till min älskade

stefan, jag kommer sakna dig så otroligt jävla jävla mycket!!
hoppas att du kommer ha det bra här hemma utan mig.
jag vet att jag kommer att ha det bra, fast jag hade ju såklart haft det lite bättre om du hade varit med! men tänkte bara skriva ett litet meddelande till dig här för att jag kände för det helt enkelt. du är bäst bäst bäst. & jag älskar dig mest mest mest!


kyss & allt annat gött från din, bara din lise.

on our way

heeeej
nu ska vi snart sätta oss i husbilden för att sedan bege oss ner mot stockholm & arlanda. & imorgon drar vi vidare ner mot grekland & kreta! det kommer bli awesoooooooooooome.

har inte tid att skriva mera nu, men ni får ha det så gött här hemma i sverige!


bjuder på några bilder från då vi var på rhodos, för att få fram utlandskänslan!




/puss lise.

tisdag

hallå!
i helgen har det varit fullt upp hela tiden. i lördags spelade vi på hembygdsgården på kvällen. det gick bra! & om ni vill veta vilken låt det var jag sjöng så var det "veronica maggio - jag kommer". men jag var med på alla 10 låtarna som vi körde men "jag kommer" var ju typ "min låt" eftersom det var jag som sjöng den. det var en riktigt bra publik dessutom så det var riktigt nice! i söndags var vi i ytterhogdal & hade någon slags allsångskväll. vi körde några av de låtarna som vi körde i lördags där också. dock var det inte en så bra publik där som i lördags, det var nästan bara gamlingar där, men så är det ibland, det var roligt iallafall! också tjänade man lite pengar på det här också, & det är ju bara ett stort plus enligt mig. att kunna tjäna pengar på något som är så roligt som musik är nog det bästa sätt man kan tjäna pengar på.

från det ena till det andra så var jag helt inställd på att vi skulle åka till stockholm idag för att sedan ta flyget ner till kreta imorgon. men så var det inte, jag hade tagit fel på dagarna. för det är imorgon vi drar ner till stockholm, & på torsdag som vi sätter oss på flyget, haha fail. men nu har jag iallafall börjat packa, även fast jag hatar det. det känns härligt att jag snart kommer ligga på en strand med strålande sol, förhoppningsvis, för här är det ju inte så fint väder. fast det kommer säkert bli det nu när vi drar, men skitsamma.

nu ska jag fortsätta packa! om vi inte hörs något mer innan jag åker så får ni ha det så bra här hemma! mig behöver ni inte ens tänka på, för jag kommer ha det helt underbart nere i paradiset.

/puss lise.

back in sveg

nu har vi kommit till sveg. & snart ska vi börja repa igen! vi får se hur länge vi är här idag, igår var vi här i ca 6 timmar. men det är så kul att spela så jag har inget emot att stanna här i 6 timmar idag igen. i eftermiddag kommer min äskade stefan till mig. har saknat honom jättemycket. får ju inte träffa honom på veckorna eftersom han jobbar, så det suger... men life is hard. men i eftermiddag får jag iallafall pussa & krama på honom! hihi
/puss lise.

sveg

hallå
för ett tag sen kom jag & pappa hem från sveg. vi har varit där hela dagen & repat inför lördag då vi & några andra i släkten ska vara med & spela på hembygdsgården. det gick bra! mer än så berättar jag inte... förutom att jag tycker att ni ska befinna er på hembygdsgården klockan 19.00 på lördag! för där kommer det bjudas på olika sorters musik. så det är inte bara vi som ska vara med utan det är fler också! ;) imorgon drar jag & pappa återigen till sveg för att repa ännu mera!

om ni undrar vilka vi är som ska spela på hembygdsgården så ska jag berätta det!

min pappa - synth, sång
min faster - sång, flöjt
min farbror - bas, sång
min farfar - saxofon
min kusin karin - sång
karins pappa tommy - gitarr
& en till tommy - trummor, sång
jag - trummor, congas, sång

med andra ord kommer vi att vara tre generationer på scen, det blir kul!

musik är underbart!
/puss lise.

klippt håret

idag kom jag på att jag ville klippa mig igen. speciellt för att min lugg bara hängde ner & såg helt förjävlig ut... så jag åkte upp till en kvinna från holland som har öppnat en frisörsalong här i hede, med drop in. pappa känner henne & visste att hon var duktig på att klippa, för hon har varit frisör i ungefär 30 år. så jag åkte dit & nu är jag hemma igen med lite kortare hår än innan, & en klippt lugg. jag vill ju försöka spara ut mitt hår så jag kan ha det långt men det verkar inte som om det går sådär jättebra, haha. men det är iallafall skönt med ett nyklippt hår som inte är slitet!

bättre bild än så får ni inte.
/puss lise.

tisdag

hallå!
idag har jag inte gjort någonting alls... men nu ikväll har jag iallafall tagit tag i bloggen & lagt upp det som jag borde ha lagt upp för längesen. det blev en liten paus från bloggen om man säger så, men nu ska jag försöka blogga lite oftare iallafall. imorgon vet jag inte vad som händer, jag kanske ska följa med pappa ut & plocka hjortron så jag kan tjäna lite pengar. men vi får se, det kanske inte blir av. men det skulle ju vara härligt med lite mer pengar så maybe!

nu ska jag lyssna på musik & sen blir det nog sängen.
/puss lise.


bjuder på en mycket vacker bild på en myra dagen till ära...

gran canaria, tauritodalen

kom på att jag har glömt bort att berätta att jag, stefan, några i hans familj & min mamma & pappa ska åka utomlands tillsammans i höst! gran canaria, 27 oktober. jag längtar så mycket så jag tror att jag ska bli tokig snart! det kommer bli en helt underbar vecka!

jag & min älskling på stranden i solen, helt awesome.

/puss lise.

harry potter part 2

i lördags var jag & stefan som sagt på bio & såg sista harry potter i 3d. lätt bästa bion jag varit på! & lätt en av de bästa filmerna jag sett. ni bara måste se den, annars går ni verkligen miste om något helt fantastiskt!
jag skulle mer än gärna gå & se den på bio en gång till... & det känns trist att det var den sista harry potter filmen! men det var iallafall bra att sista filmen var riktigt grym!

jag rekommenderar den iallafall mycket starkt!

/puss lise.

pizza

pizza i solen, då har man inte mycket att klaga på inte.
/puss lise.

beautiful sunset

i torsdagskväll drog jag & stefan iväg på hans racermoppe ner till vattnet & tog oss ett dopp. kan inte beskriva hur mysigt det var. solnedgång + världens bästa pojkvän... mycket bättre än så blir det inte!
/puss lise.

8 days left!!

kreta - makrigialos - ocean beach hotel
om 8 dagar ligger jag där & solar & kollar ut över havet med min älskade familj - mamma, pappa, tove & jonas. det kommer bli helt underbart!! kan knappt vänta längre.

/puss lise.

tove & daniel

förra veckan var tove & daniel här i några dagar. det var väldigt roligt! det blev tyvärr för kort tid tycker jag... det kändes som om de skulle åka hem direkt när de hade kommit hit. men jag & tove syns iallafall om inte alltför länge för då ska vi nämligen åka till kreta! sweeeeet.
/puss lise.

summer

/puss lise.

pusss


skulle aldrig kunna vara utan dig, pluppis.

idag har det varit en helgrym dag! jag & stefan har gått runt på stan, käkat pizza, kollat på sista harry potter på bio i 3d. det var helt klart en av de bästa filmerna jag har sett! dock känns det lite surt att det var sista filmen, skulle gärna ha sett fler! men den var verkligen helt underbar, så ni som inte sett den borde definitivt göra det!

nu ska jag & stefan vara uppe hela natten. till att börja med ska vi spela kort, sen får vi se var som händer.

hare bra!

/puss lise.

10 månader

älskar dig obeskrivligt mycket!

/puss lise.

hos min

tjenare
nu är jag i orrviken hos min min min älskling. han står just nu mitt i rummet & glänser med sin typ en vecka gamla gibson les paul. jag måste väl erkänna att han är rätt cool faktiskt. nu har jag även jobbat klart för i sommar så nu blir det bara chill resten av sommarlovet! känns helt okej.

om stefan kan slita sig ifrån sin gitarr snart ska vi kolla på en film, premonition. jag har redan sett den men vill mer än gärna se den igen för den är lätt en av de bästa filmerna jag någonsin sett! så den rekommenderar jag starkt.



/puss lise.

paradise hotel danmark


i fjol blev jag beroende av detta program som är så otroligt underhållande & bra! & nu har jag återigen hamnat där... kan inte sluta kolla på det. vet inte vad det är som gör att jag tycker om det så mycket egentligen. fast jag brukar ju tycka om såna här program så jag själv blir väl inte så förvånad. det är trots allt många som tycker att det är dåligt. men ni som är som jag borde kolla på det om ni inte har så mycket att göra om dagarna!

i promise you will like it.

här kan ni kolla på det:
http://www.tv6play.se/format/play?fid=1756

/puss lise.

whoops


den här granen med den otroligt fina kott-snoppen hittade jag när jag gick hem från skolan en dag! hade aldrig sett något liknande förut så jag var tvungen att ta kort på det & dela med mig av det till er!

/puss lise.

grattis älskling...


på din 17-årsdag! du är bäst.

/puss lise.
RSS 2.0