you live you learn

nu tänkte jag berätta för er att jag aldrig har mått såhär bra nånsin förut. & då är jag verkligen helt ärlig. har aldrig mått såhär bra. tror att det framför allt är för att jag har hamnat i en sån himla bra klass, & självklart för att jag inte är i hede. på pc blir man liksom accepterad, man kan se ut hur man vill utan att bli dömd. man behöver inte känna sig obekväm på något sett, eller ja.. det är så jag har uppfattat det iallafall. det känns skitbra. jag har t.ex haft lockigt hår varje dag sedan skolan började. det har jag velat haft väldigt länge kan jag säga, så det känns bra att jag har börjat med det nu.

ESMK10b
, hur fint låter inte det?


bjuder på en bild.

mitt schema är braaaa

tjenixen fan! nu tänkte jag visa mitt schema som jag glömt att göra.. mitt schema är grymt!




fram tills v.45 ser mina dagar ut såhär
måndag, 08.15 - 16.35
tisdag, 10.05 - 14.45
onsdag, 08.45 (har enskild gemulektion då) - 14.35 (om vi inte har resurs)
torsdag, 9.35 - 13.25
fredag, 10.00 - 11.20

rätt azum om ni frågar mig! efter v.45 kommer jag ändå ha kvar två sovmornar så det är chill.

keep it coming


en bild från kursen.
.. ja det är mina händer & jag som går.

back in town

tjollahopp
nu i helgen har jag inte uppdaterat något. har varit på fotokurs hela helgen så det fanns inte så mycket att skriva om iallafall. fotokursen var jag på tillsammans med min morfar. det var roligt att få göra något med honom som vi båda är intresserade av dessutom! det var väldigt lärorikt & jag lärde mig väldigt mycket som jag kommer använda ofta när jag ska fota i fortsättningen.

idag började jag kvart över åtta.. tänkte gå upp sex men råkade försova mig till kvart över sju. fan.. men jag lyckades hinna med att ta en dusch & komma i tid till skolan, dock han jag inte med frukosten. vi slutade iallafall kvart över fem idag vilket var lite jobbigt, för dagen var så lång. vi hade musik & kommunikation idag för första gången, den var roligt.

nu blir det fångarna få fortet!
lägger kanske upp någon bild från kursen senare..

this is magic

idag på skolan fick jag träffa tre nya lärare. svenskaläraren som hette eva (tror jag), matteläraren som hette jan & engelskaläraren som hette sonja. allihopa verkade vara superbra! men speciellt matteläraren.. han var rolig, snäll men ändå lite sträng på samma gång, men absolut inte för sträng som vissa är. tror faktiskt att jag kommer få g i matte nu när jag ska ha honom, det blir grett haha! idag slutade jag halv tolv eftersom jag har valt att inte ha något b-språk. på eftermiddagen gick jag ner på stan & träffade malin & linda. vi fikade på törners & kikade runt lite på stan. sen tog vi bussen hem till linda där vi lagade mat, kollade på tv & pratade. nu sitter jag här & är lite trött.

imorgon börjar jag inte förns halv elva, niiiiiiice!
nu ska jag sova, fan va skönT.

Nelly - Just a Dream



fjong

hej, jag tycker att esmk10b är den skönaste klassen som skapats på denna jord, hejdå.

det här måste jag typ ha








munkkkkkk

idag efter skolan gick jag in på ica för att köpa bacon. & vad är det första jag ser när jag går in...? jo, rosa munkar! jag var bara tvungen att ta en.. egentligen brukar jag inte äta munkar så ofta. men den här var så söt & rosa. ska nog äta den till kvällsfika eller något. hoppas den är god.

förresten, det gick bra idag på skolan. hade ensemble, & det var roligt det!
imorgon börjar vi 08.15, puuuuh, jobbigt..



som ni ser blir bilderna helt fantastiska med min cam! .. eller inte.


svart/vitt är vackert


det här är verkligen inte världens finaste, bästa kvalité-bild. men.. det är ju iallafall en bild, eller hur? den får duga just nu. efter helgen & fotokursen kommer jag iallafall ha nya bilder att redigera, gretttt!

dagen har varit bra. imorgon ska vi ha ensemble för första gången, med dessutom tvåorna. shit, hoppas det kommer gå bra. jag tror det kommer bli skoj faktiskt. bara så ni vet så tycker jag att det är skitroligt att kolla ut genom kikgrejen i dörren när man hör att det går någon i trappen.. haha! näe, nu gick jag över gränsen, igen. bäst man går & lägger sig kanske.


grymT

No Boundaries-Adam Lambert




Seconds hours so many days
You know what you want but how long can you wait
Every moment lasts forever
When you feel you’ve lost your way
What if my chances were already gone
I started believing that I could be wrong
But you gave me one good reason
To fight and never walk away
So here I am still holding on.

truedreuw



en lite gammal bild sådär.
i helgen ska jag gå på fotokurs med morfar. kommer bli trevligt. hoppas jag lär mig jättemycket om inställningar på kameran, det behövs & är väldigt bra att kunna.

ESMK10b - bäst yao.

jaha, då var första dagen på palmcrantz avklarad. inatt vaknade jag en gång i timmen & kollade på klockan.. när den var kvart i sju klev jag upp. kunde inte sova, var för nervös för det. kunde heller inte äta frukost för att jag var så nervös, illa. men när jag väl kom dit så gick det bra. jag hamnade i världens bästa klass, fick den mentorn jag ville ha, anna brandt heter hon. hon är ashärlig & sprallig - perfekt. det går ungefär 23 stycken i klassen, grymt. också fick jag ju fortsätta att gå i b.. b = bäst, that's it. så jag är jäkligt nöjd måste jag säga! :D kommer verkligen ha tre underbara år framför mig.

imorgon ska vi dock göra något riktigt läskigt, vi ska sjunga & spela upp en låt med några andra från klassen inför våran klass, a-klassen & typ alla lärare? det kommer bli det mest nervösa jag har gjort i hela mitt liv. herregud.. nervös redan :( pallar inte va nervös, det är så sjukt jobbigt. hoppas det känns bättre imorgon & att jag inte skämmer ut mig alltför mycket...

aja, nu ska jag inte skriva mera.

är iallafall helt säker på att jag valde rätt linje, det kommer bli bäst!


shit asså shit

idag har jag först varit med mamma innan hon åkte hem igen. sen kom linda hit & det var underbart. hade inte träffat henne på evigheter. vi pratade & köpte pizza på duffys till middag. bra början! haha

imorgon börjar gymnasiet !!!!!!!!!!!!!

kan inte förstå att det är imorgon, det är sjukt. känner mig inte så stor än. men det är väl så det känns nu kanske.. hoppas på att morgondagen blir underbart bra så man slipper vara nervös på tisdagmorgon också. haha.

nu måste jag lägga mig trots att jag inte är trött. kommer ligga vaken i flera timmar & tänka.. usch, sånt gillar jag inte alls.

besök av mamma, mys

idag har jag & mamma gjort detta:

shoppat
fikat ute på stan
lagat god middag
promenerat i ösregn
suttit inne & kollat på blixtarna
ätit godis
haft mys med tända ljus
kollat på en film

& nu ska vi sova!
det har varit en mycket bra dag! tack mamma, du är en av mina bästavänner, hur ska jag klara mig utan dig på veckorna & vissa helger? hoppas det går..


världens bästa mamma. ♥

nytt i lägenheten




det + lite andra smågrejer som inte är värt att visa här. tyvärr blev bilderna inte världens bästa, men jag orkar inte ta nya nu. så dom får duga trots allt. dock måste jag bara tillägga att jag absolut inte är ett hello kitty fan & måste ha alla hello kitty grejer jag ser, utan att jag har växt ifrån den tiden nu.. men ibland får man ju bakslag ;), vilket jag fick idag. kunde bara inte gå ut från den där affären utan den där burken/papperskorgen. såååå söt ju, & rosa vilket är ett stort plus. haha

örongodis

http://www.btvision.bt.com/wp-content/uploads/2009/06/jls_pressshot.jpg

JLS - Apology Song



JLS - One Shot



JLS - The Club Is Alive




JLS - Everybody In Love




jag bara älskar låtarna, seriöst så himla braaaaa!



ett par nya skor


var bara tvungen att köpa dom här skorna för nån dag sen. köpte dom för 99 riksdaler på din sko. inte alls illa!

mamma - har du shoppat något idag?
jag - ja..
mamma - vadå för något? inte ett par skor till va?
jag - jo, jag var tvungen.. tyckte verkligen om dom.
mamma - men lise, du har ju redan så många!
jag - ja jag vet, men inga i den färgen!

det är bra att det finns vissa ursäkter ibland.

life is a rollercoaster

idag har jag inte gjort så mycket alls. har bara tagit det lugnt. men en sak har jag iallafall gjort, jag har städat hela lägenheten. inte för att det var jättestökigt eller så. utan för att jag har bestämt mig för att städa ofta så det är fräscht här. ska försöka städa en gång i veckan, iallafall dammsuga en gång i veckan. får se om jag lyckas med det, men det tror jag. det är ju inte ett helt hus jag behöver städa så.

fick nyss ett sött sms av min mamma som jag saknar.. men hon kommer hit imorgon. i sms:et stog det: "Är du vaken? Ser fram emot att åka in till dig imorgon :D Vi ses ca 10.30. Älskar dig, kram mamma o pappa" visst är min mamma cool som till & med skriver smileysar! stolt över henne.. haha


amor in aeternum - evig kärlek

just nu mår jag bra

nu ska jag kolla på britain's got talent & äta kvällsfika. kvällsfikat består av mjölk, frosties & oreokex - helt okej.

om fyra dagar börjar gymnasiet, iiiiiiiih.



bjuder på en gammal bild på lite godis bara för att det är något av det bästa jag vet.

now i'm home

hallådär, det är lite problem med min blogg, det går nämligen inte att kommentera, fast nu har jag testat lite & det fungerar ibland. hmm, vi får se hur det blir med det där..

jag har iallafall spenderat mina tre senaste dagar i östersund med mina underbara kurisvänner. dvs ingrid & karin. vi har haft det grymt roligt. vi har ätit grymt mycket. vi har skämtat grymt mycket, (med hjälp av våran humor som är helt sjuk men samtidigt helt fantastisk.) vi måste göra om det här snarast hörrni!
ni är hur bra som helst, ni är bäst, älskar er.





some things just never ends


klassresan, våra myskvällar, alla galna grejer vi gjort, alla minnen vi har, allt vi har gjort tillsammans, allt vi har gått igenom, ni är verkligen underbara, hoppas ni förstår hur mycket ni betyder för mig. utan er hade inte jag varit den jag är idag. ni är utan tvekan bäst.

jag saknar
linda, malin & michaela som allihopa är utomlands. medans jag sitter här i sverige & nästan dör för det är så tråkigt. hoppas iallafall att ni har det bra & att vi snart ses igen. puss på er brudar.

detta följde med mig hem från stockholm




ni kanske ser vad det är.. men för säkerhets skull skriver jag väl upp va det är ;)  

tre t-shirts 
en klänning
ett par chinos-shorts
två par jeans
tre linnen
två tröjor
6 leggings (hmm.. fick bli en siffra där istället. tror ni förstår varför, haha)
ett bälte
en väska
fyra skor

är riktigt nöjd med allt jag köpte! jag tjänade ganska mycket med tanke på att nästan allt jag köpte var på rean. ett litet exempel är jeansen som skulle kostat 600 kr styck som jag istället fick för 100 kr styck. inte illa!

i'm so lost without you

så sant som det är sagt...

bobby andonov

omg, tror att jag precis blev lite kär i den här killen! han är amazing.


seriöst, älskar hans röst! så himla fin.

going through changes

nu ska jag försöka skriva ett lite mer glatt inlägg. det förra va ju inte direkt så positivt & roligt.

i stockholm shoppade vi, fikade, tittade på film, skrattade, pratade, spelade kort, cyklade, kollade på världens största blixtar osv. fick även träffa lisanne, helene, raivo & anne! det är en familj som bor i stockholm som vi alltid umgicks med förut, varje år träffades vi & hade det supertrevligt. men nu har vi tyvärr inte setts på väldigt länge. lisanne & helene hade jag inte träffat på säkert åtta år, om inte mer. raivo & anne träffade jag en kort stund för ungefär två år sen. innan det hade vi inte setts på flera år. men tillbaka till det jag skulle berätta, det var att jag, tove, mamma & pappa åkte ut till huddinge & träffade dom allihopa. vi var där i ungefär 5 timmar, det var verkligen underbart! vi pratade om gamla minnen & skrattade. det kändes som det gjorde förut när vi träffades varje år. just i det ögonblicket då vi var där var jag lycklig. tack till alla som gjorde min stockholmsresa så grymt bra!

förresten är det bara 12 dagar kvar till gymnasiet börjar. jag kan knappt vänta tills jag får kliva upp på morgonen i min fina lägenhet för att sedan få gå till pc & se alla som ska gå i min klass. det kommer bli awesome!


don't hurt me no more

nu sitter jag här & ska försöka skriva ett inlägg, har egentligen ingen lust men känner att jag behöver göra det med tanke på att det var så längesen jag skrev sist. & ja, det har hänt en hel del grejer faktiskt...

jag har varit i stockholm hos tove & daniel. vi har haft det väldigt roligt & mysigt. tyvärr blev jag singel mitt i resan, vilket var en stor jävla chock. (för er som undrar så var det elias som tydligen inte var redo att ha ett seriöst förhållande...) ska jag vara ärlig kändes det som en fet jävla smäll i ansiktet. men lite måste man ju tåla... eller hur? visst gjorde det ont, det kan jag inte förneka, det gör fortfarande ont. men nu får jag försöka gå vidare, ensam. hoppas att jag klarar det. jag har iallafall mina vänner som alltid finns där, tack för att ni ställer upp. utan er hade det varit så mycket svårare. hoppas ni vet att jag alltid finns här för er också. ♥   

när jag var i stockholm försökte jag att inte tänka på det som hade hänt. ville ju inte att det skulle förstöra mina dagar där nere. & ja, jag tycker att jag lyckades. men nu när jag har kommit hem igen tänker jag en hel del. & jag känner mig faktiskt lite förvirrad, vet inte vad jag ska göra längre. det känns inte som om jag är mig själv... men, det är säkert bara inbillningar.

så, det var väl det jag ville få ur mig.

i will be in the sky

kom hem till hede idag, har inte varit här på typ en vecka. ärligt talat vill jag redan här ifrån.. jag vill tillbaka till östersund. det är det jag kallar mitt riktiga hem nu, seriöst. jag trivs mycket bättre där än här i hede, så då är det självklart att det är det stället som ska kallas mitt riktiga hem. imorgon åker jag till stockholm för att tillbringa ungefär en vecka där med min kära syster & daniel. när jag kommer hem igen kommer jag så fort som möjligt packa ihop min väska & dra till östersund igen.

nu ska jag lägga mig så jag orkar med min åtta timmars långa bussresa imorgon.


dance like it is the last night of your life

Usher ft. Pitbull - DJ Got Us Falling In Love Again


utan tvekan den bästa låten jag vet just nu!

B.O.B. - Dont Let Me Fall


den här är också grym!

ny digitalkamera

http://www.digital-camera.com/wp-content/uploads/2010/07/Nikon-Coolpix-S4000-front-angle.jpg
i fredags köpte jag den här kameran på expert av min kära broder. det är en nikon coolpix s4000. (den är dessutom rosa som ni ser, hihi) har testat den lite & den verkar fungera bra. ville köpa en liten kamera för att jag är lat & inte orkar ta med mig systemkameran överallt eftersom den är så stor. så nu har jag äntligen gjort det!

jag vill jag vill jag vill

jag måste fan åka utomlands nu! jag vil seriöstl inget annat. har aldrig någonsin velat åka utomlands så mycket som jag vill just nu. kan åka vart som helst bara jag får komma utomlands. jag kan åka med bara mamma & pappa, vilket inte brukar vara så kul.. men whatever jag vill bara utomlands nu! skulle kunna betala halva min biljett bara för att få göra det. & då är jag seriös.

har åkt utomlands nästan varje sommar i hela mitt liv. men den här sommaren när jag vill det som aldrig förr ska jag sitta hemma i sverige hela sommaren? faaan.

jag kan ta en sista minuten med mamma & pappa, jag vet att dom egentligen vill utomlands. dom måste ställa upp för mig nu, det är kris :( haha. har längtat utomlands varje dag hela sommaren.. börjar bli trött på det nu.

storsjöyran 2010 - grymt!

yran blev grym med mycket härligt folk & bra musik.
tack till allihopa som gjorde att det blev så bra!

på dagen på torsdagen gick jag på stan med malin ett tag. sen kom elias till mig. på kvällen såg vi the ark, miss li, mohammed ali, storsjöoljudet & maskinen som lätt va bäst på hela kvällen! fan vilket drag det var, & basen va perfekt.

på fredagen var jag & elias hundvakt på dagen åt lilla fina, det gick bra! på kvällen kikade vi på johnossi & adam tensta. vi drog ut rätt sent den dagen så vi han inte med så mycket mer än det. dock va det typ inga bra band den dagen så det spelade inte så stor roll.

på dagen på lördagen kollade jag, linda, malin & michaela på eric saade i badhusparken. innan yran på kvällen kom det lite folk till mig & elias & taggade inför yran. det var björn, robin, emil, peter, linda, malin & michaela som kom. senare när vi väl drog på yran kollade vi på presidenttalet, lite av teddybears & hoffmaestro & chraa som var grymma. vi åkte även lite karuseller, vilket nog var det roligaste på hela yran, sjukt härligt faktiskt.

nu sitter jag i tandsbyn hos elias & gör ingenting. ska vara här i några dagar. på torsdag åker jag till tove & daniel i stockholm i ungefär en vecka, det kommer bli awesome.

ha det bra tills vi hörs nästa gång.

RSS 2.0