Glad Midsommar

Glömde bort att hälsa er det igår... min dag bestod iallafall endast av packning! & nu är vi på väg ner mot Arlanda. Kanoners!

goodnight

nu måste jag verkligen sova... ska upp om ca 4 & en halv timme. vid den här tiden imorgon befinner jag mig iallafall i kroatien! kan knappt vänta. det kommer bli helt fantastiskt roligt. hoppas att ni får det bra om vi inte hörs något mera! om jag kan kommer jag säkert lägga upp några bilder från resan på instagram... liseregnander heter jag där om det är någon som inte vet & som vill börja följa mig där!
ha det gött, för det ska jag ha!
/puss lise.

make up store

de här tre köpte jag för ett tag sedan. & jag rekommenderar de verkligen! mascaran heter multi lash, & gjorde iallafall mina ögonfransar väldigt långa! kommer dock inte ihåg vad allt kostade enskilt. men allt tillsammans kostade 435 kr iallafall, haha!
/puss lise.

evening

igårkväll gick jag & stefan ut på en kvällspromenad. det var väldigt mysigt, & varmt!
/puss lise.

sunshine

sola på taket utanför mitt lägenhetsfönster, ny favorit!
sommarlovet har minst sagt börjat bra!
/puss lise.

avslutning

vacker pojkvän som var lite trött..
att få sommarlov har nog helt seriöst aldrig känts så här skönt någon gång! det var en väldigt konstig kväll. men den blev bra till slut!

/puss lise.

sommarfika

detta har jag hunnit avnjuta nu på sommarlovet med mina fina vänner kajsa & martina. hoppas på att få njuta av många fler sådana här stunder framöver!
/puss lise.

paddlingstur med bästa esmk10b

godmorgon!
det är faktiskt en bebisfisk i munnen på den stora fisken!! jag är helt fascinerad över det för att vara ärlig, haha. för övrigt var det min steffe som fick upp denna firren!

för att kort sammanfatta så har paddlingsturen innehållit: mycket sång, fint väder, frustrerade elever paddlandes motströms, skrik, skratt, prat, god mat, lite sömn & massa annat kul. jag kommer definitivt ta med mig många fina minnen från den här turen! tack för att ni är så härliga!

/puss lise.

summer feelings

beautiful summer, you are welcome.

/puss lise.
(bilderna är tagna med min iphooone, dock kommer det nog komma bilder från min nikon snart...)

fina klassen

innan sommarlovet hade vi i esmk10b en hyllningskonsert till vår klasskamrat julia björch som ni kanske vet lämnade oss hastigt på grund av cancer... en vecka innan konserten skulle vara började vi tveka på om vi ens kunde ha en konsert för att det blev massa strul, & vi bara hade ca 4 låtar. men vi fick till det till slut iallafall, med 14 låtar! & det blev verkligen superbra! alla pengarna som vi fick in under kvällen gick till barncancerfonden, & det blev till slut 6090 kr, om jag inte minns helt fel! iallafall över 6000 kr. det blev väldigt lyckat! & efter konserten fick vi se den här fina hälsningen på tavlan av våra mentorer. mycket kul!
& här är de, våra fina mentorer anna & guje. båda ska tyvärr sluta nu & kommer inte vara med oss sista året. vi har haft en avslutning & sagt hej då till dem nu innan sommarlovet... det kändes väldigt tungt. de är lätt de bästa mentorerna man kan tänka sig!

/puss lise.

utfyllnad

det här ska hädanefter få fylla ut våra låtar i strange kind! det blir kung. längtar tills vi ska spela in någon ny låt med dubbeltrampet! det blir mycket bättre än förr... är taggad till tusen!
/puss lise.

födelsedagen

de här två bilderna är typ de enda som jag har sedan min födelsedag, sorgligt men sant! min födelsedag var iallafall superbra. den spenderades med fina vänner, också gjorde jag mitt första krogbesök! & jag han som tur var besöka marité en gång innan det brann upp! kortattat så är jag väldigt nöjd med min dag. tack till alla som gjorde den grym!
/puss lise.

i'm probably back

hej på er!
som ni kanske har märkt, om ni har varit ut på min blogg på den senaste tiden så har jag inte varit så aktiv här överhuvudtaget. det har berott på att jag har haft tusen grejer att göra så jag har helt enkelt inte prioriterat bloggen alls! så va det med det. dock har ju faktiskt hänt en hel del på den här tiden, jag har fotat ett bröllop, varit ute på paddlingstur, gått ut tvåan & lite andra saker. så nu kommer det nog komma upp några inlägg från några händelser!

imorgonbitti åker jag nämligen ner mot stockholm & arlanda som ska mig ner till varma kroatien. så nu kommer bloggen nog inte bli så uppdaterad på ett tag till, haha.



/puss lise.

21 månader

Det firar vi genom att åka ut på paddlingstur med klassen... hoppas det blir kul!

RSS 2.0