första dagen

nu sitter jag här på wargentinskolan.. vi har inte gjort så mycket idag. har mest gått runt & tittat. det är ganska pinsamt eftersom alla kollar på en så mycket.. men det går bra endå. när vi har slutat ska vi nog ta en fika på stan eller något, vet inte riktigt. sedan måste vi kolla efter vårat vandrarhem.. kommer säkert inte hitta det, haha.

men ska nog inte skriva mer nu.
puss!

praovecka

imorgon ska jag & linda åka in till östersund för att praoa en vecka. vi ska praoa på it-media linjen först på wargen måndag-onsdag, sedan på john bauer torsdag-fredag. vi ska bo på ett vandrarhem varje dag förutom på onsdagen då det inte fanns någon plats på vandrarhemmet.. det kommer nog bli jättekul. men kommer nog inte ha så mycket tillgång till någon dator, så det kanske inte blir någon uppdatering förns om en vecka eller något.
om vi inte hörs så får ni ha en bra vecka!

nu ska jag försöka packa klart det sista.. sen ska jag sova.

puss

för er som har humor


det här är definitivt min humor, mohaha.

fredagsmys

idag fick jag sova ut, vilket var väldigt skönt! vaknade ungefär elva. sedan städade jag rummet & gjorde ingenting tills malin & linda kom hit. vi drog upp till gympasalen för att spela badminton. sanna kom även dit, vilket var mycket trevligt. när vi hade spelat klart åkte vi hem & käkade. efter det kom linnea, olivia, albin & samuel också hit. vi kollade på ice age 3, ni som inte sett den borde se den. sedan åkte linnea & olivia hem. & vi andra skulle se på nån annan film, men vi valde fel film båda gångerna, eller ja albin valde fel. så vi han inte se på någon mer film för efter ett tag kom malins mamma & hämtade henne & linda. samuel & albin åkte också hem då. tack för dagen/kvällen allihopa <3

imorgon måste jag packa, för på måndagmorgon åker ju jag & linda in till östersund för att praoa en hel vecka. känns inte som om det redan är prao, helt sjukt. men härligt att slippa skolan i några dagar. jag är säker på att vi kommer ha det skitkul på vårat vandrarhem, haha :D

nu ska jag sova efter en härlig dag.
puss!

header..

som ni ser så har jag ändrat header. men absolut bara för tillfället, för det här ser inte bra ut alls. den är alldeles för stor & bilden på mig är ju dessutom ungefär ett år gammal eller något sånt. så jag ska fixa en ny när jag orkar, för just nu orkar jag inte det.
ni får stå ut med den här fula ett tag till, tyvärr.

praktiken fixad

idag har vi tagit skolfotokortet.. & jag blev inte fin. men då är det ju som vanligt. hade även biologiprov, & det gick åt helvete. även fast jag hade pluggat & lagt ner massa tid på det där. blir så less, men det är ju sånt som händer. jag & linda har fixat med praoen till nästa vecka. så måndag-onsdag ska vi vara på wargen & torsdag-fredag ska vi vara på john bauer. det blir nog jättebra! :D 

ikväll har jag bara varit hemma.. & kollat på idol. kommer nog lägga mig tidigt ikväll eftersom jag redan känner mig trött.
puss.

you are amazing.

idol-alexander


han är så himla bra! det är helt sjukt att han åkte ut efter första momentet på slutauditionen. han borde gått vidare.. älskar låten & hans röst. blir så less på att han åkte ut :(

fjälltur med klassen

idag var det fjälltur med klassen.. vet inte riktigt vart vi var men, någonstans utanför funäs iallafall. jag trodde att det skulle bli en sjukt tråkig & dålig dag. men faktiskt blev det en superbra dag! det var sjukt kul. & det var på grund av mina underbara vänner linda & malin som dagen blev bäst. har inte skrattat så mycket på väldigt länge! tack för det bästisar :) <3 vi kollade i gruvor också.. & gick 6 km. & fikade en hel del.

tog tyvärr inte med mig kameran.. den första snön för den här vintern fick man se idag. usch för snö, men hellre det en regn. jag längtar jättemycket tills vi ska på klassresa!
jag tror det kommer bli hur roligt som helst.

hoppas ni också har haft en bra dag.
puss så länge


what would i do without music?

22/9

asså igår hade jag verkligen inte tid att skriva, har knappt det nu heller. för jag vill redigera en bild som jag har tänkt redigera i flera dagar.. men nu tänkte jag iallafall skriva ett kort inlägg. igår var vi på en föreläsning om internet, ni vet snuskgubbar & sånt. det var faktiskt riktigt bra. såna där grejer brukar inte vara bra, men den igår var verkligen det. skitintressant om ni frågar mig, haha. på kvällen var jag barnvakt från klockan sex till nio ungefär, så jag hann inte plugga så mycket till fysikprovet som vi har imorgon. men jag tjänade ju iallfall lite money, vilket jag verkligen behöver göra nu.

idag har jag fått reda på matteprovet, & jag fick vg. helt chockad är jag fortfarande över det, trodde det skulle bli ett stort ig på mig, men icke då! nästan stolt över mig själv, nerå.. haha. fick mvg- på det muntliga vi hade på engelskan. inte riktigt ett mvg, men nästan! ;) jag är faktiskt rätt nöjd med det.

nu ska jag inte skriva massa strunt. utan nu ska jag redigera min bild, sedan ska jag lägga mig. & kika lite på fysiken, kan inte riktigt allt.. hoppas på att jag kommer bli godkänd på det.
inlägget blev inte så kort.. oops!

pussss

bästavänner


här kommer en underbart vacker bild från igår, fler bilder kommer nog imorgon.
övre raden från vänster: malin kristoffersson, linda zakrisson
nedre raden från vänster: lise regnander, linnea lunnehed

mitt leende är ju inte direkt najs, men men.. man måste ju visa tänderna någon gång.
jag älskar er brudar <3

rolig kväll

tjenispenis, igår på dagen gjorde jag ingenting speciellt. klockan sex kom linnea & hämtade mig för vi skulle åka till malin där även linda var. först började vi kolla på en film, som jag inte minns va den hette. men vi kollade kanske på ungefär halva, haha. det är inte många gånger vi har kollat klart på en hel film.. men iallafall, när vi hade kollat lite på filmen så började vi knäppa lite kort & satt & snackade. sedan när klockan var tio ungefär kom mamma & hämtade oss för vi skulle dra till henke där balder var också.. först kollade vi klart på en film som dom kollade på, det var nån krigsfilm. efter det gick vi tjejer upp på henkes rum för att henke & balder skulle hämta henkes mamma & pappa med sina moppar. vi började spela fifa, & jag ägde ut linnea ;) mohahaha. sen när klockan var kanske halv två eller något kom mamma & hämtade mig & linnea. eftersom linnea går på kryckor så kan ju inte hon åka moppe. linda & malin sov hos henke. det var väl ungefär min lördagskväll, jag tycker det var väldigt roligt. tack allihopa <3

idag har det inte hänt så mycket alls, ska snart spela badminton med pappa. sedan ska jag bara ta det lugnt hela dagen.. & ikväll är det ensam mamma söker, i love it!

... jag kände att det här inlägget blev lite rörigt, så ursäkta för det.


haha, klockrent.

pump

har inte hänt så mycket idag, som vanligt då alltså. var först på skolan & där hände det inget speciellt. fyfan vad jag hatar skolan just nu, jag hatar allt. vill bara vara hemma & sova! det skulle vara min dröm just nu ungefär. aja.. ikväll har jag tränat, för första gången på pump den här terminen. det gick väl rätt bra, men det är ganska pinsamt eftersom jag är den enda "ungdomen" där, haha.

imorgon är det fredag, tjiho! det kommer bli så härligt med helg. sovmorgon <3
jag är så sjukt sugen på att ta kort & redigera, men har ingen inspiration. & utan inspiration blir det ingenting. förresten, jag & linda kaaanske har fått en praoplats nu, iallafall i någon dag. det är på john bauer på it-media linjen. hon jag pratade med skulle ringa mig & säga hur det blir, hoppas hon ringer imorgon eftersom lappen ska vara inlämnad imorgon.
annars vet jag inte hur det här ska gå.
& jag tycker synd om linnea just nu! men det kommer gå bra gumman, jag älskar dig!

nej nu ska jag inte skriva mer, för nu ska jag lägga mig.
puss!

fuck this day

den här dagen har inte varit bra på något sett alls, & den kommer nog inte att bli bättre. jag & mamma ska snart baka bullar.. egentligen orkar jag inte det, men har ju lovat att hjälpa henne.
& man gör ju det man lovat, right?
___________________________________

det var tydligen inte som jag trodde.

LMFAO

jag älskar dom här låtarna. LMFAO äger!




<3

lise morsk

igår orkade jag inte skriva, hade nog inget intressant att skriva om heller så det spelar ju inte så stor roll. idag var skolan rätt seg, men det gick bra ändå. nu ikväll har jag tränat, det var faktiskt skitkul. jag skulle verkligen behöva en sovmorgon nu! jag är helt död varje morgon, det är så jobbigt, usch. men man får stå ut. imorgon har vi matteprov, & jag som suger på matte, åh!

tänk att vi i våran släkt (på pappas sida) hette två helt andra efternamn innan det slutligen blev regnander? rätt sjukt egentligen när man tänker efter. först hette vi morsk, sedan blev det persson & slutligen regnander. sicken tur att jag inte behöver heta lise morsk, haha!
väldigt rolig information för er, i know.

nu ska jag sova & det ska bli så skönt, har längtat hela dagen.
pussss

bli medlem

bli medlem här: http://www.gratismode.se/

aidan & george

dom är så grymt bra! ni måste seriöst se.

aidan davis

george sampson

aristocats

nu blir det ett kortfattat inlägg eftersom ensam mamma söker börjar alldeles strax.
såhär har min dag sett ut:

mormor&morfar kom hit & fikade
jag & pappa spelade badminton
kollade på ice age 3
åt middag
lyssnat på musik
läst lite
det var min otroligt roliga dag hittills.

nu ska jag fixa fika & sedan ska jag sätta mig i soffan, lovely.
pussss

http://images.amazon.com/images/P/6305784116.01.LZZZZZZZ.jpg
är det någon som minns den här filmen?
jag minns den verkligen, det var min absoluta favoritfilm när jag var liten.
jag älskar den!

hej hopp

igår orkade jag inte skriva något. men jag var med massa härliga brudar på gårn bland annat, tack för kvällen! <3 idag ska jag spela badminton, kanske baka bullar med mamma.. också tror jag att jag & mamma ska kolla på film. det blir nog mysigt tror jag! det kommer att komma bilder från skolmästerskapet snart, om jag orkar, haha. också kommer det komma bilder på två små bebisar som var här & hälsade på för någon dag sen, så sjukt söta!

men nu ska jag äta frukost.
puss!


<3

vill inte bli en sjukling

imorse när jag vaknade så hade jag fått lite ont i halsen.. & under dagen så har det blivit lite sämre, & när jag kom hem från skolan så kände jag mig hängig. så jag fick inte gå på träningen för mamma & pappa :( utan jag sov i någon timme istället. nu vet jag inte riktigt hur jag mår, för jag har tagit en alvedon. men vi får se hur jag mår imorgonbitti, förhoppningsvis mår jag inte sämre! idag har jag & linda ringt till ungefär alla fotografer som finns i östersund, men ingen kunde ta emot två stackars praoelever. vi har inte ringt alla, så lite hopp finns ju kvar.
men är det någon som vet någon bra plats att praoa på i östersund?

behöver inte vara hos nån fotograf, bara nåt bra ställe! säg det gärna till mig.
för lappen ska vara inne nästa fredag..

imorgon är det fredag, hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon.
för jag & brudarna kanske ska hitta på nåt? det tycker jag vi borde iallafall!
nu ska jag sova.
puss

http://talent.itv.com/_uploads/images/imagelibrary/BGT/A_live_show_2/090525_p_shaun.jpg
shaun smith <3

så jävla less

det finns ingenting jag hellre vill just nu än att få komma bort härifrån, bort från den här jävla skitbyn. bort från det här huset som jag har varit i nu i ungefär 15 år..
jag längtar så grymt mycket efter att flytta, få börja ett nytt liv. ett liv som ska vara helt perfekt om man jämför med det liv jag har nu. så jävla less på allt.
ta mig bort från allt som har med det här att göra, nu! 

..& dessutom saknar jag fan kärleken.

sol ska det va

imorse när jag vaknade & kollade ut så spöregnade det! & fy vad less jag blev.. eftersom det är skolmästerskap i friidrott idag. & då vill man ju helst ha fint väder, iallafall jag haha! men nu när jag kollar ut så är det lite blått på himmelen ändå.. hoppas det blir fint väder senare!
då kommer det nog gå lite bättre iallafall.

hoppas det kommer gå bra idag, & att jag inte skämmer ut mig..
lycka till allihopa säger jag.
puss!

gör mig till en stjärna


det här gillar jag <3

hata rubriker..

idag har skolan inte varit bra.. vet inte varför. ikväll har jag tränat, core.
innan jag tog mig iväg ville jag helst vara hemma.. men när jag väl var där gick det väl bra endå.

imorgon är det friidrottsdag. ska göra som dom andra gångerna. bara ta det lugnt & försöka göra mitt bästa, mer kan jag ju inte göra. helst skulle jag inte vara med, eftersom jag inte är så bra på friidrott.. men jag ska självklart vara med! för rätt kul är det ju endå..

nu ska jag lägga mig & läsa, även fast jag inte är så sugen på det.
puss!

jag vill vara världens lyckligaste igen.





can i do it?

idag på svenskan fick vi reda på att vi ska prata om en grej inför klassen i 5-10 minuter. först tänkte jag prata om erik hassle, men då när jag kollade så fanns det inte så mycket fakta om honom. så nu vet jag inte vad jag ska prata om, när vi åt middag idag frågade jag mamma & pappa om dom hade något förslag på vad jag skulle kunna prata om.
& dom sa att jag kanske kan prata om putte.. men seriöst vet jag inte om jag kommer klara av att göra det utan att gråta, eftersom jag började gråta vid matbordet bara av att tänka på honom. det vore ju en bra grej att prata om, eftersom jag redan vet allt jag kan säga i huvudet. men kommer jag klara av att göra det det utan att gråta inför hela klassen. om jag ska vara ärlig tror jag inte det. :(

idag på gympan hade vi längdhopp. jag hoppade 3.44. (dock inte cm utan meter..) haha
jag tyckte faktiskt att det var ganska bra för att vara jag, jag är rätt nöjd med det.
nästan lite stolt över att jag klarade över tre meter, haha..

nu ska jag läsa den förbannade svenskaboken.
puss


lillebror, i miss you <3


ensam lise söker

hahahaha, var bara tvungen. fan asså, min humor är på topp idag.

har nyss kollat på ensam mamma söker, det programmet är verkligen sjukt bra. jag älskar det! längtar redan tills nästa söndag så man får se det igen. nu tänkte jag snart lägga mig, för imorgon är det skola. & förresten, jag längtar tills på tisdag, för då ska jag ha spelning med jan-erik för första gången i nian, wiho!
pusss


black sheep

http://the-reviewer.net/wp-content/uploads/black-sheep.jpg
den här filmen såg vi hos albin i fredags. den var väldigt konstig & äcklig..
verkligen ingen komedi som det stog att det skulle vara =O
http://www.andyofniall.net/assets/Blog/black-sheep.jpg
.. ja ni ser ju bara.



badminton

idag vaknade jag av att morfar ringde klockan halv tio (telefonen var på mitt rum) efter det gick jag & la mig igen & försökte somna om, för jag ville verkligen sova längre. efter ett tag somnade jag igen, & sedan klev jag upp ungefär halv ett. hur skönt som helst. jag & pappa har spelat badminton för första gången på väldigt länge. det var hur roligt som helst & det gick ganska bra. när jag kom hem så bastade & duschade jag, det var otroligt skönt att basta, haha. har inte hunnit så mycket mer idag faktiskt.. men snart ska vi äta middag, det blir kyckling & ris idag.
det kommer bli gott! är jättehungrig nu.

jag är på städhumör nu, så nu ska jag städa faktiskt.
inte ofta man är på städhumör om man säger så!
puss :)

alla gillar brudar

orkar inte skriva så mycket om gårdagen nu, för jag är lat. men jag, linda, linnea & malin var på gårn ett tag. sedan drog jag, linda & malin till albin & kollade på film. tack för kvällen. <3
det var allt jag orkade skriva.


ikväll ska mamma & pappa till mormor&morfar på middag. & jag får inte följa med, lite taskigt ju. men det ska bli skönt att få vara hemma själv & bara ta det lugnt. jag tror jag ska kolla på film eller något.. men jag undrar vad jag ska laga till middag.. hmm, det lär ju inte bli något avancerat.

nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag ska inte skriva något mer iallafall.


så jävla skön låt.. & videon är ju bara för bra! <3

i'm happy

igår var jag & kollade på fotboll med några härliga brudar, & hede vann mot sursveg! grattis :)

jag kan inte fatta att det redan är fredag? det känns ju som om det nyss var måndag, helt sjukt =O & imorgon ska jag verkligen få en sovmorgon, fyfan vad härligt. det känns som om jag inte sovit ut på en månad, är så sjukt trött hela tiden.

jag saknar tove så himla mycket, måste träffa henne snart!

jag måste seriöst vara världens lyckligaste lillasyster.. som får ha en sån underbar storasyster. åh, jag är så himla glad att jag har tove, kan inte beskriva det ens. <3

men om en kvart ska jag åka & hämta linnea, sedan ska vi bege oss upp på byn & träffa linda & malin bland annat. det kommer bli roligt som vanligt med bästa-brudarna. :)
ha en bra kväll, puss!

"jag känner mig smart"

tjena.
imorse ville jag verkligen inte gå upp, ville bara ligga kvar i sängen. mina ögon var helt röda & dom sved, eftersom jag hade grinat en hel del innan jag somnade. (på grund av putte..)
men jag kom upp & tog mig som vanligt inte iväg med moppen förns tio över åtta, så jag fick springa för att inte komma försent till första lektionen. imorgon ska jag försöka komma iväg lite tidigare så jag slipper stressa så mycket. men det lär ju säkert inte gå..

ikväll ska jag & linnea kolla på fotboll, kanske linda, malin & tage med? vet inte riktigt, vi får se. det blir nog kul iallfall. jag skulle egentligen träna, men får göra det imorgon istället då eller något. & jag vill spela badminton med pappa nu.. är riktigt sugen! har inte gjort det på så länge. dessutom är det så kul att få göra någonting med pappa, för det är inte så ofta jag gör det.

okej, det här blev ett ganska ointressant inlägg, som nästan alla andra också men..
så är det när man inte har så mycket intressanta saker att skriva om.
men nu ska jag fan läsa lite.. är ju tvungen.
puss!

give me

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/317044-0014_1?$productLarge$
vill ha denna mössa asså.. måste seriöst köpa den.

dagens låt


i like it <3

träning

idag på skolan var jag så jävla trött hela tiden.. så det var inte alls kul. lunchen smakade skit som vanligt, måste läsa ut en bok på tre veckor, & jag som inte ens har läst ut en hel bok på flera år.. + att om jag ska läsa ut en bok behöver jag minst ett halvår på mig. dessutom ska vi hinna göra bokrecension på tre veckor.. fan! jag orkar inte :( nu måste jag ju läsa varje dag, palla det.. men aja, man måste ju.

om ungefär en & en halv timme ska jag på träning, det orkar jag egentligen inte heller.
men det blir nog bra till slut.

jag vill ha sommarlov igen, haha
.. fan vad jag klagar, nu får jag ju ge mig.
puss.


fuck allt.

RSS 2.0