gott nytt år

hallåja
har inte skrivit på väldigt länge. så därför tänkte jag bara skriva gott nytt år! är ju 2011 om ungefär tre timmar så... tagga! ska lägga in bilder från julafton någon annan dag för nu pallar jag inte slösa tid på det.





men kom igen...!

idag har det varit precis som vanligt...
klev upp imorse & fikade, fick julstrumpan med en tidning i, också fick jag öppna ett paket. sen hände det i stort sett ingenting fram tills kalle anka. efter kalle anka kom mormor, morfar & farfar hit. sedan dess har vi ätit. nu är klockan sju & de vuxna har ännu inte ätit klart? alltså det har ju gått ungefär tre timmar sedan vi började äta. nu borde de väl snart ge sig... jag äter ju upp på ungefär 10 minuter. så efter några timmars snack om aktier, bombattentat, tågproblem, invandrare, lägenheter & andra ointressanta grejer blir man ganska less. eller iallafall jag, så det slutar alltid med att jag hamnar här framför skärmen med lite musik.
men musik är ju iallafall gött
.

jag vill faktiskt öppna mina julklappar nu! det är ju liksom det roliga med denna dag.
men om jag inte går ner & säger till lär de ju sitta där i några timmar till...


ett år gammal bild... har tyvärr inget annat roligt att lägga upp från den här datorn.

merry christmas

nu är det julafton! helt sjukt. efter en kväll framför bingolotto, lucia ifrån stora kyrkan, många ätna skumtomtar & mycket härligt skratt säger jag godnatt.
(haha lite rim bjuder vi på också.)

imorgon ska jag upp & äta tomtegröt klockan åtta...
morgondagen kommer bli sååå lång.


all i want for christmas is you


som tur är så är jag så lyckligt lottad så jag redan har honom! prinsen min, du är det bästa jag har. ♥ 

även fast jag redan har allt jag behöver kan jag inte förneka att det kommer bli roligt att få öppna paket imorgon, iiiih jag längtar! nu ska jag gå ner & klä granen. sen blir det mys framför teven.


go tarzan


har precis kollat på finalen av paradise hotel på datorn eftersom jag missade den förut.
emanuel vann & jag är så himla glad över det, wihooooo.
har hejat på honom hela tiden, han förtjänade det verkligen!

helt otroligt

tjabba
nu är jag i hede igen... jag har varit här i ungefär 6 timmar & har redan börjat bråka lite smått med mamma & pappa... så nu har jag låst in mig på mitt rum med världens högsta musik.
med andra ord är det alltså som vanligt.


för övrigt känns det sjukt att det redan har gått en termin? känns som typ någon vecka. nästan sorgligt att det går så fort... men fyfan va skönt det är med jullov måste jag säga!

esmk10b


världens utan tvekan bästa klass!
ESMK10b ♥♥♥

hos älskling

igår åkte jag & stefan till orrviken. vi åt god middag & sen kollade vi en film tillsammans allihopa, det var mysigt! filmen vi kollade på hette bröderna karlsson, (haha stefan karlsson). filmen var iallafall bra! nu ska vi gå ut & gå en sväng med hundarna i snövädret. senare idag vet jag inte riktigt vad som kommer hända, det återstår att se. 

 

men för sjutton gubbar

idag efter skolan lagade jag stefan, larry & björn mat tillsammans hos mig. pannkaka blev det! det var gott. när vi hade ätit gick vi upp på skolan för att spela lite. tyvärr kunde inte martina va med för hon var sjuk idag... bu. vi gick även & såg en del av en konsert som var i aulan, det var några elever som hade ett projektarbete. det var bra!

helgen kommer nog spenderas i orrviken med stefan & hans fina familj. det var ett tag sen man var där sist så det ska bli roligt att träffa de igen! det är alltid lika mysigt att vara där, hih.





enligt mig är sista bilden lätt snyggast!



stocketitt

idag va det typ en vanlig dag på skolan förutom att vi hade dans med nån annan klass. nu ikväll har jag varit & kollat på las divas som hade en julkonsert på stocketitt ikväll! med mig var även stefan, anna & liam. om ni undrar varför vi var på en julkonsert så var det för att vi har ett arbete på mukon då vi ska skriva om en konsert vi varit på. men det var inte bara därför jag ville gå på den här konserten, utan jag vet att las divas är grymma så jag ville gärna se de!

känns skönt att ha varit & kollat på en konsert nu. & den var superbra!

nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling, myyys.

las divas
bild tagen från google, hittar inte bilderna jag tog från förra konserten jag var på med de..
eller jag pallar inte leta upp den, sängen väntar ju. eller nej vänta, det är ju stefan som väntar!



peppisar



bilderna är från i helgen då jag var i hede.

bokrecension

bara 10 dagar kvar till julafton! yeyyy

idag har jag varit sjukt trött. med andra ord har jag inte varit att leka med... haha. har nyss suttit & skrivit en bokrecension på engelska. eftersom vi egentligen imorgon på lektionen ska skriva den. jag tycker det är helt stört att vi alltid ska göra sånt där på lektionstid istället för att göra det hemma & bara lämna in det. tydligen har de fått för sig att typ ens mamma gör den åt en om man får möjligheten att göra uppgiften hemma. haha jovisst tjena. men aja, jag är iallafall inte så dum att jag inte gör den hemma kvällen innan & skickar den till min mail, låtsas skriva den på skolan imorgon & sedan skriver ut den & lämnar in den, smart jag är ibland.

nu ska jag äta middag såhär kvart i tio på kvällen... hmm det får bli lite fil idag!


Hypnotize You - NERD



låt din stjärnas ljus lysa in i vart hus

igår var det ju lucia i kyrkan hela morgonen & sen en gång på kvällen. det gick riktigt bra & det var så himla roligt! ser fram emot att se på filmen som mamma spelade in. tyvärr har jag inte någon bild från det heller.. men kan nog fixa fram det lite senare, om pappa fotade något vill säga.
längtar tills nästa år redan faktiskt!

ESMK, det är äkta kärlek det.

i'm proud

har inte berättat det här ännu, men i söndags körde jag faktiskt bil för första gången i hela mitt liv!
det var underbart att inse att det var jag som gjorde så att bilen rullade, haha. trodde aldrig att jag skulle våga försöka ens. men det var riktigt roligt ju. ser fram emot när jag ska få köra igen på jullovet med morfar då jag ska till hede.


ungefär sådär såg jag ut efter att jag hade kört bil.

lucia


idag är det lucia! det kommer bli hur bra som helst. ca 120 elever som sjunger, ca 700 som kommer & kollar i kyrkan... awesome! när jag följde med & kollade på när jonas & tove var med där längtade jag så himla mycket efter att jag själv skulle få stå där, & idag är det dags. iiiih.

om ni inte har skaffat en biljett till ikväll kommer ni missa något riktigt bra!

ska aldrig mer hit igen

fyfan vad jag hatar hede, helt sjukt jävla mycket också! jävla pisshåla, åhhhhhhjhhhhblövuWFögb.

jag hade tänkt åka hem imorgon på morgonen, men självklart har jag kollat fel & fått för mig att det går en buss till östersund från hede på söndagmorgon. men det gör det självklart inte, utan bara på kvällen. fan va less jag är nu! ska upp fyra på morgonen på måndag eftersom det är lucia, därför hade det varit jävligt skönt att kunna fixa allt på dagen imorgon, men nu sket ju det sig.

jag tänker aldrig åka tillbaka till hede igen, om jag inte blir tvungen då. varför ska jag hit när jag bara längtar efter att få komma här ifrån igen? jag är fan dum i huvudet...

hejdå.

i hede

yes, nu är jag i hede. det var ett tag sen sist. blir bara finare & finare här hemma för varje gång man kommer hem, haha. har nyss kollat på idol. hoppas fan att jay vinner. minnah är inte värd att göra det iallafall, hon har fan åkt ut förut! jay har aldrig hängt löst (om jag inte minns helt fel), bara det säger ju en hel del faktiskt.

nu ska jag, jonas & sandra kolla på the beatles,
ett av vårprojekten som jonas var med i när han gick musik på pc!



3 månader med min man



jag älskar dig stefan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


please be mine


jag måste ha en sån här!!! det är bara så. har ju en stationär mac & en ipod touch, älskar dom av hela mitt hjärta typ. därför bara känner jag hur älskad denna ipad skulle bli. åh, måste få tag på pengar nu.

fuckit

idag får ni inget riktigt inlägg för jag är för less för att skriva nåt positivt & bra. jävla skit!

är bara besviken, så nu vet ni det.
nån puss får ni inte heller

fanjävlafittttthelvete

lkjhdflioys<fgohöa-fhnb-am<FÖl <izh-ilcjm-laSÖ>DLÄöcnsabdklbvölh<öjzs.dm.csd,z<xc

fan att allt ska gå åt helvete. fuck allt jävla skit som går att fucka!

herrejävlar vilken bra rubrik

idag har det varit en helt okej dag. inledde dagen med ensemble. hade sedan hål i ca två & en halv timme. pluggade faktiskt i en timme då i biblioteket för mig själv. det var sjukt skönt att komma hem ikväll & inse att jag inte behövde råplugga på något alls. efter hålet hade jag matte & kör. sedan var det hemfärd till fots i kylan med en retsam stefan, alltid lika roligt måste jag säga...!
imorgon är det öppet hus på pc, vilket betyder musik hela dagen lång! schööönt.


idag är jag väldigt oseriös, också tycker jag om prickar.

shake some more

Pitbull - Hey Baby (Drop It To The Floor) ft. T-Pain


asså damn va den här låten är skööön!
man vill ju bara skaka röv när man hör den haha! (skämt åsido)


jay smith


awesome.


burning in the skies

hallå
idag var det väl en bra dag. förutom att stefan inte var på skolan idag för han var sjuk... jävla fittparasit!!! jag är helt seriöst så jävla förbannad över att den finns i vårat vatten som vi egentligen ska kunna dricka, det är ju så sjukt äckligt! aja, hoppas han blir frisk snart för det var verkligen tomt utan honom. det kändes som om något fattades hela tiden, vilket det också gjorde... men ja, det var inte roligt iallafall.

har inte så mycket mer att säga. förstår inte ens varför jag gick in här & började skriva ett inlägg,
helt meningslöst.


en ful suddig bild bjuder jag på idag också.

L&S




"helly kitto"

tjena!
idag fick jag vakna upp med min älskling. det finns inget underbarare än det. har inte gjort speciellt mycket idag, har varit sjukt trött. imorgon kommer det bli en jobbig dag, 08.15 - 16.30 med knappt några raster alls... vill de att man nästan ska avlida eller? verkar så.

nu måste jag nog plugga lite engelska, sen blir det sängen.


sunshine


idag har det varit en bra dag. jag & stefan gick på stan en sväng. det var iskallt ute, fast solen sken så det var härligt iallafall. ikväll har vi bara tagit det lugnt & kollat på idol eftersom vi missade det igår. det sög att olle åkte ut & inte minnah, åhh. men jay är ju iallafall kvar... nu ska han fan vinna!

aj

igår var det några band som spelade på tingshuset på kvällen. ett av de var shattered. jag & stefan gick dit & lyssnade eftersom vi känner alla som spelar i det bandet. vi headbangade så jäkla mycket så idag kan vi knappt röra på nacken, haha men kul va det!

underbart

vill bara meddela att jag nu är med i ett band! skrev ju det förut också men, nu är vi helt säkra på att vi är ett band, & att vi heter Sleeping Awake!

Sleeping Awake består av:

Martina Sandström - sång, lite gitarr 
Björn Wall Andersson - bas
Andreas Larsson - elgitarr
Stefan Karlsson - elgitarr
Lise Regnander - trummor

sen kommer det nog förekomma en del stämmor & sådant.

FAN VA GRYMT !



musik är så obeskrivligt underbart

julstämning hos lise




mönstret på mina gardiner i köket. så himla söta!

cryptosporidium

men tjaa
har inte varit på skolan på två dagar nu. troligtvis för att jag har haft två symptom på den där jävla parasiten. nämligen huvudvärk & lite feber. men imorgon ska jag på skolan igen, om jag kan hålla mig frisk tills dess. det vore väldigt lämpligt om jag skulle klara av det för imorgon ska jag ha muko-föredrag.

idag efter skolan kom stefan hit. & han var så gullig så han gick & handlade åt mig efter skolan, hihi. hade inte träffat honom på länge, eller ja okej, en & en halv dag typ. men det kändes ändå som en evighet, så det var underbart att se hans leende igen.

http://www.sodblog.com/wp-content/uploads/yapb_cache/cryptosporidium1.77jqw1prrwo4kck0cs044kkcc.6ylu316ao144c8c4woosog48w.th.jpeg
DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ


mitt allt


helt ärligt, vart skulle jag ta vägen utan dig stefan?
förmodligen skulle jag inte ens ta mig upp ur sängen...

jag älskar dig !

RSS 2.0