repdag idag då!

good day

hallå!
min dag har varit väldigt bra faktiskt. inledde dagen med lite skridskor som ni såg på bilderna nedanför. slutade 12.15. gick till tandläkaren & spände tandställningen & satte in något slags genomskinligt gummiband på sidan runt en del av tandställningen som inte ens syns. & jag trodde att jag skulle få snoddar som går från övre till nedre tandställningen som man måste byta ut varje gång man ska äta osv. tror att ni förstår vad jag menar. hur som helst så ville jag verkligen inte ha sådana, så jag blev överlycklig när jag insåg att det inte var det jag skulle få. förmodligen kommer jag nog aldrig behöva ha det heller, wiho.

när det var klart tog jag bussen upp till skolan igen & gymmade med stefan, tim & albin. & ikväll har jag & stefan varit på middag hos jonas & lisa! & vill ni veta vad jag åt...? vildsvin! det var faktiskt väldigt gott! vi pratade & hade det trevligt, så tack för det!

nu ska jag ta mig lite fika, & efter det ska jag sova!

/puss lise.


äh, ni får nöja er med en till vinterbild idag!

-22 & skridskor




sötnosen min! det syns ju att det var rätt kallt om man säger så ;)


erik tyckte att det var roligt med skridskor

herregud va kallt det var ute idag, men dock väldigt fint eftersom solen lyste & himmelen var blå!

/puss lise.

kör hårt på gymmet!

kalla äckliga vinter

har sagt det så många gånger förr, & säger det ännu en gång. jag hatar vintern. snälla gör så att det blir sommar igen!


skulle mer än gärna vilja se lite asfalt igen...

/puss lise.

helt energilös

that's true. skulle vilja sjunka ner i sängen & bara fortsätta sjunka så långt ner att jag inte skulle kunna ta mig upp igen. ungefär så känns det just nu.

men istället för att göra det så ska jag vara lite positiv. för ikväll kommer ju jonas & lisa hit. vilket kommer bli mycket trevligt! de kommer nog att pigga upp mig skulle jag tro. men innan de kommer måste jag få i mig någon mat.

/puss lise.

grattis...


sköning på din födelsedag! du är bästa pappan, yes you are. skulle gärna ha kramat dig om du inte hade varit så långt bort... hoppas iallafall att din dag har varit grym!

/puss lise.

monday, again

då var ännu en måndag avklarad. dagen har faktiskt varit bra, även fast man självklart är trött, speciellt eftersom det är måndag också. efter skolan gick jag, stefan & tim på gymmet på skolan & körde lite! jag kommer bli grov snart, känner det på mig, skämt åsido. nej men det är faktiskt skönt att ha kommit igång lite nu! ska försöka hålla i det.

imorgonkväll kommer jonas & lisa till mig, jag ska nämligen bjuda de på gofika! vad det blir får ni se imorgon. & pappa fyller även år imorgon också! synd att han är 15 mil bort... annars hade han också kunnat komma hit på lite födelsedagsfika..

nu ska jag lägga mig i sängen & drömma om att jag kommer vakna upp & att det är fredag igen. önskedröm.

/puss lise.

i would be a mess without you


mycket vacker pussbild måste jag säga...
& herregud vad jag gillar dig, tokmycket!

/puss på dig.

Strange Kind


sådärja! nu är vi med i musik direkt. vi har även önskat om att få spela i mars, så förmodligen kommer vi att spela den 16 eller 17 mars! hoppas ni är på plats då, för ni vill inte missa oss, promise. kommer med ett mer exakt datum då jag har fått reda på mera.

/puss lise.

det går bra nu

stefan hade nästan gjort klart hela sin lyssningsuppgift till kulturhistorian då datorn plötsligt blir helt blå. & det hände ingenting då man tröck på några knappar. så vi fick helt enkelt starta om datorn genom att hålla in startknappen. & det resulterade som kanske alla förstår i att hans arbete var helt borta eftersom han tyvärr inte hade sparat det någon gång. det här med pluggningen gick inte så bra om man säger så!

imorgon börjar första veckan med vårat nya schema. & mitt schema är bättre än det förra, så jag är helnöjd!


såhär ser det ut! dock ser det kanske ut som om jag har ett hål på ungefär 4 timmar på onsdagar, men så är det inte. för resursen som börjar klockan fyra har vi nästan aldrig. så med andra ord slutar jag 12.15 nästan alla onsdagar, niceee! + att jag inte har så långa hål nu heller som jag hade förut, vilket kommer bli skönt.

/puss lise.

livekarusellen


en bild på avarice från igår!

/puss lise.

söndag

hallå!
imorse klockan 6 vaknade jag. & då låg jag & stefan fortfarande i soffan... vi hade alltså somnat medans vi kollade på johnny english reborn. vi brukar göra sådär ibland så jag blev inte så himla förvånad. jag väckte stefan också pallrade vi oss iväg till sängen istället, haha. idag har vi inte gjort så mycket hittills. stefans föräldrar kommer snart & hämtar oss, sedan far vi till orrviken. våran kväll kommer förmodligen bara gå åt till massa plugg. om vi är effektiva kanske vi hinner göra något annat också om vi har tur!




min älskling i bakrunden.


/puss lise.

musik direkt

som ni kanske vet så spelade jag, stefan, tim & albin lite tillsammans i höstas. men efter bara någon månad la vi typ ner för att tim inte kunde fortsätta. men nu har han hoppat av basketen & vi har startat igen! dock är inte albin med för att han kände att han inte ville det. så vi fick skaffa oss en ny basist helt enkelt. så vi frågade en i musikettan som heter roger! & han ville, så han var med & repade igår, dock var inte jag med då men iallafall. igårkväll efter många om & men kom vi på ett bandnamn, Strange Kind. jag gillar det bandnamnet väldigt mycket! dessutom passar det perfekt in på oss. så efter det anmälde vi oss till musik direkt! det kommer bli fett kul, är astaggad. jippie. om ni ville veta så spelar vi rock, & vi kör egna låtar... som för övrigt är grymma!

/puss lise.

myskväll hos guje


igår var det en mycket bra dag/kväll! efter skolan var jag med mamma eftersom hon kom till mig i torsdagskväll. vi gick på stan, fikade & lite sådant! när jag, stefan & tim gick hem från sibylla så trodde jag att jag såg guje i hennes lägenhet... det var bara en spontan gissning. så vi ringde henne, men hon bodde inte där men hon tyckte att vi skulle komma & hälsa på hos henne för vi var ganska nära! så vi gick dit & fikade de godaste bullarna jag ätit någonsin. & pratade om allt mellan himmel & jord. vi var där i tre timmar & det var jätteroligt! guje är världens härligaste människa.

nu ska jag, stefan & tim dra iväg till gymmet! senare blir det rep, & i kväll ska vi på livekarusellen, gött!


/puss lise.

en kall vinterdag

mitt dagliga fika

strange


typ så skulle jag se ut om jag var flintis, eller något i den stilen.
bilden är lite annorlunda, lite konstig, lite frän, lite ful-fin.

godnatt.

this tends to get too far

tjaa
min dag har varit lite sisådär idag. har inte varit på mitt bästa humör om man säger så. vet inte varför, men så är det ibland! nu är iallafall den här dagen slut... så får vi hoppas på att morgondagen blir en bra dag! tyvärr kommer inte dagen att börja bra eftersom vi har längdskidor på idrotten... blä. men efter det ska jag se till att det blir en grym dag!

jag hade en del som jag hade behövt ta tag i ikväll... men med den lilla energin jag har haft idag blev det inte så mycket gjort tyvärr!

nu ska jag dejta sängen, & det blir nog bra för den är alltid välkomnande!

/puss lise.

sleep tight,

imorgon får jag en liten sovmorgon, blir glad när jag tänker på det.

puss

smoothie



gjorde nyss denna smoothie till kvällsfika! & herregud va underbar den var. helt gudomligt god faktiskt! kommer vara tvungen att äta den varje dag hädanefter.

mitt recept: (tog det jag hade hemma..)
vaniljyoghurt
blandade bär - jordgubbar, hallon, blåbär
lite apelsinjuice

sedan är det bara att mixa ihop det!


jag mätte inte upp någon speciell mängd av ingredienserna utan jag bara hällde i det som jag trodde skulle bli gott, vilket fungerade bra! hur mycket man ska ha i beror ju på hur mycket smoothie man ska göra såklart! så testa er fram!

/puss lise.

Trumlektion

nattmys


efter dagens rep har jag, stefan & tim kollat på gladiatorerna & ätit massa gott. & nu har de suttit & nördat tv-spel ett bra tag... jag sitter vid datorn & sjunger med till grym musik! det här kommer förmodligen bli en lång natt. men det är roligt ibland det med!

imorgon är det söndag kom jag på nu också mitt upp i allt roligt... :(

/puss lise.

lördagsgodis

hallå!
idag har det inte hänt så mycket ännu. stefan var iväg & gymmade, vilket jag också hade velat gjort. men jag valde att istället stanna hemma & plugga med min godisskål... jag gjorde faktiskt en hel del också så jag är nöjd! snart ska jag & stefan laga middag, köttbullar & spaghetti fick det bli en lördag som denna. senare idag ska vi ner & repa med tim & albin, gött! har repat två dagar i rad nu & det har gått väldigt bra! har spelat in lite på min på en inspelningsmojäng som jag fick i julklapp av mamma & pappa, & det blir riktigt bra ljud! ni kanske får höra något såsmåningom!

efter repet kommer det förmodligen bli en awesome myskväll hos mig!


/puss lise.


Repar med coolingarna

jag pallar inte

hej!
hittills har min dag varit helt okej! men när jag kom hem & hade ätit middag bestämde jag mig för att gå & sova en stund för att jag var så jäkla trött. & när jag nu har gått upp mår jag så dåligt, det gör jag ioförsäg alltid när jag har gått & lagt mig en stund på dagen. jag blir liksom tung i hela huvudet & känner mig bara allmänt konstig. så jag ska nog i fortsättningen försöka strunta i att ta en powernap såhär på eftermiddagen. nu ska jag försöka börja med min analys av klassisk musik... roliga uppgift hade man ju kunnat haft om man säger så! lika bra att börja med det så att man slipper det någon gång.

/puss lise.



lite färgglad måste ju bloggen bli iallafall.

16 månader med min söta pojke

Jävla måndag

Fyfan, den här dagen är outhärdlig. Håller på att somna hela tiden. Dessutom har jag knappt någon rast idag... & slutar ungefär halv fem, jippie. Det var värre med skolan än jag trodde faktiskt.

Det ända som är positivt idag är att det är köttbullar till lunch... om de inte är kokta förstås.

/Lise

torkel i knipa


vill ni ha en rolig film att kolla på såhär på kvällskvisten så varsågoda!

/puss lise.

nya skor


nu har jag äntligen köpt ett par sådana här skor! har letat rätt länge men inte hittat några som jag tyckte passade så bra, men de här gillade jag verkligen! de var sköna också, så jag är väldigt nöjd. :)

även stefan hittade ett par riktigt snygga vinterskor så jag var tvungen att lägga ut en bild på dem också!

nu ska jag & stefan äta en god middag, nämligen kycklinggryta & ris! :)

/puss lise.

stan


nu går vi ner på stan en sväng!

/puss lise.

Bio

tips - viber


för er som inte vet att viber finns så ska jag berätta det för er nu. jag tror att alla som har en android-mobil ska kunna ladda ner den här appen till sin mobil! ni kan ju iallafall testa, vad jag vet finns appen till iphone & experia. hur som helst är det en app som gör att du ringer/skickar sms gratis till de i din kontaktlista som också har viber på sin mobil! hur bra som helst tycker jag! :)

/puss lise.

bio ikväll!


ikväll ska jag & älsklingen gå på bio, & vi ska se den här, som har sverigepremiär ikväll! hoppas att den är bra, men ett plus är ju att det är 3d också. innan bion ska jag, stefan, hans föräldrar & hans lillebror tobbe äta middag på eastern palace! min kväll kommer med andra ord att bli grym! :)

/puss lise.

Skoter med steff

japp, det går bra nu!

mellandagsrean

hallå!
hela morgonen har jag, mamma & pappa fixat här i lägenheten... men nu börjar det äntligen se bra ut här igen. alldeles strax ska vi ner på stan för att kika på det som finns kvar på rean! hoppas att det finns något fint, billigt i rätt storlek! i eftermiddag ska jag åka till stefan. vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog bra.

& grattis till stefans bror fredrik & hans tjej lotta som fick en liten idalina på nyårsafton!
:)

/puss lise.

nyårspussen


hihi mys.

/puss lise.

Pizzaland

Gomiddag med mamma & pappa!

Schack med Stefan

grattis på 18-årsdagen Malin!!

storhogna

Hej!
Min nyårsafton igår blev som förväntat bra. Mys och prat med familjen. Det var ett tag sedan man var hemma på nyår så det var kul! Jag inledde den här första dagen på 2012 genom att åka till storhogna med Stefan och Daniel för att lyssna på min syster Tove och min pappa som spelar/sjunger för alla gäster. Det är mysigt! Nyss tryckte jag dessutom i mig en supergod hamburgare här, gomiddag. Den kan jag rekommendera er till att äta om ni är här någongång!

Imorgon återvänder man till Östersund igen för att avsluta de sista dagarna av lovet där, det blir nog bra.

/puss lise.

2012

RSS 2.0