Jesus Christ Superstar

 
 
Imorgonkväll ska jag få njuta av denna förställningen! Det kommer bli hur grymt som helst. Längtar. Imorgon klockan 07.00 åker bussen ner mot Stockholm. Vilket innebär att ringklockan kommer att väcka mig sisådär 05.00 imorgonbitti. Kommer vara sjukt trött, men det kommer det vara värt!
 
Nu är det dags att börja packa. Är verkligen taggad!! :D
 
/puss Lise.

Tisdag

Hej!
Fick tväront i halsen i torsdags, och i fredags vaknade jag flera gånger på natten och kunde knappt sova. Kollade tempen och insåg då att jag hade 38.9 i feber. Då blev jag väldigt glad för det är jätteroligt att vara borta från skolan och missa massa. Eller inte. Jag har iallafall tagit det lugnt hela helgen, och idag har jag varit feberfri hela dagen vad jag vet. Så imorgon ska jag faktiskt på skolan!
 
På torsdag ska vi musikelever åka till Stockholm och kolla på Jesus Christ Superstar!! Det kommer bli hur roligt som helst tror jag.
 
Nu ska jag fixa fram lite kvällsfika, för det är ett måste varje kväll om man heter Lise Regnander.
 
/puss Lise.
 
 
Den här kreativa bilden jag tog i våras i studion på skolan på grabbarna får fylla ut detta spektakulära inlägg.

Strange Kind

Projektarbetet är i full gång med bandet! Förmodligen har jag inte sagt det. Men jag & bandet ska iallafall spela in en skiva. Vi skulle ändå göra det nu, så då var det perfekt att vi kunde göra det till vårat pa-arbete! Vi ska förmodligen börja spela in låtar nästa vecka!
 
Dessutom ska vi spela på ungdomsgården i Lugnvik nästa lördag, den 20 oktober. Om ni inte har något för er skulle det vara kul om ni kom & kikade!
 
/puss Lise.

Mysig dag

För några veckor sedan hade jag & Kajsa en riktigt mysig dag.
Ville såklart dela med mig av den dagen här på bloggen!
 
/puss Lise.

Mer från Stockholm

Resan till Stockholm när jag & Stefan hade två år tillsammans var så mysig & underbar. Längtar tills vi får åka dit igen, & ännu mera... jag längtar tills jag en dag kommer bo där nere!!
 
/puss Lise.

Bilder från Stockholm

Det är ett tag sedan de här bilderna borde ha kommit upp på bloggen... Men det har inte blivit av ännu för att jag har haft ett litet uppehåll av bloggen. Jag har inte prioriterad den helt enkelt. Men nu ska vi göra ytterligare ett försök! Hoppas att det finns kvar någon stackare där ute som klickar sig in på min blogg ibland. Annars får jag väl blogga för mig själv helt enkelt ;)
 
 
Här är några bilder som jag tog med min kamera. Orkade inte ha med mig kameran överallt. Så jag tänkte lägga upp några till bilder som jag tog med mobilen. 

/puss Lise.
 

25 månader

 

myheartisbleedingforyou

withthecoloroflove
butstillyoumakemyworldfeelalive

thehappinessyouhavegiventome
isthedearestgiftIhaveeverbeengiven
Iwillcarryitwithmefortherestofmylife
onmymind,inmyheart

Forever.

 
/puss från poeten Lise.
RSS 2.0