monday

Hej!
Har precis fixat i ordning lite makaroner & köttbullar till min älskade som snart kommer hem efter ett gympass, förmodligen vrålhungrig. När han har slängt i sig lite käk ska vi dra iväg & repa för första gången på typ hela sommaren! Det kommer bli så jäkla kul!! Kommer slå sönder trummorna för att jag är så taggad.

Längtar tills mina tänder kommer se vita ut istället för grå... men man måste ju få le iallafall ibland!
 
/puss lise.

welcome to my crib










Såhär ser det ut hos mig nu för tiden. Dock har jag ju en toalett också men den kändes inte så viktig att ha med på bild faktiskt! Jag älskar den här lägengeten... så jag ser inte fram emot nästa år när jag troligtvis måste lämna den :( Så nu ska jag passa på att njuta extra mycket av att bo i den det sista året!

/puss lise.

söndag

Hej!
Idag är det söndag... & snart börjar skolan igen. Känns rätt så jävla skönt att det är sista året man ska ge sig in i & inte andra som i fjol! Det känns ganska sjukt att det har gått så fort som det har gjort, snart tar man studenten!! Längtar verkligen tills den dagen. Dock trivs jag ju väldigt bra på pc med klassen & allt som har med det att göra. Men jag kan inte förneka att det ska bli helt underbart att gå ut gymnasiet.

Just nu sitter jag iallafall i en helt kliniskt ren lägenhet, har nämligen städat & fixat till det så att det är fint här nu. Det känns väldigt skönt att det fräscht vart man än kollar. Inte för att jag brukar ha det stökigt & så här för då känner jag mig ofräsch själv också. Men det är alltid skönt precis efter det är städat, för då är det lite extra rent!

Ikväll ska jag & Stefan till min kära bror Jonas & Lisa. Vi ska typ umgås & ha det trevligt bara. Ser verkligen fram emot det, kommer bli superkul!

/puss lise.

I got a feeling


Hallå!
Nu ska jag alldeles strax gå iväg för att möta upp min skjuts som ska ta mig till Hede. Jag ska nämligen åka hem för att träffa Malin & Linda! Kommer bli superkul! :D Nu måste jag fixa det sista.

/puss lise.

make you feel my love


I'd go hungry, I'd go black and blue
I'd go crawling down the avenue
No, there's nothing that I wouldn't do

To make you feel my love


♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥

min lördag


På dagen åkte jag & älsklingen ut på ett litet äventyr på Frösön. Jag hade inte spelat golf på väldigt många år, så det var faktiskt kul att få göra det igen! & det gick väl inte hur bra som helst, men det var roligt!

På kvällen åt jag en suverän middag med brudarna! Efter det träffade vi massa folk hos mig & även hos min kusin Ingrid som fyllde hela 18 år den 16 augusti! Det slutade till slut med att vi hamnade på krogen. Kvällen avslutades med några stycken hemma hos mig. Hälften (bland annat jag) typ sov i soffan & de andra kollade på youtube! Haha, en ganska underlig men väldigt trevlig kväll tycker jag! Tack till er som gjorde kvällen så bra!

/puss lise.

Simrishamn


Om ni åker till Skåne någon gång & har vägarna förbi Simrishamn tycker jag verkligen att ni ska stanna där ett tag! För det är en väldigt mysig liten stad med massa mysiga caféer, restauranger & små affärer. Ett litet tips bara!

/puss lise.

brown hair


Yes, nu har varit hos en frisör nere i Simrishamn & fixat tillbaka mitt bruna hår igen. Dock har jag väl inte riktigt såhär brunt egentligen. Men jag blev väldigt nöjd med resultatet, speciellt med tanke på att min färg innan var helt fruktansvärd. Urblekt rött hår som ser förjäkligt ut är ingenting jag föredrar direkt. Så nu känns det kanonskönt att ha tillbaka mitt bruna hår! Inget rött hår för mig på ett bra tag iallafall.

/puss lise.

mälarhusen




Detta är ännu en oerhört vacker strand i Skåne.

/puss lise.

all star



Var på en väldigt rolig loppis i Simrishamn! Jag kom hem med en hel del grejer därifrån faktiskt. Bland annat de här slitna conversen fick följa med mig hem, för 10 kr!! Herrehud, jag blev överlycklig när jag fann dessa. & priset var ju inte direkt fy skam det heller!

/puss lise.

knäbäckshusen






Finaste stranden jag satt mina fötter på.

/puss lise.

goodlookin family right here



Männen här är väldigt nöjd!

/puss lise.

nature





I Simris finns det många sniglar, och andra kryp också för den delen. Ni kanske tycket att jag är konstig när jag säger att jag tycker att snigeln på denna bilden är söt. Men det tycker jag faktiskt. Om ni tycker att den är äcklig kan ni ju hojta till så ska jag bjuda på en bild på en mördarsnigel! För efter det kommer ni nog iallafall tycka att denna är lite söt åtminstone. ;)

/puss lise.

GRATTIS BABY


Min underbara Stefan är ju bara bäst. Han klarade teorin och uppkörningen på första försöket! Så nu har han haft körkort i typ två veckor. +, han har köpt en superfräsch merca! Snacka om att jag är lyckligt lottad som får ha denna mannen i mitt liv! När jag fick reda på att han klarade körkortet skrek & hoppade jag av lycka! Det var ett lovely moment, verkligen! Jag kanske till och med blev gladare än Stefan själv. ;)

Vi firade iallafall detta med att åka på en roadtrip till Sundsvall med Tim & Erik,
direkt några timmar senare samma dag!









Helnöjd kille! Älskar dig.

/puss lise.

pure truth


Jag tycker att jag fick till en rätt mysig bild...
& stefan, du borde känna dig träffad ;)

lyckan är total




Vet inte riktigt vad jag ska säga men, Simris är bara helt underbart.
Kan inte annat än att älska att jag numera kan säga de här orden, "Nu ska jag åka hem till Simris".
Längtar redan tills jag får åka dit igen!

/puss lise.

musikkväll



Från vänster: Jag, min kusin Karin, min moster Eva, min bror Jonas, pappas vän klingen, pappa, pappas vän tommy, Karins pappa Tommy.

Ja, som ni ser är det inte bra kvalite på de här bilderna, men det är de jag har från denna kvällen så de får duga! Det var ett tag sedan denna kvällen var men eftersom det var så kul vill jag berätta att det har hänt i sommar iallafall! Det var nämligen en musikkväll i Hede, och jag var med där och spelade/sjöng med gänget på bilden här ovanför! Det var självklart väldigt roligt. Eftersom så många i min släkt är musikintresserade blir det lite extra kul att spela med dem! Så blir det något av detta nästa år igen så hoppas jag på att så många som möjligt från vår släkt kan vara med uppe på scenen! Det är en skön känsla. Min släkt är grym! Tack för en härlig kväll på scenen!

/puss lise.

world spins madly on

hej!
jag hade nästan glömt bort att den här bloggen någonsin har existerat i mitt liv. okej, så illa är det inte. fast det skulle man ju faktiskt lätt kunnat tro. jag kommer aldrig lova att det kommer komma inlägg här regelbundet, för de orden skulle jag förmodligen inte kunna hålla så speciellt länge, haha. nejmen, det har varit mycket som har hänt nu på sista tiden eftersom det är sommarlov osv, så jag har inte prioriterat att sitta vid en datorskärm särskilt mycket. det känns dock väldigt skönt! men nu är det snart bara en vecka kvar tills det sista gymnasieåret börjar, så det kanske blir lite ändring på detta då!


/puss lise.

Almost there

Är snart i Simris igen... damn, it feels good!

RSS 2.0