Studentmössan!

Japp, här är min fina studentmössa! Mössan kostade ungefär 1400 kr... det svider i plånboken faktiskt. Men yolo! Haha närå, men jag tycker faktiskt att det är värt det. Kommer att ha med mig mössan hela livet. & det är ju ett väldigt stort ögonblick i ens liv, enligt mig.
 
Nu längtar jag tills jag få ha den på mig!
 
/puss lise.

2 år tillsammans

Kan inte förstå att det redan har gått två år sedan vi blev tillsammans. Det känns som om jag alltid har haft dig i mitt liv, på något sätt. Förmodligen känns det så för att jag inte kan föreställa mig hur ett liv utan dig skulle vara. Du är så enormt underbar, & jag kan inte bli lyckligare än såhär.
Du är mitt allt, & lite till. Skulle kunna sitta & skriva massa bra saker om dig hur länge som helst. Men det tänker jag faktiskt inte göra, för nu ska jag gå & pussa på dig istället, hihi. Tack för att du är du, & för att du är helt perfekt för mig.
 
Jag älskar dig, & kommer alltid att göra det. Min fina Stefan.
 

♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

Mot Stockholm

Nu har jag i princip packat klart. Fan vad skönt. Packa är något av det värsta jag vet. Om cirka tre timmar sitter jag & Stefan på tåget som ska ta oss ner till Stockholm! Vi är framme ungefär halv elva ikväll. Men eftersom det är SJ vi åker med så kan vi inte vara helt säkra på att vi kommer fram i rätt tid. Men vi kan ju alltid hoppas på att de ska klara av att komma fram i tid för en gångs skull! Nu ska jag göra mig något att äta.
 
Det här kommer att bli såå kul.
Förmodligen kanske jag kommer att skriva något under helgen.
Gör jag inte det önskar jag er alla en trevlig helg!
 
/puss lise.
 

Fikamys

Hej!
Igår gymmade jag en sväng efter skolan. Men jag var varken koncentrerad eller taggad på att göra det så det var inte så lyckat, haha. På kvällen gick jag & Martina ut på en promenad. Vädret var perfekt och det var jätteskönt! När vi kom tillbaka till min lägenhet kom Kajsa hit. Sedan fikade & pratade vi & hade det väldigt mysigt med massa tända ljus osv. När de hade gått hem gick jag & la mig med ett leende på läpparna! Ni är så jäkla grymma brudar!
 
Idag har jag varit trött hela dagen, men bortsett från det så har min dag varit rätt bra faktiskt!
Imorgon ska vi testa storleken till studentmössorna. Känns som om det är lite väl tidigt, det är ju bara andra veckan ännu! Tiden kommer förmodligen gå väldigt snabbt det här året har jag en känsla av...
 
Tea är något av det godaste man kan dricka. Mums.
 
/puss lise.

The Dark Knight Rises

Tänkte bara berätta att mina förväntningar på den här filmen verkligen uppfylldes. Den var såååå bra. Troligtvis en av de bästa filmera jag någonsin sett. Så då förstår ni nog att jag rekommenderar den här filmen till er som inte har sett den! Men ett litet tips är att ni ser ettan & tvåan först, för då kommer den här bli så mycket, mycket bättre!
 
/puss lise.
 
 

biomys

 
Jag & Stefan hade tänkt se den här på bio i Stockholm i helgen när vi ska dit. Men det ser det ut som om den har slutat gå på bio då. Därför bestämde vi oss för att det var lika bra att se den ikväll istället! Vi har sett både ettan & tvåan nu så det blir perfekt att se den här ikväll. & de första två filmerna var riktigt bra, så nu förväntar jag mig att denna kommer vara ännu bättre! Jag har hört att den ska vara bra så jag ser verkligen fram emot kvällen. :) & för er som inte har sett de här filmerna så rekommenderar jag de starkt, ettan heter Batman Begins, & tvåan heter The Dark Knight.  
 
/puss lise.

Stockholm

Kom precis på att jag har glömt bort att berätta att jag & Stefan åker till Stockholm på fredag!! Vi ska vara där från fredag till tisdag. Vi åker från Östersund på eftermiddagen på fredag, så vi får vara lediga iallafall två dagar! Sköönt. Min syrra & hennes kille ska nämligen till Paris, så då ska jag & Stefan få låna deras lägenhet, också ska vi vara kattvakt åt deras katt Luey! Det kommer bli helt underbart. & det som typ är det bästa av allt, det är att vi har 2 år när vi är där nere! 10 september. Det är helt perfekt. Så vi kommer definitivt få en bra två-årsdag. Jag längtar så att jag tror att jag snart spricker.
 
Fina, fina Luey!
 
/puss lise.

Buttermilk

 

Hahaha, det här är så roligt så att jag tror att jag dör.
Dessutom ser det väldigt gulligt ut!
 
/puss lise.

1 september

Hej!
Igår var det fredagsmys med Stefan hela kvällen. Det var verkligen kanonbra. Vi såg två filmer & spelade lite cod, jag börjar faktiskt tycka om det mer & mer. (Fast bara då man ska ta flaggor & skjuta..) haha Idag åkte vi till Stefans familjs stuga. Medans Stefan fick arbeta så åkte jag, svärmor & Stefans lillebror Tobbe till Svenstavik för att kolla in Älg Hälga. Det var väldigt trevligt! Jag fick dessutom träffa Kajsa en sväng, så det var ett stort plus den här dagen! När vi kom till stugan igen åt vi en supergod middag. Blev ungefär hur mätt som helst efteråt, eftersom det var såå gott! Nu sitter jag & väntar på Stefan som håller på att försöka tjäna lite pengar genom att köra runt folk. Imorgon är det söndag igen, & om jag hade fått önska skulle det ha varit väldigt skönt om det hade varit fredagkväll istället för lördagkväll just nu...

/puss lise.
RSS 2.0