i huvudstaden

hej!
just nu befinner jag mig i stockholm hos min kära syster. jag & mamma kom hit i förrgår på kvällen. igår gick vi stan & shoppade lite. ska jag vara ärlig är jag mest nöjd över den grejen som jag inte köpte åt mig själv, hihi. idag ska vi gå på stan en liten stund till, efter det ska vi nog bara chilla runt & så.
vädret är tyvärr inte så bra som jag hade hoppats på att det skulle vara.
det är synd, men vi har kul iallafall!

nu ska jag äta frukost.

/puss lise.

i was born for loving you

inte kul

hej, nu tänkte jag blogga!

eller nej förresten, jag måste plugga... boring.


sweetest thing ever


en sån här varelse måste jag ha när jag blir stor! muffe ska han heta.
såg honom utanför blå center för någon vecka sedan, blev kär direkt skulle man kunna säga!
den som äger den här sötnosen just nu måste vara en av världens lyckligaste människor.

/puss lise.

bli torsdag då !!!

på torsdag eftermiddag sätter jag mig äntligen på tåget ner till stockholm & min älskade syster! ska bli så skönt att slippa all denna jävla skit i några dagar. & då menar jag skolan. ska bli så skönt att bara tänka på något annat i några dagar. dessutom vet jag att jag kommer vara på bra humör eftersom jag ska vara med tove! hon får mig alltid på bra humör. vilket jag verkligen behöver bli just nu känner jag.


du är så fin, är stolt över att just du är min storasyster.

/puss lise.

tårtkalas i fredags






stefan är min, bara min älskling.

/puss lise.

o m g

det här måste jag göra/plugga på:
novell
tal
prov i nk
prov i gemu
uppspelningsprov på trummor
muntligt skit i engelska
matte inför nationella

det är säkert något mer som jag glömt också... fyfan! känns inte så kul. har inte lust att göra något av det alls. varför ska det vara så mycket nu på slutet för, är ju helt slut känns det som!

skitliv.

förjävla drygt

vill inte ha nationella i matte imorgon
vill inte ha bad på gymnastiken imorgon
vill inte ha ensemblekonsert imorgon
vill inte stressa en jävla dag till!

less tjej?
ja.

red riding hood


den här filmen såg jag & stefan på bio igår! den var riktigt bra faktiskt. trodde inte att den skulle vara så bra som den var! så den filmen rekommenderar jag verkligen att ni ska se.
det vore konstigt om ni skulle bli besvikna!




/puss lise.

igår

igår var det ju som sagt min födelsedag. & även fast jag gick i skolan från nio till halv fem blev min dag grym! min älskling var med mig hela dagen. på morgonen vaknade jag av att han stog bredvid sängen & sjöng för mig, också fick jag paket. en jättefin t-shirt, en tröja & hårsnoddar fick jag. till middag åt vi hamburgare, lite lyxigare än spaghetti iallafall! & på kvällen bjöd stefan mig på bio, sötungen.

det här åt jag igår när jag fyllde 17...

& det här åt jag när jag fyllde 1!

/puss lise.

födelsedag

jag har haft världens bästa födelsedag!!!

men nu hinner jag inte berätta mer, får berätta imorgon istället. för nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen med min älskling, också ska jag få massage! vilket är något av det jag älskar mest av allt.

/puss lise.

sweet seventeen



nu är jag 17 år !

/puss lise.

söndag

idag har det inte hänt någonting alls! jag & stefan har varit inne hela dagen eftersom det är sånt pissväder ute. varför kan det inte vara sol så man kan vara ute & sola åtminstone. det har ju regnat i flera dagar nu, så det borde bli bättre väder nu snart. hoppas det blir fint imorgon så jag kan ha klänning på min födelsedag!

just nu kollar jag & stefan på hockey-finalen, nu står det 1-3 till finland. dock är jag inte så insatt i hockey så jag bryr mig inte så värst mycket.

nu ska jag äta en mandarin!

/puss lise.

igår

JAG FYLLER 17 ÅR IMORGON!

så därför var mamma & pappa här igår & firade mig eftersom dom inte kan komma till östersund imorgon. stefans familj kom & fikade också, det var väldigt trevligt! dock glömde jag att ta några kort när dom var här. på kvällen igår kom jonas & sandra hit & åt middag & firade mig dom också.







jag tycker verkligen om att fylla år!

/puss lise.

blä

jag sitter och bajsar!!!!

young and wild

hejsvejs
i fredags var det young and wild på tingshuset då det var tre metalband med som spelade. bland annat mountainbay massacre, som jag vet vilka dom är eftersom två av dom som spelar där går i min klass, coolt. jag brukar inte i vanliga fall lyssna så mycket på metal men det var faktiskt bra!

Mountainbay Massacre - Your Last Words


/puss lise.

torsdag

igår & idag har treorna haft sina sista klasskonserter. jag kollade på båda två, & båda var riktigt bra! jag längtar tills vi ska ha våran andra klasskonsert i tvåan, det kommer bli awesome! vad har mer hänt som är värt att säga... typ ingenting! eller jo, jag fick psykologi & fotografisk bild som individuellt val nästa år. blev väl rätt nöjd, förutom att jag hade velat ha musik i datorvärlden istället för foto... men det kanske blir bra iallafall. men lite besviken blev jag måste jag erkänna!

men nu håller stefan på att hungra ihjäl, trots att vi åt pasta & skinksås till middag idag! så jag får väl offra mig & fika med honom nu istället för att sitta här & skriva.

skönt att det är fredag imorgon!
/puss lise.

smyckesträd


har fixat till mitt smyckesträd nu också! förut hade jag alldeles för mycket smycken på det, det syntes knappt att det var ett träd. men nu är det mycket snyggare! blev nöjd med det faktiskt.

/puss lise.

hårspray


för någon dag sen bestämde jag mig för att rensa i en av mina lådor. då upptäckte jag att jag hade liite överdrivet många hårspraysflaskor, (& några stycken mousse). en del av flaskorna var dessutom helt tomma... så jag undrar varför jag hade kvar dem i lådan. men nu har jag iallafall rensat så nu har jag ungefär hälften kvar! om jag ska rekommendera någon av hårsprayerna så är det den blåa flaskan, wella, som är bäst. iallafall är det den som fungerar bäst på mitt hår, annars är proffs rätt bra den med!

/puss lise.

musikarmys



gulle ♥


igår hade vi lite musikarmys i parken nedanför mig, det var väldigt mysigt! det är ett stort plus att vädret är så himla underbart, det skulle gärna kunna få vara såhär föralltid! sommaren är grym.

tack till alla er som gjorde min kväll värd att minnas, ni är underbara!

/puss lise.

eastern palace





bilderna är från i lördags då jag, stefan, martina & albin var på parmiddag på eastern palace! tack för en härlig dag/kväll kära ni! det borde vi verkligen göra om snart tycker jag! ♥

/puss lise.

8 månader



jag älskar dig!

parmiddag

ikväll ska jag & stefan gå på parmiddag med martina & albin! vi har beställt bord på eastern palace. det kommer bli mysigt! senare ikväll ska vi nog kolla på film eller något! just nu håller vi på att färga albins hår, svart... vi kommer nog bli försenade till bokningen för det är inte klart alls än, haha äsch, de kan inte svenska där så det gör nog ingenting.

hoppas ni får en bra kväll! det kommer iallafall vi få.




/puss lise.

tingshuset

igår spelade sleeping awake på tingshuset, det var någon välgörenhetsgrej där. det var superdåligt upplägg & de som var ljudtekniker var uppkäftiga. trummorna var inte ens hela, det fattades en puka på dem!! hur kan man tro att man kan klara sig utan en puka om man spelar sån musik som vi gör? jag fick iallafall spela på trumsetet även fast det fattades en puka, det gick väl sisådär... det hade blivit mycket bättre om det hade varit så som jag är van vid! för jag var tvungen att göra om låtarna en del. dessutom fick vi typ 3 minuter på oss att soundchecka så ja... det var inte den bästa spelningen vi gjort direkt. men det var kul iallafall!

klasskonsert

igår hade vi klasskonsert! det var roligt & det gick faktiskt bra till slut. dock hade vi bara 9 nummer så det blev lite för kort tyckte jag men det var bättre än ingenting!
dessutom var alla jätteduktiga, blev så stolt över alla.

den här låten spelade jag, stefan, martina & albin.

Three Days Grace - Break




det här var slutnumret som alla var med på, då spelade jag bongotrummor!


Cee-Lo Green - Fuck You



esmk10b är kung!

/puss lise.

Behind This Mask


här är ett klipp från då vi spelade på spotlight i fredags...
då vi dessutom kom tvåa om ni har missat det!

dock tror jag att vi spelade lite fortare än förut men var ju så sjukt taggad så ja, haha!

/puss lise.

blommiga skor



de här somriga skorna hittade jag i min garderob idag när jag skulle kolla vad jag har för skor.
hade nästan glömt bort att de ens existerade... så det var en rolig överraskning att se att de fanns där!

/puss lise.

helt sjukt


finner inga ord för hur bra det här är!

/puss lise.

torsdag

nu sitter jag återigen här vid datorn & håller på att somna. varför har jag börjat bli så trött på senaste tiden? jag som alltid brukar vara pigg dygnet runt... med ett litet undantag från mornarna dock. snart ska jag äta middag, förmodligen kommer det bli varma mackor idag, för det är jag sugen på.

imorgon har vi klasskonsert 13.00 i aulan, hoppas ni kommer & kikar!
dock började jag, stefan, martina & albin på våran låt i måndags...
men det ska nog gå bra iallafall får vi hoppas på!


haha en söt oskarp bild från en akrolektion då vi skulle poja med eld! därav den fina klänningen.

/puss lise.

djungelliv

hej!
idag var vi på storsjöteatern & kollade på en teater som hette djungelliv. det var teater-treorna på pc som hade något projekt typ. teatern var väl rätt bra, förutom att den var två & en halv timme lång... så det blev lite för mycket till slut. nu på eftermiddagen har det inte hänt speciellt mycket, jag har varit med stefan ett tag & bara tagit det lugnt.


mycket dålig bild från teatern tagen med min iphone,
dock är det den enda bilden jag har så den får duga.

/puss lise.

HAHAHA fail

idag fick vi helt plötsligt reda på att vi hade bokat aulan för att ha klasskonsert ikväll! & vi har hela tiden trott att det var imorgon vi hade bokat aulan, så allt blev helt fail. så nu kommer vi bara ha en lunchkonsert klockan 13.00 i aulan på fredag... & tyvärr ingen kvällskonsert för aulan är bokad varje kväll, surt. aja, tur att det löste sig till slut iallafall!

nu ska jag packa, för snart åker jag & stefan till orrviken en sväng över natten.

/puss lise.



stefan får stå för en snygg bild i detta otroliga inlägg!

halv-sambos


hihi, nu står det där utanför min lägenhetsdörr! har tänkt skriva det ett tag med det har inte blivit av förns nu. dock var det slut på färg i min skrivare så det sket sig, så jag var tvungen att skriva för hand... så det ska fixas senare när jag fixat en ny patron!

nu är det officiellt, jag & stefan är halv-sambos. ♥

/puss lise.

vill inte

åh, känner verkligen inte för att gå på skolan idag. skulle kunna göra vad som helst för att få stanna hemma i sängen hela dagen. känner på mig att det inte kommer bli en bra dag idag heller. engelska nationella på morgonen, usch. om det inte hade varit för det hade jag fan stannat hemma. sen är det nån konsert på resurstiden som gör att vi säkert inte kommer sluta förns typ halv fem eller något. sen ikväll ska sleeping awake repa för vi har spelning på fredag. det är roligt att repa men är så jävla trött så egentligen pallar jag inte. för det har/kommer vara något varje kväll den här veckan, förutom i måndags. men nu ska jag sluta klaga, det blir säkert bra det här. *fingers crossed*

nu ska jag äta frukost & ta en huvudvärkstablett.


/lise.

.

åt helvete med den här dagen... åt helvete med allt.

underbart


hahaha, fan va härligt.

/puss lise.

klasskonsert

ikväll ska vi nog repa inför klasskonserten som ESMK10b kommer ha på torsdag, 18.30 i aulan på pc. det är gratis, så hoppas ni kommer, för annars kommer ni missa något riktigt bra! fika finns att köpa också.

be there!

/puss lise.

lunch at home

har nyss varit på skolan & haft ensemble. idag var det inte så kul eftersom vi bara var tre stycken där... om en & en halv timme har jag matte. så eftersom jag har så lång rast idag mitt på dagen så bestämde jag mig för att gå hem en sväng. vilket innebär att jag ska äta lunch hemma idag! det får bli en billys, fan va gött.



/puss lise.

för mig är du allt


du är helt otroligt ofattbart bra!
eller nej, du är bäst...
det bästa som någonsin hänt mig.

snart är det min tur

'
om precis två veckor fyller jag 17 år! längtar!

16 maj är bäst.


/puss lise.

lyckat


valborgskvällen blev väldigt lyckad! inledde kvällen med mycket god mat... avslutade kvällen sovande i min älsklings armar i en underbar säng. så bra blev det. fast emellan det där var vi ute & träffade en hel del trevligt folk, åt på donken, kollade på fyrverkerier + en majbrasa, också gick vi en hel del!

är nöjd med min kväll, den var skön!

/puss lise.

please come back to me




tuva & putte, älskade ni. hoppas ni har det fantastiskt där uppe i himmelen!

so tired

hej!
sitter vid datorn just nu & håller nästan på att somna. jag skulle gärna vilja gå & lägga mig i sängen känner jag. men jag måste träna på min trumläxa. dessutom borde jag plugga matte, men det kommer jag förmodligen inte palla! + att det är två program på teven ikväll som jag skulle vilja kika på.
livet suger ibland!

men... om man bortser från det där tråkiga så mår jag faktiskt bra!

trummorna väntar...
/puss lise.
RSS 2.0