1cee8f.jpg

nu ska jag äta denna underbara glass & njuta av att äntligen få vara ledig från skolan i några dagar.

min dag har varit rätt chill, det gillas.
/puss lise.

yeah yeah wow wow


älskade karlsson på taket när jag var liten, måste se filmen någon dag!

Martin Svensson - (Du är så) Yeah Yeah Wow Wow


älskade den här låten när jag var liten, kom helt plötsligt på den idag.
den är ju grym!

you ate my heart

tjenixen
skolan idag var jobbig, det var ju tisdag så.. imorgon är det onsdag & skola igen, men sen är vi äntligen lediga från skolan! på fredag bär det av till stockholm med klassen, vi kommer hem igen på söndag på min födelsedag. jag, linda & malin ska typ äga sönder stockholm, hehe ;) på lördag blir det grönan.. snacka om att jag längtar! shoppingen längtar jag också till.. ja okej, jag längtar i princip till allt.
jo förresten, jag kommer få träffa tove där nere också! det kommer bli hur kul som helst, jag saknar henne som vanligt.

idag är det precis en månad kvar tills det är skolavslutning, lite läskigt faktiskt. jag har ingen aning om vad jag ska ha för klänning, måste verkligen börja leta nu! måste helst hitta två.. ifall det skulle vara så att man råkar ha lika klänning som någon annan, det skulle förstöra allt ju.

men nu måste jag ut med tuva
/puss lise.

i'm cool cause i'm on school

hejhej bloggen!
nu sitter jag på biologilektionen & ska försöka skriva en uppsats om en drog. det går mindre bra för jag vet inte om jag ska välja cannabis eller alkohol. det lutar lite mer mot alkohol men jag vet inte riktigt, jag får bestämma mig senare. den här dagen kommer gå hur långsamt som helst, det känner jag redan nu. dessutom vägrade min moppe starta imorse så min granne holger blev tvungen att skjutsa mig till skolan för att jag inte skulle komma försent. tur att man har snälla grannar.

men nu ska jag försöka välja en drog att skriva om
/puss lise.

jävla go helg

min helg i tandsbyn har varit hur grym som helst med mycket skratt & sol. jag & elias har hittat på lite roliga grejer med robin, christoffer, björn & david. igår kom jag, elias, björn & robin på att vi ville ha pizza. så vi åkte till sibylla i brunflo med robin & björns moppar. jag åkte med robin & det var askul, det var dock lite läskigt när vi körde i ett gupp & jag höll på att flyga av, haha! :D men det var bara roligt efteråt. när vi kom fram till sibylla träffade vi även gabbe en sväng. pizzan va asgod om ni ville veta det.

tack till alla som gjorde min helg grym :)
igår var det även bara en vecka kvar tills jag fyller 16, grett!
/puss lise.

i hope you're happy now

hallå, nu har jag precis plockat undan alla kläder som låg på mitt golv, tagit bort allt skräp & lagt alla grejer där dom ska ligga. jag borde egentligen dammsuga också.. men det orkar jag inte just nu. imorgon är det äntligen fredag, jag har längtat hela veckan. skolan är riktigt jobbig just nu tycker jag. dom har lagt så mycket inlämningar & prov nu på slutet så man tror att man ska avlida. aja, det är bara att kämpa på nu dom sista veckorna.
nästa vecka åker klassen till stockholm från fredag till söndag. jag, linda & malin ska såklart sova i ett rum, det kommer bli chill!
det som suger med klassresan är att jag fyller år på söndagen när vi åker buss hela dagen. det suger.. men jag kan inte göra något åt det.

nej, nu ska lise plugga, eller ja iallafall försöka.
/puss lise.

DELiCiOUZ - The Winners Takes It All

YEEEEEEEEES!!! vi vann grand prix i år igen. det är ju nästan helt ofattbart?! jag är så sjukt lycklig över att vi vann, & dessutom återigen sjukt stolt över oss. i fjol var vi bra, i år var vi bäst! det här var nog sista året som vi kan vara med på grand prix, kommer sakna det jättemycket. vi har tre spelningar att se fram emot, vårkonsert på församlingshemmet nu i slutet av maj, familjedagen 6 juni på parken & en annan dag i juni eller juli på campingen, minns inte riktigt när det var. det kommer iallafall bli grymt!

WE ARE DELiCiOUZ


i år

i fjol






obeskrivlig lycka

tack för de här tre roliga åren, jag kommer sakna oss när vi skiljs åt.

grand prix tonight

herregud, det är idag vi ska spela inför typ 400-500 personer?! det känns inte som om det är redan idag, men men.. jag är taggad! vi ska göra allt vi kan för att det ska låta så bra som möjligt. det är förmodligen sista året vi ska vara med på grand prix, lite sorgligt är det faktiskt.
men nu ska vi ha det roligt brudar!

det suger att jag typ har blivit förkyld.. men det tänker jag skita i just nu.

/puss lise.

oh my goshhhh

imorgon är det grand prix i sveg! shit, skapligt nervös jag är. jag måste ta med mig egna trumpinnar, får inte glömma det! mina svarta älsklingar. jag ska försöka att inte vara så nervös imorgon, men det kommer nog gå sådär, är alltid nervös som bara den. men men.. vi ska rocka!

nu måste jag packa typ
/puss lise.

himla grymt asså

Katjakaj och Bentebent. Varför änglar inte har vingar


underbara minnen man får av detta.

Myggan




sjuka filmer, haha

jävla tandläkare

har nyss varit hos tandläkaren & typ lagat en tand & fyllt i en annan tand där det hade lossnat en bit. jag blev helt svullen, av bedövningen. det har jag fan aldrig blivit förut. är sjukt less nu, för jag kan verkligen inte vara på skolan om jag är svullen, never! så jag åkte hem.. tänker fan inte vara där & se ut såhär, det kan jag inte. fan jävla skit, hade dom inte kunnat säga att jag skulle bli svullen av sprutan? jag hade aldrig bedövat mig om jag hade vetat att jag skulle bli svullen, då hade jag hellre lidit ett tag.. seriöst.

fan vilken skitdag, fuck allt.

hmm, huvudvärk?

medans jag har suttit här nu ett tag så har jag börjat få lite huvudvärk. undra varför, har ju aldrig ont i huvudet annars. men det kanske är för att jag är ganska trött. imorgon ska jag till tandläkaren 09.10, jag vill inte. på tisdag är det grand prix. på onsdag är det nationella i kemi, läskigt. den här veckan kommer bli sjukt stressig. därför tänker jag nog åka till tandsbyn på fredag för en chillhelg med elias, vila hela helgen ska jag nog göra.

nu ska jag lägga mig i sängen så att huvudvärken förhoppningsvis försvinner
/puss lise.

Steve Aoki - I'm in The House




"I'm in the house
I'm in the mother fucking house
I step this side and turn it out, out, out, out
I got these honeys screamin ow (ow, ow, ow, ow)

Yo
I walkin' through the fucking door
I ran in to DJ Aoki
Step the the ... and i say "Yo"

yo yo yo yo!
"

vilken jäkla text asså, men låten är ju bra trots allt! haha

phett pepp

nu sitter jag här & diggar hög musik & är hur peppad som helst. jag är peppad på en solig sommardag med mina fina vänner!
fatta va underbart det skulle vara just nu, helt sinnessjukt.

if we could party all night and sleep all day!


två år gammal bild tror jag.. haha men det var ju sommar <3

i'm in hede bitch

tjenispenis
igår åkte jag till linda med bussen, där även malin & michaela var. vi grillade & hade det mysigt. vi pratade en hel del om allt tror jag, det var roligt as hell. michaela & malin drog hem igår på kvällen medans jag sov över hos linda. vi måste göra om det snart! tack för kvällen brudar. <3

/puss lise.

lilla tuva

har varit hundvakt åt min lilla solstråle idag, hon är världens bästa hund.




söt sötare sötast.

unstoppable

idag är jag hundvakt till tuva. det var sjukt jobbigt imorse när jag var tvungen att gå upp halv åtta för att lägga mig nere i mammas & pappas säng. tuva ville inte att jag skulle sova.. hon hoppade upp på sidan av sängen hela tiden & krafsade. jag försökte iallafall sova, för jag var dödstrött. jag har inte gjort så mycket idag, har ätit lunch & lekt med tuva. ikväll ska jag, malin & michaela till linda. vi ska grilla & mysa, det kommer bli gött!

/puss lise.

Brutha Feat Fabolous - I Can 't Hear The Music


awesome.

valborg

hallåja
igår var det ju valborg. linda & michaela kom hit med bussen på kvällen. då drog vi på snabbt & gott & käkade middag. det var gott, men man blev dock sjukt mätt. vi blev väldigt deprimerade över det otroligt tråkiga vädret, spöregn. vi satt där inne i ungefär en & en halv timme & kollade på regnet som inte ville sluta komma. efter det bestämde vi oss för att dra hem till mig & vänta på att regnet kanske skulle ge med sig så vi kunde gå ut utan att bli helt blöta. när det efter kanske en timme hade slutat regna som det gjorde innan skjutsade mamma oss till albin där även tony & max var. vi gjorde inte så mycket där, kollade lite på tv & sådär. när vi hade varit där ett tag ville några att vi skulle dra ner på byn så vi gjorde det. vi träffade lite folk där, det var trevligt. men tyvärr började det regna igen & det blev riktigt kallt. jag gick hem ungefär halv två pga det tråkiga vädret.
men det var en rolig kväll iallafall, tack för det allihopa. <3

ett stooort minus med kvällen var att inte malin kunde vara med :( vi saknade dig vännen! <3
/puss lise.



det här var tyvärr den ända bilden michaela va med på typ :(


gud va vi är snygga brudar ;)
jag har världens bästa vänner
, ni vet vilka ni är. <3


RSS 2.0