puh...

har nu skrivit ut 11 cv:n, & ska nu gå ut & förhoppningsvis lämna de på lite olika ställen! usch, jag gillar inte sånt här... tycker att det känns lite jobbigt. längtar tills det är över.

/puss lise.

Spotlight imorgon!


har inte sagt det än tror jag... men ja, imorgon ska iallafall Strange Kind vara med i talangtävlingen spotlight i krokom. kom dit & kolla om ni har tid! det börjar 18.30. vi ska köra en ny låt som ingen tidigare har hört, det kommer bli suuuperkul! är taggad till tusen, vilket kommer göra att jag inte kommer kunna somna ikväll, haha. men det var det väl värt då!

/puss lise.

16 april

& det innebär att det idag är precis en månad kvar tills jag fyller 18 år! känns ju helt okej.

dock känns det inte okej att påsklovet redan är slut... men det känns bra att det är långhelg från & med onsdagen den 16 maj då jag har min dag, eftersom det är kristi himmelsfärd då! så jag kanske inte ska klaga så mycket! ;)

/puss lise.



bioooooo



ikväll åkte jag & stefan in till östersund igen. när bussen var framme skyndade vi oss iväg till bion för att se den här filmen! jag brukar vanligtvis inte vilja se action/krigsfilmer men nu gick jag med på det för den såg ju faktiskt helt okej ut! & den var faktiskt bra. dock kan jag väl inte säga att jag alltid kommer att välja sådana här filmer hädanefter... men jag rekommenderar iallafall den här! den var häftig att se då det var 3d dessutom! med andra ord så har jag haft en mysig kväll!

/puss lise.

19 månader

Jag älskar dig, finaste!

instagram


ni får gärna följa mig där! @liseregnander
för... varför inte! ;) jag kan ju följa er också!


& för er med androidmobiler som inte ens har denna underbara app på sin mobil så tycker jag att ni ska klicka hem den! ni kommer nog inte att ångra er, ni borde inte göra det om man säger så!

/puss lise.

lördaag

hallå!
sedan jag kom hit till hede har jag hunnit med att umgås med familjen, kört bil (på vanliga vägen dessutom, tack för att du äntligen litar på mig pappa) & det var så jäkla kul!!! har varit på middag hos mormor & morfar. idag vet jag inte vad som kommer hända, har kanske lite planer för kvällen men de vill jag inte berätta ifall det inte kommer fungera, haha. när jag kollar ut så ser jag en blå himmel, så förhoppningsvis kanske det är lite varmare ute så man kan grilla & dylikt!

nu ska jag äta frulle!



hittade en bild från den tiden då man hade en någorlunda brun kropp. skulle mer än gärna få tillbaka den just nu!

/puss lise.

glad påsk...



& som ni ser så är jag mycket glad, nöjd & belåten! för nu är det äntligen påsklov. jag ska alldeles strax åka hem till hede med min broder. skönt att han har körkort så man slipper åka buss! ikväll kommer tove & daniel också hem, så det kommer bli väldigt roligt att träffa alla igen! eftersom det är så sällan vi är samlade allihopa tillsammans så är det verkligen årets höjdpunkt de gångerna det sker, enligt mig! så jag är väldigt lycklig just nu.


har inte bloggat på länge för att jag inte har haft tid. så det är ju en del grejer som har hänt sedan sist. till exempel så har vi haft vårprojektet den här veckan, nämligen jakten på körsjälen. ni får veta mer om det & allt annat senare.

/puss lise.
RSS 2.0