Typiskt!!!

när jag hade åkt buss i ungefär 30 minuter får jag reda på att jag inte har någon lektion imorgon bitti... vilket innebär att jag hade kunnat tagit bussen imorgon bitti istället & varit hemma en kväll till!!

åh, skapligt less man är... men finns inte så mycket att göra nu!

/lise

söndag

hej!
just nu befinner jag mig hemma i hede. varje gång jag kommer hit känns det lite konstigt eftersom jag nästan aldrig är här längre! självklart är det skönt att komma hem ibland & träffa familjen. men herregud vad jag trivs bättre i stan än här. skulle aldrig någonsin kunna tänka tanken på att bo i en sådan här liten by. för fyfan va tråkigt det skulle vara! haha. men igår hade jag iallafall en väldigt bra dag här. jag träffade mormor & morfar, körde bil, gjorde ett cv, kollade på film, käkade pizza & pratade med mamma & pappa & hade det mysigt! idag ska jag baka bullar, köra bil & bara ta det lugnt. ikväll åker jag tillbaka till östersund igen!

/puss lise.



här får ni två gamla bilder bara för att våren äntligen är här!

torsdag

hej!
den här dagen har endast bestått av musik hela dagen lång. hade kör från klockan 08.00 till 15.00, efter det var man rätt sliten... ont i rumpan hade man iallafall. efter det drog vi iallafall ner & repade i några timmar, & nu ikväll har jag & stefan bara legat i sängen & lyssnat på musik & pratat. älskar att bara kunna ligga & prata med den personen man älskar mest av allt i hela världen, det är bäst. snart ska vi nog gå & sova, & imorgon är det äntligen fredag! imorgonkväll ska vi iväg & kolla på länsfinalen i musik direkt.

& just det, det har jag inte ens berättat... vi spelade ju i lördags på musik direkt. & det gick faktiskt oväntat bra för att vara våran första spelning någonsin! dock gick vi inte vidare, men vad gör det, vi hade ju superkul! dessutom var de andra som var med hur bra som helst, så de som gick vidare var verkligen värda det! det ska bli roligt att se finalen imorgon!

på lördag åker jag hem till hede för första gången sedan... jullovet tror jag?? det ska bli mysigt att bara få vara hemma med mamma & pappa & kolla på film. dessutom ska jag träffa mormor & morfar, & köra lite bil hade jag tänkt mig. det blir nog bra!

/puss lise.



bild tagen från musik direkt av någon som la upp den på facebook... rogers morfar tror jag!

Repar & käkar

om du bara visste...






HUR MYCKET JAG ÄLSKAR DIG!

/puss lise.

i'll show you

i have not been this sure about something,

i can't even explain, i can barely breathe.

i would do anything,

for you i bleed myself dry.

you are all i need, everything i want.

i have fallen for you so hard...

and i don't want to get up again.

i could lie here for the rest of my life,

because all i want is to be with you.

you are the reason that i still believe.

already nervous

har varit & kollat på tredje delfinalen av musik direkt ikväll! det var riktigt bra. & imorgon är det våran tur att stå där... jag var nervös redan imorse när jag tänkte på det. & det blev inte direkt bättre när man såg alla framträda ikväll, är nervös som bara den. kommer förmodligen inte kunna somna inatt, men måste iallafall ge det ett försök så man är pigg imorgon!

jag kommer iallafall hyperventilera & typ springa runt överallt imorgon på grund av nervositet. men, jag hoppas & tror att det kommer gå bra för oss! vi ska iallafall göra vårt bästa.


/puss lise.

Repar

För imorgon smäller det på scenen! Musik Direkt, Storsjöteatern, 18.30.

caliiipppo


nu är den här gamla godingen tillbaka! dock är det strawberry & lemon nu istället för den som fanns när man var liten. men det gör ingenting, för den här var också god! åt alltid den här förut, fina minnen det.

/puss lise.

sicko...


tur att ni är med i bandet, era puckon. för ni är ju faktiskt ganska bra, iallafall ibland. 

/puss lise.

nostalgidag



åhh, ibland vill man bara vara liten igen!

/puss lise.

två dagar kvar

... sedan kommer vi vara där på scenen! det kommer bli så rooligt! vi har repat varje dag den här veckan, & ska även repa imorgon & på lördag. sedan får vi bara hoppas på det bästa! idag var vi med i öp & på öptv. det var lite spännande att se. & nej, det kommer inte låta sådär när vi spelar på lördag!

imorgon är det den tredje delfinalen, som jag givetvis ska kolla på! & på lördag är det den sista deltävlingen då vi är med. hoppas att ni kommer & kollar! & förresten kan ni gärna gilla & lyssna på oss på facebook!
vi heter såklart strange kind.

länk till öptv:

Musik Direkt

/puss lise.


12 mars

hej!
idag har det varit en ganska bra dag faktiskt! förutom att det blåste så man knappt vågade gå utanför dörren imorse. vi har varit iväg & blivit intervjuade av öp inför musik direkt på lördag. det kommer nog förmodligen ut i tidningen på torsdag, så då får ni allt läsa! dessutom spelade de in en snutt då vi spelade en akustisk version av en av låtarna som vi ska köra på lördag. det gör de på alla deltagarna som vill & sedan klipper de ihop en liten film på det & lägger ut det på op.se, på öptv. det kommer säkert också ut på torsdag eller något. jag hade som ni kanske förstår inget trumset, så för att lösa det på något sett så typ spelade/slog jag på gitarren så det blev som lite slag. har inte gjort något sådant förut... så ja, vi får väl höra hur det låter när filmen kommer ut, haha det blir spännande.

nu ska jag fika & sedan blir det nog sängen!


imorgon kommer det bli en jobbig dag... minnesstund av julia. jag förstår fortfarande inte, jag vill inte förstå. önskar att detta var en hemsk mardröm.... & att du kommer tillbaka till oss nu. snälla.

/puss lise.

i would do anything








jag vill tillbaka dit nu! det var så underbart.

/puss lise.

sunday

åh, nej. nu är det här lovet snart slut. skulle absolut inte tackat nej till minst en veckas lov till... dock har jag haft ett superbra lov, så jag kanske inte ska klaga så mycket trots allt. idag kommer det nog inte hända så mycket. jag ska mysa med stefan hela dagen!

& jag bara måste berätta att jag har hittat den godaste yoghurten jag någonsin smakat, i princip.


nämligen den här! dock hittade jag ingen bild som såg exakt likadan ut som den burken jag har köpt gör. men ni måste iallafall smaka den! & det blir hur goda smoothies som helst med den, & lite bär.

/puss lise.

back in town

hej!
idag kom jag hem ifrån fjällen igen. vi har haft det väldigt mysigt där uppe i blåsten! vi har åkt längdskidor, slalom, ätit tacobuffé & spelat poker! idag när vi kom hem skulle vi repa inför musik direkt som är om precis en vecka... en vecka!!! men då kom vi inte in till replokalen för att dörren var låst. då blev man lite less om man säger så. men jag, stefan & tim bestämde oss för att inte deppa ihop för det. så vi köpte god mat & har kollat på melodifestivalen osv. där den sämsta låten jag någonsin har hört framfördes av björn ranelid & hans kompanjon. tack för det, mina öron njöt verkligen!

just nu sitter jag & lyssnar på ed sheeran, som mina öron faktiskt gillar att höra. & snart ska jag tvinga pojkarna att sluta spela sitt jävla tv-spel så att vi kan spela lite poker istället! & vad vi använder som marker vill ni inte ens veta.

/puss lise.

548,5 dagar...



ett & ett halvt år med min stefan idag!
han är underbar, också är han den finaste jag vet.

jag älskar dig, hur mycket som helst!


/puss lise.

mysmusik

Ed Sheeran - Small Bump



Walk off the Earth -
Somebody That I Used To Know


helt sjukt grymt!

/puss lise.

redhead


yes. numera är jag faktiskt rödhårig. jag bestämde mig för någon vecka sedan att jag ville göra en liten förändring, så då bestämde jag mig för att färga håret i den enda färgen som jag skulle kunna tänka mig att ha, nämligen brunrött. förra helgen färgade jag håret... men då blev det typ ingen skillnad alls, astråkigt. så nu i helgen köpte jag en ny, rödare färg, också hjälpte tove mig att färga om det. & nu blev det faktiskt nästan exakt den färgen som jag var ute efter! så jag blev nöjd. dock är det här den enda bilden jag har på det, så den får duga. ni lär väl få se det senare.

/puss lise.

far till fjällen

efter att ha varit i storstaden i några dagar är det kanske dags för att åka upp till fjällen. & det är vad jag alldeles strax ska göra. jag ska till stefan & hans familjs stuga i gräftåvallen där jag ska spendera några dagar. förhoppningsvis kommer det att vara fint väder, & varmt. det kanske blir lite slalomåkning & skoteråkning, & förmodligen massa mys. jag har inte träffat stefan på ungefär 5 dagar. så nu kan man snacka om att jag saknar honom!

/puss lise.



bara för att göra inlägget liite roligare får ni en till bild från stockholm. & ja, jag gillar träd.

unfortunately i'm home

det här är lite bilder av vad min stockholmsresa har innehållit.












fint väder, vacker omgivning, bra sällskap, härliga promenader, godsaker & shopping. bättre än så hade det nog inte kunnat bli! lilla essingen är verkligen ett perfekt ställe. & där har jag nog bestämt mig för att bo, det kommer jag iallafall att göra senare om jag får bestämma. eftersom min syrra & hennes kille har flyttat runt i stort sätt alla tänkbara ställen att bo på i stockholm har jag fått uppleva alla de olika ställena. men inget klår nog detta skulle jag vilja säga... så nu längtar jag bara tills jag får åka dit när det är sommar, gröna träd & blommor!

/puss lise.

sista dagen

hej!
ikväll åker jag hem ifrån stockholm, tyvärr. idag jobbar tove & daniel, så jag & mamma ska gå på stan själva & kolla lite. får se om man hittar något fint. sitter just nu & lyssnar på strange kind som äntligen finns ute på facebook! ni ska få en länk senare. nästa lördag är det musik direkt, iiih. längtar.

nu måste jag skynda mig så att vi kan gå ut i solen som även är här idag!
/puss lise.


detta smaskade vi på igårkväll, mums.

härliga dag

hej!
idag har det varit en grym dag! då vi vaknade imorse var det lite snö ute på gatorna. blev rätt chockad faktiskt. dock försvann den lilla snön som hade kommit under dagen, så det blev bra iallafall. dessutom blev det sol & varmt väder till slut. dagen har bestått av härliga promenader & bra sällskap. har dessutom kollat i lite affärer. jag har inte hittat så mycket som jag ville ha. men det spelar ingen roll, för det var inte därför jag åkte hit. men jag har iallafall hittat några grejer som ni kanske kan få se senare! imorgonkväll ska jag sätta mig på nattåget som ska ta mig till östersund igen. ser faktiskt inte fram emot det, hade gärna stannat kvar här ett tag till. men en sak är säker, det ska inte ta så lång tid förns jag åker hit igen!

snart ska vi mysa med en bra film & chips, det blir gött!

/puss lise.

framme i stockholm

solen skiner, himmelen är klarblå, det är helt vindstilla ute, det finns ingen snö någonstans... doesn't that sound perfect?! det tycker iallafall jag! nu är det dags att äta frukost... & efter det ska vi gå ut & chilla hela dagen.

det är underbart att få träffa tove igen!
/puss lise.

soon i'll be there

just nu är jag i hede. & imorgon klockan sju på morgonen ska jag sätta mig på bussen som ska ta mig & mamma ner till stockholm! wihoo. har längtat så mycket. det kommer bli helt underbart. jag älskar stockholm. & jag längtar alltid tillbaka dit när jag har kommit hem därifrån.

förresten så har strange kind nu fått två helt färdiga & mixade låtar skickade till oss! de blev verkligen grymt bra & jag är så stolt över oss & vad vi har åstadkommit under den här korta tiden som vi har spelat. när låtarna ligger uppe någon sida ska jag självklart meddela er om det! för ni måste lyssna på oss, såäre.

nu måste jag packa klart & lägga mig!

/puss lise.

rest in peace...

fina julia, det känns helt overkligt. & jag kommer nog aldrig att inse vad som verkligen har skett... jag vill inte göra det. du var alltid så himla positiv & glad, en av de härligaste personerna jag träffat är du verkligen! & du har lämnat en stor sorg & saknad efter dig hos oss här nere. & jag hoppas verkligen att du mår bra där du befinner dig nu!

du kommer alltid att tillhöra esmk10b, & du kommer alltid att finnas kvar i våra hjärtan & tankar.

du är saknad, fina ängel.
RSS 2.0